Barbar - rada pro novacka
Zdravim vsechny,
rad bych vas poprosil o vsechny mozne rady jak vylepsit moji postavu. Hraju solo a nevyznam se moc v cenach, a z nafarmenejch penez sem koupil set celkove asi za 1.5M. Rad bych se dozvedel jake vlastnosti u itemu kupvoat prednostne, a mozna i jak prekopat skill build na vetsi efektivitu. Farmim momentalne na inferno II. ACT MP 2 - 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pebb ... ro/7983055
Predem dik za rady
rad bych vas poprosil o vsechny mozne rady jak vylepsit moji postavu. Hraju solo a nevyznam se moc v cenach, a z nafarmenejch penez sem koupil set celkove asi za 1.5M. Rad bych se dozvedel jake vlastnosti u itemu kupvoat prednostne, a mozna i jak prekopat skill build na vetsi efektivitu. Farmim momentalne na inferno II. ACT MP 2 - 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pebb ... ro/7983055
Predem dik za rady
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Barbar - rada pro novacka
poslal jsem ti zádost ve hře rád ti poradím případně najdeme něco i v truhle co bych neprodal ale tobě to helpne...
Tak určitě zahodit tu ohavnou zelenou two hand Když už, tak Skorn Ideální jsou ale dvě one hand.
Boots, belt a chest Immortal king set, případně můžou být i gloves a helm. U pants přidat 60+ all rezist.
Celkově na itemch kde to jde honit critical chance, attack speed a critical damage. Až to půjde, hodí se i bracers Lacuni (pro movement speed), ideálně s critical chance.
Ohledně life je 60k zbytečně moc, pro začátek postačí hodnota 35-40k, takže někde ubrat a získat výše zmíněné.
Trocha inspirace v mém podpisu, ale to bylo už dost drahé. Nicméně ve slabších verzích se to dá časem pořídit, taky jsem začínal od píky
Na farmení nižších MP je ideální build WW barbar, na vyšší obtížnost hammer/rend.
Boots, belt a chest Immortal king set, případně můžou být i gloves a helm. U pants přidat 60+ all rezist.
Celkově na itemch kde to jde honit critical chance, attack speed a critical damage. Až to půjde, hodí se i bracers Lacuni (pro movement speed), ideálně s critical chance.
Ohledně life je 60k zbytečně moc, pro začátek postačí hodnota 35-40k, takže někde ubrat a získat výše zmíněné.
Trocha inspirace v mém podpisu, ale to bylo už dost drahé. Nicméně ve slabších verzích se to dá časem pořídit, taky jsem začínal od píky
Na farmení nižších MP je ideální build WW barbar, na vyšší obtížnost hammer/rend.
Tyckin
Ten build hammer/rend je něco co máš v podpisu?Jinak jsem viděl WW build u Moldrana a dával tím MP 10 v pohodě
Ten build hammer/rend je něco co máš v podpisu?Jinak jsem viděl WW build u Moldrana a dával tím MP 10 v pohodě
jj, to co mám aktuálně jako build je ono - na velké množství nepřátel při MP10 na jedné hromadě ideál, to kladivo to brutálně bouchá a berserk prakticky nespadne
WW mi přijde ideální spíše na rychlé běhání (pro sprint a tornáda) při nižších MP, tak jsem farmil dřív.
WW mi přijde ideální spíše na rychlé běhání (pro sprint a tornáda) při nižších MP, tak jsem farmil dřív.
- hulkxxxl
- Ancient
pebbiku včera jsem ti popisoval jak funguje ww a podaroval ti lacuni, zbraně, helmu , prsteny amulet... a koukám že kde jsou lacuni??? a i ve skilu máš chybu u ww špatnou runu má bejt hurricane ...takhle build nefunguje + ten rend no nevím jestli není OP lepší pro fungování buildu když ti chybí cc jak jsem vysvětloval.... ... raději hraj na mp1 a rychle to profrč naber paragony a farmi itemy...
strávil jsem tím čas a tak mě mrzí jestli jsem ho vynaložil zbytečně
strávil jsem tím čas a tak mě mrzí jestli jsem ho vynaložil zbytečně
to je právě ta odvrácena strana, snahy někomu pomoci a přeskočit ten proces se vším se prokousat a k něčemu dospět, to je stejné jako to, že každý chce hnedle cool věci a ostatním pohrdá
Ahoj,
Ja vim, ale prijde mi ze dostavam desne na pr*el, a tim rendem to kompenzuju. A navic jak se ten WW build teprv ucim tak to nemam moc vychztane s rage a tahle runa mi v tom pomaha
Ja vim, ale prijde mi ze dostavam desne na pr*el, a tim rendem to kompenzuju. A navic jak se ten WW build teprv ucim tak to nemam moc vychztane s rage a tahle runa mi v tom pomaha
Navic tvoji pomoc dost ocenuju, ale potrebuju nakej cas abych se s tim buildem naucil hrat
- hulkxxxl
- Ancient
tak je jasný že nepřežiješ nějaké vysoké mp ale princip nepustí movement speed poteřbuješ na dropování tornád, víc MS = víc tornád = víd dmg = víc léčení a víc tiků na crity = víc fury.... (to jsou ty chybějící lacuni..), máš 6% lS to musí stačit...
