Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
To právě nevím jestli taky není jen champion ... no nic naplat, essence jsou zkrátka potřeba i když elita bude znamenat tak hodina zabíjení jen jí ... ten boost za to stojí, má-li se to hnout někam kupředu ... dnes vezmu normálního WD a projdu začátek aktu ať vím kam je potřeba se dostat, pak hodím echo ...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
když zachraňuješ Caina tak ten kostlivec je champion, ale elitku můžeš potkat i při cestě k němu v katedrále
refresh
monk 34(z 32... ten lvl24 smázni
Wizz 20
DH 13
pokud hraju NoAHMP10 hlásím to do friend listu.... pokud jsem sám, tak mě kontaktujte a já se klidně přepnu do jiné postavy dle vašeho lvlu. Radši hraju s místníma, než s rusko finskejma barbama, který šli na SK s 340 life, byli asi po 10 vteřinách tuhý... z toho 8sec kitovali s kapkou vína na dně sklenky a já tam pak s druhým wizem pižlal SK snad 5 minut. To by se mi s Tomovousem nebo Serethielem stát nemohlo, tj jinej cvrkot
monk 34(z 32... ten lvl24 smázni
Wizz 20
DH 13
pokud hraju NoAHMP10 hlásím to do friend listu.... pokud jsem sám, tak mě kontaktujte a já se klidně přepnu do jiné postavy dle vašeho lvlu. Radši hraju s místníma, než s rusko finskejma barbama, který šli na SK s 340 life, byli asi po 10 vteřinách tuhý... z toho 8sec kitovali s kapkou vína na dně sklenky a já tam pak s druhým wizem pižlal SK snad 5 minut. To by se mi s Tomovousem nebo Serethielem stát nemohlo, tj jinej cvrkot
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
jj já myslel cestu k němu, neee toho kostlivce u něj /možná jsem to špatně napsal/. Bývají tam elite ti netopýři, myslím.
po Skeletonovi...10 monk normal
- Lemurman
- Zhar the Mad
jako elita tam může bejt cokoliv (aspoň si to myslim), podle mě by ale ten Festering wood měl výhodnější, může tam opakovat runy na jednu z těch 2 krypt, ale musí se dostat přes SK
FESTERING WOOD :-D ty vole hoši, děláte si z nás pr*el??
Asi vám nahraju jak dlouho mlátím ježka v DANK CELLAR či jak se to píše, nebo tu blijící potvoru ve starém Tristramu :-D
Uvědomte si, že na MP10 inferno už mají i mobové třeba 8M života hned na začátku, to nemají ani jedny elity ve třetím aktu na MP10 HELL, nejvíc jsem tam potkal 5,5M elitu s extra health ...
No uvidíme co z toho bude, nějakou elitu prostě najít musím, když tak u ní hold zařvu ...
Asi vám nahraju jak dlouho mlátím ježka v DANK CELLAR či jak se to píše, nebo tu blijící potvoru ve starém Tristramu :-D
Uvědomte si, že na MP10 inferno už mají i mobové třeba 8M života hned na začátku, to nemají ani jedny elity ve třetím aktu na MP10 HELL, nejvíc jsem tam potkal 5,5M elitu s extra health ...
No uvidíme co z toho bude, nějakou elitu prostě najít musím, když tak u ní hold zařvu ...
- Lemurman
- Zhar the Mad
sry nějak sem to splet, myslel sem že o něm mluvíš, pokud by se ti tam ale podřilo dostat tak to bude nejvýhodnější
každopádně ti přeju hodně štěstí s elitama
každopádně ti přeju hodně štěstí s elitama
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Moc si nedokazu predstavit po tom co jsem videl video hned za Tristramem jak bude mozny zabit SK, to je podle me unreal Kazdopadne zas nejaky video dej, to byla dobra podivana
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
tak jak už tu někdo psal, nejblíž bývá elitka pravidelně v katedrále lvl 1. Otestováno. Okolní mobky mě přijdou určitě slabší, než třeba na weepingu nebo kdekoliv dál.(scavengers nebrat) Nehci malovat diabla na zeď,ale ta elitka v tomto modu...nevím Držím palce.
