Runy
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Runy
jakou verzi D2 hraješ? A nemáš tam třeba nainstalovanej nějakej spešl patch nebo mód?
jediný co mě napadá je buď žes to přehlíd a místo jedný El runy se ti tam přimíchala nějaká jiná, nebo se ti do kostky připletl jinej předmět (klíč, svitek, gem atd) kterýho sis nevšiml...
jediný co mě napadá je buď žes to přehlíd a místo jedný El runy se ti tam přimíchala nějaká jiná, nebo se ti do kostky připletl jinej předmět (klíč, svitek, gem atd) kterýho sis nevšiml...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
http://fraxinus.rajce.idnes.cz/Ostatni_ ... hot107.jpg
Hellforge nestála za nic, ale o kousek dál padl pěknej kousek.
Hellforge nestála za nic, ale o kousek dál padl pěknej kousek.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Do grálu velká morální vzpruha, se koukni na popis. Zasloužená to odměna.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Gratuka k BER.
Teď jste mě oba navnadili a já jdu běhat po LK
Teď jste mě oba navnadili a já jdu běhat po LK
Díky já jsem teď nedávno po nějaké době začal s čstým štítem a ještě toho moc nalezeného nemám... Chtěl bych is udělat barbara asi s enigmou ale uvidím jak to výjde. Zatím mám jen sorc na find ale nemám s ní ještě ani pořádné věci na ni samotnou ne tak něco dalšího. Chvilku jsem běhal Mepha, pak mauseleum s tunelama a zkusil jsem párkrát to LK a zrovna to vyšlo. Kdybych tam chodil cíleně beztak nic nenajdu.
Jinak z obyčejného lepaera je to ještě větší štestí, gratuluju ! Champion má přece jen vyšší šanci na drop...
Jinak z obyčejného lepaera je to ještě větší štestí, gratuluju ! Champion má přece jen vyšší šanci na drop...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Já už tam mám cíleně 2800 runů a Ber nikde.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň někomu to padá. Gratuluju. Ale už brzděte jo, protože mi to přijde, že mě a raisen ty runy z těch našich her berete Mluvím i přes několik témat na RIPa
Ja to vybral prakticky vsem, to je jasny
Hmm, asi je na case se sverit s malym problemem, a to:
Kam ksakru chodite v 1.13 na MAL-ky? Je potreba skoro v kazdem dobrem RW a prakticky nepada - jednou za 2.7k runu v LK Na prvni CtA jsem pouzil tu co jsem mel, na Infinity UMky, na Grief PULky a dokonce i LEMky, takze ted nemam jedinou UM/PUL a stavba dalsi MAL pro dalsi Grief a jeste jedne pro CtA c.2 je nerealna...Mozna Countess by byla dobra, ale nechci na ni nekoho specializovat...
Kam ksakru chodite v 1.13 na MAL-ky? Je potreba skoro v kazdem dobrem RW a prakticky nepada - jednou za 2.7k runu v LK Na prvni CtA jsem pouzil tu co jsem mel, na Infinity UMky, na Grief PULky a dokonce i LEMky, takze ted nemam jedinou UM/PUL a stavba dalsi MAL pro dalsi Grief a jeste jedne pro CtA c.2 je nerealna...Mozna Countess by byla dobra, ale nechci na ni nekoho specializovat...