Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
1. Za X set hodin hraní CM sem snad nikdy neměl lagy díky výbuchům, ale naopak občas po portech a dost často při připojení nových hráčů do hry mám pravidelně, a to na všech charech. Také tvrdit to na základě jednoho videa je přinejmenším zavádějící.
2. Nevidím nic přes bola shoty, víry od monků a netopýry od WD - jde jen o zvyk.
3. To je každého věc, já nikomu netvrdím, že se mnou to dá v pohodě. Možná jednomu kámošoj jo, ale ten ví že kecám
2. Nevidím nic přes bola shoty, víry od monků a netopýry od WD - jde jen o zvyk.
3. To je každého věc, já nikomu netvrdím, že se mnou to dá v pohodě. Možná jednomu kámošoj jo, ale ten ví že kecám
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
Je to dost na tenkem lede a troufam si rict, ze denne umre nekolik desitek, mozna stovek charu, ruznych class a buildy a ruznymi zpusoby at uz DC,lag, debilita, chyba atd....
Ja taky klidne jakekoliv mp a slozrni je celkem jedno, mam ve friendu dost lidi s kterejma to problem neni a taky jsem nikdy nemel problem, pokud tam byl cm, monk s cyclonama a do toho dh s tema svetylkama.:-D
Idelka Spidy, Peta, Tape a ja, ale to uz jsme se dlouho nesesli...bohuzel.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja taky klidne jakekoliv mp a slozrni je celkem jedno, mam ve friendu dost lidi s kterejma to problem neni a taky jsem nikdy nemel problem, pokud tam byl cm, monk s cyclonama a do toho dh s tema svetylkama.:-D
Idelka Spidy, Peta, Tape a ja, ale to uz jsme se dlouho nesesli...bohuzel.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
"CM wizard muze zpusobit lagy" - verim ti zes to video videl. Nemusis to sem davat. I presto je to - jak to rict - proste uplne me tahle veta odvařila :-)
Co zpusovovalo blbnuti u me hry bylo, kdyz jeste za "starych" casu se pri mostovani bosaku honil i klič z 1a a vsichni se rozprchli po polích hledat kličníka. Pak nekdo zarval uz, ostatni k nemu na MP7 dolezli i s tou veškerou haveti za sebou + k tomu takovy 1-2 elite packy, jooo tak to blblo. Asi tam toho bylo moc, hra se sekala. A jeste mi teda nejak divne jede crosing v 3a a prechod na ty pole s katapulty. A aby to bylo vsechno, tak kdyz se v 2a podivam na vybavu jinyho hrače, tak mi pozadi hry (ne moje) dela takovy blikance, ze to nema vubec cenu.
Edit - + na publicu pri pripojovani jinych hracu mi umi zatuhnout cely komp. Stalo se to v posledni dobe asi 4-5x, takze ja uz no bublic.
Co zpusovovalo blbnuti u me hry bylo, kdyz jeste za "starych" casu se pri mostovani bosaku honil i klič z 1a a vsichni se rozprchli po polích hledat kličníka. Pak nekdo zarval uz, ostatni k nemu na MP7 dolezli i s tou veškerou haveti za sebou + k tomu takovy 1-2 elite packy, jooo tak to blblo. Asi tam toho bylo moc, hra se sekala. A jeste mi teda nejak divne jede crosing v 3a a prechod na ty pole s katapulty. A aby to bylo vsechno, tak kdyz se v 2a podivam na vybavu jinyho hrače, tak mi pozadi hry (ne moje) dela takovy blikance, ze to nema vubec cenu.
