!!!! to vazne vsade musite pisat tie vase negativne postrehy????!! Hra sa vzdy vytvara tak aby zaujala a bola hratelna, zabavna pre co najvacsi pocet hracov. Samozrejme ze ked sa to niekomu paci sa to niekomu aj nepaci. Ale nechapem naco tu musi par prispievatelov zaspamovat celu diskusiu??

Samozrejme diskusia slusi na to aby sadiskutovalo ale v 10 prispevkov napisat furt to iste a opierat sa o to iste je na hlavu. Tu mas napisat svoj komentar, postoj hre ci uz negativny alebo kladny, ale nemas tu spamovat a hadat a vysvetlovat si tu s inym hracom co sa tebe paci a co nie, to si rieste v spravach.
KOlko ludom sa D3 j SC2 aj wow aj vse lubi a nevypisuju tu dlhe litanie o tom ake je to super... tak sa uz ukludnite, kto tu ma den co den nachadzat spam
Asman: nesnazil som sa nikoho urazit ani nic podobne, a nebolo t osmerovane len tebe, ono to vobec nebolo k nikomu smerovane, bolo to vseobecne.
Pproste ma nebavi citat vsade po celom fore ako sa niekto s niekym hada.
Sice je to k teme ale neprinieslo to nic informacne...je to len hadanie sa kto ma pravdu s nejakymi faktamy.
Ale vidim ze si to nepochopil a teraz sa ides hadat somnou a dalej spamovat, tak radsej to cele odignorujem.
Inak Pod temou je moja tema o starcrafte a tam som chcel hladat ludi co to hraju a zahrat si s nimi, OKamzite to bolo zamknute

asi som tam nemal flame ...