nezávazně ve stylu hardcore

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
JamieChris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:JamieChris#2321
nezávazně ve stylu hardcore

Příspěvek od JamieChris » 15.07.2013, 09:52 hod.

Čauves :)

Pozastavte se mezi tunou nesmyslných témat a pojďte se svěřit, kolik jste od začátku D3 pohřbili HC postav (spolu s levely(paragony)) a jak dlouho jste s nimi nahráli? Expíte si nový na vlastní pěst nebo se necháváte protáhnout? A v případě těch smutnějších ripů, jak jste na ně reagovali? Šli jste na pivo nebo se hned vrhli na new char? :)

Ať se vám daří. :wave:

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Re: nezávazně ve stylu hardcore

Příspěvek od spiderer » 15.07.2013, 12:25 hod.

Budu pocitat jenom sedesatkovy postavy, to co pochcipalo na normalu stejne nikoho nezajima.

1. smrt Barbar BHC - Disconnect v parte s Petrosem u elitky s arcanem, sesmahlo nas to oba, Kuki mi to jen prozradil na TSku kdyz ja jeste byl mimo hru, nahrano cca 100 hod
2. smrt Barbar DISCONNECT - Disconnect pri sberu klicu na hradbach v A3, nalogovat me to pustilo asi az po 10 minutach a uz bylo vymalovano, nahrano cca 200 hod

Po smrti jsem reagoval novych expenim at je s cim ten HC hrat. V tuhle chvili mam na 60 na HC 4 postavy - 2x monk, 1x barbar a 1x WD. Druhy monk byl vylevlen jako zaloha kdyby se neco stalo prvnimu, provizorni celkem slusnej gear pro nej mam = zacal by to kosit on.

Expeni: krome prvni HC postavy jsem vsechny nechal protahnout a s zadnou uz nesel poctive. Nyni spoustu lidi protahuji ja, Diablo zacina az na infernu, krom nejakych MP10 noAH challengi atd je normal, nm i hell naprosto zbytecna ztrata casu.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 16.07.2013, 07:26 hod.

Vezmu postavy postupně jak šli do země za sebou

Frozen (rend Barbar) PL 2
- poctivě vyexpená postava a první postava
- na inferno jsme chodili pouze s kamarádama a to opatrně, nic mi nedělali, tak jsem si řekl, že půjdu i sám. Můj život se nehnul z místa. Takže takový ten pocit: nic se mi nemůže stát. Zaběhl jsem do jeskyně v prvním aktu na mp0 a vyběhli na mě šampioni (vím, že byly arcane, frozen a ilusionist). Nic mi neubírali a tak jsem prostě stál a mlátil najednou jich byla plná obrazovka a pustili frozen orby společně s arcane. Bohužel jsem dostal první frozen orb a říkal jsem nevadí... Najednou život klesnul o 1/4. Než jsem se probral přišel druhej orb, takže pořád frozen :twisted: , říkal jsem si mno co tak dám leap a rend a bude. Mno a přišel další orb. I přes zběsilé mačkání leapu jsem umřel v ledu.
Ponaučení?
- ze sajrajtu ihned pryč i když ti momentálně nic nedělá

Zuljin WD, PL 6
- poctivě vyexpený WD, věci převážně z dropu, na craft ani nic jiného ještě nebyly peníze
- s ním jsem poprvé začal hrát public
- na infernu jsem šel public mp0 a při vstupu na Butchera někdo dal, že nejde. Chtěl jsem se zeptat zda dáme ano či ne a jakmile jsem zmáčknul enter, tak jsem potvrdil volbu. Ostatní mě v tom nechali. Nestihnul jsem jej zabít do enrage a tak jsem uhořl v plamenech a Butcherovi zbýval tak půlcentimetr života.... V té době jsem poprvé zjistil, že bossové mají i nějaký enrage time.
Ponaučení?
- pokud dá někdo na publicu, že nejde tak nepotvrzuj, že jdeš sám na bosse, pokud si nejseš jist, že jej složíš sám.

