Barbarian - The best of..

Odpovědět
zouhec
Quill Rat
Re: Barbarian - The best of..

Příspěvek od zouhec » 13.08.2013, 22:38 hod.

ReptileSVK píše:strejda: tak mi ukaz tvojho uber doctora nech sa pobavim. Ja viem, ze moj doctor nie je to najlepsie co moze byt, ale MP10 dava s prstom v nose a este stihnem popritom jest jogurt.

ved kto na svete ma amulet s cc10, cd 100, all resist 80, 80+ avgd, 200+ main stat, 12% life a 100+ vitalitou? a kto ma podobny prsten? top roll chesty? top roll knife? top roll helmy ? top roll rukavic, top roll bracerov, shoulderov, nohavic a topanok ? No snad nikto. Ale ja sa k tomu blizim.

barbarian je u mna nova postava a uz teraz je to masina schopna farmit 2 milion goldov/hodina.
Marne na tvem profilu hledam ty top itemy o kterych tu basnis a nejako nemohu zadny najit.-Vse prumerny az spise podprumerny.Ten nozik je asi nejvtipnejsi ,no teda cely equip je dobry joke na to jak se tu naparujes.No a na diabloprogres nejsi snad ani zaznamenany jak si spatnej.-):wave:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/rept ... ro/2754179

btw-helma bez critu-ty jsi buuuh--top rol helmy xD.top rol rukavic hahha.Tak to jsi jeste asi nevidel top item kamarade,az ho uvidis,tak se tak leknes ze odinstalujes D3-

ReptileSVK
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 06:12 hod.

o helme som uz hovoril. Ja idem na mana regen, ktory je dolezitejsi ako nejaky + 10 000 damage, ked aj tak ti dojde mana. Nozik patri medzi top na AH, lepsie ma boostnu o max. 1500 co je nic. Ja skor vidim ugrade este v prstenoch, lacuni a nohaviciach. Amulet mam tiez velmi kvalitne vycrafotvany. Ved som sa aj poriadne napotil pri tom, ale stalo to za to.

Barbarian nie je zatial bohvie co, ale v porovnani s barbarmi co hrali max 100 hodin je top! Postavit takuto raketu za tak kratky cas a s obmedzenymi financiami je umenie. :wave:

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 14.08.2013, 06:34 hod.

Reptite to jsou zase zblepty :D OC se tyce helmy kdyby mela 6%cc tak ti da cca 16tis dmg, a s tim nozikem to taky neni pravda kdyby pri stejnych statech mel zakladni dmg kolem 1015 tak ti da 13tis dmg, a to se daji koupit daleko lepsi.

Hele nehrajes ty jinou hru??? Pac co sleduju tak vsichni ostatni rikaji neco jinyho nez ty, to znm ze opravdu hrajes neco jinyho :D

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 07:55 hod.

no dneska to skontrolujem a napisem ti presne o kolko by ma to boostlo, ale neboj sa preveroval som vsetky alt. a bohvie ako sa mi to nepozdavalo, mana regen je dolezity pri netopieroch.

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 14.08.2013, 08:21 hod.

A jsme zase u toho mana regen placas nesmysli, ano ty potrebujes mana regen protoze mas wd spatne postaveny, mas zbytecne moc velkou as proto potrebujes regen!!!!!!!!!!!!!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/16835521

Ja mam regen jenom v setu a kdyz tocim tak mi nana stoji na miste mam regen +/- tolik abych tocil hoodne dlouho, uz jenom kdyz se kouknu ze mas na offhand 10%cc a ja mam skorn a mam vetsi cc nez ty :P (to by asi top wd nemel mit
A to nemluvim o tom ze baty mi davaji crit od 1,2mil do 2,2mil, v top buff i s voodo jsem dal pres 4mil :D

strejda
Fallen Shaman

Příspěvek od strejda » 14.08.2013, 08:24 hod.

To neznamená, že hraje jinou hru, to znamená, že je dement:D
ReptileSVK píše:strejda: tak mi ukaz tvojho uber doctora nech sa pobavim. Ja viem, ze moj doctor nie je to najlepsie co moze byt, ale MP10 dava s prstom v nose a este stihnem popritom jest jogurt.
Nikde sem nenapsal, že mám uber doctora, mám průměrnýho wd, to ty jsi tady vypisoval nesmyslný čísla a blbosti, nevím jestli je to zrovna to, čím by ses měl bavit ale prosim:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/RICc ... o/28554664

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 08:43 hod.

no ako som predpokladal. Sice vysoky damage, ale mana regen takmer ziadny. Off hand podpriemerny a ostatny gear vypozicany od wizzarda. No ale aj tak sa da, skoda, ze neustojis dlho v boji a musis utekat pre doplnenie many. Ta tvoja jednorucka - mam obavu, ze na moju sa zdaleka nechyta a bol by to pre mna cisty nerf.

Joo a este ten smutne nizky all resist! to musi byt na mp10 nehratelne! takyto papier postavym za pol hodinu do 50 milion.

strejda
Fallen Shaman

Příspěvek od strejda » 14.08.2013, 08:53 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/RICc ... ero/756648
tady máš mojeho wizzarda, nevím v čem je problém?půjčený od něj nemám zjevně nic:)
No hraju Mp 10 v plny partě a neumírám, já nevím proč se oháníš nějakym mana regenem, mně mana nedochází, to, že tý máš nějak šíleně postavenýho wd mně je líto ale já s manou nemám problémy a 600 all res ve hře a 66K hp fakt není málo:)s pár lidma tady z fora jsem už hrál tak nevim no.
Moje jednoručka se na tovjí nechytá?Ty máš něco s očima nebo máš jistrnii na čeletý hře fakt takhle nerozumíš?
Postav takovou postavu za 50 milionu a ja ji od tebe koupim za 50 euro:) pořád na tom oba budem hodně vařit protože tenhle wd stal dost přes 2B, stačí si najít třeba cenu helmy + amuletu??

