Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.04.2013, 16:38 hod.

Když vidím tu Ith...taky se vám stává, že místo Ith vidíte Ist, místo Sol zase Sur, místo Io pak Lo, místo Small Crescentu...Small Charm a místo Grand Crown...Grand Charm? Už jsem z toho běhání tak zblblej, že jsem včera místo Eth viděl Ber :D :D

Edit:
ihatemylifep: Jinak co se týče tvého nápadu na 8 plejerů...představa je to krásná a jednou bych se toho fakt chtěl dožít, ale asi to je jen tajnej sen. Je to 2 roky zpátky, co tu pokus byl, ale zkončilo to dřív, než to začalo :( Kámen úrazu byl, je a bude najít ve stejnej okamžik volnej čas pro tolik lidí. Tady je malé počtení.

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 25.04.2013, 17:34 hod.

Tak myslím že by to nebol až taký problém dať dokopy družinu :lol: Hodinku by si cez prázdniny našiel každý denne :wave: Players 8 ,každý nejaký zaujímavý build a hneĎ by bola zábava a tým myslím že väčšia ako nejaké 3-týždnové turnaje ... Inak,20 hodín mám za sebou,čo robiť do 12.5 :?: :?: :?:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.04.2013, 18:20 hod.

No jo, ale ne každej má prázdniny. Lidi chodí i do práce, přes léto to bude samá dovolená, jezdění na festivaly, za rodinama do jiným měst a celkově asi lidi budou trávit víc času venku než doma...kor po takové zimě :) Nechci tím říct, že bych nebyl pro...jak už jsem psal...byla by to paráda, kdyby se pár lidí sešlo. Jenže po vydání D3 by se horko těžko dávalo dohromady i těch 8 hráčů. Největší pecka by byla, když už by na to teda došlo, tak to frčet Naked :) Viděl jsem video nějakých němčourů, kteří si takto dali i Über Tristram. To musela být sehranost jak kráva.

Jinak mi neříkej, že nevíš, co dělat. Je snad tuna buildů, která se dá zkusit ;) Nebo nějakej HC příbeh... Pokud je teda namysli Diablo.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 25.04.2013, 19:11 hod., celkem upraveno 2 x.

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 25.04.2013, 19:04 hod.

Máš pravdu ,ale bolo by fajn keby sme sa na to dali .. :wave: snáĎ bud raz chuť a čas ;) Inak,všetky runy som našiel s mojou melee hc sorceress,raz som skoro ripol lebo som sa portol rovno do skupinky nepriatelov... stačila sekunda a už by nemal kto urobiť screeny :lol:

EDIT: No,tak odkedy vyšlo D3,aspoň u mňa som žiadnu zmenu nepocítil..Diablo 2 hrám lebo ma to baví už 7 rokov a okrem toho mám dobré spomienky len na Titan Quest a Hellgate London .. a samozrejme klasika Diablo 1 ktoré hrám každý večer ;) Ale ako viete sami :arrow: singleplayer je fajn ale keĎ hráte multiplayer s fajn luďmi a padne vám high runa ... zážitok na celý život ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.04.2013, 20:19 hod.

Tak další dvě hodiny za mnou.

Jewels:

15 % IAS, 30 % Poison Resist
15 % IAS, 12 to Maximum Damage
39 % ED, 2 Energy

Skillers:

+ 1 to Cold Skills, 21 Life (Sorceress Only)
+ 1 to Fire Skills, 6 Dexterity (Sorceress Only)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.04.2013, 22:56 hod.

raisen: Pěkné jewely...chtělo by je to nějak nakombinovat do sebe :) Moje nélepší jsou:
+39% Enhanced Damage
+38% Enhanced Damage, +15% Extra Gold
+13 All Resistance, 4-11 Cold Damage

Ještě z kostry vypadl Truncheon a ze stojanu Earth Spirit.
Padl i skiller: +1 to Combat Skills (Paladin Only), 1-2 Lightning Damage
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 25.04.2013, 23:45 hod., celkem upraveno 1 x.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 25.04.2013, 23:00 hod.

snad asi každej tady by si rád zahrál v nějaký velký partě přes TCP/IP ale jak psal Dark_Deamon, kvůli času je to prakticky nereálný...a i kdyby se podařilo sehnat lidi do hry, nevěřím že by se poskládala plná hra víc jak jednou...

pokud chceš partu, je lepší domluvit se tak na pl2-3 max...ty dva lidi se domluví vesměs bez problému...tři ještě jdou ale myslím že 4 a víc už je na pravidelný hraní nereálný...

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 26.04.2013, 09:50 hod.