Frozen (HoTa barbar)PL 8
- poctivě vyexpená
- Už nevím, doplním až se doma podívám na screen.

Bumbala WD PL 22
- protažená od lvlu 35 (Brawler)
- MP3 první act, public, celou dobu hráči utíkali jak zběsilí a nechávali za sebou creepy, ale řekl jsem si, že to dojdu... v cursed hold utekli dva barbaři s WW, hunter utíkal za nimi pomocí vaultu, mno a já jsem řekl, že je doběhnu taky.... tak jsem běžel a tím porušil základní pravidlo přežití u WD a to nechat za sebou mobky. Když jsem utíkal a jednotky pořád nemizeli nahodil jsem spirit walk a jednotky bohužel pořád neubývaly... a místo toho abych začal bojovat, tak jsem zmatkoval a snažil se pořád utíkat...
Ponaučení?
- Pokud je public takový, že nedrží grupa aspoň trošku u sebe, jdi pryč
- Když bojuješ máš větší šanci na přežití, než když utíkáš...

Frozen čistý WT barbar lvl 59,8
- Hell a vidina lvlu 60
- Uchvátil mě tento styl boje, poctivě vyexpená postava. Šli jsme s kámošem act IV, dával jsem si to nehorázně a kámoš si zrovna odskočil a já si řekl, že to dám v pohodě (opět božský syndrom) , tak mě o opaku přesvědčili první šampioni...
- Obklopili mě a můj LS / dmg nebyly takové, abych je umlátil na místě. Pak kámoš jen napsal, ty si jelito....
Ponaučení?
- Nikdy nemáš jistotu, že neumřeš! pokud si to myslíš, si jelito! a místo rychlého postupu máš jistou rychlou smrt

Sharien DH PL9
- Expil jsem kamaráda na HELL mp10
- dostal jsem lag a šampioni mě umlátili...
Ponaučení?
- Když máš lag nepomůže ti ani 100k HP

Frozien Wizz PL1
- Protáhnutý char (Karlosamigos)
- Výbava cca za 80 mega
- Šli jsme s kámošem mp2 act I, skočíme do festeringu a ihned po portálu na nás vyskočili dva packy šampionů a mě to vyhodilo do menu a za postavu se nešlo lognout... píšu kámošovi zda jsem umřel a on, že ne, že je stihl pomlátit... Říkám paráda a protože se mi nešlo lognout vzal jsem barbara a šli jsme dál.
- Před tím než jsem si šel lehnout, tak jsem se odlognul a nalogoval znova a již jsem viděl svojí postavu mrtvou... Tak nevím co se stalo, když mě neviděl kámoš umřít, postava se tvářila že je živá a pak je nakonec dead, asi uvízla mezi svtem živých a mrtvých a nakonec se rozhodla pro svět mrtvých...
Ponaučení?
- Když blizz chce, tak není co řešit...

Frozen Barbar (můj WT build s HoTa) PL 38
- poctivě vyexpená postava
- vymazlený charakter, hra mě za něj opravdu bavila mp2 a mp3 nic mi nedělali
- zkoušel jsem i MP 10 a bilý mobky jsem dával v pohodě
- padl mi pásek, který byl prodán za 425 mega do kapsy
- nakoupeno pár věci za cca 200 mega + dalších cca 100 mega za craft
- LS za hit více jak 6000 s HoTa
- Složeni ubeři na MP4 a MP5
- odkaz na výbavu: d3up
- šel jsem mp2 (možná 3) první act s kámošem a ostatní dva byli z publicu. Celá grupa chodila pohromadě a ve fields of misery jsme vymlátili grupu a šli dál. Najednou mi zmizela grupa, objevil se konec mapy a život šel pomalinku dolů... říkám si mno co tak se to za chvíli probere... po 15 vteřinách jsem měl cca půlku HP a už jsem začal říkat, tak snad mě pomůže grupa... a mám + 30308 hp za health globe, tak snad mě v tom nenechají.... objevil se nápis Frozen was slain by "malý minotaur ve fields of misery", nasranej jak jetel jsem zmáčkl takové to ošklivé červené tlačítko do menu a přišel mi ještě whisp od toho, který šel se mnou... "jsi mrtvý", v tu chvíli jsem myslel, že rozmlátím klávesnici, vyhodím monitor z okna a něco mu napíšu, ale udržel jsem se na uzdě, vypnul hru a šel spát.
Ponaučení?
Pokud blizzard chce, ty s tím nic nesvedeš, další postava bude čistý dmg dealer, abych si užil hru než mě zase blizzard odpojí, abych si ji ještě užil a pokud umře opět na LAG/DC bude zřejmě již poslední.

