Hodiny

Herní postavy či NPC postavy.
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:yderf#2605
Re: Hodiny

Příspěvek od yderf » 21.08.2013, 22:33 hod.

obligatna reakcia na reptile:
najlepsi barb okrem napr. http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheR ... o/10330185 a tisicok inych samozrejme
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100

Gorebelly
BattleTag:Rawmen#2174

Příspěvek od Rawmen » 23.08.2013, 12:16 hod.

Když na některé z vás koukám, tak vy buď musíte hrát od začátku nebo mít strašně nudnej život. :lol: Nic ve zlém. :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát. :)
PS: Skyrim1988 je bůh.

Fallen Shaman

Příspěvek od strejda » 23.08.2013, 12:30 hod.

Nudnej žívot kvůli nahranejm hodinám v diablu?
Cos to napsal za <> to jako ten kdo má koníček jízdu na kole tak je lepší člověk a nemá " nudnej život" protože jezdí na kole 4 hodiny denně?K čemu??
Ty musíš bejt dobrý pako hochu, jít do topiku kde s názvem "hodiny" na foru o diablu a píšeš tady lidem, že maj nudnej život kvůli tomu, že maj hodně nahráno?
To je jako jít na ronnie.cz ( bodybuilding a vše okolo forum) a psát jim tam, že jsou paka, že choděj cvičit?
Já třeba absolutně nudnej život nemám, naopak, věřím tomu, že mám daleko lepší život než 85% mejch vrstevníků ( auto, prace, holka, fitko atd atd) a v životě by mě nenapadlo sem napsat tuhle blbost, tak si tak říkám, jeslti nemáš nudnej život náhodou ty, když máš potřeby sem tohle psát.
Parkrát mně někdo v hospodě nebo na grilovačce řekl, že sem magor že mám nahráno x tisíc hodin na kompu, tak dostal vyfakováno argumentama, protože potrefená husa se vždycky .... . Schválně jestli uhádneš co napsat za ty 4 tečky (každá tečka jedno písmenko). ;)
Zajímalo by mě, co jsi jako čekal za reakce?
Ajo, my sme ale lůzři, že nás bavěj hry na komp, to sme ale trosky.
demence lvl asian.

Quill Rat
BattleTag:yderf#2605

Příspěvek od yderf » 23.08.2013, 13:15 hod.

akoze ako nudny zivot, to si myslis, ze mam 1000 hodin na diable, tak nerobim nic ine? ved tot som v juli nahral 50 hodin na far cry 3, predtym tak cez 120 na mass effecte :D

ale tak kazdy ma ine zaluby. niekto chodi do prirody (nieto ju nemoze kvoli alergii vystat), niekto hraje hry, niekto chodi kazdy vecer uzivat si "spolocenky zivot" (== saje alkohol po litroch).

ono asi hlavny rozdiel bude, ze ty si zjavne nehral diablo od 15. maja 2012 (kedy vyslo) - aspon tak sudim podla tvojich postav, zopar postav s paragonmi, nizke elite killy, t.j. zjavne hrajes najviac teraz, ked je relativne lahke rozbijat vsetko na vysokom MP a lahko ziskavas exp. no pre starych hracov to bolo kus o inom, teraz som dal WD na plvl 58 za 2-3 tyzdne, ledva 30 hodin to trvalo a to idem dost relaxovanym tempom. to bolo nemyslitelne v oktobri, novembri minuly rok. to si chodil dookola act3, ak si daval 30-40 mil exp/h tak si na tom bol este nadpriemerne.

a btw. skor je tu zaujimava ina vec, ze clovek pri jednej hre vydrzi tolko hodin hoci ma kopu inych moznosti...ja mam cez 50 hier v steam kniznici a fakt som ich vacsinu nehral, lebo proste ma neodtiahli od diabla 3 a to je dost cool... (ako som napisal, jedine co to dokazalo bolo lovenie tigrov lukom vo far cry 3, velmi odporucam :-) )

edit: a to este nehovorim, ze som za cely minuly rok mal odpracovany celkom standardnych 1850 hodin v praci :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.08.2013, 13:22 hod.

Strejcu, pod to se podepisu!

Dal bych tu nechtel videt, ze nekdo soudi nekoho kvuli nahranym hodinama, to je fakt ubohy.

Ale muzes si to frajere se mnou vymenit a uvidime, jak budes zvladat firmu s cca 60 lidma, do toho rodinu a do toho nacpat nejaky konicky.

Takze nereste kdo ma kolik nahrano, pac je vam po tom ....

