Marne na tvem profilu hledam ty top itemy o kterych tu basnis a nejako nemohu zadny najit.-Vse prumerny az spise podprumerny.Ten nozik je asi nejvtipnejsi ,no teda cely equip je dobry joke na to jak se tu naparujes.No a na diabloprogres nejsi snad ani zaznamenany jak si spatnej.-)ReptileSVK píše:strejda: tak mi ukaz tvojho uber doctora nech sa pobavim. Ja viem, ze moj doctor nie je to najlepsie co moze byt, ale MP10 dava s prstom v nose a este stihnem popritom jest jogurt.
ved kto na svete ma amulet s cc10, cd 100, all resist 80, 80+ avgd, 200+ main stat, 12% life a 100+ vitalitou? a kto ma podobny prsten? top roll chesty? top roll knife? top roll helmy ? top roll rukavic, top roll bracerov, shoulderov, nohavic a topanok ? No snad nikto. Ale ja sa k tomu blizim.
barbarian je u mna nova postava a uz teraz je to masina schopna farmit 2 milion goldov/hodina.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/rept ... ro/2754179
btw-helma bez critu-ty jsi buuuh--top rol helmy xD.top rol rukavic hahha.Tak to jsi jeste asi nevidel top item kamarade,az ho uvidis,tak se tak leknes ze odinstalujes D3-