HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: HC Mumik a jeho pokrok

Příspěvek od Ride » 05.05.2013, 10:00 hod.

Tak jsem si vypiplal na 60lvl WD. Až na 3 levly jsem to cely presel (ted 3a NM). Hral jsem ho poprvy a je to celkem zabavna postava. Jedina nevhoda je, že to holt nekkrouš to neni, tak me tak nebavi. Ale treba mu jeste prijdu na chut a neskonci jako monk, ktery me total nebavi,

Prosim zkuseny WD o radu, jestli tam nemam nastavený totalni hamotiny. Na vybavu se nedivejte, koupil jsem za 0,5M jen offhand, jinak do toho investovat nic nebudu. Ď

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 05.05.2013, 10:06 hod.

spirit walk na ehal na pytel, za tu sekundu ti to vlastně nic nenahealuje, lepší dát prodloužení na 3 sec ... a prostě utéct=)
na farmu rafani na nic, lepší dát acid cloud a spamovat, ale to je otázka vkusu, někdo medvěduje i farmu ... je to taky o tom jak poskládáš výbavu pak, takže je potřeba to ošahat jak to bude nejefektivnější=)
pasivky klasika na farmu ok

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 06.05.2013, 08:21 hod.

Přijde mi troch zvláštní kombinace Firebomb+medvědi, ale jestli se ti s tím hraje dobře proč ne. Jinak jak píše boiler poskládaný to máš v poho a jde o to co ti sedí lépe. Buď to rád rozhazuješ gumídky a nebo na všechno bleješ.
Do začátku je přeci jen asi lepší ACID. Medvědi jsou dost na tělo a dokud to nemáš osahané tak by tě to mohlo stát život.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 06.05.2013, 08:38 hod.

Hraje se s tim příšerně a nemam to vůbec vychytany, jeste ze su na HELLu, jinak uz bych byl v KÉÉLu.

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 06.05.2013, 08:52 hod.

Pozor velkej nepřítel je affix WALLER s nějakou hnusárnou k tomu. V malých prostoreách tě můžou slušně zazdít a wallem neprojdeš ani ve Spirit Walku.
Tohle je největší nebezpečí s medvědama, že prostě musíš blíž k potvorám a pak přes wall nemůžeš utéct. Je dobré na to myslet a příšerky vytahovat do otevřeného prostoru pokud to jde.
Nejhorší jsou walleři championi. 6lutý elitky ten wall hážou pokaždé stejnej tvar, ale championi to hážou náhodně a někdy se jim to fakt povede nechutně.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 06.05.2013, 19:29 hod.

Tak nejdřív k těm zdem...opravdu bacha na ně...to ani byli za smrtí předešlého HCkolmena..spolu třeba s arcane je to dost nebezpečný....

A pak k tomu jak to oskládat...já třeba jedu Poison Dart, Acid Cloud a i medvědy a taky se to dá, teda je to jen na farmu nižších MP...ale bosse sjedu okamžitě medvědama a na dav mobků pošlu acid...podle mě je to dost efektivní s runou na 34yardu...ale chce to vyzkošet, co bude sedět tobě...na tohle to chce mít co největší regen many, což taky není vždycky lehký

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 06.05.2013, 20:14 hod.

vsem dekuju za rady. Brzo snad vyzkousim v praxi, ale me vzdy nekdo lehce ukeca na farmu/klice/bosse. Nekonecny farmy s DH me uz moc nebavi, tak se pokousim o maly spestreni. Kličníci jsou lakomy ku*vy a nedaj. Tak moje chut zmoštovat par bossaku narusta. O ringy mi uz nejde. Mam celkem 4, hlavne ten co ma DH, s tim jsem spokojenej (VIT+ALL).

Na honbu za nejakou stovkou paragonu z maximální vyšky prdím. Muj cil je skromny - s barbuchou tankovat vyssi MP - tzn 8+. Myslete si co chcete, ale HC ma byt vyzva, ne do nekonecna farmit MP1 a pak se kasat, ze uz mam par100. PCH!

Je videt, ze su v praci a potím blbosti. S prichazejici noci nastava malinko volnejsi rezim, tak škoda, že tu nemuzu parit D3 :-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 07.05.2013, 16:44 hod.

Hola hola Bossaci volaj, a to dnes od 21:00 MP5. Zatim ja s barbuchou a Brawler, toz kdo by mel zajem se pridat at pise sem.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 07.05.2013, 22:40 hod.

Odfrceli jsme jen 2 kola bossaku a ja porty nedaval, takze se zitra prihlašte a muzem dat. (Bra,Mssssssss,Black)

Jinak dneska mi padl scorn s DEX. To asi nikdo na svete nepouziva i pres 1300dmg+. Sakr! Ovsem radost ze svetylka potesila :-)))

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.05.2013, 08:49 hod.

vcera nejaci bossaci padli. jsem bez portalu a dalsi 2 HF na svete. Ale nejak uz to neni takova sranda. Jako jo, mel jsem tam moment, kdy na MP5 jsem byl chvilku sam u 2 elit - nez se pridali partaci. Takze jsem byl zmrazenej, v ohni, jedu a kdovicem, takze jsem opravu, ale opravdu musel zapnout berserka a sproste utyct. Jak se vsak pridala cela parta, uz to bylo v poho. Jen jsem jel opatrneji, nez se obnovila zachrana.

