Violator vs PL100

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356
Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 06.05.2013, 13:19 hod.

Zdarec všem milovníkům HC. Tak jako spousta lidí zde, Vám i já přiblížím své putování vě světě HC.

Prvně trochu o mě: V realu se jmenuji Pavel, ikdyž se tak necítím, tak vždy když se kouknu do občanky, zjištuji, že mi je už 35 let, mám 2 děti a bydlím v Liberci.

S D3 jsem začal úplně náhodně, jelikož jsem nikdy nehrál D1 a D2 jen okrajově /asi jsem to prošel s jednou postavou, už si ani nepamatuji/, tak jsem D3 nevěnoval moc pozornosti. Nicméně asi před měsícem a půl mě dva kamarádi překecali, ať si to taky pořídím, že to je supr, že pařej spolu a ve třech to bude ještě větší nářez /oba teda hrají SC/. Koupil, vyzkoušel, načetl vše co se dalo a začal pařit. Co vám budu říkat, chytlo mě to a pomalu jsem ve světě SC sunul DHčko směrem k 60, ale už v tu dobu jsem pošilhával po HC. A jak to dopadlo? Kamarádi dál brouzdají SC ve dvou a já jsem přesedlal na HC.

Opět jsem začal s DHčkem, ale začátky byly kruté. V bedně sucho a tak jsem žil jen z dropu a šlo to pomalu. Propařil jsem víkend a jestli si myslíte, že jsem se někam posunul, tak ne e. Přišel RIP 14 lvl, pak další 17lvl a nakonec 19lvl. Za všechny rakvičky jsem si mohl sám, ale s teorií co mě zabije, to mě poučí, jsem vyslechl pár zkušených a chytrých hlav zde na fórku a rozhodl se vyzkoušet i jiné postavy. Postupně jsem na 20lvl dotáhl Wize, Monka, WDčko a nakonec i DHčko /Barbuchu jsem zatím vynechal/. Dále jsem se vydal s Wizem, cesta ubíhala jak voda, levely přiskakovaly, krájel jsem vše jak odpolední bábovku ke kávě a v duchu uspokojen, že mi to konečně jde .... hahaha ...... RIP lvl39 /má chyba/. Tak jsem se chopil WDčka /to je postava pro mě/ a světe div se, vytoužená první meta ...... ZASE NEPADLA .......... RIP lvl 59 /má chyba/. Nakonec jsem se přeci dočkal a zrodilo se WDčko I.

WDčko I
5.5.2013 RIP PL 11 - lag 2x za sebou

Nový Vio už je zase na světě, opět WDčko a příběh pokračuje ................................

WDčko II
16.5.2013 RIP PL31 - protože jsem korunovanej vůl

Přes víkend další Vio naexpí a jede se dál ............................................

WDčko III
15.6.2013 RIP PL51 - solo run MP4, stonefort - lag v blbou dobu

Mám Monka na PL4, tak se mu chvíli budu věnovat a až přijde chuť, tak doexpim WD s pořadovým číslem IV :-).

Monk I
Úterý 6.8.2013 RIP PL50 - solo run MP7, Katedrála - prostě jsem to nezvládl :-)
Den začal normálně. Odpo jsem přilítl z práce, pustil hru a přemýšlel co dám. Mrknu do truhly a vidím, že jsem konečně dofarmil 50 šutýrků na amulet of vitality. Je rozhodnuto ... dneska se bude vařit .... Pustil jsem si MP7 /pro mě hraniční obtížnost, ale už jsem ji kolikrát solo jel/ a dal se do toho. Říkám si, dám leoric a festering abych nabral valor, ale pak jsem si vzpoměl, že občas chodíme na elitu i do Katedrály a tak jsem skočil tam. Přišla první elita a nějak mě zamkli a najednou jsem stál přesně ve středu Arcanu - life mi letěl dolu takovým fofrem, že než jsem se nadál procla pasivka, mezitím jsem chtěl mrsknout zvonek abych se uvolnil a mačkal serenity, ale najednou jsem byl KAPUT. Velkou roli sehrála i chyba, že jsem byl u zdi, takže jsem si zavřel 1/2 cesty na ústup v případě nouze. Tak jsem chvíli postesknil, postěžoval si u kamarádů, přepnul na WDčko :-), které jsem v posledních 14 dnech vyexpil a dostal na paragon 34 a šel mastit dál.

