Wizard potrebuje poradit
http://eu.battle.net/d3/en/profile/las0 ... o/23102963
Zdravim hrace diabla potreboval byc poradit jak vybavit meho wizarda myslim tim komplet co je nejlepsi koupit na co se zamerit.penize budu mit do patku tak schanim informace Budu mit na konte cca 40euro .Dekuji za jakekoliv rady
Zdravim hrace diabla potreboval byc poradit jak vybavit meho wizarda myslim tim komplet co je nejlepsi koupit na co se zamerit.penize budu mit do patku tak schanim informace Budu mit na konte cca 40euro .Dekuji za jakekoliv rady
Re: Wizard potrebuje poradit
nějáký lepší witching hour pásek a pak podle buildu, na CM wizarda chantodo set (jen si pohlídej aby offhand měl arcane power za crit...) na jinýho wizzarda poradí někdo povolanější
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Tak určitě vyměnit echo za echo s inteligencí a cd nebo ls a socketem nebo klidně i rare one-hand s těmahle statama, dále bych vyměnil marrow za talrashu kde koupíš podobnou s AR ale má navíc AS a když zbyde tak lacuni protože mají taky navíc AS. A kup si plánky na craftění a můžeš zkusit vycraftit lepší amulet, aby měl aspoň cd a cc.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Pokial vieš po anglicky tak tuto ti to cele vsetko vysvetli. http://www.youtube.com/watch?v=4Ud6NiYUy7c Tak isto tvoj build je nejaky divno polo nedokonceny CM Wizz Build. Tam v tom videu ti vysvetli, preco ma take skilly ake ma a preco to funguje. Build postavil za 50 mil. Ked mas 40 euro to je priblizne 1,5 miliardy ehm, ehm a okolo 150 mil cez rmah.
Pre priklad za tu cenu uz mozes mat naozaj luxusneho CM Wizza, ktory ti bude farmit ako blesk na MP10.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/sgtm ... ro/6380304 - tu je moja wizardka a bez problemov beha na MP8 (mozno na 1-2x death ale to fakt muselo tam slahat 5 arcane sentry naraz).
Pre priklad uvediem, kedze som ju upgradoval iba z nudy vcera, ze:
Chantodo Will - 4m bid
Witching Hour - 5m b/o
Lacuni Prowlers - 5m b/o
Signet Strategy (ring) - 2m b/o
Stare ceny co si pamätám (kupovane mozno tak pred 2-3 mesiacmi):
Stormcrow helm - 2m b/o
Tal Rasha chest - 11m bid
Blackthorne pants -3m b/o
I ked má par chybiciek tak viac zatial do nej goldov vrazat nebudem. Dá sa to urobit este s tym, ze si kupis Inna Panty (pre dalsi AS), Mempo of Twillight (pre AS a all res a life, pokial mas tolko penazi mozes kupit s 3 CC), no musis pouzit drahu offhandu Chantodo Force, ktore ma Arcane power on crit, co uz stoji vela pokial chces mat s dobrou avg dmg. Preto ja to mam v kombinacii s Stormcrow + offhanda bez arcane power on crit ale s velkym avg dmg. Inna panty nepouzivam lebo s nimi mi to neprejde AS beakpoint, takze ich zbytocne mam, pokial niekde dropnem alebo vycraftim lepsie veci tak ich budem pouzivat ale to az neskor.
Rukavice, ramená a amulet skus vycraftit, pokial budes mat stastie mozes si spravit veci co by inak stali aj 500+ mil.
Teraz si predstav, ze si podla toho videa a tych statov co treba dosiahnut kupis gear za 1,5 miliardy. GG MP10 250k dps unbuffed....
Pre priklad za tu cenu uz mozes mat naozaj luxusneho CM Wizza, ktory ti bude farmit ako blesk na MP10.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/sgtm ... ro/6380304 - tu je moja wizardka a bez problemov beha na MP8 (mozno na 1-2x death ale to fakt muselo tam slahat 5 arcane sentry naraz).
