Kecání
Frax: Nevim kamaráde... Mě se dvakrát neosvědčilo hrát HC "v náladě"
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kecání
Veselé Vánoce všem Diablistům na tomto fóru Vám přeje Gladiator/Tom
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Tak přeju vše nejlepší, pěkně ty Vánoce prožijte.. já si Vánoce budu užívat déle než vy, jako křesťan mi totiž Vánoce trvají něco přes měsíc
Závist, co
Závist, co
Přeji krásné Vánoce všem fandům Diablo série, stejně jako všem ostatním, kteří navštěvují tohle fórum.
Přeju všem úspěšnej rok 2013 ... Bémik
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Taky Vám všem přeji super rok 2013 a hlavně zdraví, plus chuť hrát Diablo :-)
Tomáš
Tomáš
Štěstí přeje připraveným...
Diablovský ho mít nechci...kdo ví co by to mělo za následky .....vem si to...,,ďábelský,, rokGladiator91 píše:Veselý Diablovský rok přeje Tom
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera poprvé vyzkoušel Diablo 3 a není to apríl
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
A co na D3 říkáš? bude z tebe D3 fans? zkamalo? potěšilo? budeš hrát? nebudeš hrát?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle hodnocení je ještě moc brzo, zatím jsem to hrál jen hodinu a něco.
...Ancients, go, go go!
-
- Wraith
V poslednom čase nieje veľká aktivita na D2 fóre to každý hráte Diablo 3 ? Ja som hral už asi všetky hry ale stále sa vraciam k D2 , nepoznám zábavnejšiu hru
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ale stále ještě je, jenže v 99 % případů jsou to lidi, kteří už pracují nebo finišují studium, tudíž věková skupina 20-30 let. A ti už kolikrát nemají čas/náladu sem psát 24/7/365. Pokud chceš zvýšit D2 aktivitu na fóru, tak prosím, můžeš začít.
...Ancients, go, go go!
-
- Wraith
Nemyslel som to v zlom Len sa informujem ako je na tom D2 a kto to ešte hrá ... Inak,pamätám si že dávnejšie sme si s kamošmi urobili takú malú súťaž ,hrali sme odzačiatku postavy a vyhral ten kto prvý našiel komplet Immortal King´s set ... žiadne nájazdy na Pindla,Mephista ... proste sme behali celé hell stále dokola pokým nám to nepadlo to boli časy.. bolo by dobré nejako oživiť takto hru,a nemyslím tým módy,tie nestoja za nič
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tedy v paměti, Mef runy, Pindla, a BH s lidma na hell Pindlů sem měl za jeden den asi kolem tisíce až si mě lidi mazali z přátel
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
je to tak, že teď těsně před maturitou si už nejsem jistej, jestli mám méně času nebo chuti... K D2 se občas vracím a tady si forum taky prošmejdím (zdržím se většinou komentáře), ale už se necítím k tomu, do toho jít zase naplno... A kdyby jo, neodmaturoval bych a byl bych na sebe ještě víc naštvanej
Přestal sem teoreticky mluvit za druhý a tak mluvím jenom sám za sebe, že věřím, že se k diablu vrátím, až zas bude čas a okolnosti...
Přestal sem teoreticky mluvit za druhý a tak mluvím jenom sám za sebe, že věřím, že se k diablu vrátím, až zas bude čas a okolnosti...