Vezmu postavy postupně jak šli do země za sebou
Frozen (rend Barbar) PL 2
- poctivě vyexpená postava a první postava
- na inferno jsme chodili pouze s kamarádama a to opatrně, nic mi nedělali, tak jsem si řekl, že půjdu i sám. Můj život se nehnul z místa. Takže takový ten pocit: nic se mi nemůže stát. Zaběhl jsem do jeskyně v prvním aktu na mp0 a vyběhli na mě šampioni (vím, že byly arcane, frozen a ilusionist). Nic mi neubírali a tak jsem prostě stál a mlátil najednou jich byla plná obrazovka a pustili frozen orby společně s arcane. Bohužel jsem dostal první frozen orb a říkal jsem nevadí... Najednou život klesnul o 1/4. Než jsem se probral přišel druhej orb, takže pořád frozen

, říkal jsem si mno co tak dám leap a rend a bude. Mno a přišel další orb. I přes zběsilé mačkání leapu jsem umřel v ledu.
Ponaučení?
- ze sajrajtu ihned pryč i když ti momentálně nic nedělá
Zuljin WD, PL 6
- poctivě vyexpený WD, věci převážně z dropu, na craft ani nic jiného ještě nebyly peníze
- s ním jsem poprvé začal hrát public
- na infernu jsem šel public mp0 a při vstupu na Butchera někdo dal, že nejde. Chtěl jsem se zeptat zda dáme ano či ne a jakmile jsem zmáčknul enter, tak jsem potvrdil volbu. Ostatní mě v tom nechali. Nestihnul jsem jej zabít do enrage a tak jsem uhořl v plamenech a Butcherovi zbýval tak půlcentimetr života.... V té době jsem poprvé zjistil, že bossové mají i nějaký enrage time.
Ponaučení?
- pokud dá někdo na publicu, že nejde tak nepotvrzuj, že jdeš sám na bosse, pokud si nejseš jist, že jej složíš sám.
Frozen (HoTa barbar)PL 8
- poctivě vyexpená
- Už nevím, doplním až se doma podívám na screen.
Bumbala WD PL 22
- protažená od lvlu 35 (Brawler)
- MP3 první act, public, celou dobu hráči utíkali jak zběsilí a nechávali za sebou creepy, ale řekl jsem si, že to dojdu... v cursed hold utekli dva barbaři s WW, hunter utíkal za nimi pomocí vaultu, mno a já jsem řekl, že je doběhnu taky.... tak jsem běžel a tím porušil základní pravidlo přežití u WD a to nechat za sebou mobky. Když jsem utíkal a jednotky pořád nemizeli nahodil jsem spirit walk a jednotky bohužel pořád neubývaly... a místo toho abych začal bojovat, tak jsem zmatkoval a snažil se pořád utíkat...
Ponaučení?
- Pokud je public takový, že nedrží grupa aspoň trošku u sebe, jdi pryč
- Když bojuješ máš větší šanci na přežití, než když utíkáš...
Frozen čistý WT barbar lvl 59,8
- Hell a vidina lvlu 60
- Uchvátil mě tento styl boje, poctivě vyexpená postava. Šli jsme s kámošem act IV, dával jsem si to nehorázně a kámoš si zrovna odskočil a já si řekl, že to dám v pohodě (opět božský syndrom) , tak mě o opaku přesvědčili první šampioni...
- Obklopili mě a můj LS / dmg nebyly takové, abych je umlátil na místě. Pak kámoš jen napsal, ty si jelito....
Ponaučení?
- Nikdy nemáš jistotu, že neumřeš! pokud si to myslíš, si jelito! a místo rychlého postupu máš jistou rychlou smrt
Sharien DH PL9
- Expil jsem kamaráda na HELL mp10
- dostal jsem lag a šampioni mě umlátili...
Ponaučení?
- Když máš lag nepomůže ti ani 100k HP
Frozien Wizz PL1
- Protáhnutý char (Karlosamigos)
- Výbava cca za 80 mega
- Šli jsme s kámošem mp2 act I, skočíme do festeringu a ihned po portálu na nás vyskočili dva packy šampionů a mě to vyhodilo do menu a za postavu se nešlo lognout... píšu kámošovi zda jsem umřel a on, že ne, že je stihl pomlátit... Říkám paráda a protože se mi nešlo lognout vzal jsem barbara a šli jsme dál.
- Před tím než jsem si šel lehnout, tak jsem se odlognul a nalogoval znova a již jsem viděl svojí postavu mrtvou... Tak nevím co se stalo, když mě neviděl kámoš umřít, postava se tvářila že je živá a pak je nakonec dead, asi uvízla mezi svtem živých a mrtvých a nakonec se rozhodla pro svět mrtvých...
Ponaučení?
- Když blizz chce, tak není co řešit...
Frozen Barbar (můj WT build s HoTa) PL 38
- poctivě vyexpená postava
- vymazlený charakter, hra mě za něj opravdu bavila mp2 a mp3 nic mi nedělali
- zkoušel jsem i MP 10 a bilý mobky jsem dával v pohodě
- padl mi pásek, který byl prodán za 425 mega do kapsy
- nakoupeno pár věci za cca 200 mega + dalších cca 100 mega za craft
- LS za hit více jak 6000 s HoTa
- Složeni ubeři na MP4 a MP5
- odkaz na výbavu:
d3up
- šel jsem mp2 (možná 3) první act s kámošem a ostatní dva byli z publicu. Celá grupa chodila pohromadě a ve fields of misery jsme vymlátili grupu a šli dál. Najednou mi zmizela grupa, objevil se konec mapy a život šel pomalinku dolů... říkám si mno co tak se to za chvíli probere... po 15 vteřinách jsem měl cca půlku HP a už jsem začal říkat, tak snad mě pomůže grupa... a mám + 30308 hp za health globe, tak snad mě v tom nenechají.... objevil se nápis Frozen was slain by "malý minotaur ve fields of misery", nasranej jak jetel jsem zmáčkl takové to ošklivé červené tlačítko do menu a přišel mi ještě whisp od toho, který šel se mnou... "jsi mrtvý", v tu chvíli jsem myslel, že rozmlátím klávesnici, vyhodím monitor z okna a něco mu napíšu, ale udržel jsem se na uzdě, vypnul hru a šel spát.
Ponaučení?
Pokud blizzard chce, ty s tím nic nesvedeš, další postava bude čistý dmg dealer, abych si užil hru než mě zase blizzard odpojí, abych si ji ještě užil a pokud umře opět na LAG/DC bude zřejmě již poslední.
Frozen (WTF build - to "F" je označení mého buildu
)
- protažená postava od lvlu 33 (Zaka a Ruprecht666)
- výbava, to co odložil předchozí barbar + věci za cca 80 miliónů
- jedu čistě DPS a užívám si hru než mě blizzard odpojí z matrixu
Jak umře tento?
Lag / Dc
76%
Odpojení do menu
21%
Zabije mě Chuck Norris 2%
Umře vlastní chybou 1%
Smrt jsem většinou řešil vypnutím PC a nechutí hrát diablo, pokud se jednalo o DC/LAG, jinak jsem si založil novej charakter, případně vzal jiný a hrál dál, pokud umřu vlastní chybou, tak mě to nevadí.