Můj HC Wizard. Poraďte pls co zlepšit

Odpovědět
neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:
Můj HC Wizard. Poraďte pls co zlepšit

Příspěvek od neferty » 17.05.2013, 13:38 hod.

Čau, hraju HC Wizzarda, preferuji spíše bezpečné hraní před kamikadze. Na druhou stranu mp vyšší jak 1 dávám dost pomalu a přijde mi, že jsem v partě spíše přítěž. Mám v truhle celkem solidní chantodo kombo, ale radši bych zůstal u one hand + shield. Poraďte mi pls co vyměnit..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/nefe ... o/16089708

Díky
nef
nevím, co sem napsat

Bagr13
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bagr#2994

Re: Můj HC Wizard. Poraďte pls co zlepšit

Příspěvek od Bagr13 » 17.05.2013, 13:58 hod.

Zkusil bych craft na bracers tam by ti to melo pomoct, dal je to tezky vse je to o goldech.
Na kalhotech a pasku se da dohnat vic AR potom ho muzes dat pryc na nejaky veci ktera ti zvedne dmg

Spis koukam an tvuj build, k cemu energy twister pri tvoji as 1.66 to roztacis dlouho a navic to dava 42% dmg/vterinu coz vubec neni moc.
Misto toho bych zkusil treba Disintegrate s Chaos Nexus to dava 200% to bude sakra znat.

A treba misto pasivky na redukci cooldown (na teleportu ti to da asi 3 vteriny) to te nespasi, Unstable Anomaly minimalne je to schopny uchranit od jedny smrti kdyz neni nejaka spatna situace (divim se ze to nemas ) :)
Galvanizing Ward to bych vymenil za Critical Mass i kdyz nemas tak velky cc aby to behalo rychle, jeste tam muzes dat Temporal Flux-kdyz je trefis Disintegrate tak je spomalis o 60% coz taky neni spatny.
Predpokladam ze mas problem se lecit zkus sehnat nejakou zbran co ma life steal ;)

U wizz je to fakt problem ja uz zabil dva :lol: treba ti poradi kuki taky jich uz par zabil :D

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 17.05.2013, 14:15 hod.

Ten energy twister tam zůstal ze včerejška, jen jsem si něco zkoušel. Normálně hraju s arcane hydrou.
Ta passivka na redukci cooldownu je tam uznávám spíše pro můj dobrý pocit, zvážím zda ji nevyměnit za unstable anomaly.

Zkusím tedy nějaký craft na bracers + najít novou zbraň, ale co jsem tak koukal tak na AH nic nebo nad moje skromné možnosti :D
nevím, co sem napsat

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 17.05.2013, 14:23 hod.

Určite bych zkusil Disintegrate dává to opravdu dobrej dmg zkusil bych se treba podivam po santodo, hulka ti bude davat arcane za crit,
Taky bych mozna dal pryc Diamond Skin, na nizsi mp mozna ale pak si na to zvyknes na jakmile das vic tak nevim jestli absorb 20tis dmg je hodne, navic kdyz hrajes v parte tak pro tebe bude nejlepsi stat trosku dal a davat dmg. kdyz uz neco na obranu tak radsi dej frost nova to ti da vetsi sanci utect ;)
Hydra neni spatna kdyz si das posivku aspon to bude zastavovat, ale trva ji to nez vystreli tak taky zadny terno na dmg lepsi treba Meteor

Zase mas "dobry" ze kdyz umres tvoje smrt bude humorna a to je dobry :D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.05.2013, 14:56 hod.

Pokud chces hrat bezpecne, tak to u wizzarda moc nejde, ale preci mozna jo.
Nahod pasivku blur, cold bloded a unstopable anomaly.
Primarka Blizzard treba s runou na vetsi plochu, bo frozen solid.
Diky pasivce dostavaj mobky 20% dmg navic, pokud jsou zmrazeny bo zpomaleny.(idealkando party.)
Sekundarni utok zkus treba nejakou variantu electrocute.
Urcite energy armor nutnost, taky se me osvedcil ice armor na stackovani armoru pri melee dmg.
Diamond skin nutnost, teleport taky, magic weapon pri tvym dps.nevyplati, zkus treba mirror image aby ses rozmrazil....
Dokonce jsem hral.v pohode i bez blur, zalezi na stylu.
Zbran s LS nutnost pokud chodis i do stredu boje, ale nato musis poladit dps....
Stit hod pryc, porid treba trium, na dps vychazi nejlip, ale neni podminkou..
Hodi se i arcane power on crit....
No asi tak, klidne se ptej, ale ja vetsinou hraju dost ofenzivne, treba by se ti to libilo...:)
Na solo jsem chodil s healimg bladama,desintegrat a vetsinou v archonovi.:)
Podotykam, ze jsem dycky zdechl na svou vlastni blbost, ale dnes vecer uz to budu zas mostovat.:)
Klidne si me pridej, par itemu tam urcite najdu.:)

Edit: ono kazdymu sedi neco jineho...musis zkusit, nebk vedet co te bavi.
A muzes klidne zajit s nama, kdyz bude cas a misto, tam ani nepozname, esi je nekdo navic, nebo ne.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 17.05.2013, 16:04 hod.

Ok, přidám si vás a snad se o víkendu objevím :)
nevím, co sem napsat

Odpovědět

Zpět na „Wizard“