hledám spoluhráče :)
hledam farmare DE
MP 8-10
zadne zdrzovani, umirani atd..
MP 8-10
zadne zdrzovani, umirani atd..
Re: hledám spoluhráče :)
hledam spoluhrace....
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AbbE-2737/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AbbE-2737/
Zdravíčko všem fanouškům diabla ,
Hledám schopné spoluhráče na farmení paragon levelů.
Hraji s:
Witch doctorem (paragon 100) - damage dealer
Wizard (paragon 90) - frost - obstojný děda Mráz
klidně si přidávejte mou maličkost do Friend listu. Battletag je: shaggyn#2972
Hledám schopné spoluhráče na farmení paragon levelů.
Hraji s:
Witch doctorem (paragon 100) - damage dealer
Wizard (paragon 90) - frost - obstojný děda Mráz
klidně si přidávejte mou maličkost do Friend listu. Battletag je: shaggyn#2972
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdravím lidi ,
rád bych kohosik přidal do přátel.Jenže můj barbar (34lvl) ještě nebude tak brutálně vybavený jak Vaše postavy,ale budu vděčný.K tomu navíc jsem načnul obtížnost Nightmare.Tak kdo by chtěl,můžete si mě do budoucna přidat Třeba mi v něčem pomůžete
Díky za odezvu...
rád bych kohosik přidal do přátel.Jenže můj barbar (34lvl) ještě nebude tak brutálně vybavený jak Vaše postavy,ale budu vděčný.K tomu navíc jsem načnul obtížnost Nightmare.Tak kdo by chtěl,můžete si mě do budoucna přidat Třeba mi v něčem pomůžete
Díky za odezvu...
Zdravím, taky si hodím inzerát do seznamky
Scháním někoho, kdo by rád začal novou postavu v HC. Nebráním se i nějakému tomu mp. Hraji za wizzarda, takže ideálně barbar, či monk. Fajn by byl někdo, kdo má podobný herní styl, jako já. Tedy postupovat systematicky a pomalu. Projít každý kout, prodat každé zboží. Než se vyrazí na bose, tak trochu posílit. Takže žádnou neřízenou střelu, co se hrne dál, nepočká a pak umírá někde osamoceně. Klidně i více lidí, jen musí být ochotní a schopní se domluvit. Takže tady mě máte a nehlaste se všichni
Scháním někoho, kdo by rád začal novou postavu v HC. Nebráním se i nějakému tomu mp. Hraji za wizzarda, takže ideálně barbar, či monk. Fajn by byl někdo, kdo má podobný herní styl, jako já. Tedy postupovat systematicky a pomalu. Projít každý kout, prodat každé zboží. Než se vyrazí na bose, tak trochu posílit. Takže žádnou neřízenou střelu, co se hrne dál, nepočká a pak umírá někde osamoceně. Klidně i více lidí, jen musí být ochotní a schopní se domluvit. Takže tady mě máte a nehlaste se všichni
- skyrim1988
- The Butcher
to Morgoth :
Já bych se přidal,jenže jsem slabý jak čaj Sháním nějaké parťáky,kteří mi helfnou s expením apodobně...
Já bych se přidal,jenže jsem slabý jak čaj Sháním nějaké parťáky,kteří mi helfnou s expením apodobně...
Co takhle dneska uber mp10 kolem pul jedenacte? A prosim trochu odpovidajici eq at to zase nemusim mlatit sam..
Zdravím, nechci zakládat nové téma. Farmim mp5-6, většinou sám. Kdyby někdo chtěl zahrát tak si mě přidávejte. Jenom poznámka, k d3 si chodim odpočinout, ne se honit za prachama. To stačí v reálnym životě..Mír s Váma konci 2260
- skyrim1988
- The Butcher
Zdar Konci.Ty budes asi jako ja.Taky se za nicim nehonim.Takze klidne muzem zahrat.Pridej si me klidne.Chodim MP5-6 na vyssi jen ze silnejsima.Jenze oni vsecko pokosi a ja tam jen beham Mam barba PL 45 a v zaloze Wize PL 21.
Přidal jsem si Tě a čekámskyrim1988 píše:Zdar Konci.Ty budes asi jako ja.Taky se za nicim nehonim.Takze klidne muzem zahrat.Pridej si me klidne.Chodim MP5-6 na vyssi jen ze silnejsima.Jenze oni vsecko pokosi a ja tam jen beham Mam barba PL 45 a v zaloze Wize PL 21.
hledam nekoho na spoluotevirani infernal machine mp 10 (klicu mam dost)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
- skyrim1988
- The Butcher
To Konci : Neboj brzy se objevim.Jsem jeste v praci
Ahoj chtěl bych si zase zahrát Diablo 3 ale tentokrát i s někým jiným.Hraju většinou mezi 14:00 a 19:00.
Moje hlavní postava: Madelain na HC se moc necítím a ostatní postavy jsou ostatních v rodině.
Moje hlavní postava: Madelain na HC se moc necítím a ostatní postavy jsou ostatních v rodině.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Zdravim , hledam též česky mluvící lidi na normální hraní SC MP 1-5 Barbar a Wizz Trantor#2153 . Pro zpřehlednění lidí co zde udali své ID , se pokusím udělat nějaký seznam a založím s tím nový topic.
Tak zatim hotov výtah z tohoto topicu. http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9584
Tak zatim hotov výtah z tohoto topicu. http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9584
Hladam spoluhracov na expenie MP8 idealne... Kapo#2713
hledám spoluhráče na expení MP10
Wizard (paragon 93) - frost - DPS 220K
MITA#2770
Wizard (paragon 93) - frost - DPS 220K
MITA#2770
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky bych si občas zahrál v partě KarelKiller#2267
- Polo-X
- Quill Rat
- BattleTag:#1264
zdravim, hladam klan alebo ludi na farmenie paragonu/rifty/grifty t6
momentalne hram DH wid tag... kludne si ma pridajte POLOX#1264
momentalne hram DH wid tag... kludne si ma pridajte POLOX#1264
- Half-lifeblazen
- Quill Rat
- BattleTag:HLblazen#2678
Zdravím taky sháním české spoluhráče (20+) se kterým bych si krásně pokecal na Skype a samozřejmě zapařil Diablo 3, mám Barbariana na levelu 70 a 55 paragonů a jedu s ním bounties a Nephalem Rifts na T1, samozřejmě si zahraji i se začátečníky se kterým mohu vyexpit další své postavy a nebo jen tak mydlit monstra, jde mi o postup ale i o přijemné odreagování, hraji převážně jenom o víkendech a nebo když je volno i přes týden, pokud někoho takového sháníte můžete si mě přidat, můj Battletag je HLblazen#2678.
Ahoj Diabláři, po menších pauzách jsem se k Diablu vrátil a sháním nějaké české/slovenské spoluhráče na chození Riftů, Bounties a tak dál Hraji Crusadera, T6, ve všední dny kolem 19-21,22 hodin, víkendy a volno - jak se podaří a čas dovolí, obyčejně k tomu zasednu opět večer a pokračuju do noci. Profil v podpisu, pokud by někdo měl zájem, ozvěte se mi do PM