Frozen (WTF build - to "F" je označení mého buildu :twisted: )
- protažená postava od lvlu 33 (Zaka a Ruprecht666)
- výbava, to co odložil předchozí barbar + věci za cca 80 miliónů
- jedu čistě DPS a užívám si hru než mě blizzard odpojí z matrixu

Jak umře tento?
Lag / Dc 76%
Odpojení do menu 21%
Zabije mě Chuck Norris 2%
Umře vlastní chybou 1%

Smrt jsem většinou řešil vypnutím PC a nechutí hrát diablo, pokud se jednalo o DC/LAG, jinak jsem si založil novej charakter, případně vzal jiný a hrál dál, pokud umřu vlastní chybou, tak mě to nevadí.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 16.07.2013, 10:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 16.07.2013, 10:06 hod.

Jen barbarku para1, jinak za celou dobu cca tak 5x nizky lvl, diky Mp10NOAH challenge.

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 17.07.2013, 04:03 hod.

Artois, Barb 14.lvl:
Prvni postava na HC, 14. lvl - dark bersekri v prvnim aktu - BUM BUM BUM, proste me prekvapili, ze davaji damage i na normal :)
Ponauceni: I normal umi byt zradny.

Artois, Barb 10.lvl: To uz si ani nepamatuji.

Stella, Wizz 13.lvl:
Hrali jsme s kamaradem ozrali jak dogy, nahrato tusim 5 hodin a osudnym mi byla lokace s wardenem pred butcherem.
Ponauceni: Nehrajte po litrovce a pul bileho.

Lula, Monk 30.lvl:
Nafarmene goldy, nakoupene gemy, diablo si ani neskrtne, to preci ulifestealuju. Hodil pode me bazen, chytil me do kosti a nez me pustil, moje zivoty byly ty fuc. Nic nepomohlo.
Ponauceni: Nejste ani chuck, ani rambo... a to i kdyz mate cerstve nakoupeno z AH

Lula, Monk 15.lvl:
Darkbersekri.... :D
Ponauceni: I kdyz vite, ze jsou silni a vite ze je poterba davat pozor... tak ho sakra davejte.

Lula, Monk 14.lvl:
Muchy druhy akt
Ponauceni: I komar muze zabit, bach na to :p

Artois, Barb 51.lvl:
Uz chybel jen kousek, slo to naramne a uzival jsem si prvni akt na hell. Treti elitka, kostlivci plague... nakladam jim a najednou ubyvaji zivoty, to preci nevadi tamhle v tom zelenym bazenu plynm jedu je healtglobe. Skocil jsem pro nej leapem a zacal utikat ze zelene srajdy...healorb jsem samozrejme minul a kdyz jsem si to uvedomil a vracel se pro nej zpatky, dostal jsem ranu od skela a poison me položil :)
Ponauceni: Nikdy neskakejte do jakekoli sracky pro healtorb, ani kdyz vas to muze zachranit - a nebo se ujistete, ze mate pickup radius.

