Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Slw: čus parádní změny co ? po dovolené .)
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Omlouvám se, nějak s emně to nechce pročítat, mohl by mně někdo prosím jen říct, povídá se, že se ty paragony sečtou k sobě, takže když budu mít 5 postav s paragonem cca 80 tak se mně to sečte po tom patchy a budu si moct všechny ty body naklikat kam chci nebo tma bude strop, že se převede jen třeba 1x paragon 100? Děkuji.
Podle mě je paragon 80 nyní cca polovina => když to budeš mít na čtyřech postavách, tak to bude jako 100 plvl na dvou postavách, což bude třebas v budoucnu 120 plvl na jedné postavě => místo 16 bodů (kdybys měl jednu postavu na plvl80) si budeš moct rozdělit 24 bodů. No a 40 bodů je už třeba až plvl 200, což půjde dosáhnout až v důchodu...
Naposledy upravil(a) KryOn dne 26.08.2013, 12:24 hod., celkem upraveno 1 x.
No, tak jestli to bude neco ze jednou za 5 paragonu dostanu jeden bod, kterej ani nepoznam a expit to budu tyden, tak to bude stejne useless jak paragon ted.
A kde se píše, že za 1x za 5 paragonů dostaneš jeden bod ?!
oki, tkaže to má smysl teď expit co nejvíc postav na co nevjětší paragon, a budou se sčítat paragony nebo expy?KryOn píše:Podle mě je paragon 80 nyní cca polovina => když to budeš mít na čtyřech postavách, tak to bude jako 100 plvl na dvou postavách, což bude třebas v budoucnu 120 plvl na jedné postavě => místo 20 bodů (kdybys měl jednu postavu na plvl80) si budeš moct rozdělit 25 bodů. No a 50 bodů je už třeba až plvl 200, což půjde dosáhnout až v důchodu...
Má cenu spíš dělat:
A)Co nejvíce postav s co nejvetsím paragonem takže např mít 8x 50 paragon
B)Co nejméně postav s paragonem 100
Budou se sčítat expy nebo paragony?díky
Podle mě má cenu hrát na pohodu a nikam nepospíchat, protože to co ti teď bude trvat 200 hodin, můžeš na lvl 70 udělat za 20 hodin, jak tu už někdo odhadoval. Matematicky by to asi šlo cca vypočítat z nárůstu paragonů versus expy a z nárůstu hp monster versus level (vyjádřit matematickou závislost). Vim, že jsme se to kdysi učili, ale už nevim, co jsme se to učili :o)...
P.S. budou se sčítat expy... - zkus si najít koláč expů vs. paragon http://d3cauldron.com/2012/08/diablo-3- ... s-it-take/
P.S. budou se sčítat expy... - zkus si najít koláč expů vs. paragon http://d3cauldron.com/2012/08/diablo-3- ... s-it-take/
Co jsi nepochopil na "Jestli to bude tak, ze ..." ?HELLERcz píše:A kde se píše, že za 1x za 5 paragonů dostaneš jeden bod ?!
Mno jo sorry, neviděl jsem to Tvé "neco" ...
P.S. já dávám jen příklad, kdo ví, jak to bude kolik bodů za paragon a tak, jen říkám, že hnát teď co nejvíc stovek nemá smysl, protože pak to poletí daleko rychleji - jen jsem uváděl, že udělat si dvě postavy na 80tku je jako jednu na stovku. Potom, až se dostaneme po vydání na 70tku, tak paragon 100 nedáme za 200 hodin, ale díky expům za hp monster třeba za 20 hodin. Takže teď honem něco řešit udělá výhodu do začátku tak malou, že se to po pár dnech hraní datadisku smaže. Kolik bude bodů za plvl samozřejmě nevím, ale ten 1 bod za 5 plvl bych si tipoval - to by pak vycházelo 250 plvl za 50 bodů => to, jak říkali, že 100 plvl je 0,1% 200 plvl (v součtu expů)... => 250 pvl prozatím nedosažitelné i pro nolife...
