Neexistuje žádná šance že se vrátí bnet 1.0, ono to má i svůj důvod.Denny píše:třeba existuje malá šance že to bude zas tak jako v d2.. nazev hry a tak
Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
R.I.P. 27.3.2014
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Tak především nové iLvl částečne vyčistí ekonomiku po patchích... myslím, že je to jediný možný krok kromě resetů serverů. Každopádně RMAH využiji... na začátku dokud to šlo, sem si vydělal prodejem cca 1000Kč. Náklady na hru sem si tudíž +/- pokryl
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Hra ale přece neni o penězích, ne? Já jsem z D3 v + cca +- 5tis. Ale když vezmu, kolik hodin jsem v tom nechal, tak je to směšné. Dnešní odpoledne jsem pracoval a vydělal jsem si mnohem více :-).
Byl bych opravdu šťastnej, kdyby se D3 vrátilo zpět do roviny hry... a člověk nemusel přemýšlet tímhle směrem :-(.
Byl bych opravdu šťastnej, kdyby se D3 vrátilo zpět do roviny hry... a člověk nemusel přemýšlet tímhle směrem :-(.
- Ivoš155
- Fallen Shaman
- BattleTag:ivos155#2730
Kolegové mám v tom trochu hokej:DD
Jak bude vyřešen přechod postav na data disk?
Když mám level 60 paragon 60,tak při první hře na datáč se starou mončicí 60(60) se mi bude zase navyšovat normální level dokud nedosáhnu 70 a pak se expení bude přičítat opět zpátky paragonu?
A ještě jednu otázku pokud bude platit paragon na celý účet,ne na postavu,které postavě se budou rozdělovat body na vlastnosti,když reachnu paragon??
Jsem asi natvrdlý hoch,tak se nezlobte:DD
Díky za odpověď.
Jak bude vyřešen přechod postav na data disk?
Když mám level 60 paragon 60,tak při první hře na datáč se starou mončicí 60(60) se mi bude zase navyšovat normální level dokud nedosáhnu 70 a pak se expení bude přičítat opět zpátky paragonu?
A ještě jednu otázku pokud bude platit paragon na celý účet,ne na postavu,které postavě se budou rozdělovat body na vlastnosti,když reachnu paragon??
Jsem asi natvrdlý hoch,tak se nezlobte:DD
Díky za odpověď.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ivos ... o/17743718
"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."
"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Takže si chci jen ujasnit.. Je výhodnější mít víc naexpených postav? Nebo si můžu jet dále za svého barbara PL 54.
A nic neřešit. Jen škoda itemů a RMAH mám docelá rád, protože nemám tolik času na farmení a krok držím jen diky penězům...
Ale bavím s u hry parádně!!! Jen PROSíííííííííííííííííííííííM celý blizz za PORADNE PvP!!!!
A nic neřešit. Jen škoda itemů a RMAH mám docelá rád, protože nemám tolik času na farmení a krok držím jen diky penězům...
Ale bavím s u hry parádně!!! Jen PROSíííííííííííííííííííííííM celý blizz za PORADNE PvP!!!!