Edit: taky mam na steamu kopu her, ale casu malo...
A to ma vyjit watchdogs, bf4, gta....
Ale to uz je mimo tema.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 23.08.2013, 13:57 hod.

aj tak nechapem ako moze mat s witch doctorom paragon 82 a pritom sa mota iba na HELL.

Gorebelly

Příspěvek od Rawmen » 23.08.2013, 17:43 hod.

Vezmu to od spoda. Asi jsem to přehnal, nebo si spíš neuvědomil, že D3 ze začátku bylo úplně jiné než když jsem ho začal hrát já v dubnu. Tudíž, dříve než člověk někam došel tak se dost nadřel.

ReptileSVK: Nehraju hell, víc k Tobě psát nebudu, protože i já vím, že si šašek tohohle fora a to jsem chodím minimálně.

Kuki10: Nesoudím nikoho a určitě ne podle toho kdo má kolik nahráno, ale když si vezmu co já jsem se naběhal třeba jen s WD a to mi ukazuje odehraných 141, přitom jsem u toho ještě seděl nedávno každý den od rána do večera (prostě ten ukazatel mi přijde vadnej)

yderf: Ano však toto jsem psal, že někteří z vás hrají od vydání. FC3 jsem taky dohrál na Xboxu, super hra. Asi nejlepší díl z celé série FC, mám rád volnost.

strejda: Sám na ronnie chodím a cvičím (i když momentálně ne, dal jsem si pauzu). Navíc přecen jen ve fitku nesedíš od rána do večera, neříkám, že někdo z vás u D3 jo, ale když se mrknu k sobě do friendslistu, tak někteří ano. Já určitě nudnej život nemám, mám kámoše, chodim sportovat, občas si něco zahraji nebo pustím nějakej film, na knihy moc nejsem. V tvé doplňovačce bude asi slovo OZVE, že? Že jste lůžři a trosky nikde nepíšu, nevkládej mi do úst co jsem vůbec neřekl, děkuji!

Abych to nějak stylově zakončil, myslel jsem to s nadsázkou a stím jak jsem psal u kukiho, že mi přijde, že jsem ve skutečnosti nahrál o dost víc než ukazuje ukazatel, bohužel nevýhoda fora, že z textu nejde ani tak moc poznat jak moc vážně byla dotyčná věc myšlena. Když vezmu Quetak (prosím neuraž se a neber to nějak osobně) tak ten má nahráno celkově 2821 a to tam ještě píše, že zbytek nestojí za řeč, tak mi přijde strašně moc hodin. Jak jsem psal, mám přidané kámoše co mají nahráno cca 800-1K hodin - hrají od vydání a dřív nebyl problém s nima u toho prosedět celé dny, proto mi třeba těch skoro 3K hodin přijde fakt extrémní.

Takže si ještě jednou shreneme - VŠEM, KTERÝCH JSEM DOTKL ČI JE URAZIL, TAK TĚM SE TU OMLOUVÁM, NEBYLO TO TAK MYŠLENO.

Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 23.08.2013, 18:36 hod.

Ono obcas neco vyzni trosku jinak, to je pravda, o nic nejde.:)
Postavil ses k tomu celem a to se ceni.:)
Btw, vem si kolik dni je dia venku, kazdej den hodku neni problem, nekdy i dyl, podle casu a dostanes se na sileny hodiny.

Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 23.08.2013, 23:44 hod.

rawmen - tak si pozri tvoj profil, kde mas ten progress bar, je iba na hell. Takze je jasne, ze sam si nepresiel prakticky nic a vsade ta niekto dotiahol, resp. pretiahol. takze tak.

Gorebelly

Příspěvek od Casus » 24.08.2013, 02:49 hod.

Jo, protoze ten 167k dps WD by ten hell nesolnul. :roll:

Gorebelly

Příspěvek od Rawmen » 24.08.2013, 04:08 hod.

ReptileSVK: s WD chodím jen první akt, 3 se mi blbě hraje a ostatní mě nebaví, 4 je pro mě nejhorší (nejnudnější ), ten 4 mě nebaví s žádnou postavu není to WD a já stejně momentálně hraji minimálně, za ty prázky jsem to zapnul tak 3-4x (pokud si dobře pamatuji).

