WTf / WT-Hota build aneb zkuste něco jiného
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Teď mě napadlo, zda-li by se nevyplatila více passivka Brawler místo Ruthless, ale zas si nejsem jistý vzhledem k tomu, že crit je dost důležitý stat a na bílé mobky není potřeba více dmg a elity se většinou nedrží ve třech u sebe....
Re: WTf / WT-Hota build aneb zkuste něco jiného
počítat se mi to nechce, ale myslím, že spojení critu a "no escape" je pro tebe asi důležitější, ne ?
- Frozen
- The Butcher
Přemejšlel jsem o tom cestou domů. V d3up mi to ukazuje nárůst dps z 144 na 157k dps v případě, že jsou u mě tři, v případě méně je propad na 120k, navíc méně critu, což mě dovedlo k závěru, že určitě brawler ne.
a nedrzi se elitky pri bilejch nahodou?? a neni jich vic jak 2 nahodou?
Jo ja si hned nevsiml ze hrajes hc
Tak jsem si to konečně měl čas omrknout
Za mě se na to moc pěkně dívá, to Harpunování nemá chybu. Jinak jsem se chtěl zeptat, jak to máš s technikou ošáhlý na solo. Celkem jsem byl schopnej hrát podobně, ale já hrál solo a když mi nikdo nedočišťoval zbytky potvor, chyběla mi fury, nebo Harpuna.
Zdá se mi, že důležitá přísada tohodle buildu je parta (a hodně potvor, jako cokoliv s HotA, ale to je jasný)...

Za mě se na to moc pěkně dívá, to Harpunování nemá chybu. Jinak jsem se chtěl zeptat, jak to máš s technikou ošáhlý na solo. Celkem jsem byl schopnej hrát podobně, ale já hrál solo a když mi nikdo nedočišťoval zbytky potvor, chyběla mi fury, nebo Harpuna.
Zdá se mi, že důležitá přísada tohodle buildu je parta (a hodně potvor, jako cokoliv s HotA, ale to je jasný)...
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Frozen
- The Butcher
@DrSma: Mno já solo nehraju, takže je dost možný , že v solo hře je tento build asi nic moc, nyní jsem pro podporu party ubral passivku Ruthless a dal Inspiring Presence, aby měli klucí lepší life regen, ale to dávám jen když jdeme něco kde si nejsou příliš jistí, jinak mám Ruthless.
Nejde o to jestli je nic moc na solo, ale je to pocit, kterej jsem ze sola získal, když jsem to pak porovnal s tím coop videem. Řešit by to šlo asi i úpravou herního stylu. Musel bych jít maximálně po velkejch skupinách a nečistit všechny potvory. Prostě to hrnout hlavním proudem a drobnejma se nezabejvat. (kvůli critům a max. nabíjení Harpuny) Jenže, když já u toho ještě potřebuju sbírat, tak se mi tohle (stejně třeba jako perma berk) nehodí. Kdo málo sbírá ze země by to mohl asi valit i solo no problemo
To jen takovej můj postřeh ze solo soudku
..

Koukal jsem na to video a nemas v buildy ty sekerky trosku na prd? Skoro vubec to nepouzivas jenom kdyz je nekde zeleny 
Je teda zvlastni tenhle skill zkus dat runu ze se to 2x odrazi vzlast s tim skornem by to mohlo byt dobry kdyz to da 3x dmg na jeden hod

Je teda zvlastni tenhle skill zkus dat runu ze se to 2x odrazi vzlast s tim skornem by to mohlo byt dobry kdyz to da 3x dmg na jeden hod

- Frozen
- The Butcher
@Bagr13: Tam je to kvůli tomu, když je málo fury a není aktivní harpuna. Tak Weapon Throw má s runou Mighty Throw 100% proc rate. S runou Ricochet by měl pouze 33% a pokud by se Ti to stalo na bosíkovi (např.) či prostě na single targetu a ty si potřeboval nahnat fury, tak se použije tenhle skill, protože u harpuny na single target, je dost velká pravděpodobnost, že ti necritne. V případě, že by si měl Ricochet, tak se hodí pouze jedna sekerka s 33% procem a menším dmgem, proto je tam Mighty Throw 

Pokud te dobre chapu tak jsi chtel rict ze runa Mighty Throw ti da na 100% fury??
Ja se bavim o normal hrani ne na bosse je jasny ze tenhle buil neni uplne idealni na bosse, tak se vetsnou buildy predelavaji
Ja se bavim o normal hrani ne na bosse je jasny ze tenhle buil neni uplne idealni na bosse, tak se vetsnou buildy predelavaji