Lulafour, Monk 33.lvl:
Inu, prakticky se opakuje historie, již potřetí...aneb moment, že darkberseker v II. aktu v Road to Alcarnus má jakýsi rage. Takhle rychle jsem nikdy neumřel.
Ponauceni: I kdyz si myslite ze monstra znate... neznate. Vzdy muzou prekvapit necim novym a tohle bylo poprve co jsem videl takovyhle enrage.

Itwasmistake, DH 12.lvl:
to ani neviim...

Itwasmistake, DH 21. lvl:
Pripojil jsem se do normal III. akt a poucil hrace, ze existuje MP a at si da alespon trojku, ze se mu bude lip expit. Davej pozor, at te neco nehitne, davaji velky damage a jen tak je nezabijes ani s gemama... Inu, tak jsem poucil kamarada a pak mu ukazal, jak se to nema delat.
Ponauceni: Skocit salto mezi tisice Fallenu nebyl dobrej napad :D

PS: Vsechny postavy co mi umreli jsou poctive vyexpene, ale drive nebyly penize ani MP takze to trvalo dele. Posledni poctive expeny byl barbar ktereho hraju ted a uz mi tahne na 45. paragon. Dalsi postavy uz jsem si nechal powerlevelovat. Znovu bych u toho asi nevydrzel.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 17.07.2013, 05:59 hod.

monk 52lvl přesun z bodu a do bodu b nějak sem zapoměl na kabel od ntb
monk 58lvl po dashing striku sem se nemohl pohnout umlátili mě 3 zombíci
monk 39 DC zabit 2 medůzama
dh 49 božský syndrom phasebeasti mě slušně načli a následně blbě mířený vault mě popravil
všecko solo
v coopu sem ještě neumřel ale hraju HC chvíli :)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

1Chester1
Fallen Shaman
BattleTag:Chester#2118

Příspěvek od 1Chester1 » 17.07.2013, 06:23 hod.

Barbar lvl9 :green: - s kamosom sme trollili mp10, zabil ma lag no ale smiali sme sa potom este aspon 15minut :D
Wizard P6 - myslim ze lag uz neviem presne
Wizard P9 - v KD2 ma zabili tie zaby elity s tym dlhym jazykom, 3x kopanec az som skoncil v nejakej forme texturi a neslo mi odportit sa
Wizard lvl 58 - chcel som sa pozriet na net tak som dal escape.. lenze ono to bol vlastne public a tam esc nefunguje, vratim sa a som dead :green:
Wizard lvl 37 - double dead s kamosom v acte2 nas v kanaloch obklucili muchy elity, neslo sa pohnut a kamos chudak nic netusiac sa este portol na mna :( od tej chvile pouzivam teleport s wormhole
Wizard lvl 30 - odpisoval som na streame a ostal som stat na mieste, vratim sa som mrtvy :green:

Viem ze mam este minimalne 2 ripy, ale uz si na nich nemozem spomenut

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.07.2013, 08:23 hod.

Wizzard PL 50 - Tapeworma zabili dva packy na schodech v Tower ve tretim actu a ja se nejak nastval a skocil jsem tam sam.....vsude frozen, letlampy litaly kolem me, nestihl jsem nic udelat, pac jsem furt furt zmrzlej....Donedavna muj nejvetsi PL, par dni zpatky uz ma WD 51...:-)
Hlavne to byl nejvic vymazlenej wizzard, uddelam ho znovu, ale jeste neni v poradi.:-)
A Tapovi tam zemrel asi nejlepsi WD co mel....

Wizzard PL 37 - Normalni run, jeste tenkrat pred patchem ve tretim actu....na hradbach zbejval posledni zlatak z packu a HP mel uz minimum, tak ja ze dobehnu k nemu a bladama ho dodelam, ale nechal jsem se vocas zmrazit primo na arcanu, takze to bylo hned...:-D
(Smal jsem se, jak vocas....pavouk taky:-D)

Wizzard PL 32 - Zase dalsi moje stupidita, hlavne, ze jsem s pavoukem na tsku a ja se nezeptam, esi muzu pres baner....
Skocim vocas navic na Petrosa, na toho, kterej dycky stal v nejvetsim bordelu a uz nekolikrat jsem to mel tak, tak.....
Ale tady to bylo naposledy......pridavam navic video, protoze se zrovna streamovalo....-D
Upozornění: Video obsahuje sprosta slova atd....takze neukazujte doma detem.