Pre priklad uvediem, kedze som ju upgradoval iba z nudy vcera, ze:
Chantodo Will - 4m bid
Witching Hour - 5m b/o
Lacuni Prowlers - 5m b/o
Signet Strategy (ring) - 2m b/o
Stare ceny co si pamätám (kupovane mozno tak pred 2-3 mesiacmi):
Stormcrow helm - 2m b/o
Tal Rasha chest - 11m bid
Blackthorne pants -3m b/o
I ked má par chybiciek tak viac zatial do nej goldov vrazat nebudem. Dá sa to urobit este s tym, ze si kupis Inna Panty (pre dalsi AS), Mempo of Twillight (pre AS a all res a life, pokial mas tolko penazi mozes kupit s 3 CC), no musis pouzit drahu offhandu Chantodo Force, ktore ma Arcane power on crit, co uz stoji vela pokial chces mat s dobrou avg dmg. Preto ja to mam v kombinacii s Stormcrow + offhanda bez arcane power on crit ale s velkym avg dmg. Inna panty nepouzivam lebo s nimi mi to neprejde AS beakpoint, takze ich zbytocne mam, pokial niekde dropnem alebo vycraftim lepsie veci tak ich budem pouzivat ale to az neskor.
Rukavice, ramená a amulet skus vycraftit, pokial budes mat stastie mozes si spravit veci co by inak stali aj 500+ mil.
Teraz si predstav, ze si podla toho videa a tych statov co treba dosiahnut kupis gear za 1,5 miliardy. GG MP10 250k dps unbuffed....
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
dekuji vsem za odpovedi chci se jeste zeptat jestli treba kdyz koupim zlato od jinud jestli nedostanu treba ban.Pokud mate nekdo zkusenosti s nakupem zlata tak kde je to nejlepsi. dik moc za navod urcite to postavim podle neho )))))))))))))
Podle mě to tak dělá většina lidí a to bohužel zničilo interní ekonomiku a proto jsou věci na AH tak drahé. Průměrný gear se prodává na AH za 2 miliardy a upgrade třeba pro mou postavu se pohybuje třeba 10-50 miliard goldů, jelikož každý už přepočítává goldy na čínské ceny. Kupovat goldy na RMAH je dnes už bláznovství a vyplatí se nakupovat na RMAH. Já osobně bych do čínských goldů nešel, jednak bych se bál a jednak radši podpořím nenažranýho molocha, který tahá z lidí prachy a kašle na ně, ale přesto je to autor hry, která mě baví (Blizzard), než dát peníze čínským botterům a číterům.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
za eura si radsi zajdi na privat ... vrazet to do hry je rekneme pitcho....
kdyz uz chces nakoupit goldy tak asi nejlepsi bude na rmah nakoupit rs emeraldy a pak prodat za goldy ... za 40e 33 emeraldu jeden za 27M+- tzn 891M - 15% 670M.... furt lepsi nez 160M kdyz to koupis primo.
Cinany nepodporovat .
kdyz uz chces nakoupit goldy tak asi nejlepsi bude na rmah nakoupit rs emeraldy a pak prodat za goldy ... za 40e 33 emeraldu jeden za 27M+- tzn 891M - 15% 670M.... furt lepsi nez 160M kdyz to koupis primo.
Cinany nepodporovat .
dekuji vsem za rady dal sem tam 20e nakoupil to co mam.Do zacatku asi dost ?
Vcera se na mne konecne usmalo stesti padli mne ramena a prodal sem je dneska za 700m
hledam nejakeho zkuseneho wizarda at mne poradi co a jak za 700m.dik za odpovedi .
S tema eurama sem mnel asi pockat do vcera.tohle byla moje prvni vec co jsem prodal nad 8m ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vcera se na mne konecne usmalo stesti padli mne ramena a prodal sem je dneska za 700m
hledam nejakeho zkuseneho wizarda at mne poradi co a jak za 700m.dik za odpovedi .
S tema eurama sem mnel asi pockat do vcera.tohle byla moje prvni vec co jsem prodal nad 8m ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Shouldery za 700m? To by mě zajímalo jak vypadaly když dneska si může každý za relativně malé náklady vycraftit lepší
R.I.P. 27.3.2014
wile ward 258 dex.158vit.78all res +258arm.320reg.life
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Lepsie, no ako sa to vezme. Vile Wardy maju vyhodu v life regene a vo vysokej armor (armor je dost zanedbavana a pritom je to rovnako dolezity stat ako all res, ked nie viac). Ako daju sa vycraftit podobne ale to radsej nechcem vediet na aky pokus to budeNargarotH píše:Shouldery za 700m? To by mě zajímalo jak vypadaly když dneska si může každý za relativně malé náklady vycraftit lepší
- sgtmajfoley
- Doom Knight
coyd: Však si vravel, že ti padla ta helma na WD s 6% CC a 268 intelom.
sem rad ze se to tady rozepsalo ale duvod byl poradit co mam nakoupit abych se dost posunul dopredu?