Poslední dropy před smrtí - takže až se vám sejde takto 5 po sobě jdoucích legendárek......umřete :-)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

WDčko IV
Sobota 10.8.2013 RIP PL40 - MP5 ..... AVG TEST = SUPER CUKAČKA = SUPER SMRT

Ještě v sobotu jsem poexpil na 30+ a zbytek jsem dorazil v neděli za pomoci Brawlera - DĚKUJI :-)

WDčko V

Neděle PL 1 - 2
Tento další příběh začnu PODĚKOVÁNÍM Kolmenovi, který mi do začátku dal pár věcí na WDčko a Kalisovi, který mi dal pár věcí na prodej /čupr kladívko/. Ještě se mi povedl drop 2 rare zbraní, které jsou také prodejné. Tak snad se zadaří a já nebudu muset brázdit s 30k dps a bez LS jen MP1.

Pondělí - Pátek PL 2 - 15
Většinu času jsem věnoval hlavně MP10 challenge, ale i na Doktůrka jsem si našel čas. Bohužel se nedaří prodat žádnou věc a tak stále brázdím MP1 sólo, je pravda, že jsem se jednou v partě vydal i na MP4, ale bylo to HC /možná první WD, které v partě nedělalo dmg dealera :-DDD/.S dropem je to za těch 15 PL mizérie, zasvítilo pouze 3x z toho jedna setovka a když se vám rolne TalRasha pásek se strength, tak se Vám chce akorát brečet, jediný co na něm bylo zajímavý, že vypadl z mrtvolky. Ani nevím co mě to napadlo, ale po zmoštování elity, jsem proklikal mrtvolky a ejhle :-)
Na závěr - still alive, +13 paragonů, 3x světluška
Obrázek Obrázek Obrázek

Sobota, Neděle PL 16 - 19
Hodně jsem zase jel MP10 Challenge, ale čas na 4 paragonky jsem si přece jen udělal, hlavně se mi podařilo trochu zvednou dmg, armor a získat LS díky čučení do AH a bidování, Zuni Masku za 110tis a swordík za 115tis - jsou vidět na postavě. Víkendové expení probíhalo stylem, že jsem na MP4 běhal za Kolmenem a sbíral itemy a expy. Né že bych se nechtěl zapojit do boje, ale nemám na žádném itemu MS a Kolmen má 24% a tak než jsem se někam doplížil, bylo po boji :-DDD, no elitek jsem pár stihl. S dropem je to největší mizérie co jsem zažil, ale zase mám drop 50 na 50 /ze 4 lege jsou 2 set/. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to tak zůstalo, jen by to mohlo padat častěji a lepší kusy .-)
Na závěr - žiju, trochu vylepšil postavu, +4 paragony, +1 lege
Obrázek

Pondělí PL 19
Žádný posun, protože jsem hrál jen MP10 Challenge.

Úterý PL 20 - 21
Odpo jsem si dal exp run nejdřív sám a později s Kolmenem, který tentokrát vzal monka. Šlo to jako po másle, bez krizovky /0 pasivek/. Večer jsme přesedlali na MP10 Challenge.
Na závěr - Žiju, potáhl 2 paragony a nafarmil 2 brimy.
Obrázek Obrázek

Středa PL 22
Odpo jsme jeli s klukama MP10 a tak na WDčko přišel čas až večer. Jeli jsme ve full partě AIII, která se postupně rozpadla a tak jsem na chviličku přesedlal na AI a jel solo. Pasivka funguje, takže žiju a padl mi další krásnej brim = I love this game :-).
Na závěr - still alive, +1 paragon, +1 brim
Obrázek

Středa PL 23 - 25
Dal jsem pár sólo runu v AI a později jeden s Leonardem. Vše šlo na pohodu a mobky padali jak hrušky /ne že by to bylo mojí zásluhou, ale to neva :-D/. Poexpil jsem 3 paragonky, k tomu mi padli 3 legendárky a jedeme dáááál.
Obrázek Obrázek Obrázek

Čtvrtek - Neděle PL 26 - 29
Moc času na hru nebylo a trošek jsem rozdělil mezi MP10 Challenge, kde se nám daří neumřít :-) a farmu WDčka. Stále lítám převážně solo MP1 bo na equip stále není a medvědovat se pořádně nedá, bo bez popřádného regenu teču na manu. Světlušky asi taky vymřely, tak nevím s čeho to poskládám.
Na závěr - Jen tak přežívám, potáhl jsem 4 paragonů kde mi nezasvítilo ani jednou :-(

Pondělí PL 30 - 31
Tak jsem to nevydržel a včera jsem si půjčil od Kolmena nějaké ty goldy /DĚKUJI :-)/ a pořídil zbytek Zuni setu a hned to šel vyzkoušet. Medvědi se spamujou o poznání lépe. Ještě mám v plánu sehnat Máňu s mana regenem, ale i takhle už to je o mooooc lepší. Konečně jsem spatřil po dlouhé době hnědé světlo, sice žádná sláva ale ta chvilka napětí je boží, no ni děcka :-).
Na závěr - Další přeživší den za mnou, +2 paragony, +2 světlušky
Obrázek Obrázek