- Frozen
- The Butcher
@Bagr13:
NN já mluvil o proc. ratu jednotlivých run v návaznosti na Berseker rage (Into the Fray - 15 fury) a passivce No Escape (14 fury) za crit.
Při boji s větším počtem mobů "může" být výhodnější Ricochet, ale i nemusí. Protože Ti dá fury 3x 15 + 3x 14, to ovšem obojí pouze ze 33% a to ještě musíš mít tři nepřátele proti sobě. Kdežto Mighty Throw má 100% proc. rate což znamená, že ti dá při critu 29 fury, nic víc, nic míň.
Teď nevím zda jsou ještě nějaké procenta u Into The Fray a No Escape nebo zda je to závislé pouze na proc. ratu skillu, někde jsem četl, že Into the Fray má pouze 65% proc. rate, což by ještě umocnilo ten Mighty Throw vs Ricochet.
I na základě D3up ukazuje fury gain s MT (Mighty Throw) větší jak 3x fury gain s Ricochetem.
Proc. raty: http://www.d3maxstats.com/?p=procrates& ... class=barb
Spíše jsem uvažoval zda si nedat stunovací Weapon Throw..... jelikož to je opravdu vždy jen pro doplnění fury a tam DPS "nepotřebuji" a stun se hodí, ještě když to prokládám v boji, tak by to mohlo být dobré
NN já mluvil o proc. ratu jednotlivých run v návaznosti na Berseker rage (Into the Fray - 15 fury) a passivce No Escape (14 fury) za crit.
Při boji s větším počtem mobů "může" být výhodnější Ricochet, ale i nemusí. Protože Ti dá fury 3x 15 + 3x 14, to ovšem obojí pouze ze 33% a to ještě musíš mít tři nepřátele proti sobě. Kdežto Mighty Throw má 100% proc. rate což znamená, že ti dá při critu 29 fury, nic víc, nic míň.
Teď nevím zda jsou ještě nějaké procenta u Into The Fray a No Escape nebo zda je to závislé pouze na proc. ratu skillu, někde jsem četl, že Into the Fray má pouze 65% proc. rate, což by ještě umocnilo ten Mighty Throw vs Ricochet.
I na základě D3up ukazuje fury gain s MT (Mighty Throw) větší jak 3x fury gain s Ricochetem.
Proc. raty: http://www.d3maxstats.com/?p=procrates& ... class=barb
Spíše jsem uvažoval zda si nedat stunovací Weapon Throw..... jelikož to je opravdu vždy jen pro doplnění fury a tam DPS "nepotřebuji" a stun se hodí, ještě když to prokládám v boji, tak by to mohlo být dobré

Ja kdyz jsem hral tenhle build tak jsem mel eho a spear a hral jsem to prevazne na hazeni seker (redukce5 fury) a bylo to s fury bez problemu.
O nejaky takovy tabulce jsem nevedel
akorat nevim kde beres ze Ancient Spear ti da 29 fury 
ps. co znm proc. raty??
O nejaky takovy tabulce jsem nevedel

ps. co znm proc. raty??
- Frozen
- The Butcher
je to procentuální šance že se "to" stane při hitu. Tzn. Pokud máš např. Life on Hit tak při zásahu Ricochetem máš 33% šanci že dostaneš to co máš, ale zároveň můžeš dostat 3x tolik s MT to dostaneš na 100%. Jinak jsem neřekl s Ancient Spearem, ale práve s Weapon Throw runa Mighty Throw (15fury za Bersekers Rage - Into the Fray a 14 za pasivku No Escape) samozřejmě při critu a pravda, že musím odečíst to co mě to stojí, takže pouze 24 (mám jen 5 redukci).
Možná je to mojí paličatostí a místo vrhání sekery jsem si build testoval s Cleave. Tím možná vznikly moje potíže s rychlým doplnění fury přes primary attack...
(jestli teda doplňuje tak bleskově, jak jsem se tu dočetl..)

- Frozen
- The Butcher
Ano doplňuje to tak rychle, proto je součástí buildu. Jinak včera jsem tam zadal runu Throwing Hammer a můžu říct, že je to lepší, takže jsem upravil i první post kde tuto runu zmiňuji. Pokud se totiž dostanu do situace, kdy stojí opodál, tak se stun velice hodí (samozřejmě pro podporu party) i pokud prokládám HoTa s WT
NO pri moji dmg 85tis cca mi sekery davaji crit kolem 130tis - 180tis na MP3 se s tim da celkem rychle farmit, ale vetsi stado se stejne musí umlatit palici
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/27599077

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/27599077
- Frozen
- The Butcher
@Bagr13: Já dávám se sekerama crit ~280 tis. když mám ruthless ~300 tis. ,ale taková harpuna bez Ruthless ~400tis. s Ruth 450tis. (a to třeba do 10ti nepřátel) a Hota bez Ruth. ~800
a to větší stádo právě stáhnu tou harpunou a dokud můžu házet a nejsou všichni stážený, tak ji dávám pořád, protože tím, že přitahuje i ty co jsou u mě, tak jim přeruší akci a oni mě nemlátí a dostanou dmg, jakmile mám staženo, dám HoTu a je HoTovo
a to větší stádo právě stáhnu tou harpunou a dokud můžu házet a nejsou všichni stážený, tak ji dávám pořád, protože tím, že přitahuje i ty co jsou u mě, tak jim přeruší akci a oni mě nemlátí a dostanou dmg, jakmile mám staženo, dám HoTu a je HoTovo

Tak je jasny, že daváš vetší dmg když máš skorn, ale zase na druhou stranu ja jich hodim daleko víc tak ono to ve vysledku bude stejny, ja mam misto harpuny skok abych mohl utikat kdyby bylo potreba