Odesláno: 24.11.2012, 23:18 hod.
Odesláno: 24.11.2012, 23:24 hod.callmeLG píše:chtěl bych si u tebe uschovat 40M na investovani
Odesláno: 25.11.2012, 00:25 hod.Peckoslav píše:Ahoj,
není problém, kontaktuj mě ve hře: peckoslav#2167
na jak dlouho to bude?
Odesláno: 25.11.2012, 00:46 hod.callmeLG píše:na neurčito samozřejme déle než 1 měsíc, pokud ti poskytnu itemy jsi schopenj je profiltrovat prodat je a investovat je taktez?
Odesláno: 25.11.2012, 13:27 hod.Peckoslav píše: uděláme to zítra (předání goldů)
aktuálně s předměty neobchoduji (málo času a hodně pracovních povinností), maximálně mohu nabídnout své sloty na aukci k pronájmu.
Odesláno: 26.11.2012, 00:24 hod.callmeLG píše:tak dej vedet kdy tak budeš online část se mi podařilo prodat tak mam pro tebe zatim 95M
Odesláno: 26.11.2012, 09:00 hod.callmeLG píše:Jen kdybych to pozdeji dohledaval tak napisu ze jsem ti nakonec dal 105M (v aktualni hodnte kolem 22 eur reknem) v pripade krachu, skoncovani s diablem mi kdyztak napis na mail nitramgenius@gmail.com. Děkuji za tvoje služby
Odesláno: 26.01.2013, 18:29 hod.Peckoslav píše:Ok díky, souhlasí
Odesláno: 24.06.2013, 17:28 hod.Peckoslav píše:Ahoj,callmeLG píše:Ahoj, rád bych zkontroloval investici můžeš mi říct jaká je současná hodnota mých prostředků?
aktuálně to dělá 115.76m.
Odesláno: 06.07.2013, 09:38 hod.callmeLG píše:Ahoj, koukám že jsi sekl s d3 chci se zeptat jak to vypadá s mojí investicí, jestli ji jsi schopen dál udržovat, nbo třeba i prodat za eura.
S pozdravem Martin
Odesláno: 07.07.2013, 09:19 hod.callmeLG píše:Ahoj nevím jestli jsem se v červnu vyjádřil špatně, neboť to vypadá že jsi si zprávu přečetl ale neodpověděl.
Jak je na tom můj stav investice? Máš to uloženo v d2jsp forum goldech? Lze to převést na můj účet? Nerad bych tě dál obtěžoval dalším dohledem a kontrolou když jsi v d3 skončil.
Odesláno: 07.07.2013, 14:57 hod.Peckoslav píše:Ahoj,
předtím jsem na to zapomněl, chodím na fórum jen občas. Můžu Ti vrátit goldy, převést na účet přímo nemůžu, z Paypalu můžu posílat jen sám sobě.
Takže buď TI můžu poslat FG na d2jsp nebo můžu předat herní goldy. K aktuálnímu datu je to cca 147m.
Odesláno: 07.07.2013, 18:34 hod.callmeLG píše:Díky moc můj učet na d2jsp: http://forums.d2jsp.org/user.php?i=928473
callmeLG píše:Předtím než mi něco pošleš osvětli mi prosím tyto dva příspěvky na d2jsp jeden je z doby kdy jsem investoval druhý z cca současnosti. Oba jsou softcore europe.
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=65383831&f=191
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=680 ... p455902421
Děkuji za odpověd.
Odesláno: 07.07.2013, 19:01 hod.
Odesláno: 09.07.2013, 08:52 hod.callmeLG píše:Tohle je citace ze dne 26.11.2012, 09:00 hod. V soucasnosti lze na AH koupit 140M za 4 eura. Rad bych tim podporil predchozi zprávu.
Odesláno: 09.07.2013, 11:19 hod.Peckoslav píše:Ahoj,
nikde jsem nesliboval, že budu vracet peníze, nebo hodnotu peněz v eurech. Vzhledem k tomu, že Blizzard změnil (již 2x) hodnotu goldů vs. eura, a to vždy na cca 1/10 předchozí hodnoty, nemohu za žádných okolností vracet peníze. Vracím vždy goldy. To jak s nimi obchoduji (nebo jsem obchodoval) je čistě moje věc.
Mnou nabízené zhodnocení bylo v rámci navýšení o 5-15% měsíčně v goldech (s tím, že to bylo většinou právě těch 5%, více v době kdy jsem hrál a když jsem s goldy na d2jsp obchodoval), nikoli v penězích. Vrátím Ti goldy v hodnotě jaké jsem psal. Jinak jsem to nikdy ani nenabízel.
Odesláno: 09.07.2013, 12:29 hod.callmeLG píše:Zajímájí mě dvě věci. Kolik forum goldu jsi v listopadu dostal za mých 105 milionů. Kolikrát jsi je protočil.
Napsal jsi že budeš vydělávat na rozdílných kurzech (ne na rozdílném kurzu). To jsem chápal tak že budeš kupovat za levno a prodávat za draho, což se v tvé historii na d2jsp dá dokázat. Tudíž očekávám částku, která odpovídá počtu fg, které jsi dostal v listopadu +10 - 20 procent dle doby investice, - XY procent které si chceš nechat pro sebe. Sám si napsal že kurz se změnil několikrát o 1/10 což nikdo nemohl vědět ale nějaká změna kurzu byla očekávána proto bylo lukrativní investovat do pevnější měny jako fg na d2jsp. Účet na d2jsp mám od Jul 20 2012 a zvažoval jsem jeslti investuji sám nebo přes prostředníka vzhledem k tomu že jsem s tím zkušenosti neměl zvolil jsem tebe. Ted mi řekni jeslti se domluvíme jako lidi nebo jestli ti 900 procent púvodní částky připadá jako správna odměna, kterou by sis měl vzít stranou.
