Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Tak to blahopřeju Ty DE, já si nejsem jistej, že mají tak vysokou šanci na drop (80%) původně to tak mělo být, ale nenerfli to ? I já mám prvního paragona 8-D , WD Serethiel už má taky 60tku, včera jsme spolu taky chvilku hráli(v jeho doprovodu znatelně více klidná hra), doufám, že dneska to zlehka profarmíme a vlitnem na něj - se štítem nebo na štítu! Dám vedět
EDIT : reakce na DE pode mnou, jj, toto číslo sem si pravě nějak matně pamatoval - rázem to bude padat mnohem míň, jak člověk ví krutou pravdu
EDIT : reakce na DE pode mnou, jj, toto číslo sem si pravě nějak matně pamatoval - rázem to bude padat mnohem míň, jak člověk ví krutou pravdu
Naposledy upravil(a) Antabus dne 14.08.2013, 09:51 hod., celkem upraveno 2 x.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
S essencema to bylo původně tak, že že na MP10 byla šance 100%, ale právě kvůli pohodové farmě třeba v jeskyni ve festeringu to blizz zkrouhnul hned zjistím jak ...
Parádička, tak to už se nedivím, že mi 4x nic nepadlo ...
MP10 - Monster Health 3439%
MP10 - Essence Droprate 38.9%
Parádička, tak to už se nedivím, že mi 4x nic nepadlo ...
MP10 - Monster Health 3439%
MP10 - Essence Droprate 38.9%
Ahoj,
připiš mě na první stránku
Barbar 5. lvl
Začal jsem, dneska plánujem hrát v partě s klukama, co normálně hráváme spolu. Tak uvidíme.
připiš mě na první stránku
Barbar 5. lvl
Začal jsem, dneska plánujem hrát v partě s klukama, co normálně hráváme spolu. Tak uvidíme.
tak jsem poprve v nasi vyzve umrel na lag... ale jen lvl26 (holt pasivka je az na 30, to by me asi zachranilo), to tak nezamrzi
i kdyz to znamena, ze se do hellu dneska nepodivam, skoda
i kdyz to znamena, ze se do hellu dneska nepodivam, skoda
Hellere, tak pak piš i btegy, chary a levely prosím, ať vás tam můžu popostrkovat nahoru až na inferno ;-)
Koukejte kdo je s jakým levelem kolem vás, plná parte je prostě plná parta a ta hra má šmrnc ;-)
stačí mi sem psát něco jako ... Wiz level 19 - brawler#2485
Koukejte kdo je s jakým levelem kolem vás, plná parte je prostě plná parta a ta hra má šmrnc ;-)
stačí mi sem psát něco jako ... Wiz level 19 - brawler#2485
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Hell news :
Lord of Lies DOWN !
jsme ve třetím aktu, momentálně tam opět osamocen pobíhám po hradbách, kde mě to příjde co do adrenalinu lehčí než a2.
Monk level 60(2) - Antabus#2689
WD level 60(1) - Serethiel#2441
------------------------------------------------------------
EDIT:
Smraďoch down
napřed sem si řikal, že sám keepy 2 vynechám, ale nejsem nebojsa, tak sem tam vlitnul a zvonem a blindem sem si udržoval pořádek i mezi islamisty (jedem mě teda trefil, 3/4life si vzal, pak už jsem šel orpavdu opatrně a serenitu neustále nachystanou)
padla mi druhá hell lega, narozdíl od té první je aspon zajímavá, narolovala se sice pro DH,ale to co mě nejvíce zajímá je její vlastnost "You have a chance to be shielded when hit by enemies." , což vytváří efekt úplně stejnej jako na elitách- dočasnou nesmrtelnost, otestuju to, jaký má zhruba proc koeficient a jak dlouho trvá.
screen:
http://img822.imageshack.us/img822/6862/3i26.jpg
EDIT 2 : trvá to 1 sec, a proc ratio bude +- 10%. Což jsou čísla co mě trochu zklamaly, jen kvůli tomu to nosit nebudu
Lord of Lies DOWN !
jsme ve třetím aktu, momentálně tam opět osamocen pobíhám po hradbách, kde mě to příjde co do adrenalinu lehčí než a2.
