still co je to prosim ta 90 vitalita, je to stat ktory na cheste naroluje vzdy. je tam jedna s vitality 160+. to je top a nie ta tvoja. prakticky nema nic extra oproti mojej, teda ak neratas poison resist
To ReptileSVK, Still : hraju pouze HC tak těžko posuzovat SC item a jeho kvality. Podle čeho bych se rozhodoval já by záleželo na celkovém gearu. Pokud bych naháněl armor sáhnu po brneni co ma reptile, pokud vitku tak naopak. Pokud bych se rozhodoval v případě, že bych na svém charu měl oba staty vyrovnané "neřešil bych ani armor ani life vysloveně" tak bych na HC rozhodně sáhl po té s armorem.
Jinak hezké kousky u obou co bych za to na HC dal
no ale toto v podstate nei je o tom co je lepsie (a aj to je velmi individualne) ale o tom co ma vacsiu hodnotu na trhu a to je ta Stillova chestka... a to podstatne vyssiu cenu... ale reptile to vie aj sam, vsak?
Ani nevim, jestli je to "slusnej drop". Co myslíte? V MONKovejch věcech se fakt nevyznám...
Crystal Fist může mít max 200 DEX a max 200 VIT, moje má 223 DEX a 251VIT + Life Hit 471, což se snad počítá, ne?
Na AH jsem nic podobnýho nenašel, ani když jsem stáhl DEX na 170 + Díra.