Peckoslav píše: 4) možnost "investování" do d2jsp
Poslední nabídkou, kterou mám je možnost investování Vašich aktuálně nepotřebných goldů do forum goldů (měna na d2jsp).
Probíhalo by to tak, že mi předáte goldy s tím, že já je budu investovat do FG a vydělávat na rozdílných kurzech. Je to jistý zdroj příjmů, který bude pro Vás bez rizika (tj. pokud bych byl okraden, Vy o nic nepřijdete). Pochopitelně výnos nebude nijak závratný, ale stále lepší, než když peníze budou "ležet" na Vašem účtě bez užitku.
Je pro představu:
23.6.2012 jsem začal takto obchodovat s počátečním stavem (z minulosti) cca 3.200 fg a asi 1,5M goldů
8.9.2012 mám na svém kontě přes 11.800 fg + asi 10M goldů na účtě
obchodoval jsem jen s goldy vs. FG, během té doby jsem příliš nehrál a drop co jsem měl nebyly nijak zásadně velké. K tomu připočítám, že jsem byl dvakrát okraden o celkem 3950 fg, což zase k objemu obchodů (přes 400 obchodů od 23.6.2012) je zanedbatelné.
No a pochopitelně jsem nějaké goldy investoval do výbavy
výnos pro investora: zatím neurčeno, upravím dle zájmu a dle doby na které mi své prostředky svěříte
počítejte minimální délka svěření prostředků 7 dní, vyplatí se někomu, kdo opravdu nepotřebuje akutně peníze a "leží" mu bez užitku na účtě.
Odesláno: 09.07.2013, 14:32 hod.Peckoslav píše:Jak jsem psal již předtím dostaneš pouze goldy ve výši o které jsem psal. To že jsi se rozhodl pro mě bylo Tvé rozhodnutí. Žádné nereálné částky jsem nesliboval. To jak jsem investoval a kolik jsem na tom vydělal je pouze moje věc a i kdyby to bylo milion procent, tak to je můj zisk a pokud by to byla ztráta tak by to byla moje ztráta. Tj. šel jsi do investice bez rizika. Když budeš investovat reálné peníze tak taky nedostaneš od prostředníka informace o tom jak Tvé peníze investoval, takže ani já nebudu nikomu včetně Tebe skládat nějaké účty. Nemám na to čas a ani chuť a ani to není reálné vysledovat, protože jsem investoval i peníze dalších lidí, včetně svých.
Investoval jsi goldy, goldy Ti vrátím. Můžu být online téměř každý den po 21 hodině, napiš který den chceš goldy vrátit.
Pro ukázku jsem udělal graf znázorňující vaše konto modrá čára a Peckoslavovo konto červená čára. Tento graf nepočítá s "výdělkem na různých kurzech" který by mohl činit až 5 procent mesíčně což by ve výsledku bylo dalších 800mil na Peckoslavo konto.callmeLG píše:Dnes v 9 tě cekam v diablu. Naší diskusi hodlám zveřejnit na fórech.
Rád bych zde uvedl, že jsem investoval s vidinou stabilnější měny na d2jsp, s vidinou že tento účet bude dále růst, což se pravděpodobně událo vzhledem k Peckoslavovu počtu obchodů a počtu příspěvků na d2jsp. Mrzí mě že neexistuje žádný přehled o mé investici a domnívám se, že jsem byl oklamán nepravdivými tvrzeními. Nadpis neměl být investování do D2jsp, neboť není pravdivý není zde žádná spojitost s pohybem kurzů na d2jsp které se změnili z původních 40:1 na 2,4:1. Díky tomu se mi ani tento výrok "výnos pro investora: 5 - 10%, dle vývoje kurzu GOLD vs. FG a pochopitelně dle doby investování." nezdá pravdivý.
Ze zisku, která vznikl čistou investicí do d2jsp dostanu nazpět pouze 2,5% a 97,5 % zůstane Peckoslavovi. (celkem cca 1750 mil (akt hodnota) - 105 mil (poč vklad) = 1645 potom vezmu 147 mil(udajny zůstatek) - 105mil (vklad)= 42 mil nakonec 42/1645 *100=2,5).
Pokud započítáme obchodování s kurzy na d2jsp sníží se toto číslo dokonce na 1,7%.
Dokázal bych tu brečet ještě dlouho, ale myslím že vám více méně došlo, že nešlo o férovou investici. Snad by se to mohlo přirovnat i k lichvářství a tvrzení že v případě ztráty by nesl ztrátu on sám mi přijde nevhodné protože tak to ve světě investic nechodí a ani by to neměl z čeho zaplatit. Jsem hloupý, že jsem si goldy nesměnil sám za forum goldy, přestože mám rok účet na d2jsp. Jsem hloupý, že jsem uvěřil člověku tvrzení, že bude vydělávat na protáčení peněz (různé kurzy mezi d3G a FG) a místo toho vydělal na mě a na různém kurzu d3G a FG a na závěr doufám, že tento člověk tu dlouho nepobude jako moderátor fóra, který by měl mít dostatečný rozum aby neokrádal děti a vůbec všechny neznalé.
Na druhou stranu mi to nemusí být tak líto neboť jsem investoval i jinak.
Současný stav d2jsp účtu Peckoslava je 24 tis fg (z původních 12 tis fg ke dni 8.9) tak doufám, že není mnoho těch, co dopadli stejně jako já.