Kuki: Díky za pochopení, to je právě ono, že přece jenom, kdyb jsme spolu mluvili, tak to vyzní jinak než na forum, navíc já jsem takovej srandista a snažím se bavit lidi, ne že bych ze sebe dělal šaška, ale občas mám nějaké vtipné řečičky, prostě takové forky, určitě to sám znáš ze života. :)
Jinak s tím vydáním máš pravdu, já mám D asi od dubna a máš konec srpna, to není ani půl roku a to mám taky nahráno celkem dost, takže kdo hrál fakt od vydání, i klidně jak píšeš hodku denně, tak to pak ve výsledku hodí celkem velký čísla.

Casus: myšleno tak, že moje WD je s*ač nebo ironicky na reptajla?

Jinak doufám, že v textu nejsou nějaké chyby, teď jsem přišel domu, sice jsem toho moc nevypil, ale přeci jen je už 5 ráno. :)

Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 24.08.2013, 22:17 hod.

fajn, ale preco tam mas, ze si iba na zaciatku hellu?

Quill Rat

Příspěvek od Cytarius » 24.08.2013, 22:52 hod.

kluci :) jak už bylo psáno, kolik kdo má nahrane je jeho věc....já si o sobě třeba myslím, že u toho sedím dost (spíš seděl jsem)a tak mě zajímalo jak jsou na tom ostatní...a 2800 je teda fakt peklo, klobouk dolů....ale nic proti tomu, nevím jestli je co závidět, jo i ne...říkám si, tež bych chtěl projet více postav na takovou úroveň, zároveň si říkám, že na to prostě není čas, někdo ho má někdo ne a jak jej investuje jeho věc...reptile to tady prosím přestane řešit a bude ;) stejně si borec ty kráso :D forum beztak žije jen kvuli tobě :D radši nám řekni, kdy ho dojedeš na 100P :)? Jaké jsou tvé odhady? a vypíšem sázky pánové :)
pro strejdu a rawmena: Tak to si udělám trochu reklamu :) když tady polovina lidí drtí ve fitu :) já se tomu taky trochu věnuji....dneska prodávám pomalý "proteiňák" (podle procent bílkovin spíš sachariďák, ale o tom zas jiná debata) mimochodem k diablu fajn věc když jedete dlouho, když jsem u toho ještě sedával pořádně a nechtělo se mi jíst, tak sypačka, to je jasná ;) takže tady posílám odkaz na eshop o co jde. pisněte klidně do PMka názor...díky borci... http://www.snackinbag.cz/
a těšme se na datadisk na další HODINY a HODINY;)

Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 24.08.2013, 22:53 hod.

Wizzard 2704h p100
Wd 140h p51
Monk 23h p7
Dh 126h p28
Barb 132h p15

výbava prodaná dokud měla cenu, čeká se na trhače :)

Quill Rat

Příspěvek od Cytarius » 25.08.2013, 11:05 hod.

Tak to vypadá že je tu leader v počtu hodin na jednu postavu :) Neuvěřitelných 5,8hodin denně od vydání hry....To máš asi dobrej job, nějaký správce sítě, co jede aj v práci ne :)? A žádné komenty typu: ty máš nudnej život, když furt sedíš za kompem :) I když tohle je fakt HC :) Jak říkám, může to být člověk, co hraje v práci, někdo má, někdo ne!!!!

To reptile: Já doufám, že dneska už jsou všichni schopni dávat MP10 s prehladom a v prtom v nose :)
Aktualizoval jsem úvodní příspěvek, tak kdyžtak prosím upravte příspěvky a dopište vše co tam je navíc.. DÍKY!!!! Pěknou neděli nebo co je za den..

Gorebelly

Příspěvek od walosek » 27.08.2013, 09:11 hod.

ReptileSVK píše:fajn, ale preco tam mas, ze si iba na zaciatku hellu?
tys tam taky měl, že si nedohrál inferno, je to zabugovaný :roll:

The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 27.08.2013, 18:12 hod.

pěknej offtopic z toho je, prostě zobete :) a to nikoho nezajímá ;)

k topicu:
elite kills: 144 941
gold collected: 720 568 701
lifetime kills: 3 627 971
achievy: 4550
legendárek od 8.12.2012: 2369 (předtím netuším)

Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 27.08.2013, 18:56 hod.

Clovek tu chvilku neni a tady takovej bordel.
Offtopic vymazu a drzte se tematu.

Fallen Shaman
BattleTag:Keny#2282

Příspěvek od Kenjy » 27.08.2013, 19:52 hod.

stále only DH - 544 hodin - 73 paragon
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...

Quill Rat

Příspěvek od Cytarius » 27.08.2013, 21:07 hod.

No jo, trochu se to zvrhlo :) 2300 legendarek....to je myšleno přes brimy? nebo si píšeš statistiku?

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“