Monk level 60(2) - Antabus#2689
WD level 60(1) - Serethiel#2441
------------------------------------------------------------
EDIT:
Smraďoch down
napřed sem si řikal, že sám keepy 2 vynechám, ale nejsem nebojsa, tak sem tam vlitnul a zvonem a blindem sem si udržoval pořádek i mezi islamisty (jedem mě teda trefil, 3/4life si vzal, pak už jsem šel orpavdu opatrně a serenitu neustále nachystanou)
padla mi druhá hell lega, narozdíl od té první je aspon zajímavá, narolovala se sice pro DH,ale to co mě nejvíce zajímá je její vlastnost "You have a chance to be shielded when hit by enemies." , což vytváří efekt úplně stejnej jako na elitách- dočasnou nesmrtelnost, otestuju to, jaký má zhruba proc koeficient a jak dlouho trvá.
screen:
http://img822.imageshack.us/img822/6862/3i26.jpg
EDIT 2 : trvá to 1 sec, a proc ratio bude +- 10%. Což jsou čísla co mě trochu zklamaly, jen kvůli tomu to nosit nebudu
Naposledy upravil(a) Antabus dne 14.08.2013, 18:06 hod., celkem upraveno 3 x.
jasně že je akt 3 lehčí, teda ze začátku, bacha na sklep, hlavně patro 2!!! v aktu 2 jsou šílení hadi, dávají neskutečné pecky, proto se to zdá tak těžké ...
prďoch i siege jsou v pohodě, cydia taky ... azmodan dokáže potrápit, tak bacha ... po sklepu je to o hubu ještě v core, tower a kráteru ... prostě úzké místa a pack elit s blbýma affixama a je po srandě, tak se držte =)
prďoch i siege jsou v pohodě, cydia taky ... azmodan dokáže potrápit, tak bacha ... po sklepu je to o hubu ještě v core, tower a kráteru ... prostě úzké místa a pack elit s blbýma affixama a je po srandě, tak se držte =)
Antenor bohužel nepřežil Dia na Normal, sali nam freezee a pak asi nejakej lag ci co, ale najednou Vio 20% HP a já asi 75%...wizz bohužel to nedal...RIP kámo, ale už jede nového
Oba smazat....
Monk level 52 - Antabus#2689
Wizz level 27 - AntenorCZ#2614
Oba smazat....
Monk level 52 - Antabus#2689
Wizz level 27 - AntenorCZ#2614
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
MP10 je opravdu nářez a mě to prostě baví, ikdyž člověk časteji umírá /a já poslední dobou opravdu často a to nejen tady v MP10 :-DD/, ale co ...... vždy si řeknu, je to jen hra pro zábavu a jedu znova. Posledně jsme to tak krásně valili s MsStarem, LordemNajmi a Jamalem a zase přišel rychlej RIP, kdy jsem byl zaklíněnej mezi mobkama, ale celou dobu to šlo, WC a Heal mantra to zvládali a najednou bylo po mě :-DD
No co se dá dělat, opět jsem povstal a rozjel další postavu. Antenor taky začínal a na 15lvl se k nám přidal ještě Kolmen. Celý normál jsme prošli celkem na pohodu, žádná kritická situace a v keepech jsme dokonce zkoušeli nechávat u sebe bouchnout alkaidu :-DD /taková D3 ruleta/, v AIV mi padla celkem vostrá legenda pro Doktůrka, který s námi žádný nešel /stejně by to na lvl 33 už asi nepoužil/ a tak skončila v truhličce, bo na expení se vždy hodí /už mám 2, tak kdyby měl někdo zájem daruji/
Bohužel pak přišla nepříjemná situace u Diabla, kterou už výše popisoval Kolmen .....Antenor to bohužel nepřežil :-( RIP
My jsme Dia udolali a šlo se na NM.