Wizzard PL26 - Opet dalsi stupido smrt a zase blbost nejvetsi.
Sel jem ubery a do toho jsem si s nekym psal a me blba nenapadlo nic lepsiho, nez odepisovat u Zoltana, kdyz na me vybalil tornada....
No co uz.

Takze me vlastne nepotkal nikdy DC, nebo lag, kterej by me zabil...
Ja jsem ani neumrel, ze bych proste fightoval a prohral...
Ja jsem dycky dojel na svou blbost....takze cekam nejaky oceneni idiota roku i kdyz uz mam par konkurentu, ale ja mam navic sirokej repertoar.:-D
Ted sem Wizza odlozil trosku bokem, ale pomalu na nem zacnu pracovat, jak dodelam monka a barbie na PL50.
Takze se teste zas na nejaky video, kde budu prezentovat svou blbost a pojistim si cenu idiota roku.:-)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 17.07.2013, 08:55 hod.

nj...na to videjko sem čekal :D "jeeeeeee" "jaaaaaaaj" ... dycky pobaví ... promiň :D

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 17.07.2013, 08:56 hod.

Když to tak vezmu, tak jsi vlastně šťastný chlapec Kuki, protože smrt na DC/LAG je ta nejhorší možná, vlastní blbost tolik nebolí, protože si můžeš říct, jsem trotl, ale takovej lag, je vlastně taková rakovina v diablu.... protože když přijde a ty vidíš, jak ti mizí život před očima a nic s tím nenaděláš je opravdu zdrcující, navíc pokud jdeš public, tak nemáš moc šancí na přežití.... Já jen doufám, že ten poslední barbar nemá s jeho předchůdci žádnou spojitost, kromě jména :-D, páč kdyby měl i tento umřít na blizzkovinu, tak už na to dlabu. Navíc jsem přehodnotil a pokud nebudu s lidmi na TS, tak půjdu jako čistý tank, včera jsem to zkoušel a na mp5 se mi život ani nehne, což se mi líbí.
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 17.07.2013, 09:26 hod.

1. Obrázek lvl 39
2. Obrázek lvl 57
3. Obrázek lvl50 (self found - us server)
4. Obrázek lvl 59 (lol, ja tu 60 nedam)
5. Obrázek lvl 52 (poison)
6. Obrázek para 4 (hraju porad jako na SC)

Darkness zacala mp10 no AH (jen prvni act do pulky - nez ostatni chcipli)
7. Obrázek para 58 (mp3 fast scavengers - ilusionist me obklicili a ja mel zrovna blbe skily, dosly AP a nemel jsem kam utect, navic jsem se trh od party, protoze jsem chtel jeste projit jednu cast a vsichni uz zdrhali do hollow)
http://www.diabloprogress.com/hero/leon ... s/26766217

8. Obrázek (plvl v pony neni dobry napad)

9. Obrázek (para 32) kdyz 3 WD sesilaji skily, grafika nestihala a i kdyz jsem porad mackal teleport 2x jsem prosvihl chvili kdy jsem nebyl frozen, act2 na konci maji extra silny desecrator (stal jsem v nem aspon 10s)
http://www.diabloprogress.com/hero/leon ... s/27891426

Hral jsem na linuxu a diablo bohuzel jede jeste o trosku pomaleji nez na windows. Tak jsem se uz nastval a dva dny rozchazel service pack 2 na windows vista ultimate - kdo nezkusil neuveri jaka je o silenost - po roce se mi to konecne povedlo, doladil jsem nastaveni detailu, zvuku, atd. at mi hra jede co nejsvizneji na me stare nvidii a jen kvuli Diabla se ted vzdycky prepinam do windows ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 17.07.2013, 09:55 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.07.2013, 09:30 hod.

