Graveyard
RIP a Kalisovanoho, jsi celkem nebojácný takové vysoké mp bych se sám bál jít :-) kor v Agony 2, kde jsem ripnul tehda taky
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sirius#2877
Re: Graveyard
Tak jako MP 8 sám bych nešel sám nikdy v životě:-D navíc v agony 2 jsou ti zmetci silný jako hovado a ty tam vlezeš na MP 8:-) No každopádně R.I.P :-(
Ja takhle obcas zasel MP8-10, abych odpovedel na otazku, proc tam lezu sam. Protoze si to proste musim delat tezsi, rychlejsi, narocnejsi...jsou dny, kdy me nebavi krajet nizsi mp s prstem v nose. Az bude vybavena nova postava, pujdu do toho znova, uz proto, ze se do toho vetsine lidi nechce
-
- Fallen Shaman
No to proto že se lidem nechce umírat:-D
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Rip Kali. Naprosto té chápu, taky chodím občas vysoký mp sám. Je to výzva.
To co píše sirius - kecy srabu co se bojej. Hrajte Mp1 nebo sc. HC je pro ty co maj koule a nebojí se.
To co píše sirius - kecy srabu co se bojej. Hrajte Mp1 nebo sc. HC je pro ty co maj koule a nebojí se.
-
- Fallen Shaman
Každej s chodí jak chce a já chodím i MP 7 ale nechodím to solo. Stačí blbej pack a zbytečn příjdeš o postavu a vše na ní:-) Tak do mě nerýpej;-) Jinak psal jsem že bych tam nikdy nevlezl "sám"..
-
- Minion of Destruction
tak promin ty hrdino :-D
Velka skoda Kalise, doufam ze pristi monk bude jeste krutejsi a zas to budem spolu davat.
Velka skoda Kalise, doufam ze pristi monk bude jeste krutejsi a zas to budem spolu davat.
Bych to nehrotil Tech blbych packu jsem potkal dost, ale dneska jsem proste nemel tak rychle prsty na utok nebo uprk . Proste sranda a adrenalin, skoda, ze jste to nemohli videt na streamu, byla to epicka smrt. Jsem si sel dat pak studenou sprchu
ps. nejsem si jistej, jestli to bude monk, mam chut na zmenu
ps. nejsem si jistej, jestli to bude monk, mam chut na zmenu
-
- Minion of Destruction
vsak proc si nezkusit neco jinyho. Ja si ted monka pomalu expim a ta hra s nim mi teda nejak nejde. Zatim :-)
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Kalis RIP, vysoky mp chapu, nepamatuju kdy jsem naposledy sel neco mensiho nez MP6 a ani k tomu neni duvod, rychlost je vicemene stejna a ty bonusy za to stojej a taky ty hejbajici se HPcka maji neco do sebe, ta symfonie na MP10 kdy mas HP% 100-35-90-15-100-40-70-100-30.. za to stoji Zvlastni je, ze me nikdy na MP10 neprocla pasivka a na MP6-8 uz asi trikrat
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
-
- Fallen Shaman
Tak na MP 10 už se soustředíš protože víš že jde o krk:-D
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Rip kamo....
Pavouku, tak jednou myslim kdyz sis hovel v tom zelenym smradu a jednou ti dali bejcci pusu.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Pavouku, tak jednou myslim kdyz sis hovel v tom zelenym smradu a jednou ti dali bejcci pusu.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
To prave nebylo MP10, ale myslim ze 7
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj an mp10 kupodivu celkem klid.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
tak tu muzu pripsat dalsi super r.i.p.y
barbar pl asi 13 mi chcipl po portu a dvou sekancich na diablo error. uz nevim co mi to napsalo ale stalo se mi to predtim dvakrat v parte a na ts sem to stihl rict.. ale solo az ted poprve.
no a dneska sem expil monka pl 17-18 a joinu public .. nejake low PL tam byli 3 .. asi mezi 10-20 .. vidim ze fighti s elitou tak hladove kvuli nephalemu hned vlezu do portu.. muj prumerny pc ten pocet mobu neudychal a chcipl sem .. byli to PKčka. byli tam dva elite packy a asi 50 dalsich mobu .. mackal sem serenity ale stacily asi 4 vteriny a uz sem cetl napis.
s diablem asi koncim .. je tu hrozne moc faktoru jak prijit o postavu v kterou vkladam tolik casu .. mit pl 100 a chcipnout na nejaky error nebo dc nebo dokonce jako petros kdysi na blizz dc to bych rozmlatil asi minimalne monitor.. vlastni chybu beru ale toto ne.
barbar pl asi 13 mi chcipl po portu a dvou sekancich na diablo error. uz nevim co mi to napsalo ale stalo se mi to predtim dvakrat v parte a na ts sem to stihl rict.. ale solo az ted poprve.
no a dneska sem expil monka pl 17-18 a joinu public .. nejake low PL tam byli 3 .. asi mezi 10-20 .. vidim ze fighti s elitou tak hladove kvuli nephalemu hned vlezu do portu.. muj prumerny pc ten pocet mobu neudychal a chcipl sem .. byli to PKčka. byli tam dva elite packy a asi 50 dalsich mobu .. mackal sem serenity ale stacily asi 4 vteriny a uz sem cetl napis.
s diablem asi koncim .. je tu hrozne moc faktoru jak prijit o postavu v kterou vkladam tolik casu .. mit pl 100 a chcipnout na nejaky error nebo dc nebo dokonce jako petros kdysi na blizz dc to bych rozmlatil asi minimalne monitor.. vlastni chybu beru ale toto ne.
jeste bych to naposledy zkusil s necim co prezije low mp pri erroru ci dc.. mozna wizz s storm armorem a dobrym followerem nebo wdčko .. ale to je těžko .. muže mi to hodit error zrovna kdyz potkam elite pack a to mi nepomuze ani pet gargantuanu a followeru.
ufff Kalis mp8....klobúk dole starký, a to si hral female čo nemá gule, či? K tvojej smrti nemám žiadne výhrady, to je čisté "HERO HAS FALLEN" O.V.P.
nemaluj čerta na stenu!
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
proti erroru nic neuděláš. i já sem grave dost naboostil - monk p33 (provider), wizz p16 (moje zazmatkování). ten monk mne namíchl tak, že sem si dal 14 dní pauzu. a teď sáhl sem po barbuše co sem moc nehrál - tudíž další adept je jasný
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Oryctes: ano, taky jsem mohl ripnout na lagy nebo rovnou DC, takovou smrt by si nezaslouzila.
ps: nemela gule, byla to ale tvrda lesba, co nedela kompromisy (urcite musela sedet)
UPDATE: Barbar DedaLebeda diky Bra a spol. uz opet voni novotou, cerstvych 60 ma. Zatim je to prizdisrac, ale az se votrka..
ps: nemela gule, byla to ale tvrda lesba, co nedela kompromisy (urcite musela sedet)
UPDATE: Barbar DedaLebeda diky Bra a spol. uz opet voni novotou, cerstvych 60 ma. Zatim je to prizdisrac, ale az se votrka..
Naposledy upravil(a) Kalis dne 03.08.2013, 01:32 hod., celkem upraveno 1 x.
Lesba, co nedela kompromisy?! (tie su najhorsie) ...a to moja nezadaná opica si práve hovorila. "aká pekná Ivgorodská cicka nám tu beha kolem", že sa jej začnem dvoriť s mempo dex/cc6... Hmmmm, no ešte raz, škoda jej.Kalis píše:ps: nemela gule, byla to ale tvrda lesba, co nedela kompromisy (urcite musela sedet)
nemaluj čerta na stenu!