2) 75% (CCA 1500m)
3) 0%
Už mě nebavilo čekat na slušný drop, tak jsem začal s přeprodejem a zatím mne to slušně vydělává. Kompenzuji si tím můj slabý drop

Skor to bolo tym, ze mi za xyy hodin ked som to v lete hraval nic poriadne nepadlo, tak som si nasiel inu cesticku a travil svoj cas viac na ah ako v hre ( a hra ma tiez sialene nebavila :p). Ale ako nestazujem si, lepsie ako kosit travnik v 35 stupnovych horucavach. + malo to svoje vyhody, za to co som poflipoval som si kupil neaky decentny ekvip v hre, upgrade kompu, arma 2 a torchlight 2...firdecek píše:Že by další PoE fanoušek? :-DD Říkal jsem si, jestli se i v našich končínách objeví hráčí, kteří už vydělávají pouze flippingem, jelikož je podle zahraniční diskuse tento způsob o hodně bezpečnější a výhodnější a vidím, že se minimálně jeden objevilNo já to moc nezkouším, radší zabíjím monstra než klikám na Search button
No vacsinou som to riesil tak ze som pri tom sedel par hodin a refreshoval jeden " produkt " a potom sa modlil aby to neaky bot neskupil rychlejsie ako ja, niekedy to vyslo.ReptileSVK píše:inak chcem sa spytat kolko trva taky flipping? Myslim to, ze kolko asi v priemere cakate na nejaku lacnu vec kym sa tam objavi? dik.
Tiez mam taky pocit, sunty pod 150M uz nikto nekupuje.ReptileSVK píše:Myslim, ze diablo 3 ostali hrat uz len profici a ti sa nesekaju.