HC - Levelování postav - zdarma = PowerLeveling ZDARMA
Zdarec,
po nemilé situaci bych rád znova procházel HC Infernem :-) a nechci pustit Diablo 3 k ledu.
Rozhodl jsem se pro změnu a zakládám Monka. Jak jste na tom s časem, vyšvihnout mě na 60 lvl ? :-)
čas mám takřka denně, cca od 16:00 do aleluja .)
po nemilé situaci bych rád znova procházel HC Infernem :-) a nechci pustit Diablo 3 k ledu.
Rozhodl jsem se pro změnu a zakládám Monka. Jak jste na tom s časem, vyšvihnout mě na 60 lvl ? :-)
čas mám takřka denně, cca od 16:00 do aleluja .)

Re: HC - Levelování postav - zdarma = PowerLeveling ZDARMA
Hoď si mě do přátel a jak mě potkáš, piš ... zájemců o levlování je hodně, takže když mám čas tak jezdím s tím, kdo si řekne první ... a k němu naberu lidi +- na stejném levelu ... takže tak=)
Je rozjetých pár postav na každé úrovni od normal až po hell, tak se nebojte zeptat =)
Já se ti ozvu zítra, tj. neděle od 16:00h, pokud tě zachytím online :-) potřeboval bych už nějak doexpit a dojet zbytek Hellu 

- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Po pár ripech postav na lvl 60 vlivem lagu či DC jsem se rozhodl taky využít nabídky Brawlera a musím říci, že to byla paráda. Včera jsme dali během 2 hodin z lvlu 34, 6Otku.
Prostě super. Děkuji Ti moc Brawlere za spoustu ušetřeného času.
Prostě super. Děkuji Ti moc Brawlere za spoustu ušetřeného času.
Zdar,
poraďte lamičce jak nejrychleji vyexpit
dik
poraďte lamičce jak nejrychleji vyexpit

dik
na 60tku ? mno to tě hodnej strejda vobleče do Cain setu, dvě-tři hocky za nim běháš jak vocásek a musíš poslouchat :-)
jj, na PL100 už si to pak takhle po večerech dorazim sám 

tak hodně otravuj strejdu Brawlera - ten chce ten PL100 doběhat při levelování 60tek :-) třeba mu zbyde čas aji na tebe ...
Jo jo, tak nějak to občas i vypadá :-D
Jinak jsem to na nedávnou žádost počítal a prozatimní stav je 69postav, což je myslím si pěkné číslo=)
Jinak jsem to na nedávnou žádost počítal a prozatimní stav je 69postav, což je myslím si pěkné číslo=)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
69 je kraaasne cislo.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ahoj Brawlere, díky moc za rychlou postavu... Tentokrát toho monka zabezpečim víc...
Ahoj, rád bych s jednou postavičkou co nejdřív na 60 lvl., momentálně 26 lvl. s Cainem a sutrem, pokud ještě nabízíš P-leveling ... Guru#2453 

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Písnu to sem, ať nezakládám zbytečně další téma.
Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mě vyhoupla na 60tku? mám 54, takže otázka cca půl hoďinky. Mohu až cca od půl deváté. (Možná okolo páté, ale to není jisté).
Pokud by se někdo našel, předem děkuji
Frozen
Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mě vyhoupla na 60tku? mám 54, takže otázka cca půl hoďinky. Mohu až cca od půl deváté. (Možná okolo páté, ale to není jisté).
Pokud by se někdo našel, předem děkuji
Frozen
když mě chytneš online, tak mi napiš ;-)
Chcem sa poďakovať Brawlerovi za pomoc pri lvl. Venoval mi čas a neposlednom rade mi poskytol aj gear na powerlvling a nakoniec mi daroval aj pomerne slušný štartovací gear na inferno.
nemaluj čerta na stenu!
Zajimalo by me, kolik protahlych postav uz Brawler ma ... 

Už jsem dlooouho nelevloval (páč taky dlooouho nebylo pořádně s čím), za posledních 14 dnů mám jen 4 ... celkové číslo za rok 2013 je ale myslím si mnohem zajímavější =)
Každopádně to není jen moje práce, třeba na HELL takový blek, mox, nebo ms nikdy neváhali přiskočit a těch 8 runů dát s náma a ohlídat dotyčného aby byl v bezpečí doslova jako u maminky =))
Mox a ms taky neměli problém vzít za mě celé levlování, když jsem měl kopr, nebo nemohl ...
No ale když to chceš teda vědět, tak ve hře ve které jsem byl já bylo na level 60 dotaženo už 127 postav.
Děkuji za trpělivost, vím že to se mnou není žádný med a dost při tom poučuju, ale znáte to ... zkušenosti :-DD
Každopádně to není jen moje práce, třeba na HELL takový blek, mox, nebo ms nikdy neváhali přiskočit a těch 8 runů dát s náma a ohlídat dotyčného aby byl v bezpečí doslova jako u maminky =))
Mox a ms taky neměli problém vzít za mě celé levlování, když jsem měl kopr, nebo nemohl ...
No ale když to chceš teda vědět, tak ve hře ve které jsem byl já bylo na level 60 dotaženo už 127 postav.
Děkuji za trpělivost, vím že to se mnou není žádný med a dost při tom poučuju, ale znáte to ... zkušenosti :-DD
-
- Quill Rat
Zdravim, tak jsem uspesne prestehovany a zacinam zase lvlit bohuzel samotneho me to moc nebavi tak pokud by se nekdo nasel kdo by sel semnou popripade mi pomohl pri lvlovani nebo pujcil pak lvlvovaci set budu jen rad muzu hrat predevsim v noci nebo pres den do 14 hod. 

Lepsi porad poucovat, vzdycky se najde rusher. Pamatuju si, jak jsem mel paradni ochranku 3x para 80+, ten pocit bezpeci byl k nezaplaceni 
ps. krasny cislo Brawlere (mit za kazdou 60 pivo, tak mas co delat)
dekujem

ps. krasny cislo Brawlere (mit za kazdou 60 pivo, tak mas co delat)