Ale ze se po patchi na MP5 uz rendem temer nelečím? Co to sakr je? Kde je adrenalin? SRY, ale ta hra je nejaka "lehka". Nebyt misstara, ktery chtel MP5 (asi ma bobek v gatích :-D, kdyz uz ma paragon pres 85), dal bych vyšší, protoze me to takhle moc nebavilo. Kor, kdyz Bossaci lezi do 2,5 minut (na zacatku jsem zapnul berserka, a jak se obnovil + malilinkaty kousiček, bylo po nich). A to ja nemam zadny dmg, jen se snazim hrat stunovaci tank.

Hruza.

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 09.05.2013, 08:58 hod.

OK moxi, dnes večer MP10, zapnu stream, sežeň ještě další dva blázny=)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.05.2013, 10:23 hod.

to zas ne, ale ja driv farmil MP1 a ted bez problemu MP2 a de to fakt stejne rychle.

Jinak az budu mit all rez vsude pres 1000, ted mam jen na dvou vecech a dmg 50k + 100live, tak to urcite prubnu. Uz se moooc tesim, takze ted craftim rukavice jak oteklej - tam nic nemam + na helme taky nic neni. Holt nedaři se, ale to pude. Co se mi muže stat, max RIPnu.

bát se a nic nezkoušet? To muzu zase hrat SC

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 10.05.2013, 09:13 hod.

prvni test MP10 - prezil jsem :-D. asi 8 obyč mobek v keep 3. byl jsem spoceny az na pr*deli, bo jednou ranou tretina zivota v kééélu, ale stun+berserk jim to vysvetlil. Boj trval z meho pohledu nekonecne dlouho, ale co. Nekdy se RIPnout musi. Toz priste to snad bude lepsi.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 11.05.2013, 08:19 hod.

1.08 - hmmmm

DH Brooding - boží. mam 2500 live / sec a to nevuim, kolik je to s barbem - neukazuje se to

farma - A1 je supr, ale pro moji farmici DH postavu nebezpecny. Ty rozbihajici se prasata ve feldu - o drzku. Kolikrat me trefi a ani jsem ho nevidel. 1/3 zivota v kééélu, a to mam na DH celkem slusny armor a 70k live :-(. Tzn frcet s barbem nebo nekym, kdo de prvni. Pro DH je podle me lepsi farmit 2a nebo klasiku.

Legendy - par 53 NIC. trocha trapny, skoro cely jsem to frcel na MP2-3. Pak se zeme pohnula - na par 54 to padalo. Klasicky pri MP1. Prvni bez valoru (Chantodo´s Force-brim), dalsi s valorem 2 (Natalya´s Reflection - naprosty luxus, +3kdmg i live) a posledni s valorem 4 (Natalya´s Embrace-brim). Pripojil jsem se pozdeji k partakum a hned tohle? Nechapali stejne jako ja. Pak pri solo runu s valorem 4 celkem dobry Stormshield. Mam radost, ale je to divny. S valorem5 mi nic nepada, jen bez neho. Asi zacnu hru a jak budu mit 5, tak se na to vyprdnu :-D

Nakonec fast runy s Brawlerem - pohoda, goldy skakali, zkuš taky, ale ty pro me nejsou tak dulezite jako goldy + knizky na craft. Bohuzel za ty 2 runy zadna lege, na ty jsem prohral 3:0. Toz priste padne me, nemam totiz brimstony a ten total srackovy amulet musim porad pouzivat. Grrrrrrr

Craft - luxusni Shouldery pro Barba (mumik). Obrazek vlozit neumim, musite omrknout. Jen - je to craft na vitalitu, tak jsem cumel jako blbej.

Tot vse, co se stalo za par poslednich dní. Konec výpotu.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.05.2013, 08:49 hod.

Barb dava 2%, ale ve statech to nevidis.
Jinak s tim DH davej bacha, red bull je skaredej, te nauci litat ani nevis.:-D
S tim dropem to mam podobny, kolikrat bez valoru dropnu lege, mozna kdyz bude cas a nalada, tak zkusim 50 krat zabit jeden pack a relog...

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 12.05.2013, 13:47 hod.

neco na vymenu pro íqáče

Wle ward - IQ 290, VIT 83, Cold rezist 41, ALL rezist 80, celkovy armor 631, regenerace zivota 237

kdyz je craft, tak to cenu asi srazi, ale zase ten se neda kseftit. A ja stejne netusim co to ma, musel bych góóóóómat AH.

EDIT - na AH to nepude, je to skoda.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 14.05.2013, 22:08 hod.

Vile ward stale k dispozici.

Jinak se nic moc zajimavyho nedelo, nekonecna farma, nejaky trapny paragony.

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 15.05.2013, 12:30 hod.

Nech wardy v truhle ... třeba se rozhoupu a budou se mi hodit =)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.05.2013, 13:41 hod.

Vsak ty se do toho zase vrhnes a dalsi WD bude jeste krutejsi nez ten predtim. Ja ted v poslednich dnesch premyslim, ze se zase dam na SC, zkusim neco vydelat a prevedu se na HC. Zatim jsem se jen dostal k tomu, ze jsem na RMAH koupil za tech mých pár éček šutry a trošku vytunil DH.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 15.05.2013, 16:23 hod.

Pane bojler uz je cas opustit SC a vratit se zpet mezi HC hrdiny ;)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“