Edit - + na publicu pri pripojovani jinych hracu mi umi zatuhnout cely komp. Stalo se to v posledni dobe asi 4-5x, takze ja uz no bublic.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Ride - presne jak popisujes - pripojovani public, hodne monster - to vsechno lagy zpusoboje - a vsechno ze stejneho duvodu. A pri psani tohoto komentare mi doslo, proc na SC lagy nejsou tak casto jako na HC! Hold mam asi dlouhe vedeni. - a nemuze za to Blizzard :-)
hmm, druha vec asi bude, ze za lag se nemusi pricinit jen CM wizard, ale i kdokoli jiny z party stejnou ne-li vetsi mirou ...
diky za komentare, konecne mi to zacina vsechno do sebe zapadat
Takze dalsi tema:
- co jsou lagy, jak vznikaji, proc vznikaji a jak jim predchazet
hmm, druha vec asi bude, ze za lag se nemusi pricinit jen CM wizard, ale i kdokoli jiny z party stejnou ne-li vetsi mirou ...
diky za komentare, konecne mi to zacina vsechno do sebe zapadat
Takze dalsi tema:
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
ještě než to tu dočtu musim reagovat na Autor: Darkness » 25.07.2013, 14:27 hod. Příspěvek
k bodu1. Nejsem si na 100% jist čim to bylo, ale ano stalo se mi, že když byl ve hře CM konkrétně ve Fieldech, tak se mi to začalo neskutečně grybat ( je fakt že mobů bylo na kupě opravdu dost) Ale CM odběhl do města a vše zase jelo v normálu. Netušim zda to bylo způsobeno CM či nějaká chvilková indispozice na servrech, ale něco na tom asi bude.
k bodu 2. Souhlasim, že když je ve hře CM a zabití trvá přes 20s je to dost nepřehledný a kolikrát ani nevidim sám sebe...jenže tohle tedy může způsobit i WD či monk s tornádama.
k bodu 3. Ano souhlas s tim, že lidi si věří mnohem víc, když je CM ve hře. A podle mě oprávněně...příklad: Když jde Monk, WD, barb, DH a chodí mp5 relativně bezpečně půjdou podle mě skoro se stejným rizikem mp7, když se přidá CM místo DH...toď můj názor a řekl bych že i odskoušený...
k bodu1. Nejsem si na 100% jist čim to bylo, ale ano stalo se mi, že když byl ve hře CM konkrétně ve Fieldech, tak se mi to začalo neskutečně grybat ( je fakt že mobů bylo na kupě opravdu dost) Ale CM odběhl do města a vše zase jelo v normálu. Netušim zda to bylo způsobeno CM či nějaká chvilková indispozice na servrech, ale něco na tom asi bude.
k bodu 2. Souhlasim, že když je ve hře CM a zabití trvá přes 20s je to dost nepřehledný a kolikrát ani nevidim sám sebe...jenže tohle tedy může způsobit i WD či monk s tornádama.
k bodu 3. Ano souhlas s tim, že lidi si věří mnohem víc, když je CM ve hře. A podle mě oprávněně...příklad: Když jde Monk, WD, barb, DH a chodí mp5 relativně bezpečně půjdou podle mě skoro se stejným rizikem mp7, když se přidá CM místo DH...toď můj názor a řekl bych že i odskoušený...
- Kuki10
- Globální moderátor
Ono to jde bezpecne i bez cm.
Monk s cyclonem, dve wd a barb a neni co resit, staci jedno wd a misto druheho prakticky kdokoliv.
Ale zalezi na grupe, jak jsou sehrani atd...
Monk s cyclonem, dve wd a barb a neni co resit, staci jedno wd a misto druheho prakticky kdokoliv.
Ale zalezi na grupe, jak jsou sehrani atd...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki samozřejmě to jde i v jiném složení bezpečně...ovšem většinou nezáleží na charu co jde, ale na tom kdo sedí u toho PCčka
- Darkness
- The Butcher
jj, jak se rika, "chyba je mezi zidli a klavesnici" :-)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Vzdycky to je o tom kdo sedi pred monitorem = to nema s CM nic spolecnyho Celkove CM pokud mrazi usetri zbytek party bez velke porce incomming dmg, problem byva v tom kdyz nemrazi a zbytek party na to neni pripravenej, ale to je zas v primy souvislosti s tim zacatkem
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Kuki10
- Globální moderátor
Nenajdou se 4 DH na mp10?
