D3 - D2 BROTHERHOOD - Síň slávy
tak to vypadá, že jediné místo v hall of fame budu mít v HARD CORE BURIAL GROUND protože např 100 paragon ještě nemám ani u mí hlavní postavy ...
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Síň slávy
Lemurman: Nestahuj gatě, brod je daleko. Můžeš to do tý stovky klestit třeba do důchodu, pro mě za mě ,..jen už asi nebudeš první, no
EDIT: Joko, tohle tím pádem platí i pro tebe
EDIT2: Netlačil bych na pilu, však ony se určitě sem tam nějaký skutky nabídnou
EDIT: Joko, tohle tím pádem platí i pro tebe
EDIT2: Netlačil bych na pilu, však ony se určitě sem tam nějaký skutky nabídnou
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
k tomu posuzování, co bude v síni slávy, nešla by pak udělat anketa ve který by mohli hlasovat jen členové brotherhoodu?
Lemurman: Nebráním se ničemu, ale začínáme a na velký skutky je ještě brzo. Opravdu nechci mít síň jak zbytečnej seznam achievmentů (aspoň mě fakt nebere).
Ale dáme tomu trochu času, věnujme se teď pěkně hraní, zapisujte si u figur, co stojí za to a za čas to zhodnotíme a něco zapíšem. Potřebuju si teď opravdu trochu odpočinout.
Prozatím, jako základ, jsem návrh vznesl. Budem se teď zabývat s ostatními jím.
Každopádně, jak říkám, až si všechno malinko sedne, asi dojde i na ankety.
EDIT: Pro začátak očekávám od ostatních postupné vyjádření k návrhu na první zápis. (Kdo neví, je to jeden z prvních článků tady na síni)
Ale dáme tomu trochu času, věnujme se teď pěkně hraní, zapisujte si u figur, co stojí za to a za čas to zhodnotíme a něco zapíšem. Potřebuju si teď opravdu trochu odpočinout.
Prozatím, jako základ, jsem návrh vznesl. Budem se teď zabývat s ostatními jím.
Každopádně, jak říkám, až si všechno malinko sedne, asi dojde i na ankety.
EDIT: Pro začátak očekávám od ostatních postupné vyjádření k návrhu na první zápis. (Kdo neví, je to jeden z prvních článků tady na síni)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 01.04.2013, 20:11 hod., celkem upraveno 3 x.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Joko gratulka k legendárce
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
jo díky:) sice mi nevydrží věčně se svým DPS ale já jsem rád že mi vůbec dropla je to vlastně moje 2. droplá legendárka teprve
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Lemurman: Víš co, když jsi se už přihlásil, můžeš mi pomoct zjisit, nebo pokud víš jak, tak mi to napiš, jak se zakládá Anketa a já s tím nějak naložím, ok? Nerad bych tě odbyl. Ideální by bylo zjistit, jestli to jde vytvořit a jak přímo v článku. Ty ankety bych pak mohl vkládat průběžně do vlákna. To by bylo super.
Tak na tom zkus, ve volných chvílích zamakat, OK?..dík za helf,..
EDIT: zkusím to trochu taky prozkoumat,..
Tak na tom zkus, ve volných chvílích zamakat, OK?..dík za helf,..
EDIT: zkusím to trochu taky prozkoumat,..
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Ja len tolkoto. So stanovenymi pravidlami neda nikto na HC level 60.
ReptileSVK: Uvidíme
Započítal bys mi, alespoň, kdybych to dal na SC, beze smrti? Jde jen o ty disconnecty, pochop, prosím. Smrt zatajit nesmím, to mi věř,...hergot, kdo jinej už bys chtěl, aby ti to slíbil?? Než DrSma, fotr týhle hry??..
Jestli mi věříš v SC (ale to bys měl, protože HC hráčům věříš, teda podle výzvy, a i oni by klidně mohli podvádět, protože jedinej rozdíl v podvádění mezi SC a HC je ten, že HC neutají RIP) beru to jako výzvu. A jestli jseš schopnej věřit, že ostatní nepodváděj, jako že proč by to dělali,..tak tu hozenou rukavici nabídnu i ostatním.
A jestli to někdo dá, půjde do Síně slávy
A jestli to někdo dá HC, tak taky a rudě
ALE DEJ MI VĚDĚT RYCHLE, ABYCH SI DAL ZAVČAS MAJZLA, OK?!! MŮJ MUDrHOOD JE ZATIM ŽIVEJ JAKO RYBIČKA, TAK ABYCH ZBYTEČNĚ NEEXPERIMENTOVAL, DO LvL 60 JE BEZ RIPU DLOUHÁ CESTA!
