Pri jake latency se odpojujete ze hry?
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Zajimalo by mne kolik kdo sleduje latency, pri jake si davate pozor a pri jake se odpojujete ze hry?
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Pri jake latency se odpojujete ze hry?
Na hc porad a neodpojuju se, port do mesta a vetsinou to je za chvilku ok.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Zelena je az do 300 ms. A kdyz je pres 200, je to uz trochu znat. Uz pri takove latency se portujete?
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Většinou jsem v hodnotě 70 ... a když mi to sem tam čas od času pozlobí, tak to cítím už při hodnotě kolem 190 a vyšší ... tak se portnu do města a počkám, až to opadne.

Ono taky záleží na MP jaký hraju, charakteru (barbar je odolnější DH když ho neovládáš), jestli jsem sám či v partě, ale naštěstí mi net drží, takže za 34 paragonů jsem nebyl nad 100ms 

- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Nad 100 už dávám port do města. Vzhledem k tomu, že mi umřelo asi 6 (šedesátek) postav na DC/LAG
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Ja jak kdy, latency moc nesleduju, az pokud hra blbne a kdyz to dela psi kusy tak na to vetsinou kaslu, pokud jdu maly MP treba do 5, tak pokud to neni nejak zasadni tak to neresim, ale vzhledem k tomu, ze vetsinou chodime 7-8, tak to nehrotim. Posledni 2 dny jsem mel i cisla okolo 400-900, tak jsem si dal 20 paragnu na SC, nechtelo se mi nehrat a nebo behat mp3 kdyz jsem mel cas a chut 

HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
občas běhám i s 800 bud lagne nebo nelagne umřu nebo neumřu
na US je to uplně v poho i s latencí 200-300 US servry mi přijdou stabilnější nemužu si pomoct

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Latency mam při prvním spuštění Dia okolo 300 - 1000, ale jen asi 10s...nechodim se odlagovat na SC, vim o tom a tak si dávám bacha...v 98% je to hratelný a dá se to pohlídat...jinak stabilně jsem na 70 a málokdy mi to kolísá...do 200 hraju normálně dál, nad 200 jdu na chvíli do města...když to nespadne (což většinou jo) zkusim vypnout a zapnout hru - což většinou stejně nepomůže
Problém mám, když se připojí někdo do party, pak mám neskutečnej zásek(asi než to přepočítá HP monster atd.) ale při tom mám latency v pohodě.
SSD nemám, ale určitě by pomohl na spoustu potíží
Jediné co jsem si pořídil je UPSka, když kiksne proud, což se u mě na vesnici děje celkem často.

SSD nemám, ale určitě by pomohl na spoustu potíží

latency? to je nejake sproste slovo? 

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Ja to vůbec nesleduju. Když se začne sekat hra, tak se portnu do města, to nepomůže, tak mám většinou na hodinu po hře. Lebo mě když už to začne blbnout, tak pořádně.