Jo, sak to myslim. Jestli za cely paragon mas mit jenom 50 bodu a z toho poslednich 20 nedosazitelnych bez 24/7 grindu tak je to blby vtip. Tech 250 str je nic moc uz ted pro 60tku. Natoz pak pro 70tky ktery budou statove uplne jinde. Takovej paragon je pro me k nicemu a vubec ho nemusim expit, pomer vyhody co mi dava k casu co me stoji je uplne tragicky, stejne jak ten paragon co je ted.
Tak přemýšlim, že 250 str je málo - to bude ještě nějak ošetřený, protože teď člověk za 100 plvl dostal 300 main stat, 200 vit, 100 + 100 ostatní dva staty =>700 bodů - teď by dostal "jen 250" - bude to mít nějaké ale... http://d3pedia.cz/index.php?title=2013. ... k_potvrzen
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
tak jsem juknul a +movement speed apod - doufam ze zachovaj cap 25, jinak to bude masakr :-D
Ono kdyz bude ten paragon 2.0 a buchvico, tak asi nebude HF lvl 70, nebo by mohli upachtit HF2 :-D. A pokud by byl např mp20, tak pak treba z bossaku padnou 2 části a nebo bude MP10 uz jen 50%. Muhehe jen se tak nudím, tak můzu potit blbosti :-D
KryOne a tech 250 by bylo jen do jednoho statu, kdežto ted mas vsechno :-)
A jeste me tak napadlo, treba konecne odstrani ten strop na MF a tenhle stat bude konecne i neco delat, ne jako ted.
Ono kdyz bude ten paragon 2.0 a buchvico, tak asi nebude HF lvl 70, nebo by mohli upachtit HF2 :-D. A pokud by byl např mp20, tak pak treba z bossaku padnou 2 části a nebo bude MP10 uz jen 50%. Muhehe jen se tak nudím, tak můzu potit blbosti :-D
KryOne a tech 250 by bylo jen do jednoho statu, kdežto ted mas vsechno :-)
A jeste me tak napadlo, treba konecne odstrani ten strop na MF a tenhle stat bude konecne i neco delat, ne jako ted.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Fajn myslenky, ale edituj prispevky prosimte, dik.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Edituj příspěvky? Promiň, teď jsem to nepochopil - jestli to bylo na mě, tak abych uvedl edit kde jsem udělal změnu? (jestli ano, tak to bylo v místech, kde jsem jen tak házel body za plvl, aniž bych si to spočetl - těch odhadovaný 1 bod = 5 plv :o)...
- Kuki10
- Globální moderátor
To byla na Rida, ale obecne, kdyz chcete neco dopsat a byly by dva prispevky za sebou vase, tak to editujte, jinak to je jedno.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Kuki - me se to nejak divne zobrazovalo a vsechno se davalo 2x, tak jsem to tak uz nechal.
- Kuki10
- Globální moderátor
Taky se me to obcas stava, nechapu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ahoj, díky za info. Jen jednu věc ještě nechápu a zatím jsem ji nikde nenašel. Teď zabíjím potvory na mp10 cca vteřinu. Po datadisku budu mít o deset levelů víc, mnohem víc statů, paragonů, bonusy k útokům, skilly a schopnosti z itemů, a jednoručky s 3k damage.
Budou potvory silnější, nebo bude vyšší mp? Všechno to bude výrazně jednodušší, nebo v čem bude hra těžší než je teď? Díky
Budou potvory silnější, nebo bude vyšší mp? Všechno to bude výrazně jednodušší, nebo v čem bude hra těžší než je teď? Díky
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Ted jsou mobove level 63 na MP1-10 = pocitam, ze v datadisku bud zvednou lvl mobu pres MP a nebo udelaji novou insane obtiznost, kde budou mobove na lvlu 70-73 Kazdopadne obtiznost resit museji nebot po patchi a pak datadisku by bylo MP10 tak na urovni hellu
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068