Započítal bys mi, alespoň, kdybych to dal na SC, beze smrti? Jde jen o ty disconnecty, pochop, prosím. Smrt zatajit nesmím, to mi věř,...hergot, kdo jinej už bys chtěl, aby ti to slíbil?? Než DrSma, fotr týhle hry??..
Jestli mi věříš v SC (ale to bys měl, protože HC hráčům věříš, teda podle výzvy, a i oni by klidně mohli podvádět, protože jedinej rozdíl v podvádění mezi SC a HC je ten, že HC neutají RIP) beru to jako výzvu. A jestli jseš schopnej věřit, že ostatní nepodváděj, jako že proč by to dělali,..tak tu hozenou rukavici nabídnu i ostatním.
A jestli to někdo dá, půjde do Síně slávy
A jestli to někdo dá HC, tak taky a rudě
ALE DEJ MI VĚDĚT RYCHLE, ABYCH SI DAL ZAVČAS MAJZLA, OK?!! MŮJ MUDrHOOD JE ZATIM ŽIVEJ JAKO RYBIČKA, TAK ABYCH ZBYTEČNĚ NEEXPERIMENTOVAL, DO LvL 60 JE BEZ RIPU DLOUHÁ CESTA!
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
jak se zakládá anketa nevim, budu se muset na to kouknout
EDIT: tak jsem se na to kouknul, když edituješ 1. příspěvek (ten, kterým si založil téma) tak jsou dole 2 záložky: možnosti a anketa
EDIT: tak jsem se na to kouknul, když edituješ 1. příspěvek (ten, kterým si založil téma) tak jsou dole 2 záložky: možnosti a anketa
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
DrSma - No ved SC sa da, kedze kontrola je rovna nule. Pri HC aspon smrt znaci koniec. Ide o to ze musis pouzit only drop itemy a skilly len podla postupnosti, viac menej vo finale len ten posledny oznaceny v strome. Takze verit tomu, ze si to nebude menit len tak je priam nemozne. Inak ake idete MP? ci to je jedno? Aj MP0?
ReptileSVK: Jistě,že MP si hraje každý po svém, je to v pravidlech. Jinak, se sklillama je to taky jinak, než říkaš. Jen se nesmíš vrátit. Směrem nahoru jít můžeš a NEMUSÍŠ. Proto, pokud si někdo připraví build dopředu (a to je jen na něm, já to nedělám), tak může mít naprosto libovolný build, jaký tě napadne. Jen už mu pak nepůjde (někdy ale klidně ano) měnit.
Kontrola pevného skilltree taky je. Kdo nekliknul na následující skill v nabídce, bliká NEW. Nejméně to znamená, že nešel nedovoleně směrem nahoru. Ale já kontrolu nepotřebuju. Nikdo z nás. Jestli tomu nevěříš, tak tomu nemůžeš prostě rozumět.
PS: Chce to nejdřív dávat pozor, jak se to hraje (je to v pravidlech), než začneš šířit poplašné zprávy, co jde a co ne,..kdybys měl pravdu aspoň v tom, jak hra funguje,...
Ale to je v klidu,...jen nám neblbni ostatní, když se ti to nelíbí, OK?...
Kontrola pevného skilltree taky je. Kdo nekliknul na následující skill v nabídce, bliká NEW. Nejméně to znamená, že nešel nedovoleně směrem nahoru. Ale já kontrolu nepotřebuju. Nikdo z nás. Jestli tomu nevěříš, tak tomu nemůžeš prostě rozumět.
PS: Chce to nejdřív dávat pozor, jak se to hraje (je to v pravidlech), než začneš šířit poplašné zprávy, co jde a co ne,..kdybys měl pravdu aspoň v tom, jak hra funguje,...
Ale to je v klidu,...jen nám neblbni ostatní, když se ti to nelíbí, OK?...
Lemurman: Mrknu na to. Pak bych mohl v síni založit anketu s návrhem a až by proběhla, dala by se změnit. To by šlo. Jedinej problém je, jak docílit, aby nám tam neklikal někdo cizí??....
EDIT: mohli bychom to zkusit po dobrém a prostě to tam napsat, že to je anketa pro nás,...ale to nevim nevim, jak by dopadlo,..
EDIT: mohli bychom to zkusit po dobrém a prostě to tam napsat, že to je anketa pro nás,...ale to nevim nevim, jak by dopadlo,..