Úterý PL 32 - 36
Odpo jsme s Kolmenem a Antabusem pokračovali v MP10 Challenge a hned po jejím ukončení jsme se s Kolmenem vrhli na pár fast runu. Šlo to na pohodu, paragony přibývaly, ale hlavně se konečně roztrhl pytel s legendárkama. Padlo mi jich 10, Kolmen už pěnil, přotože jsem každou chvíli hlásil lege, lege, lege. Nicméně pravda je taková, že na konci hry se smál Kolmen. Co naplat, jednomu padne 10 brimů a druhýmu Witching Hour + 1 brim :-DDD. No to jsem zase pěnil já -DDD. Aspoň že jsem v průběhu hry vyhrál aukci na Máňu /za příjemných 3M/s mana regenem a tak mám teď rovných 99. Teď se zaměřím na Mojo, které má Zombie Charger v akci a zase to půjde lépe :-). Kraft se zatím nedaří a tak není moc CC a CD = dmg nahoru leze velmi pomalu, ale to se změní :-).
Na závěr - still alive, +5 paragonů, +10 crapů jak bič :-)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Středa PL 37 - 39
Skáču do hry chvíli dopoledne a jsem zvědav jestli drop legend bude pokračovat i dnes. První run, kdy jsem neproběhl ani Festering wood a už na mě vykoukli dvě setovky a valor 2,4. Nějak jsem tomu nemohl uvěřit a když tak bádám v paměti, tak mě kupa legendárek padla právě tady ve Festeringu. Rozhodl jsem se točit Festering dokola a přibrat k tomu Leoric, protože mě tam kdysi padl Witching Hour a teď tam padl i Kolmenovi - /samo náhoda, ale co kdyby :-)/ Ještě jsem se rozhodl lokace střídat 2 Valory ve Festeringu, pak do Leoricu a pak zpět do Festeringu. Druhý run s NV 2 skáču do Leoricu a ejhle další setovka /prozatím nejlepší drop tohoto WDčka - BT pásek/ říkám si 3x set za sebou, že by blizzu došla hnědá :-DD. Nedošla. Třetí run 1x lege, Čtvrtý run nic, Pátý run 1x lege, Šetý run 1x lege, Sedmý a Osmý run Nic. Do hry jsem se dostal až večer, kdy jsme s Kolmenem podnikli pár fast runů na expy a hned při prvním mě ve Festeringu padla další lege :-DD. Pak mi tedy padla ještě jedna mimo.
Na závěr - Živ a zdráv, +3 paragony, +8 lege - jsem zvědav jestli to bude pokračovat
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Čtvrtek - Sobota PL 40
Ve čtvrtek jsem se do hry dostal na chvíli jen odpo, pak jsme s kámošema letěli na staďák, pjotože naš Slovánek hrál důležitý zápas s Udinese o postup do základních skupin Evropské ligy. Postup se povedl a tak se šlo samo do hospůdky. Pátek krušné ráno a hlavně na večer jsem měl domluvenou hospůdku s jinou partou, uffff. Z důvodu sobotního turnaje, jsem přišel celkem brzy domů a tak jsem si skočil jeden solo run. V sobotu brzká vstávačka a hurá na turnaj. A co byste řekli že se dělo po turnaji, no jo zase do hospody. Přišel jsem v noci uplně našrot /ale ne chlastem ale únavou/, sakra kde jsou ta léta kdy jsem to dával levou zadní :-DDD.
Na závěr - žiju /což se dost divím po těch náročných dnech/ +1 paragon, +1 světluška
Obrázek

Neděle PL 41 - 45
Celej rozlámanej jsem se před obědem doplazil k židli u PC a skáču do hry se slovy "dnes mě odsud nikdo nedostane". No za chvíli jsem se přeci jen zvedl a šel na oběd :-DD. Po obídku jsme s Kolmenem a Zaljanem dojeli MP10 challenge na inferno a zbytek dne s občasnými přestávkami se konali jen expící fast runy. Vše celkem napohodu, tuším jedna pasivka procla, ale to jen aby se odskoušelo jestli funguje :-DD. Brimy padali a jednou jsem byl dokonce chvíli napjatej, když na mě vykoukla zelená wandka. No roll radši nebudu komentovat.
Na závěr - still alive, +5 paragonů, +7 brimů
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pondělí PL 46
Odpo chvíli MP10 challenge a večer po fotbálku jsem stihl jeden a půl fast runu s Kolmenem, Moxem a Huntrem. Když šli všichni spát, tak jsem si šoupnul ještě jeden zkrácenej run /Festering, Leoric a Katedrálu/, kterej se mi vyplatil. Už jsem měl projitou katedralu lvl4 kolem dokola a říkam si ještě mi támhle chybí kousek a tak když už končím, dočistím ho. Jedu klasicky medvědy v běhu a už se portuji a najednou čumím a na minimapě hvězda. Vrátím se kousek zpět a na zemi opět zelená wandka. Říkám si, že by Blizz vyslyšel mé včerejší nadávání na to jak se mi wandka rollnula a seslal mi druhý pokus :-D. No jo a druhý pokus se povedl a já ho tam málem nechal ležet :-DDDD
Na závěr - Jedu dál, +1 paragon, +1 lege /dobrá/
Obrázek

