BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Zamčeno
Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764
Re: BARDROP - The NoAH Barbarian

Příspěvek od Lemurman » 18.08.2013, 10:16 hod.

pěknej HF ring doufám že můj 1. bude podobnej (jen samozřejmě s dex)
Obrázek

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 18.08.2013, 10:32 hod.

pěknej HF, na ?první pokus dost štěstí, ale co si budeme povídat, štěstí se na tebe směje docela dost (skorn, ...)
co si tak matně pamatuju, neměli ste pravidlo nemít 2 skilly ze stejný skupiny? (rend+hota)

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 18.08.2013, 10:38 hod.

walosek: jojo, ten Skorn byl taky krásnej drop :love: (mimochodem můj vůbec první Skorn)
Ta pravidla, která myslíš, jsou pravidla D3-D2 BrotherhooD (a tam to platí, jak říkáš). Bradrop a Solar jsou pouze čistí NoAH..

edit: Lemurman: s DEX ti ho můžu klidně zaručit, protože main stat na HF ringách si volíš sám při výrobě ;) 8-)

EDIT: rozpadaly se mi špatný lega, tak jsem našetřil 10 brimů = 10 STR amuletů = opět nic s AS (dva +7% naprosto nepoužitelný) To už se blížím cca k 50ti amuletům celkem (víc, jak polovina mých lege!) a nic...já to prostě musím jednou zlomit...

EDIT 18.8.: úplnej zásyp legendama, tušim 15 kusů za dva dny :shock: Z toho je použitelná Zunimassa hučka, Manticora a Tal Rasha´s source. K tomu fest pomohl HF ring, takže Para 70 už klepe na dveře :wave:

EDIT: 19.8. Dneska parádní drop Imoortal opasku :love: Oproti původnímu 3+k life i DPS!, lepší LS a navíc +9% poškození na Cleave, který používám :wave:
(ale za Immortal boty bych ho vyměnil bez váhání :) )..
Pro srandu jsem se rozhodl dokončit i Whimsyshire. Ne a ne mi padnout ta mince v jeskyni ACT3. Si říkám, jestli nedělám něco špatně :?: (Valory nutný nejsou ne? padá to i na Normal..myslim) Dneska jsem tam byl snad 30x s Valorem i bez a nic...Duha mi padla na první pokus s NV2..

EDIT: Paragon 70. Whimsy zdolána. Tak to mám komplet :green:

EDIT: 21.8. Lega skoro úplně přestaly padat :shock: :wave: Celekm změna dva kousky za dva Paragony po tom, co mi padalo 7-8 denně. Maká to v jakýchsi vlnách, takže stačí vydržet a ono zase posype 8-). S paragonem 72 se Bardrob stává mojí nejpokročilejší postavou v D3 :love: (a jede se dál :twisted: )..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.08.2013, 21:58 hod.

Chantodo´s FULL SET (1):
Podařilo se mi složit první kompletní set, tak ho tu vystavím. Už jsem se párkrát zmiňoval o INT charu, kterej bych založil, jen ještě nejsem rozhodlej. Mimo tenhle set mám taky 3ks Zunimassy. Uvidíme podle dalších dropů.

Obrázek Obrázek

Kdyby měla hůlka díru, už by to stálo za hřích. U zdroje je velmi dobrejch 10% CC, škoda malé damage. SET poskytne slušných +506 INT a vysokou AS.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.08.2013, 07:26 hod.

O víkendu je předpoklad, žebude dostatek času na D3. Předsevzal jsem si Paragon 75. :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.08.2013, 20:53 hod.

HLEDÁM TOHO ČLOVĚKA, KTEREJ V ANKETĚ O NOAH DAL HLAS VARIANTĚ ZÁKAZU PŘEDÁVÁNÍ PŘEDMĚTŮ V SOLO I COOP.
Pokud jsi tu, chtěl bych dát pár slov. Jestli máš chuť, ozvi se mi tady, nebo mi písni PM. Dík

--------------------------------------------------------------------
ANKETA o Sekci NoAH UKONČENA
NoAH sekce, podle hráčů, by měla mít tato pravidla:

- nákup na AH/RMAH - NE
- prodej na AH/RMAH - NE
- předávání předmětů mezi NoAH hráči - ANO

--------------------------------------------------------------------
Tento stav je zaznamenán. Výsledky jsem předal/předám těm správným lidem. Já o sekci, kde by se mělo rozjet kšeftování s NoAH předměty v širší míře namám zájem. (a to se tam stane, podle výsledků ankety)

Takže já dál zůstávám poctivý NoAH Selffound. (pokud se neozve ten jeden hlasující, tak asi poslední známý svého druhu..)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 24.08.2013, 11:53 hod., celkem upraveno 2 x.

