nejuzitecnejsi class ?

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Apofys
Wraith
Příspěvky:158
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:apofys#2853
nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od Apofys » 12.05.2013, 23:24 hod.

ahoj, chci se zeptat jaka je nejuzitecnejsi class do party na HC ? nebo co se malo hraje.. chtel sem hrat barbara ale ma ho kazdy druhy tak premyslim co hrat abych byl potrebny v parte.

ondrous555
Fallen Shaman
Příspěvky:68
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od ondrous555 » 13.05.2013, 00:51 hod.

Ja si myslim zarid se podle sebe ktera postava te bavy hrat. Ja mam DH nejradsi hraji s barbarem nebo monkem,ale kdyz budes hrat s nejakym barbarem treba radsi hraje s nejakou carodejkou ;)
mam za to,ze kazda postava ma neco a ktera je nejuzitecnejsi v parte je spise vec nazoru.

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od HELLERcz » 13.05.2013, 01:06 hod.

Přesně tak. Hlavní je, aby tě ta klasa bavila hrát a drželo tě to naživu :) takže je jedno, že má to a to každej druhej .. jeď podle toho, co máš ty nejraději ;)
Obrázek

Tapeworm
Burning Soul
Příspěvky:634
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od Tapeworm » 13.05.2013, 11:31 hod.

To nejvíc záleží na ostatních členech party takže paušálně se to asi říct nedá. Nejlépe je hrá t to co ti jde nejlépe.

Uživatelský avatar
msstar
Quill Rat
Příspěvky:42
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:msstar#2928

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od msstar » 13.05.2013, 13:44 hod.

Ahoj, na to na co se tu ptáš neexistuje odpověď, každá postava je nějakým způsobem užitečná pro partu. Navíc si k tomu můžeš i přizpůsobit skilly když chceš partě opravdu pomoct. Nejhranější je Barbar a Witch Doctor, Ostatní nevím jak moc kdo za co hraje ale Samosebou je tu pár monků, DH, a Wize tu mám snad jen já a Kuki :D. (Ne určitě jsou tu i další ale moc jich asi nebude)
Nicméně stejně je nejdůležitější to co ti řekli i ostatní a to je aby tě hra za tu postavu bavila. Diablo hrajeme, nebo většina z nás pro zábavu. Takže to hlavně musí vyhovovat tobě. Na přežití je asi nejhorší ten Wiz a DH. Pokud s nimi nemáš moc zkušeností, volil bych raději něco více odolného. Ale i tak to chce nějaký ten skill, protože lehnout se dá opravdu v mžiku. Viz já Wizzardka Paragon 89 a v minůtě je vše obráceně.
Proto pokud začínáš, zvol něco s čím už nějakou tu zkušenost máš a hlavně tě to za danou postavu baví!
Snad neumřeš příliš rychle a podaří se ti naschromáždit nějaký ten mamon pro případnou další postavu.

Držím palce!
Obrázek

Kolmen1
Doom Knight
Příspěvky:459
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od Kolmen1 » 13.05.2013, 15:29 hod.

Určitě ti doporučim monka, něco snese a do party je podle mě top...pokud ho pojedes pouze na regen spiritu aby jsi mohl spamovat auru a cyklonu, tak tě budou chtit vsici do party...pak nepotrebujes ani skoro zadny dps, protoze tech 48% je strasne moc znat...

Ride
Minion of Destruction
Příspěvky:993
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od Ride » 13.05.2013, 17:50 hod.

Nejhorsi do party je podle me DH. Muze sice spomalovat (to vsak snad nkdo nepouziva), ale napr zmrazeni wize je daleko lepsi. Marky taky nejsou spatny, ale max na bosse a jeste musis mit supr calamity - a kdo na ni ma?

spiderer
The Butcher
Příspěvky:1251
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: nejuzitecnejsi class ?

Příspěvek od spiderer » 13.05.2013, 18:09 hod.

Podle me do party ideal v tomto poradi:

1. Monk/Barb idealne oba - barbar pokrik WC na rezisty nebo armor, monk mantra na dmg nebo defenzivu - ideal jeden barb + jeden monk, vice pokriku treba armor + resisty se nescita. Na vyssich MP je melee classa vynikajici boost party. Barbar jeste muze pro preziti clenu nabidnout ignore pain na redukci prijateho dmg a spoustu stunu.

2. Wizard/WD idealne oba - hlavni dmg dealeri (muze to byt samo i barbar, ale 150k se slusnou defenzivou je mnohem drazsi nez nadopovat rangedko), wiz muze bud mrazit, nebo zpomalovat a dat mobum dalsich 20% prijimane dmg od cele party, WD zase muze jednou za cas nahodit totem na dmg, ktery opet vyrazne boostne celou partu.

3. DH - tady je to tezky, DH parte se standardnim gearem nema az tolik co nabidnout, na druhou stranu to neznamena, ze DH v parte je nejaka brzda nebo pritez, ale myslim, ze vsechny ostatni postavy muzou nabidnout vic a ostatni clenove party se o ne nemusi az tolik bat aby se krehotinkam s lukem nic nestalo.

Kazdopadne jak uz zaznelo - hraj co te bavi, to je zaklad, nutit se treba do monka, kterej te nebude bavit zas tak fajn neni ;) U vsech postav je idealni si najit solidni balanc mezi vydrzi a dmg a chodit s partou ktera na tom bude podobne.

Takze vyber classu a vrhni se do toho po hlave, je tady spousta lidi, kteri ti v zacatcich pomuzou jak s vybavou, buildem tak i s expenim, HC komunita je z velke casti parta super lidi, kteri te neodpiskaji jen proto, ze mas mene dmg a nebo "spatnou" postavu, takze bez obav ;)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“