Pokud je to mozny, nahod Win 7...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 17.07.2013, 09:49 hod.

Jen kvuli diabla shanet windows se mi nechce a slape to ted dobre. Mam 5 let starou sestavu Q6600 ctyrjadro, brzdi me hlavne grafika, SSD by taky pomohlo, ale to jen na loading novych lokaci a zvuku.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.07.2013, 09:51 hod.

Win 7 ti muzu klidne poslat, kdyby neco.:)
SSD je fajn, uz bych bez toho nemohl bejt.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 17.07.2013, 09:52 hod.

Monkčice1 singl HCLicaCZ 6/2/13 - lvl 59,9 - první začátky s diablem na HC, pomalé expení, moc jsem si to užíval. Za celou dobu na SC DC nikdy, tady udeřil samozřejmě u elitek. Už jsem se těšil, jak si jí na 60tce "zabezpečim" a ona smrt.... Chyba Blizz

Monkčice2 singl HCLicaCZ 15/2/13 - lvl 58 - klídek, pohoda, vínečko, v televizi komedie... způsob smrti KryOn...

Monkčice3 singl HydroLogia 04/05/13 plvl43 - farma klíčů MP3 A3, původně jsem myslel, že DC, ale chyba byla v dashing strike u elitky (jak se monk přesunuje k
nepřátelům). Zaseklo se to, rychle jsem se snažil vylézt ze hry a po přihlášení jsem našel už jen mrtvolu... Chyba Blizz

Monkčice4 UhoSeUtrhlo drží zatím nejdéle - jsem teď na plvl 64 a to hlavně díky hraní v partě, protože dobrá grupa lidí, co jsem tu poznal, zajistí přežití lépe než life regen, rezisty a armor dohromady... (a hlavně díky vašemu DPS to padá jedna radost, asi se rád nechám mlátit nebo co... :o)

V partě mi baví dělat ten suport a mít raději odolnou postavu - snažim se cyklonovat (tahat monstra na sebe), dávat auru na dmg taken 48%, uspávat šmejdy na 4s, chránit partu 1 s serenitou (hodí se proti frozen), portovat se dashingem do chumlu a zpomalovat je o 60% primárním útokem cripling wave...

Ale uznávám, na DPS zapracovat musím taky, jsem až moc jednostranně zaměřen.
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 17.07.2013, 20:30 hod.

KryOne - prave ze to tvoje zamereni je uplne BOOOZZZZIII. Dmg nepotrebujes, na to jsou jini. Staci 1 WD v parte :-)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.07.2013, 21:53 hod.

^^

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 18.07.2013, 06:06 hod.

já jsem se rozhodl, po předchozím ripu, že na publicu budu hrát jen tanka a bohužel se setkávám na mp3 s odezvou... omg 15k dps, go to mp0... atp. jen málo lidí se podívá na tankovací skilly a to, že mám 135k hp a jdou pryč, na vyšších mp se mi toto nestává.
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 18.07.2013, 06:49 hod.

Díky Ride, mě to takhle s vámi právě taky baví, ale přeci jenom zapracuju... A na public chodim jen na MP1, abych měl větší jistotu, že když to budou hovada, tak neripnu, takže těch mých 30k dps se tam zase tolik neřeší. Naštěstí je ale public výjimkou, protože fajn lidí na CZ HC je pořád dost a díky bohu další přibývají...

Jo a včera jsem zkusil s Hellerem a dalšími skype při hraní, taky další rozměr co to vylepšuje, ještě jednou díky za to!
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 18.07.2013, 08:02 hod.

KryOn neboj, je nás tu víc monků co nemají dps. Taky se zaměřuji na podporu party a přežití. A myslím si, že s Mantra of Conviction - Overawe + Cyklon Strike - Implosion dáš partě větší užitek než kdybys měl třeba 100k dps a rozesíral to zvonkem :-)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“