1.0.8 Paragon Progress - tipy a triky
neveim no, ja som dal par dni dozadu pl100 a cakal som podla toho ako tu niektori o tom basnili, ze tie legy zacnu naoazaj padat prave az teraz a ono nic ie ze by to nepadalo, ale pada to v podstate rovnako ako poslednych X pl co som nahral za posledne mesiace
Re: 1.0.8 Paragon Progress - tipy a triky
Aj ta to bavi punky za toho barbara ked uz mas pl 100?
Podstate opada dovod farmit a expit to alebo ?
Podstate opada dovod farmit a expit to alebo ?
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
farmit mozes stale za ucelom predaja na RMAH ... napriklad
tak hej, bavi... po patchi som porobil nejake obchody a zarobil nejake eura + mi ostalo nejakych 700m, tak si trosku konecne tunim postavu ci uz prehrabavim AH, co ma vzdy bavilo, alebo som sa teraz zameral kus na farmenie DE a craft, aj ked pri mojom stasti je to tragedia obcas na prestriedanie zabehnem nejaky run do FoM na legendarky, a tak... ale tak venujem tomu tak 1-2 hodinky denne, cize nie nejake ukrutne hranie
1.0.8 Paragon Progress - tipy a triky
Kam chodis farmit DE?
skus ten warrior rest tie elitky skus to 15min mp 10 ako to pojde
Oplati sa viac robit paragon v grupe, alebo solo?
-
- Zhar the Mad
tak od patchu 1.0.8 v parte, tam su exp bonusy za kazdeho hraca navyse.
no zalezi aj od toho aka si classa a aky hras build
Od doby co mám paragon 100, tak mi už padá málo i brimstone - asi si v Blizzu myslí, že už nic nepotřebuju
S mým WD farmím nejčastěji act 1, ale snažím se to střídat (dokonce někdy i 4). Probíhám v podstatě všechny lokace včetně whimshiru Všude je dost potvor. Každý by měl hrát hlavně tak, aby ho to bavilo. Šílenosti, co jsem tu kdesi zahlédl typu killnout elitku ve festering, relog a znovu a znovu mi přijde neuvěřitelně nudné a s "hraním hry" to nemá nic společného. Já běhám protože mě to baví a drop neřeším. Když něco padne tak padne, když ne tak je mi to fuk. Kolikrát nesbírám ani žlutý itemy. Stejně je to všechno crap. A při dnešní ceně goldů se snad ani nevyplatí zabývat se sbíráním Větší pickup radius postačí. GL
-
- Zhar the Mad
medzi paragonom 99 a 100 som chodil iba fields of misery a weeping hollow na MP10. tiez witch doctor uz paragon 100