Včera jsem dropnul druhý FireWalkery. Ubraly mi 5k life, ale po testu jsem si je nechal. I za tu cenu se +0.8% protection (převážně z dex

) projevilo jako výhodnější. A druhá věc jsou efekty

...Pánové, tohle začíná bejt extra vymazlenej panďulák

...Echo rudá záře, Into the Fray rudá záře, za patama rudá záře

...a nejbrutálnější je teď Leap. Když jumpnu, Butcher háček se chová jako na gumě, takže je na místě a po dopadu se přiřetězuje a za letu za Bardropem hořej botky

....hotovej Belzebub,...a jak mu chrastěj řetězy

...
Navíc WulF má rád extra komba, tak pro tebe jedno mám

Několikrát se mi povedlo eliťáka postrašit echem a když začal zdrhat, natáhnul ho háček

...fakt to stojí za to

...rekord mám zatím dvě vyděšení/přitažení po sobě...a navíc ho to chvíli i pěkně zaměstnalo

EDIT: a já velmi oceňuju , že se to děje samo a nemusím nic klikat

, blbinka ale potěší..
edit: padnul žlutej šťít. štíty na SC nenosím, ale má 10% cc. DPS by šla ze 100k na 80k, ale cc vylezla na nehorázných 72,5%!..(kdybch nebyl línej mačkat overpower za dalších 10%

..) to už by se HotA snad dalo klidně šoupnout i na primary attack..pro jistotu jsem ho nechal v bedně..
edit2: protože se mi zalíbila myšlenka "Perma HotA", zkusím se překonat a zařadil jsem Overpower

...přestože je to celkem ultimátní, protože jsem za cenu zachování Leapu nenašel místo pro No Fury skill (nabíječ), tak první pokusy vypadaj nadějně, ale je to docela divočina

..
edit3: tak takhle ne

...sice to na MP3 lítá na všechny strany v sekundě, ale stává se z toho takovej glasscanon...bejt tuhej třikrát za run v ACT2 je daleko za hranicí přijatelnosti (stačí vteřina bez fury v blbý chvíli)...Ještě zkusím vyhodit Berka, protože ho mám vlastně jen na sem tam elitu, nebo proti zmražení a pak se uvidí. Cleave musí zpět do buildu...