Drop - odhad.
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Jako ucraftit se určitě lepší dá, ale ta šance už zas tak velká není.
Ten amulet má skoro TOP CD, vysoké CC, TOP AS, LOH celkem slušnou dex. Jasně nemá AVG dmg, ale pravděpodobnost ucraftění lepšího zas tak velká není. V cenách na SC se neorientuju, ale myslím že to bude podstatně víc než 40 MiO.
Ten amulet má skoro TOP CD, vysoké CC, TOP AS, LOH celkem slušnou dex. Jasně nemá AVG dmg, ale pravděpodobnost ucraftění lepšího zas tak velká není. V cenách na SC se neorientuju, ale myslím že to bude podstatně víc než 40 MiO.
Re: Drop - odhad.
souhlas, nechci sem dávat screem za ten prodej, protože pak zase budou všichni řvát že jsem lhář a že v PS se daj dělat divy.Majky_majk píše:Co ten screen vyřeší?
Za 5 minut vyrobim v PS lepší.... a s cenou klidně v miliardách ;-).
Prostě jsem to prodal.
kdežto takhle si budem říkat, že seš kromě tlučhuby ještě lenoch
Majky: i když je to prasárna, kdyby vyfotil monitor normálním foťákem, tam snad bude vidět, že to je autentickej monitor s autentickym diablem s autentickou položkou v sell logu, ne? já teda neumim v PS, třeba je tohle ne na 5, ale na 7 minut, takže to taky nic neřeší...
Majky: i když je to prasárna, kdyby vyfotil monitor normálním foťákem, tam snad bude vidět, že to je autentickej monitor s autentickym diablem s autentickou položkou v sell logu, ne? já teda neumim v PS, třeba je tohle ne na 5, ale na 7 minut, takže to taky nic neřeší...
IMO ma pro lightning monka vetsi cenu nez 40Mlotor píše:kolko by ste odhadovali za tento amulet?
BTW co se te helmy tyce, ze se prodala za 8M, tak doufam, ze nikdo normalni tomu neveri ...
lol kam ty na ty cisla chodis,cisty troling.ja osobne bych ti dal klidne 100m+ReptileSVK píše:ja to vidim na slusnych 40 000 000. A preto tak malo lebo sa da ucraftit lepsi a ludia len craftia a craftia
no tak tie odhady Vam niektorym moc nevychadzaju amulet uz je na aukcnej, len pre zaujimavost uz ho mam bidnuty na 2 miliardy a to ostava do konca aukcie este 25 hodin
2 mld..to je cislo tak velke ze mi ho ani programatori nenandali do hry asi..vic jak 15M jsem za celou hru nemel..doufam ze to je tim ze mam malo hodin a ze nekdy tuhle cifru uvidim aj u sebe. Jinak : prodat lacuni ktere jsem chtel routavil za 2EUR se taky pocita:D rikam si: tavit? netavit? jdu chvili hrat, truhla plna, AH plnej tak to dam po dvou eurech na RMAH a ejhle: two items sold!. koukam na AH -nic?? dela si ze me hra (_;_)?? koukam na RMAH a ahaaaa prodano:D
přesně 2355 gFidols píše:Ahoj, můžete mi odhadnout cenu?
Neposlouchej ho . podobnej amu jsem v klidu prodal za 2M. Neni to sice zadnej high end item ale pro nejakeho alta ci zacatecnika se v klidu hodi.Kazdej z nas nejak zacinal :-)
díkesopeso píše:Neposlouchej ho . podobnej amu jsem v klidu prodal za 2M. Neni to sice zadnej high end item ale pro nejakeho alta ci zacatecnika se v klidu hodi.Kazdej z nas nejak zacinal :-)
prvni a treti maji vendor cenu, druha postrada socket k tomu, aby to bylo za miliony, takhle se mozna proda, ale nebude to horentni suma...
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
U té třetí je velká škoda, že tam není Intelligence..pak by to byl docela zajímavý kousek
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
zahod...rozbi
Reptile už se smaž nebo si omévej koule vlažnó vodó, už mě nebavíš
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
a co je na tom stone of jordane dobre? nic. proste je to odpad. hram iba za witcha a haunt je onicom.