CZSK Komunita
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
jed si dál svýho barba, je uplně jedno, jak a kde ty expy seženeš, vše se ti pak sečte. Lidi neblbnite, datadisk je nejmín půl roku daleko farmit expy jako blázen, nejlíp 10 postav, abych si pak mohl naklikat par statů navrch? no enjoy it ! já si radši v datadisku najdu ty nový itemy se statama ve stovkách pravda je taková, že hrát ted současné diablo je dle mě hodně neefektivní - ale když to pořád baví , tak je to v pořádku.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
za chvíli vyjde Fifa 14, buďte Messi a nemagořte
Tak na pozdejsi upravy itemu u Mystic bude pry potreba i Demonicka Esence a Brimstone + novy material. Takze obe veci, ktere se jiz nyni daji ziskat, se asi vyplati si posetrit. Doufam tedy, ze se jedna o ty same suroviny co nyni a nebudou to nejake nove lvl 70. Snad to co nejdrive nekdo objasni
Jinak, jelikoz je to tady vicemene forum o spekulacich (protoze ne vsechny veci jsou 100% potvrzene a sam Blizzard jasne rekl, ze nektere veci se jeste mohou zmenit), tak tipuju, ze rijen-listopad budeme mit Loot 2.0 )
Jinak, jelikoz je to tady vicemene forum o spekulacich (protoze ne vsechny veci jsou 100% potvrzene a sam Blizzard jasne rekl, ze nektere veci se jeste mohou zmenit), tak tipuju, ze rijen-listopad budeme mit Loot 2.0 )
Je uplne jedno co prijde driv. Vyhodnost a nevyhodnost rozhodne kolikrat vic expu dostava 70 oproti 60tce.EmhyrVarEmreis píše:Jenže podle oficiálních zpráv přijde Paragon 2.0 ještě před datadiskem a zvýšení lvlu na 70 (a tudíž pravděpodobně více expů za moby) bude až v datadisku, takže teoreticky farmit nové Paragony může být výhodné i teď. V opačném případě by totiž nebylo výhodné farmit Paragon ani po příchodu Paragon 2.0 a muselo by se s "výhodností farmení" čekat až na datadisk...
Navic situace "v opacnem pripade" nedava smysl. Nemuzes cekat na datadisk kterej vysel pred paragonem.
Ragnarok:
paráda, už jsem se bál, že ten slot v báglu bude v niveč mám ho napěchovaný (na SC) demonickýma esencema a asi 500 brimů ... na HC to zatím tak žhavé není.
paráda, už jsem se bál, že ten slot v báglu bude v niveč mám ho napěchovaný (na SC) demonickýma esencema a asi 500 brimů ... na HC to zatím tak žhavé není.
Bude to nekdo kupovat ze starsich hracu s kteryma sem obcas hral? Ted sem dia nezapnul fakt dlouho tak nevim jak na tom jsme chlapy ))
Já osobně jsem takovej maniak, že už si brousím drápy a zuby na kolektorku, pokud nějaká bude
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
co blizzard vravel ohladom RMAH, zrejme stale neplati co? Myslim to, ze pokial mate eura na battlenet balance mozete si za to kupit aj hru. Asi zistili, ze tam ma kazdy cosi a preto to ani neumoznili, lebo by prisli o kopec penazi z predaja v kamenych obchodoch.
Reptile: Naopak z prodeje v kamenych obchodech maji mnohem mene nez za prodej digitalni verze, protoze musi odecist vyrobu a distribuci DVD a jeste marzi obchodnika.
A nema byt ten Bnet balance i nakupy v jejich e-shopu? Pokud vim neni svazany primo s RMAH.
A nema byt ten Bnet balance i nakupy v jejich e-shopu? Pokud vim neni svazany primo s RMAH.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:17 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ide o to ze co je na battlenet balance uz nemozes previest na paypal, takze mozno 60% hracov diabla 3 by si datac kupili cez balance, co blizzu asi nevonia, pretoze tie prachy co su na balance su prakticky blizzardukillerek píše:Reptile: Naopak z prodeje v kamenych obchodech maji mnohem mene nez za prodej digitalni verze, protoze musi odecist vyrobu a distribuci DVD a jeste marzi obchodnika.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Z těch informací co momentálně jsou to nejde takhle říct... nikdo neví, co se změní s patchem ve světě D3.EmhyrVarEmreis píše:Casus píše:Je uplne jedno co prijde driv. Vyhodnost a nevyhodnost rozhodne kolikrat vic expu dostava 70 oproti 60tce.EmhyrVarEmreis píše:Jenže podle oficiálních zpráv přijde Paragon 2.0 ještě před datadiskem a zvýšení lvlu na 70 (a tudíž pravděpodobně více expů za moby) bude až v datadisku, takže teoreticky farmit nové Paragony může být výhodné i teď. V opačném případě by totiž nebylo výhodné farmit Paragon ani po příchodu Paragon 2.0 a muselo by se s "výhodností farmení" čekat až na datadisk...
