Lagy!
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Re: Lagy!
V A3 a A4 v poslednim patře před šmuckou jsem si všiml menších lagů, zejména při větším packu monster a diskotéce na zemi. Ostatní akty jedou v poho
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj ma je snad skoro kazdej.
Ja jednu hru treba ne a druhou zas jo, nechapu...
SSD mam a stejne
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja jednu hru treba ne a druhou zas jo, nechapu...
SSD mam a stejne
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Mám 64 GB SSD, když mám single player hru (mám monka s tornádama), tak mi to nelaguje. Ale v partě je to teda děs kolikrát - hlavně když tam jsou ještě barbové s jinýma tornádama a přidá se ještě frost wizz, tak se to škube jak na 286-ce
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Me to solo jede uplne na pohodu, ale v parte pri vice mobech jedu 8-12 FPS, silenost.. Hlavne za to muzou wizardi a wdcka, ty tam delaj takovejch efektu, ze se to neda
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Teď se mi stalo ve Field of Misery .... po nezkutečných lagách které mě doprovázejí po patchi sem dělal event jak máte zničit ty 4 hnízda ... no z posledního vypadl Zelený předmět s názvem Balanced .... neozval se žádný zvuk a ani označení že je to setovka , v báglu to bylo bílé jako když seberete ze země bílej crap , křížek že to nemůžu nosit a uprostřed byl růžovej obdélník když jsem na to klikl hra mi spadla a hodila error ...nevíte o co jde?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Dnes jsem to zkoušel, největší lag je ve weeping hollow při větší skupince při multiplayeru, když se rozletí ti Gorebelly potvory. to je těžká animace, přibýdou od každého 3 monstra navíc, co z nich vypadnou, je to děs.
Ja zatim mel jen problemy v tom Rakkisu. Ale je fakt ze nekdy kdyz potkam mnoho mobu a elitku s plague a arcane tak se to divne trha.
Stezuji si na to i na ofic foru? A nejake vyjadreni o nápravě stability asi tezko co
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Stezuji si na to i na ofic foru? A nejake vyjadreni o nápravě stability asi tezko co
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
od vydania hry je u mna ten problem, ze vzdy pri prvom spustney hry a prvom strete s mobkami je hra 5-10 sekund doslova nehratelna, 99% nastava smrt... inak to bolo vzdy pohode... teraz ale po patchy sa celkom casto vyskytuje aj taky ten klasicky lag, ked sa o nieco seknete, ale vy sa vidite v reale uz niekde uplne inde... chcel som zase trosku pohrat HC, ale to uz je moc veliky risk... ako netvrdim ze mam nejaky dobry komp, ale miesto toho aby sa hra nejak optimalizovala, tak s kazdym patchom je to horsie a horsie... ala blizz way
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja nastesti takovyto lagy nemam.
Jen nekdy bebem hry jednou lag, pak jich je vic za sebou a tak nejak to nechapu.
Komp ani pri diablu neni zahratej, tak me to fakt vrta hlavou proc to tak dodrbali.
Jen nekdy bebem hry jednou lag, pak jich je vic za sebou a tak nejak to nechapu.
Komp ani pri diablu neni zahratej, tak me to fakt vrta hlavou proc to tak dodrbali.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!