A protože mě opravdu štve, že sem někdo přijde a začne vykládat nesmysly, tak JÁ ukážu, místo plkání důkaz! (už mám chytrolínění dost)
JESTLI MI CHCE NĚKDO ŘÍCT, ŽE S TÍMHLE NEJDE HRÁT INFERNO, TAK NEVÍM, KDO JE TADY NETÁHLO.
(určitě na to kápnete, jak jsem na ten neskutečně nehratelnej! build přišel,... )
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... kP!!cccccc
Moje krevní skupina hry to není, ale naprosto v pohodě! by s tím Inferno hrát šlo. A jestli tu někdo bude argumentovat efektivitou, tak nemám slov, protože ten je vedle jak ta jedle a vůbec netuší, co to tady vůbec hrajeme,..
PS: Tento Barbaří build tedy něktří hráči asi považují za nejhorší ve hře a nepoužitelný. (zabývám se primárně barbary, ale mohlo by být zajímavé se na to podívat i u ostatních.
EDIT: pro stále nechápající,.pocestě k tomuto "zcela nehratelnému" buildu je možné se v každé kategorii skilltree zastavit na vhodnější runě. Tedy to, co jsem nastavil do kakulátoru je ta nejzasší možnost pro každého barbara,..
JESTLI MI CHCE NĚKDO ŘÍCT, ŽE S TÍMHLE NEJDE HRÁT INFERNO, TAK NEVÍM, KDO JE TADY NETÁHLO.
(určitě na to kápnete, jak jsem na ten neskutečně nehratelnej! build přišel,... )
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... kP!!cccccc
Moje krevní skupina hry to není, ale naprosto v pohodě! by s tím Inferno hrát šlo. A jestli tu někdo bude argumentovat efektivitou, tak nemám slov, protože ten je vedle jak ta jedle a vůbec netuší, co to tady vůbec hrajeme,..
PS: Tento Barbaří build tedy něktří hráči asi považují za nejhorší ve hře a nepoužitelný. (zabývám se primárně barbary, ale mohlo by být zajímavé se na to podívat i u ostatních.
EDIT: pro stále nechápající,.pocestě k tomuto "zcela nehratelnému" buildu je možné se v každé kategorii skilltree zastavit na vhodnější runě. Tedy to, co jsem nastavil do kakulátoru je ta nejzasší možnost pro každého barbara,..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 03.04.2013, 16:45 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kdyby nekdo rejpal, nebo tak neco a ja si toho nevsiml, tak me hod PM a ja uz to poresim.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: Ale ne, já jsem to civilizovaně vyřešil. Co říkáš na ten nemožnej hroznej build? ....Spíš bys nám mohl zkusit říct, jestli by bylo možné nějak dokázat ta naše tři témata pohromatdě ve výpisu. Časem by se nám mohla pěkně rozjet po celém všeobecném fóru
- Kuki10
- Globální moderátor
Build zas tak hroznej neni, v ramci pravidel turnaje...
Ono hratelnych buildu je spusta, ale kazdej chce jenndo zblbnuti co nejrychleji farmit, tak pro vetsinu lidi existuje jem 1,2 buildy...
K tem tematum, musely by se pripnout nahoru a nebo udelat zvlast sekci.
Ale to bych musel zkonzultovat se spravci fora pokud chces?
Ono hratelnych buildu je spusta, ale kazdej chce jenndo zblbnuti co nejrychleji farmit, tak pro vetsinu lidi existuje jem 1,2 buildy...
K tem tematum, musely by se pripnout nahoru a nebo udelat zvlast sekci.
Ale to bych musel zkonzultovat se spravci fora pokud chces?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: To by byla naprostá fantasie! Sekce to je , že by se nám to drželo i za těma pevnejma tématama co tam jsou? Samozřejmě, že bych chtěl. Dalo to hodně práce a myslím, že by si to i kluci zasloužili, abysme ten spolek měli na očích. Byl mych velmi zavázán.
A to co jsi řek o buildech je přesně to, o co tu jde. A to k tomu buildu nahoře, on by určitě byl OK, jen k tomu poladit passivky na cucání fury pro ww a je,..
A to co jsi řek o buildech je přesně to, o co tu jde. A to k tomu buildu nahoře, on by určitě byl OK, jen k tomu poladit passivky na cucání fury pro ww a je,..
- Kuki10
- Globální moderátor
Bylo by to jal je Diablo3 obecne, predmety.....tak by byl turnaj....ok zjistim jake jsou moznosti a dam vedet.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!