To by byla jizda.:-D
To by byla jizda.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
Ty vole to by byl dobrej kour
A věřim tomu, že by to hratelny i bylo. DH jde postavit takřka nesmrtelnej, ale bylo by tost mastny...s jedním jsem nedávno šel na publiku, ale jak on to dával to jsem dost dobře nechápal...jako za celej a1 na mp6 se mu snad ani o milimetr nehly HP..to mel pořád ted stín či co to bylo...no nechápu....
Ale jako mp8-10 bez barbara (tedy bez WC) si dost dobře nedokážu představit :-)
Ale jako mp8-10 bez barbara (tedy bez WC) si dost dobře nedokážu představit :-)
ale tohle bude složitá otázkaDarkness píše:Takze dalsi tema:
To je kombinace několika problémů a u každého ta příčina může být jiná a bohužel pravdu zná jen Blizz.
To že ti "laguje" může být:
Protože je tam hodně mobů+hráčů a tvůj procesor nestíhá
Protože je tam hodně mobů+hráčů resp. efektů a tvoje grafika nestíhá
Protože je velká latence díky tvýmu providerovi
Protože je problém někde na cestě od tebe k blizz serveru
Protože je na celé obrazovce (ale může i na mapě mimo tvůj dohled !!!) moc mobů a hra je špatně optimalizovaná
Protože je server Blizzu zahlcen a přesto je latence dobrá
atd.
....
Anebo kombinace jednoho/dvou resp. všeho a u každýho to v daný moment může být jinak
Něčemu lze předejít, ale všemu těžko a pár bodů vůbec netušíme.
mě připadá, že se tady snažíš vydávat svoje dojmy za pojmy... možná u toho v poslední době trávíš příliš času, a ztratil jsi nadhled... ale mě prostě připadá, že jsi úplně mimo... někteří tady chodí okolo a snaží se ti to nenápadně naznačit, jiní nesouhlasí, a další čekají na grandiózní vyvrcholení no...to je můj dojem... buďto je pobavíš a nebo překvapíš... v každém případě to bude zajímavé teď záleží, co od toho očekáváš ty možná zvládneš obojí... možná že z toho nakonec vzejde i něco kloudného, ale v takovém případě by jsi měl topic přejmenovat na "Darkness se POKUSÍ ROZLUŠTIT některá tajemství wizárdů" protože to je to, co tady děláš... každopádně máš moji pozornost a nic ve zlém
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Kolmen - ja si to dokazu predstavit a celkem dobre. Problem jsou finance. Jak jinak, o nicim jinym to neni. Pokud bys mel nick toho DH, rad bych se podival co pouzival :-)
Taková sranda zrovna, když jedu zítra mimo ČR ..budu to muset očíhnout ze záznamu..
darkness: Vím tu i o dalších matematicích, ale mě ta neutuchající chuť numerického dekódování tý hry opravdu baví Já to osobně obdivuju, protože mě by to mohlo tak akorát...
Osobně volím humanitnější přístup, že když si chci odzkoušet, co je lepší, tak to prostě nastavím, nebo oblíknu, vlítnu tam, hodinku rubu a pak posoudím, co bylo lepší. To hned z několika důvodů, ale podstatné je to, že i kdybych v excelový tabulce vyčetl zázrak a pak by mě s tím nebavilo hrát, stejně bych to prostě nehrál. (jako např. mrazík)
Osobně mi stačí dobrej pocit z buildu (ovládání!!, poměr výkonu DPS/defense atd,..) a k tomu hrubej údaj, co udává kdejaká popiska ve hře (souhlasím právě s tím, že ne vždy se vše na první pohled jeví, jak to ve skutečnosti je a ne vždy se to podaří při vší snaze správně odhalit nebo pochopit!.)
Takže pokud z té kupy tabulek vypadne aspoň jedno rozumný vysvětlení něčeho, co by mi vůbec mohlo pomoct, budu rád (vysvětlení si rád přečtu/poslechnu) A taky ti držím palce, protože článek 1. je surovej útok na samotné jsoucno D3 ...tak ať ten tlak přežiješ ..
darkness: Vím tu i o dalších matematicích, ale mě ta neutuchající chuť numerického dekódování tý hry opravdu baví Já to osobně obdivuju, protože mě by to mohlo tak akorát...