Včera jsme s Kolmenem na pohodu procházeli AI v NM a po pavoucích se k nám na chvíli přidal Zaljan. Jeho dmg byla znát, ale jemu to nějak blblo .... měl DC, pak lagy a tak to šel vyzkoušet zase solo, ale pořád stejný a tak šel spát. My jsme s Kolmenem zaparkovali za Magdou v NM.
Update
Monk level 41, NM, Magda done - ViolatorCZ#2356
Barb level 41, NM, Magda done - Kolmen#2140
Já si rozjel další postavu, ať jich mám víc, na různejch úrovních a nejsem sám :-) /vždy se nějaká prima parta najde/ takže:
Update
Wizz level 13, Normal, Chrám done - AntenorCZ#2614
Wizz level 14, Normal, Chrám done - LordNajmi#2665
DH level 13, Normal, Chrám done - ViolatorCZ#2356
No co se dá dělat, opět jsem povstal a rozjel další postavu. Antenor taky začínal a na 15lvl se k nám přidal ještě Kolmen. Celý normál jsme prošli celkem na pohodu, žádná kritická situace a v keepech jsme dokonce zkoušeli nechávat u sebe bouchnout alkaidu :-DD /taková D3 ruleta/, v AIV mi padla celkem vostrá legenda pro Doktůrka, který s námi žádný nešel /stejně by to na lvl 33 už asi nepoužil/ a tak skončila v truhličce, bo na expení se vždy hodí /už mám 2, tak kdyby měl někdo zájem daruji/
Bohužel pak přišla nepříjemná situace u Diabla, kterou už výše popisoval Kolmen .....Antenor to bohužel nepřežil :-( RIP
My jsme Dia udolali a šlo se na NM.
Včera jsme s Kolmenem na pohodu procházeli AI v NM a po pavoucích se k nám na chvíli přidal Zaljan. Jeho dmg byla znát, ale jemu to nějak blblo .... měl DC, pak lagy a tak to šel vyzkoušet zase solo, ale pořád stejný a tak šel spát. My jsme s Kolmenem zaparkovali za Magdou v NM.
Update
Monk level 41, NM, Magda done - ViolatorCZ#2356
Barb level 41, NM, Magda done - Kolmen#2140
Já si rozjel další postavu, ať jich mám víc, na různejch úrovních a nejsem sám :-) /vždy se nějaká prima parta najde/ takže:
Update
Wizz level 13, Normal, Chrám done - AntenorCZ#2614
Wizz level 14, Normal, Chrám done - LordNajmi#2665
DH level 13, Normal, Chrám done - ViolatorCZ#2356
vcera to bylo takove rozporuplne
nejprve jsem behem 20min vyslovene prolitnul pres A4 normal, abych pak v A1 NM dohonil kluky, coz se povedlo u queeny. Ale tam to uz zacalo lagovat... pres obcasna DC a lagy jsem nejak doklepal A1... ale zhorsovalo se to (prestavaly mi reagovat klavesy, bezne byly 2-3 sec lagy tak 3x za minutu) a v A2 pred magdou uz to fakt neslo... ani pasivka neni vsemocna
ale jinak pekna svizna hra, skoda jen tech lagu
dneska jsem trochu popojel, takze lvl 49 NM A3 Smradoch down...
vecer to hodlam doklepnou minimalne po butchera na hellu, tak uvidime
nejprve jsem behem 20min vyslovene prolitnul pres A4 normal, abych pak v A1 NM dohonil kluky, coz se povedlo u queeny. Ale tam to uz zacalo lagovat... pres obcasna DC a lagy jsem nejak doklepal A1... ale zhorsovalo se to (prestavaly mi reagovat klavesy, bezne byly 2-3 sec lagy tak 3x za minutu) a v A2 pred magdou uz to fakt neslo... ani pasivka neni vsemocna
ale jinak pekna svizna hra, skoda jen tech lagu
dneska jsem trochu popojel, takze lvl 49 NM A3 Smradoch down...