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Re: BARDROP - The NoAH Solo Barbarian

Příspěvek od ZOMB » 23.08.2013, 22:13 hod.

Ten jeden hlasující asi budu já :D

Tak pověz... copak máš na srdci? :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.08.2013, 22:16 hod.

Dostanes po p... :-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.08.2013, 07:06 hod.

Kuki: Proč?...za ten můj podpis, viď? :green:

Kuki, se Sekcí je to tak, že jsem nikoho nechtěl ovlivňovat, prostě jsem jen čekal, jak to dopadne, aniž bych někomu nutil svoje názory na hru. Výsledek? Nemůžu nejt spokojenej. Na co je mi vědět, že někdo hraje NoAH, když je napakovanej krámama a šutrama z celý republiky, když má 1285 kámošů?

Uznávám, že je to moje chyba,...člověk se ale chybama učí. Jde o to, že nehraju coop a tím mi splynuly dvě odlišný věci. Sakra :OXO ..
NoAH a Selffound je setsakramentskej rozdíl :-| (jenže u mě je to totéž)

Všechno mi to docvaklo, až jsem se o Sekci začal bavit s Javorem. Žil jsem ve lži, popletl lidi, jdu si najít lano.... :(

Nejmíň musím změnit názvy topiců a podpis. Jdu na to..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 24.08.2013, 07:11 hod., celkem upraveno 1 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.08.2013, 07:09 hod.

ZOMB: co mám na srdci je ve článku na tímto.

Hele, že jseš to ty je výhoda v tom, že už se nemusíme představovat :D :D
Takže jasná otázka. Jedeš opravdu Selffound?...i při coopu?..

DrSma
Na-Krul

Re: BARDROP - The NoAH Selffound Barbarian

Příspěvek od DrSma » 24.08.2013, 07:30 hod.

Pánové, jukněte na tu Zunimassí hučku (127) :shock: ....tomu už říkám celkem staty... :love: ...já snad budu muset rozjet postupně všechny figury... :)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 24.08.2013, 10:34 hod.

Selffound? No jasně že jo :)
Od nikoho si nic neberu... stejně všechno dobré dropnu vždycky já :lol:

Rozjeď všechny figury... určitě ;)
Já má DH, barbara, WD a teď monka, se kterým to chci dotáhnout opravdu daleko ;)
Wizard mě nebavil, ale třeba mu taky přijdu na chuť :)

Nejdůležitější je si najít (nebo lépe sestavit sám) build, který ti bude vyhovovat...
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.08.2013, 11:48 hod.

ZOMB: Jojo,..to je jasný. Vždycky jsem si na barbovi hledal cestu sám. Však to, co teď používám (build) už jedu asi tak 150+ hodin beze změny :green: ...vždycky když proběhl experiment čehokoliv, vracel jsem se zase k tomuhle...(pokoušel jsem se hlavně vyměnit Seismic Slam za HotA, ale bez úspěchu...teda efekty 100%, ale to je asi tak všechno..., škoda)

Tak s tím selffoundem jsi mě potěšil. Tak jsme aspoň dava :wave: ...A já to k tomu mám ještě jako solo. Pro mě Diablo asi na věky bude Singlovka,..tak ho mám rád..

EDIT: dneska provádím test s Rubínem místo Emeraldu ve Skornu. Jsem zvědavej, jak se to bude projevovat ve hře..
(výsledek: jednoznačně Emerald. Výkon o mnoho lepší. Efekt byl takovej, že vyšší základ zbraně posílil primární útok a oslabil mi HotA kvůli nižší CD. Rozdíl v DPS byl asi 10k v neprospěch Rubínu, což se nezálo na 150k DPS moc. Vě hře ale špatný, critical hity šly snad na polovinu poškození :shock: . Takhle to ale maká. Vhodný by to určitě bude u postav, který nespoléhaj na silenj secondary. Např. čistej RendBuild by na to byl asi jako dělanej..)

