[EU] [SC] Prodávám Mythic Potiony 150G/kus
dvakrat jsem te kolem pulnoci pridaval bez odezvy. tak jak budes mit cas tak si pridej pls ty me. zevlim tam skoro 24/7
Re: [EU] [SC] Prodávám Mythic Potiony
Aktuálně mám:
2400 kousků ...
Zájemci pište
2400 kousků ...
Zájemci pište
Re: [EU] [HC] Prodávám Mythic Potiony 250G/kus
Ahoj,
nabízím možnost za 250 goldů za 1 kus koupit až 1300 kusů
Při nákupu všech kousků je možná množstevní sleva ještě
________
Původně se téma týkalo SC, změnil jsem jej na HC. Sice vím, že HC je trochu jinej styl hraní, každej má mnoho HP a postavu udělanou tak, že asi pije minimálně. Ale kdyby se přecijen někdo našel, klidně prodám. Je mi lito je vyhazovat nebo dávat vendorovi
nabízím možnost za 250 goldů za 1 kus koupit až 1300 kusů
Při nákupu všech kousků je možná množstevní sleva ještě
________
Původně se téma týkalo SC, změnil jsem jej na HC. Sice vím, že HC je trochu jinej styl hraní, každej má mnoho HP a postavu udělanou tak, že asi pije minimálně. Ale kdyby se přecijen někdo našel, klidně prodám. Je mi lito je vyhazovat nebo dávat vendorovi
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
tvl já to prodávám vendorovi a už to ani nesbírám a ty sis na tom postavil živnost Pěkný chlape
No jakmile mi každej řekl, že jsem blb, že to schovávám, že na HC to stejně nikdo nepije , tak už jsem se toho zbavil a nemám je. Tudíž obchůdek je neplatný..
R.I.P. 27.3.2014
Re: [EU] [SC] Prodávám Mythic Potiony 250G/kus
- žádost o přesunutí odeslána
opět se mi nashromáždily potiony na softcoru, tak případný zájemce, nechť se ozve
opět se mi nashromáždily potiony na softcoru, tak případný zájemce, nechť se ozve
Re: [EU] [SC] Prodávám Mythic Potiony 250G/kus
Ahojte,
jelikož je mi láhvinek líto vyhazovat z bedny (mám jich 2700 !! ) , tak Vám chci udělat speciální nabídku.
1. buď vezmete všechny za 300.000 golds
2. nebo nabízím 150 golds / kus
jelikož je mi láhvinek líto vyhazovat z bedny (mám jich 2700 !! ) , tak Vám chci udělat speciální nabídku.
1. buď vezmete všechny za 300.000 golds
2. nebo nabízím 150 golds / kus
Re: [EU] [SC] Prodávám Mythic Potiony 150G/kus
Dneska poslední možnost vzít si všechny moje láhvinky, jinak je prodávám vendorovi ...
Už potřebuju místo v truhle, zavazí mi :o)
Už potřebuju místo v truhle, zavazí mi :o)