Vylepseni meho barbara. Rady a pomoc. Dik
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fery ... o/13142735 potrebuji na Mp10
Re: Vylepseni meho barbara. Rady a pomoc. Dik
nemyslim si,ze je WW pouzitelny na mp 10...ja bych vzal hammer rend
viz http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zinj ... ro/4255900 WW sa da hrat aj na mp10 treba len hrat co ta bavi 
skus nabrat este critchance mas rezervy v necku,wristy a aj v ringoch ale to je drahe na kombo critd+critc+avg dmg nebodaj aj atts
tak isto sa da vymenit echo za lespie cca1180dps + soct teraz nie su drahe a ja preferujem na offhande Ls min 2.9

skus nabrat este critchance mas rezervy v necku,wristy a aj v ringoch ale to je drahe na kombo critd+critc+avg dmg nebodaj aj atts

tak isto sa da vymenit echo za lespie cca1180dps + soct teraz nie su drahe a ja preferujem na offhande Ls min 2.9
Naposledy upravil(a) zinjin dne 19.05.2013, 23:00 hod., celkem upraveno 1 x.
Alfajk to asi nemyslel tak ze by to neslo hrat, ale ze to nie je moc efektivne, co je fakt... ale tak hej, treba hrat co ta bavi
hrat WW na mp10 s echem v mainhandu musi bejt o nervy...
ale tak to nie je az taky problem, v solo mas scoundrela s burizzou a v coope mozes mat mraziaceho wiza alebo monka co ta puluje...
skor je otravne zabijat white moby pol minuty a elity, to ani nehovorim
skor je otravne zabijat white moby pol minuty a elity, to ani nehovorim
jsem si taky prave celej natesenej postavil WW a po zjisteni ze i s 350k dps to zabiji elitu 5 minut,jsem se zase vratil ke skornu
WW je ideální tak na lítání nižších MP, hammer/rend je super na jatka MP10 ve Fields of misery
Moje výbavička na to bohatě stačí, úmrtí minimum 

Tyckine jel jsem uplně na vlas stejně jak ty, ale tuhle sem místo rendu vyměnil overpower - killing spree a jako to je pak mazec. Měl jsem obavu že bez rendu budu chcípat jak na běžícím pásu, ale tim jak člověk pořád jen crituje(ve WotB 81% CC) tak ten LS stačí naprosto v klidu dohnat i ten rend. k WW, ja nejsem vůbec příznivcem tohohle buildu, ani když to hraje někdo v partě. Rozhází to mobky po celej mapě a dmg až tolik nedává. Na farmu nižších asi OK, ale od MP8-10 už to tak účinné není.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
i já preferuju OP - KS, rend mi vadí že se vždycky zastavím v točení ... i kladivo je možnost ale OP je asi nej... jinak jsem si teďka koupil soj +6 cold a +30vs elit... elity padají ohodně rychleji a normální šmejdi nejsou takovej rozdíl
PS: jen na reflekty si dávám LS na pásek jinak jedu jen s pasivkou...
PS: jen na reflekty si dávám LS na pásek jinak jedu jen s pasivkou...
no OP s KS je super... ale napr do HotA buildu nema zmysel pokial nemate nizke CC v zaklade... a ku klasickemu ww buidlu vam ho na nizke MP netreba a na vyssom MP vam lepsie posluzi rend, spravi viac dmg nez by ste stihli dat s ww za ten cas co zastavite na rend... navyse pri tom vysokom AS je ten rend otazku snad stotiny sekundy