Můj první epický drop, jedná se o HC.
Kolik by to tak mohlo jít?
Prodáno za 66mil čistého. Pro mě good:-)Darkness píše:tal za kolik jsi prodal? 78 mil?
walosek: na SC to mozna top neni, ale na HC takovych moc nebude, byla v te dobe na AH s nejvyssim dmg
No chlape to je krasny drop. gratulace
No k naprosté dokonalosti tomu chybí Average damage cca 33-63. Je to lepší stat než ta dex a vit navícDeathHero píše:@firdecek k dokonalosti to mu chybi uz jenom socket
Ja na AS nehraju, to chantodoo jsem chtel koupit za 50mil a prodat za 100-300 mil (mozna i vic) podle toho jak dlouho by se mi chtelo cekat. Bidnul jsem 72mil a nekdo me prebil.Mrna píše:Darkness: Mam otazku a zvysil ti ten chantodom will AS? protoze mel jen 0.21 ApS Dnes jsem koupil Echo s 0.24 ApS a AS 9% a vymenil za muj chant.. ktery mel 0.25 a snizilo mi to rychlost z 2.89 na 2.71. Takze si osobne myslim ze ti to bude k nicemu.
Děkuji, ale nechci. Sice mi ring přidá 3,5k DPS, ale zase sníží EHP, takže za 2,2 beez to přenechám ostatnímstrejda píše:No mně se to zatím dlouhodobě vyplácí fest, když to fakt zhruba odhadnu tak sem nakoupil legendarky tak za 4 miliard a aprodal tak za 6-7.K tomuhle prstenu sem si koupil ještě 2x mempo a jedno z nich mělo 5 cc ale intel takže jen 700 m ale lepší jak drátem do oka:)
co kupuju hlavně :ik chest, inna pants, lacuni, tyhle tri věci podle mě nejvíc "najížděj" ale už se mně taky stalo že sem koupil 50x lacuni a crit měly dvoje:D
btw ten prsten kdyby měl někdo zájem tak chci +/- 2,2 B.