Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting
Moderátor:Dark_Deamon
@ Frax, RIP: ostrý možná ale nic co bych nezkousl. Nejsem tip člověka co se uraží za upřímnost, kor když je opodstatněná. Je mi jasný že organizace nějakej čas zabere a věřte mi že si vážím že tohle podstupujete. Za mě musím říct že byla moje blbost že jsem nenapsal vůbec a za to se omlouvám. Na druhou stranu jedna věc je odběhat hodinu, dvě, pět pokud máš s čím. Pokud nemáš ani jednu postavu v takovým stavu aby se mohla eventu účastnit, pak nemáš možnost odběhat ani tu půl hodinu. Jak říkám, moje chyba byla že jsem se neozval a za to se ještě jednou omlouvám.
Už jsem psal ale víš, že můj problém je že takřka nedisponuju postavama na hellu a eventy pro mě byly proto nedosažitelné. A čas který bych potřeboval k tomu abyh postavu protáhl z 1 aktu do 3 prostě nemám. Proto jsem psal že bude lepší mě vyškrtnout protože do dalších eventů to lepší nebude.
Už jsem psal ale víš, že můj problém je že takřka nedisponuju postavama na hellu a eventy pro mě byly proto nedosažitelné. A čas který bych potřeboval k tomu abyh postavu protáhl z 1 aktu do 3 prostě nemám. Proto jsem psal že bude lepší mě vyškrtnout protože do dalších eventů to lepší nebude.
Re: Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting
Ja prohnal tu soso z A1 Normal do A4 Hell prave v tom mezidobi mezi prvnim a druhym kolem, je ovsem pravda, ze soso je dost specifickej char kvuli teleportu a taky mam tolik predmetu na prehoz, ze je to otazka par hodin...Tak jako tak bude dobre, pokud se ucastnis i dalsich eventu, ovsem sam prosim zvaz, zda vubec budes schopen neco dohrat...Nemusis se ucastnit vsech, treba nektereho vybraneho s tim, ze muzes chtit uspet pouze v tom jedinem, je to na Tobe 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Taky se tak těšíte na Duriel event? Quest drop jak víno 

@Dark_Deamon no jo klasika já moc duriela nemusím jednou mi dropl shako 

Achievements: 7400 (92%)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Attia: V poho. Kdyžtak jestli máš nějaký char rozehraný aspoň do té míry, že půjde během 2 týdnu dorazit do Lost City na hellu, tak houby zlé. Je-li to na equip nenáročný build, pak to nebude problém udělat rychle, aby ses tam nedokázal dostat, jak zmínil RIP.
RIP: Jak jsem tam pak psal, bylo to trochu moc z mé strany hrr z důvodu pár pivek v sobě.
RIP: Jak jsem tam pak psal, bylo to trochu moc z mé strany hrr z důvodu pár pivek v sobě.

...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
DD: Asi u něj budu měřit i pravděpodobnost na tyhle zvěrstva 

Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%

Setovky: 100%

Runy: 100%

Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Mám takovej nápad. Raisen, co kdybys napsala průběžné celkové skóre z obou turnajů do svého úvodního tématu sekce turnajů? Aby člověk nemusel hledat své umístění. Díky 

...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak co, kdy vlítnem na ty Tunely? 

@Dark_Deamon škoda že se nemůžu zúčastnit dia se mi ve win8 hrozně seka 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Taky by mě zajímalo, Enchidnu už svrbí prsty.
DeathHero: Zkoušel jsi to hrát v okně?
DeathHero: Zkoušel jsi to hrát v okně?
...Ancients, go, go go!
@Fraxinus zatím ne na netu jsem našel návod jak upravit kompabilitu až přijdu z práce tak to zkusím doufám že to bude hratelne 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadá, jestli se něco nestalo s RIPem...nebo spíš s jeho přístupem k netu. Podle toho, jak říkal, že by se měly kvůli času eventy "uspíšit", tak si myslím, že je jeho neaktivita krapet neplánovaná.
DeathHero: Já si už nedovedu představit, že bych nehrál Diablo v okně. A pokud budou nadále problémy pod win8 pokračovat, tak bych brzo změnil OS
DeathHero: Já si už nedovedu představit, že bych nehrál Diablo v okně. A pokud budou nadále problémy pod win8 pokračovat, tak bych brzo změnil OS

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
třeba RIP čeká, až bude vědět, kdy tu bude k dispozici. Jetě bych nepanikařil, naposledy jsem ho tu viděl předevčírem.
...Ancients, go, go go!
S RIPem se stalo to, ze zacala sezona poharovek, jinymi slovy serie Grand prix 7 zavodu v mrtvem tahu, vcera byl prvni v Borislavi (kousek od Teplic), zatahl jsem si osobacek 315kg a skoncil druhej v kategorii btw...
Ad Liga - ano, uspisime to, treti event odstartujeme ted v cervnu, behem dne to snad zplichtim
Ad Liga - ano, uspisime to, treti event odstartujeme ted v cervnu, behem dne to snad zplichtim

Doufám, že to bude tak v polovině června, abych stihla aspoň jeden týden odehrát (takové malé přání, samozřejmě se podřídím většině
).
Edit: Také gratuluji, pěkné zlepšení. Máš můj obdiv, jak to všechno stíháš

Edit: Také gratuluji, pěkné zlepšení. Máš můj obdiv, jak to všechno stíháš

Naposledy upravil(a) raisen dne 02.06.2013, 10:04 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k osobáku 
Co se týče času, tak mě je to buřt

Co se týče času, tak mě je to buřt

Diky
@Eli: Ze by zkouskove? Ja mel na mysli neco po pulce, konkretne 17.6 - 6.7, ani nemam pripravenej char a uprimne, nevim, jestli budu mit cas nejakej pripravit, ale to je vedlejsi
Vyhovuje?Vsichni?
@Eli: Ze by zkouskove? Ja mel na mysli neco po pulce, konkretne 17.6 - 6.7, ani nemam pripravenej char a uprimne, nevim, jestli budu mit cas nejakej pripravit, ale to je vedlejsi
Vyhovuje?Vsichni?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal...mě je to celkem fuk...kdy...kde...atd.
Jen aby se to do konce roku všecko stihlo
Páč nejsme ani v polovině eventů, ale polovinu roku máme bez jednoho měsíce za sebou