Úterý PL 47 - 49
Večer jsme se slezli v plné partě a expení se neslo v duchu, jak tady někdo hezky nazval, PSACHOFASTRUNU :-DDDD. Super hra v super partě. Letíme krajinou jak kupa žiletek vystřelených z brokovnice a vše padá neskutečně rychle. Jen ty moje dropy. Jsou dny kdy se roztrhne pytel a jindy aby člověk pomalu Blizz prosil na kolenou aby mu něco nadělil :-DDDD.
Na závěr - still alive, +3 paragony, 0 brimů

Středa PL 50 - 51
Odpo chvíli sám a večer jízda s Kolmenem. Trochu si začínám myslet, že si na mě Blizz zasedl, protože mi poslední lege padla v průběhu 46. paragonu. V posledním runu se ale smiloval a poslal mi celkem slušněj setovej belt pro barbra.
Na závěr - Žiju, +2 paragony, +1 lege
Obrázek

Čtvrtek PL 52 - 53
Tak jsem večer zase trochu potáhl ten svůj paragonek. Frčel jsme v partě s Kolmenem, Huntrem a chvíli s námi šel i MsStar. Bulbnul mu nějak skype a tak že se prý na chvíli odpojí a poladí mikrofon u pecka. Už se nevrátil, tak to vypadá, že mikrofon šla ladit jeho pani, ale jemu :-DDDDD. Včera nastal zvrat a lege se sypala jedna za druhou /no teda brim za brimem/, trochu naděje mi dalo světélko s nápisem boots a já doufal ve své první Ice Climberky. Byly tam :-). Roll trapárna, ale protože se na AH prodávají i ty největší zjebky, tak to nějaké mego hodí.
Na závěr - still alive,+2 paragony, +11 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pátek - Neděle PL 54 - 65
Rychlojízda s Kolmenem a občas i Huntrem, Moxem, nebo MsStarem přinesla nejen 12 paragonů ale i top drop v mé D3 kariéře. Jednalo se o Inna Chestu, která se narolovala s AR, které sice nebylo nijak vysoké 54, ale i tak šla během odpo za 100M do světa. Já vím že oproti jiným hráčům, kteří prodali item přes Bio se to nedá srovnat, ale já jsem rád i za toto obzvlášť v této době kdy AH nefrčí tak jako dříve (všichni víme proč). Legendárky docela padali, ale až na světlé vyjímky (2x Inna Chesta, první prodaná, tu druhou jsem daroval, dept diggers - prodané) to byly brimy. Nejvíc jsem pěnil v neděli, to mi totiž padla 3x na zem helma a pokaždé se modlím (Mempho) a vždy Andarielka a ještě ke všemu bez díry. :-DD
Na závěr - still alive, +12 paragonů, 16 světlušek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pondělí - Úterý PL 65
V pondělí v podvečer jsem v reálu málem RIPnul ve tmě na schodech, odneslo to jen "vykloubené koleno". Jsem sice doma, ale tak nějak se mi blbě sedí u kompu, bolí to jak kjáva a tak té hře moc nedávám. V úterý večer jsem musel na pohotovost na punkci krve, hnus, ale ulevilo se :-).
Na závěr - žiju, 0 paragonů, 0 lege - to je divný :-DDD