----------------------------------------------------------------
DROOOP :shock: Hoši, tak tohle vám sem dám hned :shock: http://www.jpeg.cz/images/2013/08/24/O8HrM.jpg
Gatě mi skoro vůbec napadaj a pak takový zvíře se skoro 300 DEX + 130 VIT :shock: ...to se bude Solar mít... :wave: (padly na MP7)
A to k tomu mám ještě SET boty s hafo DEX a taky mi padl Kaleidoscop amulet s DEX :) ...a STR nikde :ble: :green:
(no jsem fakt zvědavej, co tenhle nášup provede se SOLAREM :!: )
----------------------------------------------------------------

Kdo má malinko přehled, mají nějakou cenu takový gatě z pohledu HC hráče? Nebo je to bezcenný?...Pro mě je to celkem poklad.. :lol:
Naposledy upravil(a) DrSma dne 24.08.2013, 19:25 hod., celkem upraveno 1 x.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 24.08.2013, 19:15 hod.

Jooooo.. ty kalkoty jsou moc fajnové :)

Ty bych bral všema deseti...
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.08.2013, 19:18 hod.

Ty blááho, nemaj sice díry ani allres, to je škoda, ale ty staty jsou tak vysoký, že je mám na Bardropovi a pomáhaj i jemu. Ta dex solidně pomáhá defense. Jen mi šlo dolů allres, ale ja tu šance, že po testování ty gatě bude nosit Barbar, než padne něco se STR :lol: ..

No co se dneska děje :D Je teda pravda, že pokouším MP7, tak to vypadá jako odměna :) ..padly mi ještě Inna´s tepláky :shock: :love: Takže mám extra gatě pro oba panďuláky :green: ..

Mám dotázek: Kam chodíte na šutráky?..Mám hroznej nedostatek červenejch :-x ...

EDIT 24.8. - Přes nemalý pokles Allres i deklarovaných -0.3 defense jsem se rozhodl Blackthorne gatě vyzkoušet. Světe div se, masivní nárust DEX mi Bardropa udržel na MP7 ACT1 bez jediné smrti! (a to i celé Agony) Nejvíc je to cítit u ranged mobů, kteří mi vždycky hodně nakládaj. Přežil jsem i cca pět Arcane packů bez újmy. DEX opravdu není ani Barbarům k ničemu, rozdíl je opravdu cejtit :!: ...úkol je teď dohnat ztracenou Allres..
- navíc mi sypaly lega, celkem 14. (2-3 k použití právě z MP7)
- jo, a taky jsem nacpal már míčů do šutráků, ale silně se nedostává rubínů (prodrbal jsem jich strašně moc na craftu STR Amuletu :{ )
- víkendový plán jsem překonal už v sobotu. Paragon 76 :twisted:

EDIT - ráno- : přemýšlel jsem o ztracené defense (AR). Úplně jsem opomenul svůj Immortal opasek! Má 3% LS a kupu AR. Představuje to ztrátu cca 20k DPS, ale pokud bych se chtěl vydat mimo ACT1, určitě by to bylo řešení (mluvím o MP7). Pro rozumný tempo vraždění si v ACT1 dokonce můžu nechat WH :love: Ta DEX z gatí parádně pomáhá... Druhá varianta je WC, ale dva pokřiky já nerad a není moc za co měnit..

EDIT - Immortal opasek naprosto jasná volba na vysoká MP. Neuvěřitelné. Na MP7 stojím v pagued a ještě mě fikne Arcana a já nemusím z místa (když je co bušit, samozřejmě) :shock: :love: Takže WH sice buší rychlejc, ale ústupy spomalujou tak, že je lepší obětovat 20k DPS. Na papíře to vypadá moc, ale ve hře to vyrovnává ta odolnost 8-) ....kdyby už mi tak padly ty Immortalí kopačky :roll: :) ..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.08.2013, 09:39 hod.