vecer to hodlam doklepnou minimalne po butchera na hellu, tak uvidime
- Serethiel
- Quill Rat
- BattleTag:Serethiel#2441
Tak a je to tu pan teroru dodychal cize sme na inferne
Monk level 60(3) - Antabus#2689
WD level 60(2) - Serethiel#2441
Monk level 60(3) - Antabus#2689
WD level 60(2) - Serethiel#2441
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Serethiel mě předběhl, já dodávám fotky z autogramiády s Pánem Terroru
http://img196.imageshack.us/img196/7999/s73v.jpg
-----------------------------------------------------------------------------
ještě se musíme ale pochlubit, není vše:
Cesta do města a brutální fight před branami - INFERNO - DOWN
zítra jsme se domluvili se Serim na 4 odpoledne, že se vrátíme zafarmit na hell, a4, možná naberem valor v konci a3. Brawlere, přídaš se
Monk level 60(4) - Antabus#2689
WD level 60(3) - Serethiel#2441
http://img196.imageshack.us/img196/7999/s73v.jpg
-----------------------------------------------------------------------------
ještě se musíme ale pochlubit, není vše:
Cesta do města a brutální fight před branami - INFERNO - DOWN
zítra jsme se domluvili se Serim na 4 odpoledne, že se vrátíme zafarmit na hell, a4, možná naberem valor v konci a3. Brawlere, přídaš se
Monk level 60(4) - Antabus#2689
WD level 60(3) - Serethiel#2441
Gratulace kluci a to tak že veliká=)
Jakmile mě potkáte a pojedete, napište kdykoli!!
Taky jak se potkáme, tak předám pár věcí, nečekejte nějaký BRUTUS boost dps nebo HP, spíš jsou to věci na přežití s all res a armorem ... no prostě co padlo ...
Jak vám to předám, můžeme zkusit cestu z města a sami uvidíte, co je to INFERNO mp10 s touhle výbavou a pokud jste měli pochybnosti o tom, že si vezmete nějaké věci, tak je hned mít přestanete=))
Jakmile mě potkáte a pojedete, napište kdykoli!!
Taky jak se potkáme, tak předám pár věcí, nečekejte nějaký BRUTUS boost dps nebo HP, spíš jsou to věci na přežití s all res a armorem ... no prostě co padlo ...
Jak vám to předám, můžeme zkusit cestu z města a sami uvidíte, co je to INFERNO mp10 s touhle výbavou a pokud jste měli pochybnosti o tom, že si vezmete nějaké věci, tak je hned mít přestanete=))
kluci, gratuluju a plnou parou mirim za vama!
kdyz to dobre dopadne, tak tam budeme brzo ve 4 - tedy pokud preziju Beliaha
ale 3WD a monk s blindem by mohli byt docela ultimatni (samozrejme relativne, v absolutni rovine to zatim bude spis o neco rychlejsi pizlani)
kdyz to dobre dopadne, tak tam budeme brzo ve 4 - tedy pokud preziju Beliaha
ale 3WD a monk s blindem by mohli byt docela ultimatni (samozrejme relativne, v absolutni rovine to zatim bude spis o neco rychlejsi pizlani)
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Za prvé chci pogratulovat Antabusovi a Serethielovi k tomu, po čem tady v té challenge každý touží, jste borci.