Středa - Pátek PL 66 - 73
Už se trochu ulevilo. tak jsem dotáhl ke kompu druhou židli = noha nahoru = můžu pařit :-DDDD. No zase tak ok to není, sedím u toho zkroucenej jak paragraf a tak dělám častější přestávky. Dopo lítám sólo a odpo s Kolmenem, případně ještě Huntrem, Moxem, Yondashimem, MsStarem nebo Ezekielem. Paragony už tak rychle nepřiskakují, ale pořád se to ještě hýbe. V pátek večer jsme si poexpili na lvl 25 nové postavy - já záložní WD a Kolmen Wizze. Pak jsem Kolmena dotáhl na 60tku a až bude chuť, role si prohodíme a dotáhne na 60tku on mě. V těchto dnech, jsem měl jeden infarktový moment. To si takhle jedno dopolodne vyrazím na solo run, začnu v Leoricu který prolítnu a šup na nádvoří. Rozhlížím se a ejhle, elitka v levém růžku. Ani nevím co mě to napadlo, ale asi rutina /zabiják/ a vyrazil jsem ve spirit walku k ní aniž bych se zajímal o afixy atd. Nacucnu soul harvest, vypouštím medvědy, končí Spirit Walk, v tom mě zamyká waller postavený tak dobře, že se nemůžu hnout ani o cenťák a za chvilku se pod nohama objevuje desecrator :-DDD. A teď to přišlo ............. zlom, kdy najednou začne mozek pracovat rychleji než normálně, vy zbystříte a pod tíhou valícího se okamžiku smrti si ve vteřině uvědomíte "Ty vole proč jsem sem takhle vlezl, vždyť to bylo jasné, že mě tady takhle zamknou" , "No jo, protože jsem ko*ot a nezajímal se o afixy" , "Do pr*ele včera jsem koupil nový gatě, ty kjávo zase gear v kelu a hlavně poslední HF ring" , " Zase budu muset vyexpit, to bude vopruz". V tom si uvědomíte, jak z toho ven a začnete dělat vše tak, aby se vám to povedlo /modleni, tlačení CDček dolů, vyhrožování blizzu, atd/. Stojím tedy zamčený v desecratoru, healování přes ls nefunguje, protože waller medvědy nepustí. Sleduji baňku jak life leze dolů, po očku mrkám na Spirit Walk kdy doběhne CD, piju /jindy trapnou/ lahvičku s 12500 životama, ale v tuhle chvíli měla pro mě cenu 1-2 vteřin času, modlím se aby padl waller, vteřinu před doběhnutím CD na Spirit Walk procitá pasivka, padá waller /HURÁAAA/, já odtamtud vyrážím jak Usain Bolt z bloků a okamžitě, než skončí SW z pasivky, mačkám Spirit Walk a utíkám zpět do katedrály jak zpráskanej pes :-DDDD.
I Love this Game
Na závěr - still alive, + 8 paragonů, +22 světlušek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Sobota - Neděle PL 74 - 77
Víkendová farmička s Kolmenem a spol. se nesla v duchu pohodovýho expení, jela se klasika AI MP4. Vše šlo na pohodu, moby padaly, legendičky občas také, ale žádná sláva. V sobotu se mi povedli vykraftit lepší bracery a v neděli amulet. Resisty jsem si udržel, dps se o 13% zvedlo, armor šel trošičku dolů.
Na závěr - žiju, +4 paragony, +9 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pondělí PL 78
2 podvečerní runíky s Kolmenem a Yondashimem a jeden večerní s Kolmenem, Huntrem a Ezekielem přinesly jeden paragonek a dva brimy. Dnes na začátku hraní jsem na čísle 98 v počtu padnutých lege s tímto Wdčkem. Čekám na kulatou stovečku a říkám si, že by mi Blizz mohl nadělit něco pěkného. Tak mi nadělil pěkný Brim :-DDD.
Na závěr - stále žiju, +1 paragon, +2 brimy
Obrázek Obrázek

Úterý PL 79
Odpo jsme se sešli s Kolmenem, Yondashimem, DarkTrefem a pro zpestření od farmy jsme si šoupli 4 runy na Ubery. Ŕíkám že MP a MF nemá vliv na padání orgánů. Je to pouze na Blizzu jestli Vám padá nebo ne. Pamatuji nájezdy MP5 - 6 s postavou, která měla mnohem nižší paragon = nižší MF a odcházel jsem z uberů 8-9/12. Včera MP7 s postavou která měla vyšší MF než kterákoliv předtím a odešel jsem se skore 5/12 :-(. Ikdyž to začalo dobře, hned po prvním runu jsem měl skore 3/3 a pak z dalších 9ti bran jsem odnesl pouhé 2 orgány, to je děs. Večer jsme dali 1 run farmy s Kolmenem a pak jsem si šoupnul ještě jeden run sám.
Na závěr - still alive, +1 paragon, +7 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Středa PL 80
Nic jiného než farmička se nedělo. Dal jsem 3 runy, které přinesly paragonek a 3 světlušky. Odpo jeden run s Trefem, Yondashimem, večer 1 run s Kolmenem a pak poslední run s Yondashimem a Hellerem.
Na závěr - stále na živu, 80tka na krku, +3 lege
Obrázek Obrázek Obrázek

Čtvrtek PL 81 - 82
Hon na expy, tak by se daly nazvat naše fast runy s Kolmenem, Yondashimem a Hunterem. Musím říct, když se 2 WDčka a 2 Archoni vrhnou na mapy, je to jak kdyby měla koncert sama smrt :-DD. Je to nářez a hlavně expy přibývají :-)
Na závěr - still alive, + 2 paragony, +4 světlušky
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pátek PL 83 - 84
Cíl na víkend, každej den dva paragonky. S tím jsem v pátek podvečer zasedl ke hře a zdárně jsem 1/3 úkolu splnil. Trochu dnes jedna krizovka - V průběhu hraní říkám klukům, "sakra svítí mi low battery na myši, ale to je dobrý to ještě vydrží". Hrajeme dál, pár runů za námi, je téměř půlnoc a tak říkám "dojdu tenhle run a končím". Portnu město a asi za 5s mě přestala reagovat myš :-DDD. Tomu říkám z pr*ele klika :-DDD
Na závěr - jo jo žiju, +2 paragony, +14 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Sobota PL 85 - 86
Do hry jsem se dostal až odpo /znáte to, rodinné povinnosti/ a hned jsme se s Kolmenem vydali huntit paragony. Jízda to byla sslušná a na konci hry jsem měl zase o dva více = 2/3 úkolu splněný :-). Vše na pohodu, žádná krizovka, co by stála za řeč. Lege sice padají, ale že by s příbývajícími paragony padaly kvalitnější kousky, to se říct nedá.
Na závěr - Žijůůůů, o 2 paragonky bohatší, +15 brimiků
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Neděle PL 87 - 88
Na dnešní den budeme s Yondashimem vzpomínat černě, protože v podvečerních hodinách, jsme se z runu místo tří vrátili jen dva. Bohužel náš kamarád Kolmen zařval v HA2 na PL95, kuaaaaa. Uzký prostor a waller v kombinaci s jakýmkoliv bordelem pod nohy je zabiják a k tomu všemu tam ještě sekundoval frozen. Chjo. Já si dva paragonky splnil, ale úplně se vytratila šťáva hrát.
Na závěr - still allive, +2 pragony, +11 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Pondělí PL 89
Sakra, to se ale člověk nadře na jeden paragonek :-). S Kolmenem jsme si šoupli pár runů, jemu přiskočilo 11 paragonů a mě jen jeden :-). Ale co bylo ještě horší - já pl 89 Kolmen pl 4-15 a za těch pár runů bylo lege skore já 3 Kolmen asi 10 přesně nevím. To není normální toto.
Na závěr - Jede se dál, +1 paragonek, +3 brimy
Obrázek Obrázek Obrázek

Úterý PL 90
Dnešní den je výjmečný dvěma událostmi. Dosáhl jsem něčeho posledního a zároveň něčeho prvního. Poslední kulatiny před PL100 a drop prvního Mempa.
Na závěr - Oslavuji další kulatiny, +1 paragon, +4 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Úterý PL 90
Na hru nebylo moc času, stihl jsem jeden poloviční run odpoledne s Hellerem, Yondou, Trefem a pak až večer jsme dali 3 runy s Bronnem. Postupně se k nám připojil JokeR a pak i Darkness. Bohužel Pro Leonarda to byla smolná hra. Čistili jsme katedrálu lvl4 a vydali se do slepého křídla. Leo nás nenásledoval a pokračoval dál, protože už zbýval kousek ke spojení čtverce a bylo by čisto. V tom kousku bohužel narazil na elitu a se svou kočandou na PL100 umírá. RIP kámo.
Na závěr - still alive, +0 paragonu, +2 světlušky
Obrázek Obrázek

Středa PL 90
Do hry jsem se dostal jen na malou chvilinku. Pár expíků přibylo, ale žádná sláva ani světluška nepadla.
Na závěr - pokračuji dál, +0 paragonů, +0 lege

Čtvrtek PL 91
Dnes už bylo více času a tak jsem ukrojil další paragonek na cestě za svým cílem. Žádná krizovka se nekonala a vše šlo jako po másle. Drop - trochu slušná Manticora
Na závěr - Stále žiju, +1 paragon, +4 světlušky
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pátek PL 92 - 93
Krasojizda za dalšími paragony pokračovala v plném proudu. Podařilo se mi bez větších obtíží ukrojit dva :-). Jen drop těch legendárek, je nějakej divnej po té 90ce, ale co hlavně když je dobrá parta a legrace :-).
Na závěr - still alive, +2 paragony, +5 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Neděle PL 94
Včera perný den a tak jsem se do hry nedostal, za to dnes jsem si to vynahradil. Huntěni s Kolmenem a pár dalšíma lidma, kteří se u nás vystřídali, přineslo své ovoce v podobě skoro dvou paragonků a 12-ti světlušek. Když se řekne 180, může to znamenat cokoliv. 180 stupňů je ku*va vedro, 180 stupňů se dá brát jako rovina, 180 dní je skoro půl roku, ale pro mě je to 180 legend před tím, než mi konečně padl Witching Hour :D.
Na závěr - Ještě pořád žiju, +1 Paragon, +12 světlušek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Pondělí PL 95
Dnes jsem se do hry dostal až večer a byl jsem unaven a tak jsem dal s Trefem jeden run ve kterém jsem dorazil paragonek a šel na kutě.
Na závěr - Still alive, +1 paragon, +0 lege

