moj WW barb

Odpovědět
Patho
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Patho#2188
moj WW barb

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 14:10 hod.

zdravim,

hravam WW barbara, niakedy tam pridam smash hammer na single dmg napriklad pri uber bossoch...

chcel by som dostat niake rady od druhych, co by sa mi oplatilo pozmenit, vymenit :)

echoing fury s crit.dmg neriesim,zaobstaral som si zatial take ake mam a som spokojny :)

MP10 run davam v pohode ci uz sam alebo v party, samozrejme s rend :) bez problemov, unbuffed dmg 220 000, buffed 350 000 +
uber bossoch MP10 v party ide v pohode tiez...

inak na farm run to menim, bud na farmenie chodievam mp6 pripadne mp7

v inventary nosievam veci ktore si sem tam zmenim pri hre ale fakt iba obcas, napriklad skorn, ktory mi pridava tak o 30 000 dmg, ale malo kedy s nim idem...
potom sem tam si dam stone of jordan, +6% cold dmg a reduced rend fury

este tam mam stary immortal belt s life stealom,blackthornes pants a stormshield... uz ani nepouzivam tieto veci :lol:

takze, budem rad ak si niekto prezrie mojho barbara a poradi co a jako, budem velmi rad...
ak som na nieco zabudol tak sa kludne spytajte
rad by som aj vedel, kolko mavaju ty lepsi WW barbary all res?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Path ... o/17181412

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Re: moj WW barb

Příspěvek od wirgie » 05.08.2013, 14:30 hod.

lepsi WW barbari maji vyssi AR, proto jsou lepsi..:o)
jinak neni co vytknout, mp10 davas s prehledem, takze se neni o cem bavit..
dalsi vylepseni stoji goldy, to take vis..
pri farmeni bych ale doporucil chodit se skornem a misto bash hodit rend, opasek im s ls a pokud nebudes mit moc velke problemy, pak jeste zamenit pasivku blood za brawler a samozrejme zvysovat mp..tam ty legy padaji nejvice

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 15:03 hod.

no to hej, najlepsie by bolo zaobstarat si witching hour aspon tak so 60+ AR a bolo by vybavene, len tie ceny, vsak vies :D

namiesto toho ringu co mam na pravo, ten si obcas vymenim za ring s AR, teda vlastne doteraz som tam mal ring s AR, len vcera som si kupil ten co tam mam teraz, inak ked si dam ten ring co som tam mal doteraz s AR tak stratim 2k dmg, ale vratim sa zase k tomu staremu ringu...
(btw,v hre som si uz dal ring s AR na seba, tak zachvilku tu bude na battlenete)

pasivky som presne tak mal, namiesto blood som mal brawler, len ked som to tak sledoval tak tie 3 yardy je taky maly kusok ze mi tak zda ze sa to ani niako moc neoplati, tak neviem :D

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 15:14 hod.

btw, do buducnosti som sa zameral hlavne na gemy a helmu

gemy sa uz riesia, vsade sa snazim dat posledne +58 str...
v helme by som si chcel vybavit CC, len to vidim rovnako ako aj s echoing fury, ze zatial postaci tolko aj taketo nieco, cize to nebude tak skoro :lol:

a radsej ked vyriesim gemy, tak by som chcel nieco ako ma wokurka, dat do beltu AR a ring s AR dat prec a vybavit ring viac na dmg :)

wirgie
Doom Knight

Příspěvek od wirgie » 05.08.2013, 15:47 hod.

ring s AR je peknej, +2k dps je zanedbatelnych
brawler pusobi az do okruhu 8mi yardu, nekde jsi se prekoukl asi :o)

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 15:57 hod.

hej hej, tych 2k az tolko nevadi, len radsej by som tam mal strenght namiesto vitality ;)
skusim popozerat este nejaky lepsi ring s AR, len bol by som asi radsej keby si AR vybavym niekde inde aby som si ring zameral iba na dmg, len jedine co ma napada je ze AR by sa dala zaobstarat realne v belte witching hour, inak neviem :D

aha, tak to sa mi pomylilo s tym brawler :lol: (asi s tym ze musi byt okolo 3 a viac monstier)... ale aj tak sa mi zdalo ze to moc neposobi tak preto som presiel na blood pasivku, este to skusim... aj rend chcem ist skusat na lave tlacitko, bash-punish mi prisiel vyhodni ked prvymi troma ranami navysi dmg ;)

wirgie
Doom Knight

Příspěvek od wirgie » 05.08.2013, 16:35 hod.

napr.:
AR si hod treba na rukavice, k tomu muzes jeste prilozit vit ....+-5M
dal muzes trochu upgradovat shoulders, ty same jen vyssi vit + %life (nemusi byt vile ward)...+-5M
do helmy radiant ametyst
tim jsi premistil AR a ziskal nekolik k zivotu navic, ted se muzes zamerit na slabsi partie kde chces nahrabat dmg a vynechat na nic defenzivni staty..

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 17:42 hod.

jasne do helmy pojde ametyst urcite,(uz som si +18% life aj vycraftil :D :D ), len este sa mi oplati ruby v helme ked to nie je paragon 100

viem, v tych shoulders je mensia rezerva len mam ich kvoli pick up radiusu, do inej veci som to nechcel davat a na farmenie to ujde...

ok, skusim pozriet AR do gloves, keby zozenem rovnake ake mam, len nemiesto toho +heal globe co tam mam by sa mi hodilo aspon tak 40+ AR, to by sa mohlo dat zohrat aspon tak za 40m :D idem pozriet...

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 17:49 hod.

parada, dakujem ti... skvela rada :)

ik gloves, 170+ str, 50+ all res, cca 25 CD...

taketo som pozeral, ceny tak 50m... taketo si musim kupit, pripadne budem kempovat na AH tyzden, mozno na nejaky lucky bid kupim aj lacnejsie :lol:

poslal som ti ziadost, budem rad ak ma potvrdis ;)

wirgie
Doom Knight

Příspěvek od wirgie » 05.08.2013, 18:16 hod.

jeslti mas 50M tak neni co resit :o) a jestli takove to rukavice s as stoji stejne, sel bych spis do nich..

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 05.08.2013, 18:59 hod.

teraz tych 50m nie je :lol: riesil som tie gemy :D

ale gloves budu urcite nasledovat teraz ;)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“