Za druhé přiblížím kus naší cesty, kterou s Kolmenem míříme za Vámi. Hrálo se až večer a vše se odehrálo v AII NM. Trochu jsme zkoušeli WC na life s regenem a pak WC na Armor. Vyhrálo to WC na armor. Malinko jsme se zapotili v podzemí, trochu na sebe navazující frozen a ohníček pod náma a bylo to jen tak tak. Další HC situace pro mě přišla ještě v podzemí, kdy jsem chtěl zmizet z arcanu a postava se mi sekla o nějakej výstupek ze zdi, díky pohotové reakci na serenitu jsem přežil a po utření čela a výměně trenek se pokračovalo dál. Trochu mi podzemí zpříjemnil hnědý kužel světla pod kterým bylo napsáno amulet. Po identifikaci radost opadla a kovář měl práci. Dále vše bylo v poklidu, dojeli jsme do Desolate a vyhledali Vaulut of Assasin. Byli jsme na 45lvl kde je kraft žlutého daggeru, ale protože ve 47 je kraft nového meče, tak jsme se rozhodli nejdřív ukraftit meč a když zbydou suroviny tak i dýku na lepší dokrájení cesty ke Kullemu. Kraftím první meč a klasika, normal staty a dps asi 88, zkouším druhý a na první pohled mě uspokojuje díra a pak se mi nechce věřit svým očím DPS 160, LoH a CD, tak zkouším třetí meč a DPS 156 díra, +100 vit a LoH /jsou k vidění na našich postavách/. Tak máme nové meče a čeká nás neuvěřitelnej boost. Rychle jsme ukraftili ještě Daggery a dobře jsme udělali, bo ve Vaulutu na nás čekala nepříjemná elitka, takovej ten žlutej rotačák spolu s kámošema. A byl to hnusnej boj a dá se říct 3. a poslení HC situace pro dnešek. Cesta ke Kullemu proběhla v poklidu a Kolmenovi taky padla legenda, mace. Bohužel po kraftu těch super mečů, jsou ostatní zbraně jen dětské hračky a to platilo i pro ten lege mace. Před Kullem jsme měli oba lvl 47, tak jsme se vybavili meči a vše proběhlo tak jak jsme čekali, Kulle a jeho přisluhovači lehli jak máslíčka. Belial - pán teroru a strašák všech. Protože na něj neplatí, žádnej blind, stun ani nic podobného, přeházeli jsme skilly na dmg a na přežití. No vítr jsme z něj měli a pak jsme se museli smát, protože jsme ho dali ve velkém stylu. Oba jsme ustáli veškerou jeho dmg včetně výbuchů a nemuseli jsme se z místa ani pohnout.
No uvidíme jak to půjde dál, protože pokračujeme pro mě kritickou AIII NM, kterou jsem už 2x nepřežil. Oproti minule budu opatrnější a nebudu snad opakovat chyby z minula. HURAAAA NA NĚ :-)
Edit:
Monk level 47, NM, Belial done - ViolatorCZ#2356
Barb level 47, NM, Belial done - Kolmen#2140
Za druhé přiblížím kus naší cesty, kterou s Kolmenem míříme za Vámi. Hrálo se až večer a vše se odehrálo v AII NM. Trochu jsme zkoušeli WC na life s regenem a pak WC na Armor. Vyhrálo to WC na armor. Malinko jsme se zapotili v podzemí, trochu na sebe navazující frozen a ohníček pod náma a bylo to jen tak tak. Další HC situace pro mě přišla ještě v podzemí, kdy jsem chtěl zmizet z arcanu a postava se mi sekla o nějakej výstupek ze zdi, díky pohotové reakci na serenitu jsem přežil a po utření čela a výměně trenek se pokračovalo dál. Trochu mi podzemí zpříjemnil hnědý kužel světla pod kterým bylo napsáno amulet. Po identifikaci radost opadla a kovář měl práci. Dále vše bylo v poklidu, dojeli jsme do Desolate a vyhledali Vaulut of Assasin. Byli jsme na 45lvl kde je kraft žlutého daggeru, ale protože ve 47 je kraft nového meče, tak jsme se rozhodli nejdřív ukraftit meč a když zbydou suroviny tak i dýku na lepší dokrájení cesty ke Kullemu. Kraftím první meč a klasika, normal staty a dps asi 88, zkouším druhý a na první pohled mě uspokojuje díra a pak se mi nechce věřit svým očím DPS 160, LoH a CD, tak zkouším třetí meč a DPS 156 díra, +100 vit a LoH /jsou k vidění na našich postavách/. Tak máme nové meče a čeká nás neuvěřitelnej boost. Rychle jsme ukraftili ještě Daggery a dobře jsme udělali, bo ve Vaulutu na nás čekala nepříjemná elitka, takovej ten žlutej rotačák spolu s kámošema. A byl to hnusnej boj a dá se říct 3. a poslení HC situace pro dnešek. Cesta ke Kullemu proběhla v poklidu a Kolmenovi taky padla legenda, mace. Bohužel po kraftu těch super mečů, jsou ostatní zbraně jen dětské hračky a to platilo i pro ten lege mace. Před Kullem jsme měli oba lvl 47, tak jsme se vybavili meči a vše proběhlo tak jak jsme čekali, Kulle a jeho přisluhovači lehli jak máslíčka. Belial - pán teroru a strašák všech. Protože na něj neplatí, žádnej blind, stun ani nic podobného, přeházeli jsme skilly na dmg a na přežití. No vítr jsme z něj měli a pak jsme se museli smát, protože jsme ho dali ve velkém stylu. Oba jsme ustáli veškerou jeho dmg včetně výbuchů a nemuseli jsme se z místa ani pohnout.
