craft Archon Armor of Vitality

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
sorak83
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:sorak83#2839
craft Archon Armor of Vitality

Příspěvek od sorak83 » 10.05.2013, 10:25 hod.

Cau, zkousel nekdo craftit Archon Armor of Vitality? S jakym vysledkem? Popr. pokud se vam to zda jako blbost tak proc? Me teda jako relativnimu novackovi na HC prisel drahej ten planek, ale v porovnani s cenami slusne vybavicky na AH by se asi i prumernej craft vyplatil (muj nazor), nezkousel jsem ale jeste..
Zkousel jsem hledat nejake diskuze na toto tema, ale vypada to, ze lidi crafti vse ostatni jen chest armor ne.. :)

Sorak83#2839
PS: Cindercoat v profilu je vubec prvni lege na HC dropla (60+6plvl)

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Re: craft Archon Armor of Vitality

Příspěvek od Brawler » 10.05.2013, 10:38 hod.

Lidi to zkouší, né že né, ale ... pokud začínáš, je pro tebe plánek moc drahý ... a pokud už jsi ostřílený mazák, tak už goldy sice máš, ale aby ta chesta měla potenciál překonat ty nejpoužíavnější, musela by mít top roll ...
WD nasadí chestu ze zuni setu nebo tal rasha chestu, případně BT chestu ... jsou dobré, ba co víc dokáží být excelentní a navíc jsou setové, takže získáváš další bonusy
WIZna udělá prakticky to samé ...
MONKA tipuju na BT chestu, pokud bude bohatý tak INNA s top rollem a není co řešit asi ...
DH prakticky nemůže jinak než NATA set ...
BARB tak tady je to hodně otevřené a tomu je to asi nejvíc jedno co nosí, protože žádný set u něj není podmínka, když ti to narolluje s vit 250+, 3 díry, slušný armor, AR a STR, tak ji nosit budeš ... ale to už jsme prakticky taky v rovině TOP roll ... jinak bereš BT nebo IK setovku a jsi happy, zase díky bonusům za dva kousky setu ...

když to teda vemu kolem a kolem, tak u barbara se to dá, ale musíte mít věci nezávislé na bonusech ze setů ... jinak musí jít opravdu o TOP roll (u DH ani ten top roll nepomůže) a to pak ještě budete muset překopat zbytek equipu na WD, WIZně nebo MONKovi ...

sorak83
Quill Rat

Příspěvek od sorak83 » 10.05.2013, 14:25 hod.

aha, díky za názor.. :)
já ale v té kategorizaci vidím trochu mezeru v tom, že spadám do škatulky kdy mám goldy na plánek a pár craftů, ale nemám 10-30M na BT chest nebo dokonce Inna.. tak jestli by i průměrný roll nebyl lepší jak to co mám..
nedostatek goldíků jsem pochopil že buď málo hraju nebo jsem smolař.. :D (3 lege za 69 levelů a z toho všechny 3 v posledních 3)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.05.2013, 14:30 hod.

Jako na zacatek se ti bude hodit i prumernej craft, na farmeni celkem pohoda, taky jsem takhle chvilku lital.
No anpak dropnes neco za 5 miliard a ses vysmatej.:-D
Pokud chces, tak si me pridej a neco ti muzu poskytnout.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

sorak83
Quill Rat

Příspěvek od sorak83 » 10.05.2013, 14:39 hod.

no já taky furt čekám na nějaký to miliardový Mempo, cítím že tento víkend by snad.. nerad bych ale tebe či Spiderera připravil o drop.. ;)
dik za nabidku podpory, ale spíš ne, měl bych z toho blbej pocit kdybych RIPnul :) a taky je to asi větší zábava jet se svým.. :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.05.2013, 14:44 hod.

Jak chces, ja uu ripl itemy tak za milardu, takze me to tak neprijde.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

sorak83
Quill Rat

Příspěvek od sorak83 » 10.05.2013, 14:50 hod.

no proto jsem psal "relativni nováček" sice už nějakej paragon, ale první postava a zatím (ťuk, ťuk) žádný RIP.. :) několik DC ale vždy když jsem zevloval ve městě.. :) i SC jsem hrál hooodně dlouho bez smrti než přišlo Inferno A3+4
aktuálně darovaná fistka a půjčené firewalkers (plánuji brzy vrátit) jinak drop, craft, AH

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 10.05.2013, 16:06 hod.

Jestli mi to mempo vyberes tak se srovname v arene :D

Kazdopadne je to jak psal bojler - vetsina class ma svoje ultimatni kombo + univerzalni moznost v ramci setovek. BT chesta + kalhoty je celkem univerzalni kombinace vicemene pro vsechny chary a druhou moznosti je jet si tu svoji sadu - Monk Inna, DH Nataly, WD Zuni, Wiz Tal Rasha, Barb IK. No a potom pokud clovek jede build kterej neni zavislej na setu jako napr Sweeping wind u monka, tak si muze nakombinovat vyhody, ktery se mu hodi a nebo vyuzit kousku, ktery mu pridavaj to co potrebuje - napr Innas kalhoty diky CC, AS a MS muze pouzit kazda classa, lidi zamereni na dmg maji obcas Tal Rasha chestu a tak. Kazdopadne na zacatek je podle me craftena chesta ok kdyz se aspon trochu podari, postupem casu ji ale stejne vetsina lidi vymeni za neco jinyho, chesta je zrovna takovej kousek co se vyplati setovej no. Mozna lidi co jedou bez AH z vlastniho dropu ze pro craftenou chestu najdou sirsi vyuziti :)

sorak83
Quill Rat

Příspěvek od sorak83 » 13.05.2013, 12:10 hod.

:D tak jo, brawling jsem ještě nezkoušel.. Mempo sice nepadlo, ale par s*it jo + jsem syslil goldiky i modraky a vse pilne proadal, tj. par mega pribylo.. :)
updatnu asi jako prvni kalhoty a dam mu Inna Temprance - kvuli bonusu za 2ks, kvuli MS i AS..
na jake MP jedete farmu? mam ve friendlistu jen 1 cloveka na HC, tak bych si tebe, Kukiho a Brawlera pridal pokud budete souhlasit.. :) ale zatim se mnou bude asi nuda (MP1) nebo hodne opatrovani.. ;)

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 13.05.2013, 13:19 hod.

Jj klidne si me pridej, na HC monka mozna neco v truhle najdu co bych mohl poskytnout :) MP1 mi nevadi, na farmu to pekne odsejpa i kdyz s klukama chodime vetsinou MP5 :) MP1-3 jsem chodil solo, ale to me moc nebavi :)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“