Pomoc pri oceňovaní predmetov
Tých 150e si dal podľa mňa moc, ale je to pekný roll, okolo tých 80 by samohli predať. Nehaj 150 a ak sa nebudú predávať pomaly znižuj, ak ti to neponáhľa...
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Potrebujem pomoc s touto chestkou http://imageshack.us/photo/my-images/832/chestj.jpg/ začal som od 800 milionov nikto ju nekupil potom som ju dal na 500 a znova nič, ja neviem ale podľa mňa pod 500 sa ísť nehodí.
prasakr: ja by som to videl tak na polovicu toho co pytas, do tych 80e max... ale realnejsie menej, pokial sa toho chces zbavit, daj to tam za 60e+ a mas pokoj
Psychotoxic: vzhladom na to, ze tie chesty s podobnymi statmi sa daju zohnat na BO za nejakych 150m... tak tvoje pozadovane sumy su prestrelene
Psychotoxic: vzhladom na to, ze tie chesty s podobnymi statmi sa daju zohnat na BO za nejakych 150m... tak tvoje pozadovane sumy su prestrelene
Po dlouhe dobe jsem neco nasel ale vypada to spatne asi to neprodam co?
Uploaded with ImageShack.us
a dalsi
a dalsi
Mrna..
bohuzel nic cenneho, jestli se ti za par tisicovek nevyplati blokovat sloty, rozloz to..
ale co ja o tom mohu vedet, me postavy zdaleka nemaji nad 100k dps, takze o obchodu prd vim a takovy Reptil by ti nejspis poradil, at je das na rmah za 50e kazdy
bohuzel nic cenneho, jestli se ti za par tisicovek nevyplati blokovat sloty, rozloz to..
ale co ja o tom mohu vedet, me postavy zdaleka nemaji nad 100k dps, takze o obchodu prd vim a takovy Reptil by ti nejspis poradil, at je das na rmah za 50e kazdy
wirgle: to snad ne ) No ja si myslim ze se to prodat nebude dat. Ty boty pouzivam na farmeni tak aspon neco
no keby mali AR 70+ tie botky, tak by nejaku cenu mali, par M mozno... takto nie bohuzial
- scaryscream
- Quill Rat
- BattleTag:scaryscream#2517
scary..
pekny kousek, podobnych na ah je vic nez dost, proto si cenu muzes overit sam a podle toho nasadit takovou zda se toho chces co nejdriv zbavit nebo pokusit stesti
pekny kousek, podobnych na ah je vic nez dost, proto si cenu muzes overit sam a podle toho nasadit takovou zda se toho chces co nejdriv zbavit nebo pokusit stesti
Tak dnes mi vypadlo tohle cena je obrovska bohuzel nema Cricital. Je to vubec prodejne?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
grandfather padol aj mne cez vikend. A poviem ti rozloz ho, je to vskutku nepouzitelny mec. Na dvojhand slaby damage a absencia socketu ho predurcuje na fiery brimstone. Pocas tohoto vikednu mi padlo cca 9 legendariek z toho 2 setove, ale velmi nizkeho kalibru, takze vacsina na rozlozenie a mozno 2-3 som predal za melon.
-
- Zhar the Mad
zaujimave rukavice. Na jednu stranu super, ze maju all resist a crit damage, ale na stranu druhu je ten crit damage strasne nizky. No neviem neviem bohac z toho nebudes.scaryscream píše:zdravim padli mi ruce docela pekny
odhadl by nekdo cenu, nejak presneji?:) zkousel jsem heldat podobny na ah a jsem z toho zmaten, proste nevim kolik by tak mohl mit cenu:
-
- Zhar the Mad
5-6 milion max.
Zdar,
meč na HC:
870 DPS
1,4 ats
140 dex
100 vit
60 chd
2,9 life steal
socket
nějakej odhad? nemam šajnu, dát na bid?
meč na HC:
870 DPS
1,4 ats
140 dex
100 vit
60 chd
2,9 life steal
socket
nějakej odhad? nemam šajnu, dát na bid?
-
- Zhar the Mad
Hmm HC scenu moc nesledujem. Dostavam sice kopu mailov od HC hracov, aby som tam uz konecne prisiel, pretoze im chyba nejaky guru cez odhad ceny, ale momentalne nemam cas na to. Inak by som rad poradil.
herba..
tak o tom taky moc nic nevim, ale podle AH bych rekl ze to bude mit nad 20M. ja osobne bych dal 25M, ale jak rikam, neznam hodnotu goldu na HC
bid 20...buyout 25
tak o tom taky moc nic nevim, ale podle AH bych rekl ze to bude mit nad 20M. ja osobne bych dal 25M, ale jak rikam, neznam hodnotu goldu na HC
bid 20...buyout 25
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Dej to na bid a uvidis...
Skoda ze to nema jeste o kus vetsi dps....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Skoda ze to nema jeste o kus vetsi dps....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Ten chlapec se nezmeni, ale pobavil...ReptileSVK píše:Hmm HC scenu moc nesledujem. Dostavam sice kopu mailov od HC hracov, aby som tam uz konecne prisiel, pretoze im chyba nejaky guru cez odhad ceny, ale momentalne nemam cas na to. Inak by som rad poradil.
A ted k tomu meci, ma to vse co to ma mit, zkus nasadit poradnou cenu, pokud nespechas na prodej a postupne snizuj, zkus mrknout jestli neni na AH podobny, ale myslim si ze takovych moc nebude, pac to je hodne luxusni item...Nebo zkus klasiku bid, aspon od 100 micu
Dik za reakce. Na prodej nespěchám, jen by to chtělo asi prodat než přijde patch. Zkusim přes víkend trošku nadsadit a pak kdyžtak pujde na bid. Většinou o víkendu toho prodám nejvíc, asi nejvíc lidí online...