Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Hell Radament vždycky dá něco pěknýho
Re: nejkvalitnější věci z monster
Tak ať se štěstí drží i nadále, padá to pěkně.
HC grál: 537/516 (-21)
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Mně Radament nikdy nicpořádnýho nedal ......
Rozšířil jsem si sbírku ringů o Carrion Wind a
Raven Frost. Ten Raven padl z quest dropu - Baal nightmare.
Už mi chybí jen SOJ a Wisp.
Dál ještě pěkná hůlka od Mefa s teleportem. Lovu Zdar
Rozšířil jsem si sbírku ringů o Carrion Wind a
Raven Frost. Ten Raven padl z quest dropu - Baal nightmare.
Už mi chybí jen SOJ a Wisp.
Dál ještě pěkná hůlka od Mefa s teleportem. Lovu Zdar
JJ Carrion podle mě nejlepší druhý prsten pro rychle utočící chary (zealot, frenzy barb, werewolf). Každou vteřinu a půl poslat tři tornádka, co dají stun. Na normal a Nm nepocítíte. Ale na hell je ten zloměk vteřiny stunu několika nepřátel k nezaplacení... S ravenfrostem super dvojka Kam se hrabe BK a ostatní uniqe ringy...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Když je tu řeč o té bižuterii, tak mě se včera konečně při runu č.609 zadařilo. ...až jako 22.uniq ring.
@Dark_Deamon gratulka jinak muj prvni SoJ mi dropl Diablo
Achievements: 7400 (92%)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Stony Tomb, P3
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ty krávo To musela být klika jak párek, páč bych řek, že padla z nějakýho džbánku nebo truhly, ne? Na druhou stranu...není to zrovna runa, která by měla nějaké úžasné využití
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáš, džbánek A využití rozhodně bude mít, jednoho dne zas plánuju rozjet svojí milovanou Execute Sosnu a tam je Gul potřeba na složení Kingslayera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
BliiNky: Jsem právě koukal na RW's, který se z Gul dají udělat a všiml jsem si tam Kingslayera. Hned jsem si právě vzpomněl na tu tvou Sosu a jak jsme loni řádili...a chcípali
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, those were the days Dneska jsem rád alespoň za hodinku sólo hry denně, ale i tak mě to pořád baví. I to docela hezky padá, což mě překvapuje. Tak hlavně to štěstí nezakřiknout a nenechat si někde namlátit
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že jsi měl včera velmi plodnej den Tak ať se dál daří Btw...bacha na Souly.
Edit: Co to máš za merca? Nebylo by vhodnější mít Might kořínka s Insight? Dost by ti to ulevilo od velkého chlemtání many, které určitě praktikuješ.
Edit: Co to máš za merca? Nebylo by vhodnější mít Might kořínka s Insight? Dost by ti to ulevilo od velkého chlemtání many, které určitě praktikuješ.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Raisen - Doufám v totéž
@Daemon - Mám Holy Freezera, jelikož vydrží kapku víc než Mighter. Insight jsem mu chtěl nasadit už dávno ale věř tomu nebo ne, ještě jsem nenašel Polearm se čtyřma dírama (hraju bez opakování nájezdů)
@Daemon - Mám Holy Freezera, jelikož vydrží kapku víc než Mighter. Insight jsem mu chtěl nasadit už dávno ale věř tomu nebo ne, ještě jsem nenašel Polearm se čtyřma dírama (hraju bez opakování nájezdů)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
BliiNky: Jo, tak tomu věřím. Nedávno jsem hrál Necro Summonera a za celej NM mi nepadl ani jeden jakejkoliv Flail na HotO. Prostě když smůla, tak pořádná.
Kdyby padl ten Windforce, tak by už bylo docela sado maso
Kdyby padl ten Windforce, tak by už bylo docela sado maso
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Tak prokletí jménem SOJ trvá. Opět "těsně vedle". Ale i tak předposlední do sbírky. Asi budu muset potrápit NM Andy jak DarkDaemon :-)
Tak zase něco málo po delší době přidám. Sice to není nic moc, ale aspoň to trochu "oživne"
Nejdříve začnu tím, že jsem po pár měsících šla vyvenčit moji trap assku a hned v první hře a z prvního bosse vypadl další unikátní Thresher (od teď už je nesbírám ). Na to, že má 0 % MF, to není špatné.
Pak jsem zase vytáhla javazon, abych si ji trochu osvěžila. Po chvíli mi vlezl do hry DC (se smiterem mi tam nevleze ), tak jsem místo "šaka" dala na hlavu guilu a šlo to Docela se kámen povedl. Pak jsem s ní zkusila pár BH - další Demon's Arch a šokující non-quest drop z Baala = tři unikáty . Cestou na další BH mi padla další guila a ze samotného Baala jsem vychrastila další Gore Rider.
Pak jsem si dala pár Pindlů. Jelikož se vždy dívám k Anye, co má nového, tak jsem koupila tohle brnění. Není špatné, ale mohlo mít lepší příponu Padl Bow Skiller a jako poslední stojí za zmínku unikátní Corona. Moje druhá, ale tentokrát se docela povedla (až na to DR)
Nejdříve začnu tím, že jsem po pár měsících šla vyvenčit moji trap assku a hned v první hře a z prvního bosse vypadl další unikátní Thresher (od teď už je nesbírám ). Na to, že má 0 % MF, to není špatné.
Pak jsem zase vytáhla javazon, abych si ji trochu osvěžila. Po chvíli mi vlezl do hry DC (se smiterem mi tam nevleze ), tak jsem místo "šaka" dala na hlavu guilu a šlo to Docela se kámen povedl. Pak jsem s ní zkusila pár BH - další Demon's Arch a šokující non-quest drop z Baala = tři unikáty . Cestou na další BH mi padla další guila a ze samotného Baala jsem vychrastila další Gore Rider.
Pak jsem si dala pár Pindlů. Jelikož se vždy dívám k Anye, co má nového, tak jsem koupila tohle brnění. Není špatné, ale mohlo mít lepší příponu Padl Bow Skiller a jako poslední stojí za zmínku unikátní Corona. Moje druhá, ale tentokrát se docela povedla (až na to DR)
HC grál: 537/516 (-21)