No uvidíme jak to půjde dál, protože pokračujeme pro mě kritickou AIII NM, kterou jsem už 2x nepřežil. Oproti minule budu opatrnější a nebudu snad opakovat chyby z minula. HURAAAA NA NĚ :-)
Edit:
Monk level 47, NM, Belial done - ViolatorCZ#2356
Barb level 47, NM, Belial done - Kolmen#2140
Naposledy upravil(a) ViolatorCZ dne 19.08.2013, 09:35 hod., celkem upraveno 1 x.
trosku jsem to dneska prees den potahnul a Belik down!!!! ale byly to nervy, tentokrat jsem do toho sel po farme ve VaO sam. Poslednich par dnu mi to vecer laguje, ale pres den v pohode - tak jsem to pro zmenu zkusil jinak: s vyjimkou helmy a zbrane jsem vsude narval zluty sutry a jel na dmg vcetne pasivek a totemu s tim, ze dvoje vybuchy preziju (SW a pasivka) a treti nemusim prezit ani se 70k HP... a vyslo to... tedy doslo i na treti a proc pasivky, ale jsem v A3 (aktualne smradoch down) - huraaaaa
dneska to zkusim posunout az k diablovi, ale uvidime
v kazdem pripade se rysuje sqaudra DE hunt - 3xWD + monk (blind? heal? inner sanctuary? dmg mantra? - teoreticky by to mohlo spolecne s SW udrzet imunitu/slepotu po celou dobu - ale mozna spatne pocitam)
dneska to zkusim posunout az k diablovi, ale uvidime
v kazdem pripade se rysuje sqaudra DE hunt - 3xWD + monk (blind? heal? inner sanctuary? dmg mantra? - teoreticky by to mohlo spolecne s SW udrzet imunitu/slepotu po celou dobu - ale mozna spatne pocitam)
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
MuadDib Monk level 60(6) - Antabus#2689 down.
http://img38.imageshack.us/img38/2319/cnon.jpg
Farmili jsme dneska se Serim a3 a a4, padla mi i 60lvl legendarka- 2hand crap, ale aspon brim sem získal, ale tím jsme neskončili, vyrazili jsme pokořit pekelný demony inferna a zabili sme skutečně ve třech s brawlerem a serethielem jednu elitu, kraft totalni crap co na nm padne lepsi z drople DE..to předznamenovalo, že se karta obrací- druhou elitku co mě popravila sem si blbec vybral sám, molten, decsecrator, horde, jailer, - vliv na mé smrti měly nakonec všechny affixy a i to, že zkratka je to fakt neskutečné těžké, překonalo moje představy. NDE jen prodlouží smrtelnou agónii, nemohl sem ven z dark cellaru a tak jsme tam zůstal. Je to muj první RIP v D3 v takové challenge není ostuda, ale bude mi smutno po tom pobožným mamlasovi a budu za něj chvíli truchlit. Dám tomu 14dní pauzu a pak se vrátím s barbarem, jediným pořádným charakterem v diablu !
