Slusny drop pochlubte se :-)
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Prodáno za 66mil čistého. Pro mě good:-)Darkness píše:tal za kolik jsi prodal? 78 mil?
walosek: na SC to mozna top neni, ale na HC takovych moc nebude, byla v te dobe na AH s nejvyssim dmg
No chlape to je krasny drop. gratulace
Já našel na HC v hellu legu Goldskin a když jsem po 3 dnech dolezl živej do inferna, zjistil jsem teprve že se prodává za 20M Celkem fajn bonus na úvod inferna když tam jdete s holým zadkem
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
heh a to jsem si tak měsíc zpět klepal na ramena, že jsem před dvěma měsíci koupil Goldskin za 900tis. a pak jej po měsíci prodal za 3 mega.... ta cena letí hodně nahoru
začlo se hodně botit hc?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Si děláš pr*el, že ti něco takového padlo
@firdecek k dokonalosti to mu chybi uz jenom socket
Achievements: 7400 (92%)
Darkness: Mam otazku a zvysil ti ten chantodom will AS? protoze mel jen 0.21 ApS Dnes jsem koupil Echo s 0.24 ApS a AS 9% a vymenil za muj chant.. ktery mel 0.25 a snizilo mi to rychlost z 2.89 na 2.71. Takze si osobne myslim ze ti to bude k nicemu.
-
- The Butcher
No k naprosté dokonalosti tomu chybí Average damage cca 33-63. Je to lepší stat než ta dex a vit navícDeathHero píše:@firdecek k dokonalosti to mu chybi uz jenom socket
Jn přesně, je*at socket, tomu chybí avarage a mohl sem bejt moc král no:)takhle jen 2,5beez
Btw:vlastně jsem to nedropnul ale koupil unid no tkaže mně to nedroplo ale rollnulo
Btw:vlastně jsem to nedropnul ale koupil unid no tkaže mně to nedroplo ale rollnulo
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Rolluje to uz pri dropu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Já vím, ale tu věc sem nedropnul ale koupil takže to vlastně není můj drop, je to úplně jedno řešíme kraviny ale chtěl sem to uvést na pravou míru:)ale dobrej kauf:)
- Kuki10
- Globální moderátor
To ja zatim co jsem koupil unid, tak stalo za...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No mně se to zatím dlouhodobě vyplácí fest, když to fakt zhruba odhadnu tak sem nakoupil legendarky tak za 4 miliard a aprodal tak za 6-7.K tomuhle prstenu sem si koupil ještě 2x mempo a jedno z nich mělo 5 cc ale intel takže jen 700 m ale lepší jak drátem do oka:)
co kupuju hlavně :ik chest, inna pants, lacuni, tyhle tri věci podle mě nejvíc "najížděj" ale už se mně taky stalo že sem koupil 50x lacuni a crit měly dvoje:D
btw ten prsten kdyby měl někdo zájem tak chci +/- 2,2 B.
co kupuju hlavně :ik chest, inna pants, lacuni, tyhle tri věci podle mě nejvíc "najížděj" ale už se mně taky stalo že sem koupil 50x lacuni a crit měly dvoje:D
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Možná budu vypadat jak hňup , ale nesetkal jsem se s tím. Neidentifikovaný lege kupujete od někoho a nebo se dají najít i v AH? Jedná se mi o HC.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Frozen: od nekoho
Jinak na to 0.21 ApS se moc nedivej ani procento neni rozhodujici. Hlavni je celkova AS u zbrane a ta se odviji od zakladni AS.
Zakladni AS se roluje v nejakem rozmezi:
u Echa to je tusim 1.41-1.45, nevim presne
u Chantodoo's Will tusim 1.61-1.65 taky nevim presne
tj, hulka ti da vzdy vyssi AS nez echo!
A hulka se socketem ma max AS 1.65. Hulka s AS% ma max 1.79 (mozna i vic) a tim padem pak nepotrebujes tolik itemu s AS, coz je na HC velka vyhoda.
Ja na AS nehraju, to chantodoo jsem chtel koupit za 50mil a prodat za 100-300 mil (mozna i vic) podle toho jak dlouho by se mi chtelo cekat. Bidnul jsem 72mil a nekdo me prebil.Mrna píše:Darkness: Mam otazku a zvysil ti ten chantodom will AS? protoze mel jen 0.21 ApS Dnes jsem koupil Echo s 0.24 ApS a AS 9% a vymenil za muj chant.. ktery mel 0.25 a snizilo mi to rychlost z 2.89 na 2.71. Takze si osobne myslim ze ti to bude k nicemu.
Jinak na to 0.21 ApS se moc nedivej ani procento neni rozhodujici. Hlavni je celkova AS u zbrane a ta se odviji od zakladni AS.
Zakladni AS se roluje v nejakem rozmezi:
u Echa to je tusim 1.41-1.45, nevim presne
u Chantodoo's Will tusim 1.61-1.65 taky nevim presne
tj, hulka ti da vzdy vyssi AS nez echo!
A hulka se socketem ma max AS 1.65. Hulka s AS% ma max 1.79 (mozna i vic) a tim padem pak nepotrebujes tolik itemu s AS, coz je na HC velka vyhoda.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- The Butcher
Děkuji, ale nechci. Sice mi ring přidá 3,5k DPS, ale zase sníží EHP, takže za 2,2 beez to přenechám ostatním Ale kdyby to mělo average dmg, tak to je jinástrejda píše:No mně se to zatím dlouhodobě vyplácí fest, když to fakt zhruba odhadnu tak sem nakoupil legendarky tak za 4 miliard a aprodal tak za 6-7.K tomuhle prstenu sem si koupil ještě 2x mempo a jedno z nich mělo 5 cc ale intel takže jen 700 m ale lepší jak drátem do oka:)
- Kuki10
- Globální moderátor
To uz by nebylo 2,2....:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!