Navic situace "v opacnem pripade" nedava smysl. Nemuzes cekat na datadisk kterej vysel pred paragonem.
Není to jedno.
A smysl to dává.
Že to nechápeš je něco jiného. Tak jak jsem to popsal je to tak jasné a logické, že to snad musí pochopit každý.
Každopádně předpokládám, že farama bude v datadisku mnohem efektivnější, než ve hře po patch. S největší pravděpodobností je teď trávit stovky hodin ve hře (pokud vás to extra nebaví) velmi neproduktivní, protože v exp půjde stejného výsledku možná dosáhnout za hodinu.
A je to přece logické... sakra, když tam budou padat zbraně s 3-4k DPS, tak i kdyby se nezměnilo nic jiného, farma MP10 bude urychlená cca 10x, možní i 50x. Ve skutečnosti bude postava s 3,5k DPS zbraní moci být vybavena HR i LS a stále bude mnohem rychlejší, než dnešní TOP postava.
A to se tady bavíme o tom, že se ve hře nezmění nic jiného, kromě itemů... a těch změn (i zatím neoznámených) bude ještě kotel dalších.
Nad tím nemá ani smysl spekulovat... když někdo chce hrát, ať hraje. Nicméně příchod exp postaví všechny hráče na téměř stejnou startovací čáru, rozdíly mezi hráčem s 0 a hráčem s 1000+ odehraných hodin, budou maximálně v desítkách hodin gameplay. Trávit stovky hodin jen proto, že si bude hráč myslet, že dostane nějakou výraznou výhodu, je naprosá utopie.
Majky_majk, nejdruv tu napises, ze nikdo nevi, co se s patchem zmeni a pak napises, ze je utopie ted expit pro budouci vyhodu. Tyhle dve veci si odporuji.
Bud nikdo nevi co bude (tedy ani ty) a pak nemuzes rict, ze je utopie ted expit (co kdyz to nakonec bude vyhodne? nikdo to nevi). A nebo nekdo neco vi (pochybuju, ze jsi to zrovna ty) a pak ten clovek muze prohlasit, ze je blbost ted farmit.
Bud nikdo nevi co bude (tedy ani ty) a pak nemuzes rict, ze je utopie ted expit (co kdyz to nakonec bude vyhodne? nikdo to nevi). A nebo nekdo neco vi (pochybuju, ze jsi to zrovna ty) a pak ten clovek muze prohlasit, ze je blbost ted farmit.
Reptile: a kde si prisel na to, ze datac nepujde koupit pres bnet balance? Na balance muzes vlozit penize i primo a ne jen vysledky prodaneho predmetu na aukci.
Majky_majk: podle me zapominas, ze po dataci bude MP10 trochu neco jineho, takze se ti s novou zbrani 3k tezko 10x zrychli expeni, kdyz moby budou mit o 10 lvlu vice a take pomerne vice zivotu. Presne jak je to ve Wowku, zvedne se dps, ale zvedne se i HP mobum, takze to vzdy casove vychazi stejne u noveho obsahu. Jen ten starsi obsah davas rychleji, ale to asi nebude to nejefetivnejsi.
Majky_majk: podle me zapominas, ze po dataci bude MP10 trochu neco jineho, takze se ti s novou zbrani 3k tezko 10x zrychli expeni, kdyz moby budou mit o 10 lvlu vice a take pomerne vice zivotu. Presne jak je to ve Wowku, zvedne se dps, ale zvedne se i HP mobum, takze to vzdy casove vychazi stejne u noveho obsahu. Jen ten starsi obsah davas rychleji, ale to asi nebude to nejefetivnejsi.