Poradna
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
já to odblikal páč mě to vytáčí ale pokusim se nechat zbytek
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna
Já to taky dělám tak, že na to kliknu a dám cancel -> tím se to odstraní a každý level kontroluju, jestli se takto nezvýšil jeden z mých skillů (kdyby to blikalo pořád tak bych se v tom nevyznal)
DrSma: Nejsem žádný hacker
Stačilo zadat přezdívku do googlu a vyjel mi hned Tvůj BattleTag
Jinak jsem si do podpisu umístil odkaz na stránku s postavama, můžete ho využívat
DrSma: Nejsem žádný hacker
Stačilo zadat přezdívku do googlu a vyjel mi hned Tvůj BattleTag
Jinak jsem si do podpisu umístil odkaz na stránku s postavama, můžete ho využívat
vytáčí to všechny, to je jasný!..
Ale určitě chápete ten extrémně blahodárný účinek blikání na naši hru a pravidla,..
EDIT: Mrzí mě, že tohle jsem nepodchytil od začátku. Tím pádem to bude zatím asi na vás. Ale já to blikání prostě hodlám vydržet a na LvL60 se Vám pochlubím!
Ale určitě chápete ten extrémně blahodárný účinek blikání na naši hru a pravidla,..
EDIT: Mrzí mě, že tohle jsem nepodchytil od začátku. Tím pádem to bude zatím asi na vás. Ale já to blikání prostě hodlám vydržet a na LvL60 se Vám pochlubím!
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
ZOMBE: Dneska už na to nemám čas, ale ten odkaz na figury v podpisu mi pak poradíš, OK? A taky jak se dává pod jméno ten obrázek. Když už jsem tu tak hluboko zabřednul, tak si ten podpis aspoň pěkně vyladím...
- dawemorraless
- Na-Krul
já mám v liště odkaz kontroluju co kdo připsal us valí asi chvíli poexpim eče....sem přelogl na eu a nějak mě to nebavilo a to jedu bez nákupu na aukci
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
ZOMB: No, mě se to zdálo nejdřív taky zamatek, ale ono jde jen o to, že se mušíš juknout při každým novým LvL do všech šesti polí. To je všechno. A té práce s kontrolou bude rychle ubývat,..jak budeš postupovat. Na LvL60 už budeme, asi většina, z nás, dělat jen minimum úprav,..a kontrolovat to už nebudeš muset, když už žádnej skill nemá jak přibýt
Myslím, že jde jen o zvyk. Ale jak jsem psal, nepodchytili jsme to včas, takže je to zatím na Vás, ale rád bych to nějak bezbolestně do pravidel dostal,..Je to opravdu průkazný a každej zná o co jde,....budu nad tím muset podumat,..
Myslím, že jde jen o zvyk. Ale jak jsem psal, nepodchytili jsme to včas, takže je to zatím na Vás, ale rád bych to nějak bezbolestně do pravidel dostal,..Je to opravdu průkazný a každej zná o co jde,....budu nad tím muset podumat,..
HA! Nikdo tu není, takže jsi jdu zatím konečně zahrát
ZOMB: Hej, zombe,skoro 40 levelů!, jestli jsem něco nepřehlídnul, tak nejvíc...Zkus dát bacha a nezhebnout,OK?...potřebujem prvního člena na 60 bez RIPu
Jojo, nevím, jestli sis všimnul, ale měl bys kouknout do síně, taky ses nevyjádřil k hlasování o zápisu do síně a taky většina odstranila rudou barvu z osobních článků v BH-Postavy. Nechci tě honit, určitě už to máš v merku
OMG další legendárka Heart of Iron drop v The Silver Spire 2 screen ale až z Města na Nightmare.Neverim tomu ze uz mam 2 dropy legend na tehle postave protoze celkem mi padly 4 behem hrani Diabla 3.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Joko: Děláš mi radost!
Ta hra ví, jak to s ní myslíme dobře, tak tě odměnila
PS: Pánové, mám skvělou zprávu pro BROTHERHOODy!! Zatím je to ve stádiu jednání, ale projekt se rozběhnul tak, že si vydobil i nějkou tu obecnou pozornost, takže existuje šance, že bychom pro BROTHERHOOD mohli dostat jíný, opravdu důstojný prostor na tomto fóru!..
Jednání právě začala, ale byla by to opravdu bomba
Ta hra ví, jak to s ní myslíme dobře, tak tě odměnila
PS: Pánové, mám skvělou zprávu pro BROTHERHOODy!! Zatím je to ve stádiu jednání, ale projekt se rozběhnul tak, že si vydobil i nějkou tu obecnou pozornost, takže existuje šance, že bychom pro BROTHERHOOD mohli dostat jíný, opravdu důstojný prostor na tomto fóru!..
Jednání právě začala, ale byla by to opravdu bomba
Jak postupuju, zjišťuju další detaily o tom blikání NEW. Kašlem na to, bude to jen a jen o nás, žádná kontrola. Skoro se stydím, že jsem s tím vůbec přišel. Nechci přece žádný kontroly. Na CO? Měli jste mi hned vynadat, že Vás slovo kontrola uráží!... stydím se,..
A za druhé jsem s postupem zjistil, že pokud na skill už bylo kliknuté a přibyde v něm runa, tak začne znova blikat NEW. Takže je to neprůkazné. Tohle do pravidel přidávat nebudu. Je to k ničemu,.
EDIT: Takže ty, co to mrzelo, že neblikaj, tak můžou mít klid
A za druhé jsem s postupem zjistil, že pokud na skill už bylo kliknuté a přibyde v něm runa, tak začne znova blikat NEW. Takže je to neprůkazné. Tohle do pravidel přidávat nebudu. Je to k ničemu,.
EDIT: Takže ty, co to mrzelo, že neblikaj, tak můžou mít klid
- dawemorraless
- Na-Krul
joko gratulka
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
CHACHÁÁÁ: Legendary bracers!
(během chvíle je dám na svoji kartu ..)
(během chvíle je dám na svoji kartu ..)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 03.04.2013, 19:50 hod., celkem upraveno 1 x.
konecne ma legend item i nekdo jiny nez ja gratuluju
Poslano z Galaxy xCover
Poslano z Galaxy xCover
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
- dawemorraless
- Na-Krul
gratulka
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Gratulace ke všem legendárkám, já se jen těším na level 45
Jinak na lvlu 60 asi první nebudu... už mě předběhl kolega dawemorraless a má slušný náskok
Jinak na lvlu 60 asi první nebudu... už mě předběhl kolega dawemorraless a má slušný náskok
LvL 40?? ...Tak to já si to zatím proprděl jen k Butcherovi. No, možná to byla jen panika o mojí legendu , ale já měl s těma jeho fajrama na podlaze jednou docela problém. Jsem myslel, že mě raní. Pamatuju si, že jsem při útěcích z těch ohňů dřív párkrát o fous skápl. No, popravdě,..hraju teď jinak,...srabsky jsem se na něj ještě vybavil štítem .... ....a to normálně moji barbové nenosej ani štíty ani dual,..
Každopádně dneska úspěch. špekoun je tuhej a já i s první legendou fičím dál ...
Každopádně dneska úspěch. špekoun je tuhej a já i s první legendou fičím dál ...
- dawemorraless
- Na-Krul
1 lego u ranní kávičky ale vydřenej z něj nejsem nemám zatim kam dávat screen(pořešim) číhněte do profilu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah