Ooo vidíš, včera ses ukázal ve hře a já si to ani na forku nepřečetl i když jsi mi to minule asi říkal...tak dodatečně vše nejlepší, já ti včera dal dárek v podobě doexpení babuly

Další dárky sem ti nabízel, ale ty jsi jimi pohrdl
Jinak trošku z deníčku. Včera plodný den. Po práci jsem naskočil hned do hry a bidoval jak o život nějaké ty itemy pro babulu, které jsem vždy nakonec nevyhrál, ale byla sranda, sem si dal strop, kolik vrazím do každýho itemu na babulu, který je jen na vyblbnutí char, nejvíc chci investovat do Shadouka. Takže jsem si v aukci vždy našel krásný item za pár tisíc a bidnul ho s tím, že pár hodin před koncem mě samozřejmě přebidovali, ale co už, on se po patchi oblékne

Do hry jsem naskočil záhy prvně na SC na odladění počátečních lagů a seků a následně na HC zahrát si. Nejprve jsem skočil solo MP1, že si projdu rychlý run, než se někdo objeví a jdu prvně do sklepů ve městě, vše jde dolů snadno a pak najednou nic, disconnect, naštěstí ve chvíli, kdy sem dobil elitku, mít menší dps tak mě asi stihne v půlce boje a je po mě. Každopádně těch deset patnáct vteřin, než naskočí menu a já uvidím ještě žiju, to je očistech, nepřál bych to nikomu...ale přežil jsem. Za chvíli se objevil SiQ a že naskočím k němu...jenže já nedočkavý si říkám, že ještě poběhám chvíli sám, DC mám za sebou a přeci nebudu mít disconnect dvakrát v tak krátké době...jenže ouha, Blizz se nevzdává a když viděl, že jsem ten minulý přežil tak mi připravil další...jenže malý Shadouek je nezmar a opět dobil elitku dřív , než disconnect přišel. V duchu sem si děkoval, že jsem si nenastavil vyšší MP, ve kterém bych elitku bil déle a tudíž byl už teď pod kytkama. Každopádně po tomto druhém DC si říkám, že už na sólo hraní prdím (ono mi to stejně nedá časem) a čekám na SiQa , nebo Kalise, který se také objevil, že k někomu naskočím a budu aspoň trošku chráněný, kdyby to zas přišlo. Tak jdem runy se SiQem a na pohodu, jemu padají legendy, mě jako již tradičně nic(kuki asi fakt do toho blizzu napsal

) ale co, je to hra, aspoň mi to expí
Po chvíli se objevuje nejspíše ještě nacamraný(jak sem pak zjistil) Dejv a já přerušuju farmu a jdem ho doexpit...jde to vše parádně, chybělo jen pár levlů, které doskakují raketovou rychlostí,dokonce i mě přiskočil paragon...když si odmyslím chození dejva co pět minut na záchod, tak to proběhlo v ultrakrátkém čase a na pohodu. Po doexpení si jdu udělat test z maturity českého jazyka, který vylepili na nejmenovaný stránky jedné televize a zjišťuju, že sem úplně blbej, ale to je vedlejší, ani sem ten test nedodělal, neměl sem na to nervy a lituju studenty středních škol, které to musí absolvovat naostro. Po nezdaru v testu skáču opět do hry a s Dejvem jdem farmit třetí akt. K nám se později připojuje Kalis se SiQem, potáhl sem další paragon, dejvovi taky nějaké doskočily, parádně jsme si zahráli, nic mi opět nepadlo, ale co, přežili jsme a jedeme dál
Takže shrnutí, PL potažený na 14 (kdybych měl červený šutr v helmě jako většina tak mám tak 17, ale tak hra není jen o PL

), Dejv doexpený, oblečený, hra bez problému až na ty dva DC, který jsou problémami neřešitelnými tudíž je nemá ani cenu zmiňovat. Takže jedeme dáál