Úterý PL 95
Dnes jeden podvečerní runík s Trefem /padlo mi opět Mempo :-)/a zbytek času až do noci jsem věnoval power levelingu. Protáhl jsem třem hráčům postavy od AIII normal až po Inferno. Nikdo mi tam nezkapal, tak pohodička :-).
Na závěr - Jedu dál, +0paragonů, +3 světlušky
Obrázek Obrázek Obrázekcz/d/252025-1/WD167//wwwcz/d/252134-2/WD186

Středa PL 95
Diablo nějak blbne a tak jsme dali s Kolmenem asi jen dva runy a dále nebudeme pokoušet HC osud. Dropl jsem celkem pěkný Lacuni, tak radost :-)
Na závěr - krasojízda pokračuje, +0 paragonů, +3 lege
Obrázek Obrázek Obrázek

Čtvrtek PL 96
Diablo stále blbne, ale i tak jsem se vydal na pár runů ve světě HC. Je to zvláštní, je run to blbne jak prase a další run to jede na pohodu. Podařil se mi ukrojit další paragonek a posbírat pár legendárek.
Na závěr - still alive, +1 paragon, +9 světlušek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Pátek PL 96
Ač nerad, ale díky lagování jsem se potloukal po SC, ale že by mě to bavilo, se říct nedá. Večer do hospody a po návratu okolo půlnoci, jsem se na jeden run přidal k BlackMageovi s Leonardem a protože jsem byl lehce opitý a diablo lagovalo, tak jsem si užíval trochu UtraHC :-DD. S klukama to šlo krásně a mobky padali i na MP5 rychle jak švestky ze stromu.
Na závěr - S podivem žiju, +0 paragonů, +4 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Sobota PL 96
Dnes jsem se věnoval hlavně powerlevelingu, jenže vše na pikaču, protože to laguje už i na NM a Hellu, což mi nikdy nědělalo. Bohužel mi tam dnes umřel jeden človíček s DHčkem /jestli jsem si dobře všiml, tak ho trefil mortar, než jsem stihl sundat elitku/. Ostatní dotaženi na 60lvl. Diablo blbne tak ho vypínám a jdu radši čučet na nějaký film.
Na závěr - Still alive, +0 paragonů, +0 lege

Neděle PL 97
Dnes jeden poobědový runík s Hororem a pak v podvečer s Kolmenem, Bronnem a Believem. Občas to zablblo, ale nebylo to tak hrozné jako poslední dny, až těsně před koncem to zase začalo lagovat jak bič. Hrůza, ať už s tím ku*va něco udělaj, už to trvá moc dlouho. Dnes mi padl můj první double legend drop, tak aspoň umírnil trochu naštvanost na nestabilitu hry. Dodělal jsem si paragonek na č.97 a pak jsem se věnoval své záložní postavě. Přiskočil jsem ke skupince lidí a doexpil si na 60lvl.
Na závěr - Blizz mě ...., ikdyž mě zatím nepohřbil :-DD, +1 paragon, +11 světlušek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Pondělí PL 97
Do hry jsem se dostal až večer a stihl jsem jeden poloviční run s Kolmenem a pak jsem šel vyexpit človíčka od NM až po Inferno. Vše se povedlo a tak jsem šel na kutě bez výčitek, že mi při levlování někdo zdechnul :-).
Na závěr - Still alive, +0 paragonů, +0 Lege

Úterý PL 98
Dnes bylo trochu více času a tak jsem se snažil pohnout s expama nahoru a to se povedlo. Pár runíku a paragon byl na světě. Vše na pohodu a i nějaké legendárky popadaly.
Na závěr - Už se blížím /plížím/, +1 paragon, +8 lege
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Středa - Čtvrtek PL 98
Na hru nebyl skoro čas a když tak se hrát pomalu nedalo, takže posun veškerý žádný.

Pátek PL 99
Cíl zní jasně, dorazit konečně tu stovku. A tak jsem se do toho v podvečer obul a zastavil okolo půlnoci, kdy už jsem na to neviděl. Chyběly mi sice 2 bary do 100, ale rozhodl jsem se je nechat na druhý den.
Na závěr - Still alive, +1 paragon, +20 světlušek :-)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

SOBOTA PL100

Lehce po obídku zasedám k mašině a jdu dorazit ty dva chybějící bary do vytoužené mety. Stovka na sebe nenechala dlouho čekat a mě zaplavuje pocit radosti z jejího dosažení. Radost je o to větší, že se mi to podařilo i v těchto těžkých /lagujících/ časech, kdy ta hra byla opravdu HC :-D.