EDIT:
jinak ze své krátké zkušenosti z inferna takový postřeh, to farmení elit vzhledem k obrovský naročnosti, zdlouhavosti a nebezpečnosti asi není moc efektivní, bilé zomby jsme dávali zcela bezpečně a relativně rychle (v ramci podmínek jaký tam jsou), honba za DE je fajn, ale stejně nikdo z nás neměl ToS, a další věc je, že vykraftit něco, co opravdu pomůže je jenom obří haluz(podobně jako něco dropnout z těch zombíků), což sem si já sám vyzkoušel.
http://img38.imageshack.us/img38/2319/cnon.jpg
Farmili jsme dneska se Serim a3 a a4, padla mi i 60lvl legendarka- 2hand crap, ale aspon brim sem získal, ale tím jsme neskončili, vyrazili jsme pokořit pekelný demony inferna a zabili sme skutečně ve třech s brawlerem a serethielem jednu elitu, kraft totalni crap co na nm padne lepsi z drople DE..to předznamenovalo, že se karta obrací- druhou elitku co mě popravila sem si blbec vybral sám, molten, decsecrator, horde, jailer, - vliv na mé smrti měly nakonec všechny affixy a i to, že zkratka je to fakt neskutečné těžké, překonalo moje představy. NDE jen prodlouží smrtelnou agónii, nemohl sem ven z dark cellaru a tak jsme tam zůstal. Je to muj první RIP v D3 v takové challenge není ostuda, ale bude mi smutno po tom pobožným mamlasovi a budu za něj chvíli truchlit. Dám tomu 14dní pauzu a pak se vrátím s barbarem, jediným pořádným charakterem v diablu !
EDIT:
jinak ze své krátké zkušenosti z inferna takový postřeh, to farmení elit vzhledem k obrovský naročnosti, zdlouhavosti a nebezpečnosti asi není moc efektivní, bilé zomby jsme dávali zcela bezpečně a relativně rychle (v ramci podmínek jaký tam jsou), honba za DE je fajn, ale stejně nikdo z nás neměl ToS, a další věc je, že vykraftit něco, co opravdu pomůže je jenom obří haluz(podobně jako něco dropnout z těch zombíků), což sem si já sám vyzkoušel.
Naposledy upravil(a) Antabus dne 16.08.2013, 21:25 hod., celkem upraveno 3 x.
- Serethiel
- Quill Rat
- BattleTag:Serethiel#2441
R.I.P skoda ta mno ale pomstili sme ta ^^ uvidime sa na inferne alebo mozno este cestou tam (dufam ze nie )
- SuperSheep
- Quill Rat
- BattleTag:SuperSheep#2120
- Kontaktovat uživatele:
Tak i mě jste navnadili, smazal jsem jeden carry char a založil si postavu na tento čelindž! Trochu proti svému přesvědčení Wizarda, protože normálně nehraju nic než DH
První BadluckBrian dostál svému jménu už ve Weeping Hollow, kde chytil latency >1200ms a několikrát se teleportoval (přestože tento skill ještě ani nemohl mít otevřený!) než konečně spočinul na trávě.
Jeho následovník zatím běhá solo a rád by nějakýho parťáka!
SuperSheep#2120
Wizard lvl32 - A3 Normal - Siegebreaker down
První BadluckBrian dostál svému jménu už ve Weeping Hollow, kde chytil latency >1200ms a několikrát se teleportoval (přestože tento skill ještě ani nemohl mít otevřený!) než konečně spočinul na trávě.
Jeho následovník zatím běhá solo a rád by nějakýho parťáka!
SuperSheep#2120
Wizard lvl32 - A3 Normal - Siegebreaker down
My God, it's full of stars!
http://www.diabloprogress.com/player/supersheep-2120
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Supe ... o/26636672
http://www.diabloprogress.com/player/supersheep-2120
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Supe ... o/26636672
>>update
Denny#2750
DH lvl 21 RIP ( je ještě zapsaný jako 9ka )
Wizard lvl 27 - čeká před Belialem
Denny#2750
DH lvl 21 RIP ( je ještě zapsaný jako 9ka )
Wizard lvl 27 - čeká před Belialem