Brutalita :twisted: :twisted: :twisted:

Ustojím na MP7 i Desecrator louži, aniž bych musel uhnout (EDIT: a to bez Berka, samozřejmě!) :twisted: :twisted:
To mě vede se vyjádřit k dosavadnímu průběhu Bardropova pokroku:

HODNOCENÍ DOSAVADNÍHO POSTUPU NA PRARAGONU 77

Já nechci vypadat jako nějakej chytrolín, protože jsem to sám nevěděl, jak to dopadne, ale hodně vševědů mi předpovídalo, že budu schopnej jít farmu cca MP3 a špičkově MP5 a že to brzo vzdám. Právě jsem dokončil Paragon 77 a výsledky máte výš. Co se týče predikcí o zastaveném boostu, opět to bylo střílení vedle. Stále mě můžou slušně boostnout předměty i s (pro AH hráče naprosto podprůměrným) rollem. (např. ty omílané boty, nebo téměř jakékoliv Mempo se STR, prsteny atd..)

I :love: Diablo III, I :love: Barbarians :green:

..jde se dál, osmdesátka čeká 8-)
EDIT: V ACT1/MP7 mám v magii jedinýho protivníka - Frozen (a to jen, když náhodou není Berk) Bdudu muset otestovat magičtější místa, jak jsem na tom :wave:

EDIT: já už ani nevím, jestli sem mám tolik dobrejch zpráv psát :green: ...jestli to vůbec někdo čte..., když je jich tak hodně :green:
Další SUPER pokrok! Testnul jsem obětovat 4.5% CC, což jsem nesl značně nelibě, ale dlouho už nemůžu zrychlit. Proto jsem nasadil Lacuni Prowlers (45) s INT. Naštěstí mají apoň AR. Šel jsem sice 10k life dolů, pořád jsem ale těsně pod 50k, což by mohlo jít. A je to náááádhera!! Skorn lítá vzduchem jako s WH, navíc mám vymodlených 24%MS. S dnešníma úpravama jsem suma sumárum - cca 30k DPS (ze 180 na 150 buffed), ale gear se posunul úplně jinam!...Funguju teď na MP7 tak, jak jsem ještě v pátek chodil MP5 :shock: :love:

Na potřeby MP7 jsem vyřešil AR, AS, MS, za cenu nižší CC. Takže nejnovější cíl je zvýšit CC. (mám prsten, prakticky stejnej jako HF ring, jen má 6%cc, takže nejpozději na Para 100 to klapne :lol: )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 25.08.2013, 12:27 hod., celkem upraveno 4 x.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 25.08.2013, 12:08 hod.

Moc pěkně jedeš ;)
Ani jsem netušil, že si dáváš MP7...

Takže cíl jasný... do plvl 100 dávat MP10 :!: NoAH Selffound :!: ;)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.08.2013, 12:17 hod.

NoAH selffound :!: :green:

Já udělal mega boost tento víkend! Do té doby jsem pižlal tak MP5.

Jinak kdo mě zná, ví, že jsem fintilka :D a nemusím asi říkat, jak jsem spokojenej při pohledu do inventáře. Bardrop je volepenej Legendama a setama od spoda nahoru :love: :P ..(a opravdu mi vycházej líp, jak žlutý, násilím je nenosím..)

Zombe, hlavně vydržaj a ono ti to taky napadá :!: To MP7 chodím hlavně proto, abych nezmagořil. Lezou mi tam rozumě expy, aniž bych na jeden paragon musel běžet celej ACT 10x po sobě...Navíc je příjemný, že tam mám momentálně 550% MF :twisted:

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 25.08.2013, 12:31 hod.

550% MF? :shock: To chci taky :D

Já mám 260% MF na MP3 s NV5 ale za včerejšek a dnešek ani jedno světýlko... zatím 6 paragon levelů na suchu, snad se to zlomí...
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.08.2013, 12:35 hod.

Zomb: Taky já ten MF láduju, kde se dá. Mrkni na moji Enchantru :lol: :lol:
Na bardropa to dávám, jen jeko bonus, priorita to není. On musí expit, s Paragonem nabírá MF. V tom jsem měl štěstí na HF. A taky gatě mají :wave:

Jasně, já těch 550% samozřejmě taky myslel v plný palbě s 5NV ;) ..

Určitě se to zlomí :!: Já dokonce s Bardropem zažil v desítce cca P60 - P68 (a tam už byl i slušnej MF) úplný sucho, nepadlo ani ťuk. A pak za dva Paráče snad dvacet. V průměru to prostě padá.. ;) :wave:

EDIT: jen zlata a šutrů je pořád málo :-x :{ ..

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“