Loot 2.0, fanmade patch
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Pokud snížíš drop, budou lidi brblat, že nic nepadá a že je to nebaví. Naopak když toho padá moc, tak lidi brblají, že padá, ale brim. Craft zrušit nemůžeš, spoutu lidí to baví, zase by brblali..no nemají to lehké v tom Blizzu
Re: Loot 2.0, fanmade patch
To brblani nic nepadani bych urcite i presto nechal vsak jsou to legendární veci :-) maji padat unikatne. A ne 5 za den a vice...
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
-
- The Butcher
Co se týká legendárek tak souhlas, já to myslel obecně - blue, rare věci apod. Ale musím uznat, že na MP10 toho bordelu (modré, bíle, šedé, rare) padá tolik, že ani nemůžu kolikrát klikat na normální pohyb podstavy pro chůzi.... Často se mi stává, že naberu bordel sebou a pak mi to zabírá místo v inventáři...takže zmírnit by to teda mohli, ale můj předchozí post byl o té obavě, že jak to zmírní, tak zase budou lidi brblat, že je toho málo a že nemají matroše na craft apod...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
keby sa necraftilo, ale gamblilo ala diablo 2 a drop by bol ubohy tak AH by nebol plny top veci. Teraz ten co kupi hru si moze poskladat postvau na MP1 do jedneho miliona co naspori cubi dup. Inak povedane my co sme hrali od vydania sme si presli nutnym farmenim aby sme presli inferno. Teraz, ked lopata s dps 800 stoji 10 000 je to onicom. dotycny to kupi a na mp0 to da s prstom v nose za 2 dni cele diablo.
Na offic foru už byly žádosti o nějáký "turn off" pro blue/white věci, ale nějáký Blue poster tam napsal že inovací projdou i tyto itemy, takže nic takového nechcou dělat. Což moc nechápu, ptže blue/white vždycky už z principu musí být horší než yellows/leg, takže do invu pořád budeme nechtíc sbírat crapy.
R.I.P. 27.3.2014
asi plánujou, že by mohli jít "enchantnout" u Mystic-a ... či něco podobnýho, víš jak...
Když porovnam d2 a d3 co se týče dropu je to takovej paradox V d2 to padalo daleko víc, jenže ten drop byl jen jeden. V diablo 3 má každej svůj, což logicky znamená že je celkově daleko víc věcí, proto to musí padat méně. Ale kdyb zvýhodnili drop pro jednotlivce v solo hrách, zase by nikdo nehrál v partě
Systém kdy má každej svůj drop má jen jedinou výhodu a tou je, že se nikdo nemusí bát toho, že mu nějakou pěknou věc sebere před nosem. Co se týče ekonomiky a dropu obecně je to spíš systém který škodí ekonomice.
Systém kdy má každej svůj drop má jen jedinou výhodu a tou je, že se nikdo nemusí bát toho, že mu nějakou pěknou věc sebere před nosem. Co se týče ekonomiky a dropu obecně je to spíš systém který škodí ekonomice.
Tak to vypadá, že blizzardu ten návrh není úplně tak proti srsti
http://us.battle.net/d3/en/blog/1050996 ... -2013#best
http://us.battle.net/d3/en/blog/1050996 ... -2013#best
Kéž by
patch přijde velice brzy :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Myslis soon?:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Wraith
- BattleTag:Soldier251#1488
Žádný pach 1.0.9 nebude, vydají datadisk, který bude obsahovat už zmíněnou itemizaci a na blizzconu to oznámí. Alejspoň co jsem pochopil z příspěvku tady na diablofans. "Nová itemizace (změny u předmětů) nebude vydána jako samostatný patch"
-
- The Butcher
Proboha, pokud to oznámí jako změny do datadisku, tak si dávám na rok pauzu, protože nový datadisk nebude dřív jak 05/2014...pevně věřím, že je to jen blábol a bude to součástí většího balíčku, který ještě nebude Datadisk. Hlavně platit za ten datadisk se mi rozhodně chtít nebude, když samotné D3 není zdaleka v dobrém stavu určeném ke kvalitnímu hraní..
-
- Zhar the Mad
v tom pripade by museli mat hotovy novy akt + pribeh, ale ak uvazuju o nekonecnom dungeone + mysticovi a prekopaniu itemov, tak to bude datáč! a ten skor ako na novy rok nebude.
-
- The Butcher
Opravdu pochybuji, že by měli vytvořeny nové desítky monster, nové prostředí aktu, nové bossy, nové animace, zvuky, a do toho stihli zapracovat oznamované změny (mistic, loot 2.0) a vše to nacpat do datadisku, který by vyšel ještě ve 2014, když v podstatě posledních několik měsíců hlavně pracovali na konzolové verzi D3. Podle mě datadisk nebude dřív jak koncem 2014, spíš 2015...
EDIT: A to nepočítám, že asi většina z nás očekává, že se v datadisku objeví i nový typ hrdiny
EDIT: A to nepočítám, že asi většina z nás očekává, že se v datadisku objeví i nový typ hrdiny
-
- Zhar the Mad
to bude titan quest 3
zahadum: Díky za odkaz
To bude spíš Diablo, ale docela se bojím, co to zase bude...
To bude spíš Diablo, ale docela se bojím, co to zase bude...
-
- The Butcher
Souhlas, spíš nějaká blbost ohledně konzole a XBoxu v D3...jen malá naděje mi svítí, že by představili nějaké pre-patch notes pro další update D3...