Obrázek

První velké díky patří Kolmenovi, mému parťákovi z našeho FAST & FURIOUS Klanu, který mě doprovázel na 90% mé cesty za paragonem 100. Spolu jsme při hře zažili spousty legračních situací, infarktů při bojích s nepříjemnými afixy, radostí z dropů, nasrání z rollů :-DDD, ale i zármutku z RIPu. Naší dvojičku ruzně doplňovali jiní hráči, kterým patří také velké díky. Hra s vámi pěkně odsejpala, byla zábavná a měl jsem jistotu, že při mě stojí někdo, kdo se na mě při krizových situacích nevybodne. Moxmar, Yondashimo, DarkTref, KryOn, MsStar, Antabus, Bronn, Leonardo, BlackMage, Avalerion, Sonnilion, HoRRoR, Heller

Celkem mi padlo 198 legendárek a 45 setovek. Za těch 11726 odehraných minut, to vychází 48min / lege.

Nejlepší drop, který bohužel přišel v době kdy se ceny zbláznily a letěli dolů a tak byla prodaná pouze za 100M, ale i tak radost :-)
Obrázek
Naposledy upravil(a) ViolatorCZ dne 14.10.2013, 13:38 hod., celkem upraveno 188 x.
Obrázek

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od Kuki10 » 07.05.2013, 12:28 hod.

Vio to me neco rika, ale violator me k tomu nejak nesedi.
Mas jinej ucet, nebo jen shoda nahod?:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 07.05.2013, 12:34 hod.

Asi shoda náhod, Violator používám všude /nejznámější Dark Orbit/ a Vio je prostě jen zkratka abych to nemusel psát celé.
Obrázek

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od Kuki10 » 07.05.2013, 12:46 hod.

Tak hlavne at se dari.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 07.05.2013, 12:48 hod.

Díkes
Obrázek

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 09.05.2013, 09:11 hod.

WDčko II - rozjezd a PL 1-8 doplněny
Obrázek

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od HELLERcz » 09.05.2013, 09:24 hod.

Jo no sem tam jsi to mel dost namale :-) ale dobra hra.

Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Obrázek

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 10.05.2013, 08:20 hod.

WDčko II - PL 9-10 doplněny
Obrázek

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 13.05.2013, 13:42 hod.

WDčko II - PL 11 - 25 doplněny
Obrázek

Uživatelský avatar
KryOn
Burning Soul
Příspěvky:646
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:KryOn#2377

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od KryOn » 14.05.2013, 07:05 hod.

Gratuluju k tomu withing hour, za celou dobu mi ještě nepadlo, sakra!
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 14.05.2013, 07:44 hod.

WDčko II - PL 26 doplněn
Obrázek

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od Kuki10 » 14.05.2013, 12:19 hod.

Hlavne se drz, zadna sranda asi s DH.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 15.05.2013, 09:25 hod.

WDčko II - PL 27 - 28 doplněny
Obrázek

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 16.05.2013, 08:52 hod.

WDčko II - PL 29 - 31 doplněny
Obrázek

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 17.05.2013, 09:13 hod.

WDčko II - RIP PL 31 doplněn
Obrázek

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od Kuki10 » 17.05.2013, 09:16 hod.

Skoda chlape, ale chybama se clovek uci.:-/

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Uživatelský avatar
KryOn
Burning Soul
Příspěvky:646
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:KryOn#2377

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od KryOn » 17.05.2013, 09:20 hod.

Vio, to mi moc mrzí, R.I.P, ale nedal ses zadarmo... Sakra práce, ještě večer jsi mi posílal invite a já blb uklízel truhlu... Přemýšlím o záložním monkovi, abych ho oblíkal do sundaných věcí, tak můžeme poexpit začátek spolu a pak boostnout s mojim brazilskym strašákem o trochu rychleji...
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Uživatelský avatar
ViolatorCZ
Gorebelly
Příspěvky:250
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od ViolatorCZ » 17.05.2013, 09:30 hod.

Já už to včera rozjel, Raider mi otevřel Leoric a chvíli tam běhal se mnou. Dnes tam poběhám do 20 lvl. Pak vlítnu do II. aktu udělám lvl 23 abych oblékl Caina a pak se to může urychlit. Tak můžeš běhat se mnou aspoň to půjde rychleji. V kolik budeš.
Obrázek

Uživatelský avatar
KryOn
Burning Soul
Příspěvky:646
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:KryOn#2377

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od KryOn » 17.05.2013, 09:50 hod.

Doufam, že brzo, ale nevaž se na mě - jedem kupovat skříň a to záleží na přítelce, kolik kiláků naběham :o). Dyžtak tě pak boostnu...
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

grimlong
Wraith
Příspěvky:176
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:DEJVOS#2122

Re: Violator vs PL100

Příspěvek od grimlong » 17.05.2013, 10:52 hod.

RIP chlape. To se stane a je to lepsi, nez treba DC :-/ nebo si to aspon myslim :-D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“