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 09:26 hod.

no ved jasne v parte, kde ta ochranuju ostatni a ich "aury". Takych by bolo. Predpokladam, ze sam na mp10 nemas. Ta tvoja zbran, mas sice 1172 dps, ale nemas ziadnu inteligenciu a dokopy mas cd iba 173% oproti mojej, ktora ma 198 inteligenciu a 194% cd. Suma sumarum je moja lepsia asi o 17% v damage a uz aj koli life steal 3% je dokonalejsia.

Sice ano zunimasa prilby s cc su predrazene. Amulet mas slabsi oproti mne o cca 10%. Nuze ako myslis. :lol:

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 14.08.2013, 10:21 hod.

panove priznejte svoji porazku a konecne si uvedomte ze mame mezi sebou elitu prvni kategorie, pro kterou neni zadne oceneni dost dobre, nebot jeho hodnoty sahaji az do paralerniho vesmiru..ve kterem kava z automatu chutna opravdu vyborne, kde Iveta Bartosova vede sporadany zivot, kde cikani chodi do prace a plati alimenty.. tak presne tam Reptil patri. Tomu vy vuubec nemuzete rozumet, nebot zijete v jinem svete :D

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 10:35 hod.

fakt nechapem preco stale nemozete pochopit, ze moj doctor je the best of a ze ja som cez doctora proste guru... hram ho uz cez 1300 hodin a to snad nieco naznacuje.

strejda
Fallen Shaman

Příspěvek od strejda » 14.08.2013, 11:00 hod.

wirgie píše:panove priznejte svoji porazku a konecne si uvedomte ze mame mezi sebou elitu prvni kategorie, pro kterou neni zadne oceneni dost dobre, nebot jeho hodnoty sahaji az do paralerniho vesmiru..ve kterem kava z automatu chutna opravdu vyborne, kde Iveta Bartosova vede sporadany zivot, kde cikani chodi do prace a plati alimenty.. tak presne tam Reptil patri. Tomu vy vuubec nemuzete rozumet, nebot zijete v jinem svete :D
Přesněě:) já sem si s jeho posledním příspěvkem uvědomil kdo je tady the best of:)
Připomíná mně to dobu bf2, bylo tam taky pár klaunu co byly absolutně bez aimu a bez skillu prostě marný, furt down ale na foru obrovský bouráci a owneři:D
Pořád nedokážu rozeznat, jeslti trolí nebo jeslti je to debil, ale řekl bych, že je to spíš blbý dětsko.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 11:22 hod.

mam 32 rokov, All resist okolo 1000 a relativne vysoky armor, co dava predpoklady k prezitiu. Damage tiez critujem cez 2 milion. Ako vravim, lepsie prstene a som cez 200 000 s damegom a vysokou mana regen.

strejda
Fallen Shaman

Příspěvek od strejda » 14.08.2013, 11:27 hod.

ReptileSVK píše:mam 32 rokov, All resist okolo 1000 a relativne vysoky armor, co dava predpoklady k prezitiu. Damage tiez critujem cez 2 milion. Ako vravim, lepsie prstene a som cez 200 000 s damegom a vysokou mana regen.
hm, tak to tě upřímě lituju jeslti máš opravdu 32 let.Žij si dál svůj disco příběh s mana regenem:)

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 14.08.2013, 11:28 hod.

LOL

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 11:45 hod.

no a este to, ze v brawlingoch davam "top" barbarov do 3 sekund to ani neriesim. Ved uz ked sa tam nahlasim sa kazdy odpaja, lebo sa boja, potom musim hrat sam.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 14.08.2013, 12:15 hod.

Sin slavy pro Reptile :-D

Odesláno z SG Note 2
Obrázek

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 14.08.2013, 13:09 hod.

No spis hrajes sam aby jsi mel o 3tis vetsi dmg :P

Zkusil jsi nekdy ty experte pouzivat
http://www.bios-gaming.de/d3dps/ ?
Kdyz si zadas staty co ma strejda na sekere tak zjistis ze ti da +16tis dmg :P tudiz ten tvuj nozik si muzes ztrcit do ...

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.08.2013, 13:34 hod.

no a zadaj si moje a ti oci vypadnu :D Najprv prever potom pis.

strejda
Fallen Shaman

Příspěvek od strejda » 14.08.2013, 13:44 hod.

raději tam ani ty jeho staty nezadávej, protože on má tak dobrej nožík, že se jim ta aplikace rozbije:D
Btw prodávám barbara, kdyby jsi chtěl něco z těch věcí co mám ještě na sobě tak dej nabídku co a za kolik:) ale bacha aby ta jedna věc nebyla dražší než celej tvůj wd:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/RICc ... o/18942033
ReptileSVK píše:no a zadaj si moje a ti oci vypadnu :D Najprv prever potom pis.
asi jsi to nepochopil, když si zadáš staty tvojeho nožíku a mojí sekery tak ta sekera přidává o 16K dmg víc než tvůj nožík, ale tohle ve 32 letech pochopit by bylo nadlidský:) btw byl bys od tý lásky a přidal si mě(ricc0#2755), že bys mně jen linknul tvoje věci abych viděl kolik mně ubíraj, mám dnes nějakou horší náladu tak at se odpoledne mužu extrémě pobavit:)
Naposledy upravil(a) strejda dne 14.08.2013, 13:55 hod., celkem upraveno 2 x.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“