runa hurricane to právě dovojuje se pohybovat tou tvojí rychlostí a o tom to je ww slouží jako "prostředek" k tomu aby jsi se motal kolem monster a dropoval tornáda...
jestli je něco nejasný tak ještě napiš
runa hurricane to právě dovojuje se pohybovat tou tvojí rychlostí a o tom to je ww slouží jako "prostředek" k tomu aby jsi se motal kolem monster a dropoval tornáda...
jestli je něco nejasný tak ještě napiš
len upresnim ze to tak uplne pravda nie je, aj s 0% MS na geare mozes vygenerovat 5 tornad, takisto ako ked mas 24%... cize tam je to viacejmenej jednohulkxxxl píše: víc MS = víc tornád
hulkxxxl mohol by som mať na teba prosbu ?
Dokázal by si mi poradiť ako rozbehnúť môjho barbara -> http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gine ... ro/1623914 ? Dlho som teraz D3 nehral a vôbec neviem aké skilly s akými runami treba používať ani aký gear/staty treba hľadať.
Dokázal by si mi poradiť ako rozbehnúť môjho barbara -> http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gine ... ro/1623914 ? Dlho som teraz D3 nehral a vôbec neviem aké skilly s akými runami treba používať ani aký gear/staty treba hľadať.
- hulkxxxl
- Ancient
punky nevím teda takhle jsme to kdysi viděl rozebrané ale sám jsem pravda netestoval.. osobně mi připadá pomalej barb i s 24% když mi spadne wotb si připadám jak slimák.... už jsem viděl i barbiny s 12% a vycraftěné silné bracery s cc a ar + kopcem síly a vitality, já tedy nedám na lacuni dopustit
Na vysoká MP build třebas jako je můj, gear taky tak nějak podobný, ale samo jsou i jiné možnosti. MP10 jatka s tím jdou krásně Berserk při dostatku mobů prakticky trvale
Na nižší MP je ideální WW barbar (místo hammer mám whirlwind a místo rend mám sprint (s patřičnými runami na rychlost), a pasivka unforgiving - na MP3 mi stačí life steal z offhandu)
Na nižší MP je ideální WW barbar (místo hammer mám whirlwind a místo rend mám sprint (s patřičnými runami na rychlost), a pasivka unforgiving - na MP3 mi stačí life steal z offhandu)
- hulkxxxl
- Ancient
to gineo: no che to asi komplet obměnu gearu pokoukej po foru, nebo streamech a vyber si jakej build cheš hrát jestli HOTA nebo WW nebo nějakou kombinaci...
nevím jak jsi natom finančně.. chuť na charitu se poněkud zmenšila ale něco bych v truhle ještě asi vyhrabal...
přidej si mě mezi přátele ve hře a napiš
nevím jak jsi natom finančně.. chuť na charitu se poněkud zmenšila ale něco bych v truhle ještě asi vyhrabal...
přidej si mě mezi přátele ve hře a napiš
Ešte že sú tu takí ľudia ako hulkxxxl. Díky za rady aj charitu Konečne si to Diablo aspoň poriadne zahrám
Zdravim,
nechci zakládat nové téma, už tak jich je tu více než dost na téma "jak vylepšit svého barbara."
Momentálně zkouším Inferno MP3 až po čtvrtý akt. A více méně se mi daří. A potřeboval bych poradit co mám navléct a upravit abych mu zvedl šance na život v prostředí přímo vražedném
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tran ... o/27351327
nechci zakládat nové téma, už tak jich je tu více než dost na téma "jak vylepšit svého barbara."
Momentálně zkouším Inferno MP3 až po čtvrtý akt. A více méně se mi daří. A potřeboval bych poradit co mám navléct a upravit abych mu zvedl šance na život v prostředí přímo vražedném
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tran ... o/27351327
Je to jednoduchý ...
Chceš hrát svůj build nebo nějakýho "cookie cuttera" tj. build, který hrajou všichni ?
Chceš hrát svůj build nebo nějakýho "cookie cuttera" tj. build, který hrajou všichni ?
Tak muj build mi sedí a nemam s nim problemy popř. dělam drobné upravy v runách. Jde mi spíše o equip kde co přidat, čeho je dost atp.