Osobně volím humanitnější přístup, že když si chci odzkoušet, co je lepší, tak to prostě nastavím, nebo oblíknu, vlítnu tam, hodinku rubu a pak posoudím, co bylo lepší. To hned z několika důvodů, ale podstatné je to, že i kdybych v excelový tabulce vyčetl zázrak a pak by mě s tím nebavilo hrát, stejně bych to prostě nehrál. (jako např. mrazík)
Osobně mi stačí dobrej pocit z buildu (ovládání!!, poměr výkonu DPS/defense atd,..) a k tomu hrubej údaj, co udává kdejaká popiska ve hře (souhlasím právě s tím, že ne vždy se vše na první pohled jeví, jak to ve skutečnosti je a ne vždy se to podaří při vší snaze správně odhalit nebo pochopit!.)
Takže pokud z té kupy tabulek vypadne aspoň jedno rozumný vysvětlení něčeho, co by mi vůbec mohlo pomoct, budu rád (vysvětlení si rád přečtu/poslechnu) A taky ti držím palce, protože článek 1. je surovej útok na samotné jsoucno D3 ...tak ať ten tlak přežiješ ..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Darkness
- The Butcher
WulFgaR77: mas pravdu - ale muj zaver v tuto chvili je, ze za 99% lagu si "muzou" hraci sami a da se jim predejit (Darkness ve sve druhe reinkarnaci taky Ripla na lag za ktery jsem mohl ja, ale to jsem zjistil az zpetne)
boo: rad bych zvladl oboji, ale uvidime co se podari
DrSma: ja nejsem zadny matematik - k pochopeni tech vzorecku jsem se musel dokopat a protoze jsem liny pocitat nebo hledat v tabulkach, tak jsem udelal ten simulator, ktery mi ukaze presne to, co chci videt - jednoduse a hned.
Zitra to jeste nebude, musim si to nakonfigurovat a odzkouset streamovat a mluvit pri hre. Skocil jsem do toho po hlave, s tim ze twitch.tv je bezva nastroj jak zaznamenat zajimave momenty a az od prvnich divaku se dozvedel, ze bych pri streamovani mel obcas i neco mluvit :-)
Cas kdy Darkness poodhali tajemstvi mocnych wizardu bude oznamen v novinkach na webu a bude to pravdepodobne spis serial nez jedno video, at to neni gulas.
boo: rad bych zvladl oboji, ale uvidime co se podari
DrSma: ja nejsem zadny matematik - k pochopeni tech vzorecku jsem se musel dokopat a protoze jsem liny pocitat nebo hledat v tabulkach, tak jsem udelal ten simulator, ktery mi ukaze presne to, co chci videt - jednoduse a hned.
Myslis "že slunce neobíhá kolem země"? Pochopils :-)článek 1. je surovej útok na samotné jsoucno D3
Zitra to jeste nebude, musim si to nakonfigurovat a odzkouset streamovat a mluvit pri hre. Skocil jsem do toho po hlave, s tim ze twitch.tv je bezva nastroj jak zaznamenat zajimave momenty a az od prvnich divaku se dozvedel, ze bych pri streamovani mel obcas i neco mluvit :-)
Cas kdy Darkness poodhali tajemstvi mocnych wizardu bude oznamen v novinkach na webu a bude to pravdepodobne spis serial nez jedno video, at to neni gulas.
Darkness: hele, v tý citaci chybí ještě tohle " "
...to jen tak pro pořádek , já už jsem totiž pochopil dost, abych se v D3 už jen bavil...
A ještě něco,..ty voe, HC wiz na kile?,...hmmmm
...to jen tak pro pořádek , já už jsem totiž pochopil dost, abych se v D3 už jen bavil...
A ještě něco,..ty voe, HC wiz na kile?,...hmmmm
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- Darkness
- The Butcher
"kile" mi nic nerika, takze nevim...
-
- The Butcher
PL100?