WD Projax hledá nějakou HC partu
Jelikož se nudím na sc až takovým způsobem, že expím 2hého barbara na 100ku (ješte mam wd 100 , wiz 88 a pak nejakyy drobky kolem 20-40 paragonu) tak jsem se rozhodl vrátit k hardcore.
Hc bych chtěl hrát na nejaké "větší" úrovni, ale k tomu je asi nejlepší parta, protože tam je aspoň šance záchrany když je nějaký dc a také tam funguje daleko lepší synergy s ostatníma classama
takže kdyby měl někdo zájem o wd, případně asi není těžký vyexpit i něco jiného tak mi dejte vědět tu nebo pm , nebo na bnettě.
PS: absolutně odmítám trade sc za hc goldy apod, takže sem v podstatě zatím dost chudý
Hc bych chtěl hrát na nejaké "větší" úrovni, ale k tomu je asi nejlepší parta, protože tam je aspoň šance záchrany když je nějaký dc a také tam funguje daleko lepší synergy s ostatníma classama
takže kdyby měl někdo zájem o wd, případně asi není těžký vyexpit i něco jiného tak mi dejte vědět tu nebo pm , nebo na bnettě.
PS: absolutně odmítám trade sc za hc goldy apod, takže sem v podstatě zatím dost chudý
Re: WD Projax hledá nějakou HC partu
No ono je totiz HC po chvili jak SC, a kdyz parkrat zdechnes na DC nebo lag, tak te to omrzi uplne...zkusil sem POE, zezacatku mi to moc nebralo, ale co jsem se dodtal na Mercilles obtiznost tak to nejni pr*el a zabava 100 x lepsi nez Dia (bohuzel) --- zkuste vsichni a uvidite taky jsem tomu sance moc zezacatku nrdaval ale bomba, Dia uz nema fakt vo nabidnout ... snad prozatim, o kdyz... nice day
Poe jsem hrál, a v grupě se dá dobře předejít dc smrti. Hlavně na hc je furt ten důležitej aspekt - neumřít a i ekonomika je tam trošku stabilnější.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Ahoj, klidně si mě pridej. HC hráčů není nikdy dost. M.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Taky si me klidne pridej, jsem na HC sice teprve v plenkach ale jak uz bylo receno, HC hracu nejni nikdy dost :]
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Zde. MP5,6 jak je libo
jeste reakce na kolegu vyse: nemyslim, ze HC je pak jak SC... Na vetsi mp je to docela adrenalin. Delaj se jiny buildy, strategie, spoluprace je mnohem, MNOHEM sehranejsi nez co jsem videl na SC...pro priklad, Monk + WD sami umej udelat peknou paseku (cyklone strike+cloud of bats). A v neposledni rade jsou tu uplne jiny typy lidi, co jsou ochotni pomoct. Muj dojem.
jeste reakce na kolegu vyse: nemyslim, ze HC je pak jak SC... Na vetsi mp je to docela adrenalin. Delaj se jiny buildy, strategie, spoluprace je mnohem, MNOHEM sehranejsi nez co jsem videl na SC...pro priklad, Monk + WD sami umej udelat peknou paseku (cyklone strike+cloud of bats). A v neposledni rade jsou tu uplne jiny typy lidi, co jsou ochotni pomoct. Muj dojem.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Klidne si me taky pridej, muzem nekdy spolecne vyrazit neco vymlatit na libovolny mp. Jak pose kalis, HC je mnohem vetsi adrenalin, jedna chyba a muze se zacit od nuly
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Taky klidne zahraju mp0-10, kdyz bude cas.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Rád se přidám byť paseku sám nenadělám....
Tiez rada zahram a mam podobnu skusenost, hc ma opat nakopol hrat diablo - je to neporovnatelne lepsi zazitok