WD bez CD na Zombie Dogs
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sadodisco#2679
Hj, hrajete někdo tento typ kdy máte equip bez CD na Zombie Dogs.. zkoušel jsem MP10 na Ghoma a Azmodan a dal jsem to bez wipu... ale je to celkem na dlouho dmg mám 40-50k dps... a jaké používáte talenty na XP/run... kdyby někdo chtěl tak ve hře si můžeme dát nějakou farmu.. Sadodisco#2679
http://www.youtube.com/watch?v=6PG3XpO7TfY myslím toto
http://www.youtube.com/watch?v=6PG3XpO7TfY myslím toto
Re: WD bez CD na Zombie Dogs
jj ted to hraju a je to moc dobre
to vypadá zajímavě:)
je to super build na mp10, pri dps 120k davam pecky 600-1000k, coz je brutalni
Zkoušel někdo pomocí tohoto buildu expit v té pvp aréně? Byl kolem toho docela humbuk, tak mě zajímá kolik expů to dávalo
R.I.P. 27.3.2014
uz to nefunguje
No já vím že ne, ptám se jestli to někdo zkoušel (ano, v době kdy to fungovalo ).
R.I.P. 27.3.2014
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
By me taky zajimalo kolik xp za to bylo.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No záleželo na tom, kolik tam těch WD s psama bylo, když tam byl 1 tak to dalo 48.6m/hod a když byli 3 WD tak kolem 114m/hod.
zde je odkaz na video, kde to Moldran demonstruje a pak pár dní po tom videu to Blizzard hotfixnul
http://www.youtube.com/watch?v=VDYyB_l1CEs
zde je odkaz na video, kde to Moldran demonstruje a pak pár dní po tom videu to Blizzard hotfixnul
http://www.youtube.com/watch?v=VDYyB_l1CEs
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Diky ti.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tak jsem hádal dobře, ještě v Betě jsem tady postoval můj build, který pracoval na stejných principech, ovšem tehdy se ještě nevědělo, že budou itemy na snížení CD psů . Dotažené do konce to vypadá parádně
Hram s tymto buildom a poviem Vam ze sa neda zomriet sice to hram na MP 5 ale kym zabijam psov tak mam Hp plne stale moze do mnda ist hociaka elita a nic mi nebere jednoducho super spravene odporucam kazdemu WDcku co si nevie dat MP 3 a viac
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
Škoda že pořizovací hodnota je trochu vyšší;-)
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
No zalezi jak to splacas, kdyz to hrajes na 3 itemy tak je cena sielna, na tom jsem koukal, ale nektery to skladaji na 4 a to zase je mala dmg, to je tak na nizsi mp co ja koukal na jednoho co to hraje tak na mp8-10 by melo stacit 130tis dmg.
Chtel jsem se zeptat vyvolani psu ma nejaky vliv as nebo se vyvolavaji porad stejne rychle?
Chtel jsem se zeptat vyvolani psu ma nejaky vliv as nebo se vyvolavaji porad stejne rychle?
ano AS ma vliv na vyvolavani psu
-
- Fallen Shaman
Jj, a myslim, ze podstany. Když jsem mel as cca 1.7, tak byl občas problém s prezivanim, coz vymizelo pri as cca 2. Mam dojem. A nebo jsem se to naučil casem hrát;-)
-
- Fallen Shaman
Přemýšlím nad tím, jaký je asi optimální pickup rádius u tohoto buildu. Nemáte s tím někdo zkušenost? Taky po včerejší výměně zbraně bez lifestealu přemýšlím, jestli to byl dobrý nápad, bo mi to přišlo náročnější na přežití. Nevím, podle mne by to mělo jít i bez toho, při té dotaci life z psů a globů. Jednalo se o mp 8-10, což obvykle nebývá takový záhul. Díky za názor. L.
No presne to v cislach to nepoznam ale ja to hram na MP 7 a ide to v pohode ked stale zabijas tych psov tak tym padom mas vela globov a hned ich beres a ked to stlacas neustale psov + sacrifice tak skratka nemozes zomriet, no ale musis mat a isty dmg aby si ich rychlo kosil a potom neumres urcite teda u mna sa stane ze zomrem ale to len vtedy ked je tam vela stromov a ty davaju tie poison kvetiny a poison je uz vsade tak umrem ale inak sa to ani neda
Tak jsem koupil veci na tento build, cca 200mil jsme za to dal neni to pochopitelne top ale da se to, ale mam straslive malou dmg
Cim nejlip to zvysit myslim ze asi zbran je nejvetsi problem u me, jinak nevim, rekl bych ze ramena+chesta je ok, boty taky kdyz pominu ze nemaji AR.
kalhoty potrebuju jinak nemam zivot, inna me asi boostnout.
POradi nekdo jak nejlip zvednou dmg?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/16835521
Cim nejlip to zvysit myslim ze asi zbran je nejvetsi problem u me, jinak nevim, rekl bych ze ramena+chesta je ok, boty taky kdyz pominu ze nemaji AR.
kalhoty potrebuju jinak nemam zivot, inna me asi boostnout.
POradi nekdo jak nejlip zvednou dmg?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/16835521
Zkus craft rukavic, ale počítej že tak 100-200 pokusů to klidně může trvat, ale třeba ti rollnou i vit a budeš pak více možností. Možná bych šel i do craftu ramen, ale nvm na kolik by případné hp vykompenzovaly možnou ztrátu armoru. U amulu máš taky ještě rezervy kdyby ti zbyly DE a prachy A na lepší weapon buď prachy máš nebo nemáš no, tam není moc co radit ^^
R.I.P. 27.3.2014