On je problém kolikrát i mezi těmi dvěma, se domluvit, kor když jeden z nich je např. už pracující a druhý teprve studující, nemluvím třeba o tom, když jeden z nich sportuje nebo má časově/finančně náročnou přítelkyni, tak pak není čas vůbec a hra obvykle končí, když jsou postavy ještě na normalu. Tyhle hry se proto nejsnáze organizovaly, když prostě všem ještě bylo 15-18 let.
Aby tohle s 8 lidmi fungovalo, tak podle mě jediný řešení je prostě víkendová lan-párty, kde bude každej od pátku v xx hodin a odjezd v neděli v yyy hodin, s tím, že se odehraje denně tak 10 hodin, zbytek hodin se prospí a propije. :)
Jinak dnes večer chystám první nájezdy na LK, tak jsem zvědavý.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 26.04.2013, 10:24 hod.

Fraxinus: Tak hodně štěstí a ať to padá ;)

Já včera málem ripl. Potkal jsem bosspack opic. Jejich boss vldál schopnostmi: Holy Freeze aura, Cursed, Extra strong. Aby toho nebylo málo, tak o kousek dál byl bosspack supů (nebo co to je za ty lítající potvory) a od nich jsem si jen všiml Might aury. Výsledek byl jedna pecka za 1500 life. V té chvíli jsem už měl pochopitelně nad hlavou Amplifu. Pěkně se mi to ale sešlo...páč ten jedinej úder mi z Treachery spustil Fade, plus k tomu to zpomalení z Holy Freeze. V tu chvíli mě zachránil Mind Blast a to, že jsem překonvertoval jednu opicu na svoji stranu, na kterou se pak všichni zaměřili. Dostat ještě jednu pecku, tak byl rip jak vyšitej. Pak jsem si jen v duchu řekl: To by byla další tuhá Blizzna :D

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 26.04.2013, 10:58 hod.

No práve toto je na tom najhoršie .. to sa stáva nám všetkým dlhoročným hráčov Diabla ;) Myslíš že ťa nič nedá a zrazu ťa zabije blbá opica lebo si nedáš pozor :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 26.04.2013, 18:26 hod.

Tak si klidne ty vysledky postujte, kdyz je vetsina pro...Pokud Vam to nevadi, me je to u riti :D Jinak pokud nemam postovat nalezy typu 3x SHAEL, tak tu nebudu postovat nic, protoze mi fakt nic nepada...Ne ze bych toho odbehal hodne, doted ctyri hodky, nemam vubec zadnej volnej cas, a tim myslim opravdu zadnej, a to malo co jsem odehral je na ukor spanku...Ono kdyz clovek chodi furt na dvanactky do prace jako debil, ma rodinu, barak, a trenuje jako vrcholovej sportovec 3x do tejdne, tak je to fakt zahul...Fraxi asi vi, o cem mluvim, jak tak pozoruju...

GL to all

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 26.04.2013, 18:36 hod.

Já nic postovat nebudu, se mnou nepočítejte :D

Ať už Ti konečně něco padne, Honzo. Moc Ti to přeji :)

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 26.04.2013, 19:00 hod.

Ja len tak kamaráti .... verím že aj vy ste mali šťastie :ble: :wave:
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 26.04.2013, 19:13 hod.

Diky Eli, opravdu si toho hodne vazim ;)

IHMLp: Pekny, gratuluju, v 1.13 tedy pada BER s jinymi itemy nez v 1.11, zajimave

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 26.04.2013, 19:32 hod.

nahodil som 1.13c ,hlavne kôli respecu (tam to s fire sorceress ani nešlo,blbo vygenerované mapy a k tomu som sa vždy portol blízko fire immune skupinky) .. 2 hodiny mám odohrané s barbarom a zvyšok za melee sorceress + blizzard :wave:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 26.04.2013, 21:17 hod.

Tak 1. hrací hodina za mnou, situace je následovná...čísla v závorce je jsou čísla runu:

60 minut = 62 runů (vše players 7, ohniště je od waypointu 3 obrazovky daleko)
Nalezené runy: Ort, Eth, Ith, Ith, Tal (11, 23, 34, 41, 54)
Nalezené pozoruhodné předměty:
Sapphire Grand Charm of Sustenance: +27 to Life, Cold Resist +27% (13)
Cursing Amulet: +3 to Curses (Necromancer only) (47)
Grand Charm of Sustenance: +28 to Life (47)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 26.04.2013, 21:27 hod.

Mám za sebou 8 hodin, runy nepočítám a běhám zase s druidem na players 3. V top 5 mám zatím jako nejméně bodovanou runu IO a zatím nejvíce ohodnocená runa mi padla v 18. minutě.

Ale docela padají unikáty: Carrion Wind, Highlord's Wrath, Eschuta's Temper, Spike Thorn, Horizon's Tornado.
Zima se blíží.
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 27.04.2013, 15:54 hod.

Cirdan: Pěkné unikáty :)

U mě nového:

Skiller: +1 to Poison and Bone Spells (Necromancer only)

SC: 19 Life, 8 Mana
GC: 32 Life, 47 Mana

V průběhu 10 runů 2x setová :roll: Grim Helm z věšáku.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 27.04.2013, 17:03 hod.

A já mám doběháno...a jestli tento turnaj nevyhraju, tak už asi žádnej :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 27.04.2013, 17:03 hod.

A jéje :D Infinity + CtA? :green:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“