edit:
ted to zkousim na mp10 na sc, ten captian Daltyn v adrias hut- kterýho je nutný bohužel po cestě do katedrály zabít - má bez mála 30 milionů životů není zase až moc silnej, jen zdržuje, templář s crap věcma ho docela dobře tankoval. Denzita zombů v katedrále je brutální Elitu sem našel- fire chains, molten, waller reflect dmg, kazdej champ měl cca 24M life, za přesně 10minut jsem je složil,(63K dps) bez ripu, ale nemít vault a muset je mlátit na blízko tak nechápu co bych tam dělal, adrenalinu bylo dost, DE padla perlička, molten výbuch po smrti ubíral 60K life.(5K armor, 550AR)
edit:
ted to zkousim na mp10 na sc, ten captian Daltyn v adrias hut- kterýho je nutný bohužel po cestě do katedrály zabít - má bez mála 30 milionů životů není zase až moc silnej, jen zdržuje, templář s crap věcma ho docela dobře tankoval. Denzita zombů v katedrále je brutální Elitu sem našel- fire chains, molten, waller reflect dmg, kazdej champ měl cca 24M life, za přesně 10minut jsem je složil,(63K dps) bez ripu, ale nemít vault a muset je mlátit na blízko tak nechápu co bych tam dělal, adrenalinu bylo dost, DE padla perlička, molten výbuch po smrti ubíral 60K life.(5K armor, 550AR)
Naposledy upravil(a) Antabus dne 07.08.2013, 13:49 hod., celkem upraveno 2 x.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
prvni klasicka elita (zlutej + minioni) byva obcas uz v old tristram road v jednom ze sklepu (a nemyslim jezka, to je jen zampion) - ale naprosto jsem se nechytal mozna ve vice lidech
jinak:
wiz 16
monk 14
barbi 53
a WD samozrejme taky zije, ale zadna zmena oproti vcerejsku
EDIT: s elitou pockam na mrazika nebo mnicha s blindem nebo barbi se stunem - tak sup sup, at uz jste na hellu
EDIT2: jinak jezek v dunk cellar ma 17mil HP - to jen pro ilustraci
jinak:
wiz 16
monk 14
barbi 53
a WD samozrejme taky zije, ale zadna zmena oproti vcerejsku
EDIT: s elitou pockam na mrazika nebo mnicha s blindem nebo barbi se stunem - tak sup sup, at uz jste na hellu
EDIT2: jinak jezek v dunk cellar ma 17mil HP - to jen pro ilustraci
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 07.08.2013, 13:40 hod., celkem upraveno 2 x.
OK, už jste mě hecli dost, jdu do toho ... bude to seriál na pokračování ...
Díl první = z města do starého tristramu a killnout tu kravku tam, udělá mi to checkpoint
Díl druhý = ze starého Tristramu přes díru mamči od Leah až do katedrály a zase checkpoint
Díl třetí = katedrála první patro a toužebně očekávaný boj s první elitou na MP10noAH Inferno ...
RIP?!?!?! I kdyby, tak svou kůži nedám zadarmo ...
EDIT ... no vida, tak i sklep budu zkoušet, aspoň bude sranda :-D
Díl první = z města do starého tristramu a killnout tu kravku tam, udělá mi to checkpoint
Díl druhý = ze starého Tristramu přes díru mamči od Leah až do katedrály a zase checkpoint
Díl třetí = katedrála první patro a toužebně očekávaný boj s první elitou na MP10noAH Inferno ...
RIP?!?!?! I kdyby, tak svou kůži nedám zadarmo ...
EDIT ... no vida, tak i sklep budu zkoušet, aspoň bude sranda :-D
proc az tak daleko? najdeme spravej sklep v OTR a... RIP
edit: prave ted jsem tam mel elitu, ale bohuzel jen na normalu ;-) bylo to hned v tom prvnim skelpe (Musty Cellar)
EDIT2: tak ta elitka ve sklepe ma 74mil HP, minioni maji kolem 20mil... vlastnosti: extrahealth (no nejsem ja lucker? ), knockback, arcane, frozen...
EDIT3: cca po 70 minutach jsem sundal miniony, ted jeste elitu porad ji zbyva cca 40 mil HP
wwwwauuuuuuu - prvni DS doma!!! - po hodine a pul, ale to nevadi a chestka "prekvapive" k nicemu, no co se da delat....
edit: prave ted jsem tam mel elitu, ale bohuzel jen na normalu ;-) bylo to hned v tom prvnim skelpe (Musty Cellar)
EDIT2: tak ta elitka ve sklepe ma 74mil HP, minioni maji kolem 20mil... vlastnosti: extrahealth (no nejsem ja lucker? ), knockback, arcane, frozen...
EDIT3: cca po 70 minutach jsem sundal miniony, ted jeste elitu porad ji zbyva cca 40 mil HP
wwwwauuuuuuu - prvni DS doma!!! - po hodine a pul, ale to nevadi a chestka "prekvapive" k nicemu, no co se da delat....
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
takže dneska jsme opět ve dvou prošli act 2 normal - Kulle i Beliah byl překvapivě nudný , první akt mi přišel nebezpečnější.
zítra odpo projedeme a3
Antabus #2689 Monk MuadDib 26lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 26lvl
zítra odpo projedeme a3
Antabus #2689 Monk MuadDib 26lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 26lvl
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Zaljan - respekt!
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
- Lemurman
- Zhar the Mad
Zaljan: gratuluju, já bych na to nervy neměl
nechtěl bys to příště točit na video?
nechtěl bys to příště točit na video?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Zaljane ty si KRUTOR!!!
ted jsme dali s brawlerem druhou a ve dvou to jde o poznani lip... i kdyz mela 82mil HP
a craft zase fail
2 Lemurman: video neumim, ale fotku mam
a craft zase fail
2 Lemurman: video neumim, ale fotku mam
obdivuji,ze zkousite inferno mp10noah s takovym gearem.
ale bez zlepseneho lootu,neamte sanci zabit bosse na enrage,jedine kdyz budete mit luck na drop a odehranych 1M hodin .
Sam vim,jak je ta itemizace mizerna:noah monk 75k dps 500h.
ale bez zlepseneho lootu,neamte sanci zabit bosse na enrage,jedine kdyz budete mit luck na drop a odehranych 1M hodin .
Sam vim,jak je ta itemizace mizerna:noah monk 75k dps 500h.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Dneska už jsem u toho usinal. Zítra pokracovani - hell 1a