ok pokud ti sedí build...je třeba povýšít několik věcí...
Snaž se neustále sbírat na věcech CC - critical chance CD - critical hit damage AS - attack speed .... samozřejmě ale ne na úkor obrany, kde se snaž vyvažovat AR - all resist s ARMOREM 1:10
To, co ti momentálně citelně chybí, jsou "díry" ve zbraních a LoH či LS - Life on hit a life steal, bez nich se na vyšších MP neobejdeš.
Bohužel ty nejvyšší MP lze hrát pouze dvěma způsoby - maximální obrana (dmage obstarává parťák) anebo maximální damage, ale pouze v "cookie cutter" buildu...
Barbar - rada pro novacka
Re: Barbar - rada pro novacka
Tak jsem sehnal trochu lepší Equip boty, nohy, sehnat ale zbraň aspoň s dírou a dps nad 1k na aukci tak to u jsou opravdu pálky.
Zdravím,
mám taky prosbu.
Hrál sem wizarda a teď zkouším barbara, ale žádná sláva.
Co mám upravit ?
Dík
mám taky prosbu.
Hrál sem wizarda a teď zkouším barbara, ale žádná sláva.
Co mám upravit ?
Dík
Naposledy upravil(a) piry dne 31.07.2013, 10:24 hod., celkem upraveno 1 x.
do ruky bych asi dal spíš skorn aby byla z pasivky weapon master crit chance i když tenhle IKBB není zas tak nemožnej... obecně pak na prstench/amuletu to chce mít aspoň dva, lépe 3 a nejlépe 4 ofenzivní vlastnosti - average dmg, crit chance, crit damage a attack speed - chápu, že ty redukce vypadají zajímavě, ale když dáš elitě crit kladivem za 1M, tak nemusíš mít redukce, protože o přežití se postará life steal, kalhoty bych kouknul po Innas, další ofenzivní staty, ty defenzivní bych nabral prozatím třeba z craftu bracers - v tvém případě bych možná i šel do "of vitality", mít tam all resist 70+, crit chance aspoň 5% a ještě něco hezkýho k tomu... nevim tedy, kolik máš financí
co se skillů týká, tak když ten dmg stoupne, bude možno asi vyměnit pasivku bloothirst za něco jiného =) war cry bych možná bral s runou na resisty...
co se skillů týká, tak když ten dmg stoupne, bude možno asi vyměnit pasivku bloothirst za něco jiného =) war cry bych možná bral s runou na resisty...
Dík za odpověď.
Budu muset začít šetřit, protože su bez financí.
Co sem měl tak sem utratil za gear pro barbara.
Škoda že sem se nezeptal dřív.
Jo a nejlepší je, že za celů hru mě padla jediná dobra věc - skorn. Prodal sem ho asi před půl rokem za 50 mil.
Budu muset začít šetřit, protože su bez financí.
Co sem měl tak sem utratil za gear pro barbara.
Škoda že sem se nezeptal dřív.
Jo a nejlepší je, že za celů hru mě padla jediná dobra věc - skorn. Prodal sem ho asi před půl rokem za 50 mil.
Naposledy upravil(a) piry dne 31.07.2013, 12:16 hod., celkem upraveno 1 x.
jako možná najdeš na AH nějakou obouruční sekeru za pár set tisíc, která bude ve výsledku podobně dobrá jako ten IKBB... nebo když s ním budeš teda chtít chvíli farmit, tak se možná vyplatí vyměnit weapon mastera za brawlera