Poradna
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Mám dotaz, k čemu bude ta síň slávy? Co se do ní bude psát? Těch TOP TEN rozbitejch předmětů apod?
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna
Lemurman: ANO. Síň slávy povedu osobně. Bude to výkladní skříň postupu BROTHERHOODU!..Budu tam zaznamenávat opravdu PODSTATNÉ úspěchy, ale i například fatální kolapsy našich postav.
Musí to být činy, které když zapíšu, budou na to zapsaní hrdí! A to i v případě zničení extrémně cenného předmětu! To bude dokazovat čestný charakter hráče, a že všichni bereme pravidla vážně a je mezi námi na sebe spoleh.
Musí to být činy, které když zapíšu, budou na to zapsaní hrdí! A to i v případě zničení extrémně cenného předmětu! To bude dokazovat čestný charakter hráče, a že všichni bereme pravidla vážně a je mezi námi na sebe spoleh.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
tak já se taky přihlásím budu hrát na EU a první HC postava takže bez výhod
Naposledy upravil(a) Joko dne 31.03.2013, 12:57 hod., celkem upraveno 1 x.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
- Lemurman
- Zhar the Mad
Tak tam hned zapiš ten můj RIPDrSma píše:Budu tam zaznamenávat opravdu PODSTATNÉ úspěchy, ale i například fatální kolapsy našich postav.
Lemurman: Nene, v síni budou jen významné činy
RIPy pochopitelně také, ale vydrž, pracuje se na tom. Vše bude vysvětleno. Jen už mě nehoňte jak se spuštěním, dacani..
RIPy pochopitelně také, ale vydrž, pracuje se na tom. Vše bude vysvětleno. Jen už mě nehoňte jak se spuštěním, dacani..
- Lemurman
- Zhar the Mad
To byl historicky první RIP jedné z našich postav. To snad není významný???
Lemurmane, jdi do,...hry Nech mě, prosím, chvíli na tom dělat, OK? Možná tam ten RIP i bude, váhu to má, ale ještě to nechávám otevřené.
Pro tvůj klid: Vím o tom, a bezapomenu na bolestnou ztrátu tvé první bílé kuše za 5 goldů! Slibuju
Pro tvůj klid: Vím o tom, a bezapomenu na bolestnou ztrátu tvé první bílé kuše za 5 goldů! Slibuju
Naposledy upravil(a) DrSma dne 31.03.2013, 13:24 hod., celkem upraveno 1 x.
Joko: Vítej, hero! Čest a sláva!
NIKDY NEZAPOMEŇ, CO JSI SLÍBIL! Tyrael s tebou...
NIKDY NEZAPOMEŇ, CO JSI SLÍBIL! Tyrael s tebou...
VŠEM: PÁNOVÉ, PROSTOR PORADNY, OD TÉTO CHVÍLE, CHÁPEJTE JAKO PROSTOR, KDE VŠICHNI MŮŽEME VOLNĚ ŘEŠIT NÁŠ ŽIVOT V BROTHERHOODU. DRSMA.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mě ta US dneska nějak laguje co Vám??? jesi to nebude tím humáčem venku
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
VŠEM: V TUTO CHVÍLI JSOU V TOMTO TÉMATU UPRAVENY ČLÁNKY 1-3, A UVEŘEJNĚNA KONEČNÁ FORMÁLNÍ PODOBA PRAVIDEL "D2 BROTHERHOOD"!!!!..HURÁ!
Byl bych rád, kdyby si, pro jistotu, naposledy, KAŽDÝ pročetl finální podobu pravidel, aby nevznikala později nedorozumění. Chlapci, jsem s dílem opravdu spokojený!
Zítra začnu pracovat na Síni slávy! (s pravidly a úpravami mi to dneska zase zabralo celej den ..., ale těšte se,...věřte, že každý z Vás v ní bude chtít mít svůj podpis!!!
Byl bych rád, kdyby si, pro jistotu, naposledy, KAŽDÝ pročetl finální podobu pravidel, aby nevznikala později nedorozumění. Chlapci, jsem s dílem opravdu spokojený!
Zítra začnu pracovat na Síni slávy! (s pravidly a úpravami mi to dneska zase zabralo celej den ..., ale těšte se,...věřte, že každý z Vás v ní bude chtít mít svůj podpis!!!
Naposledy upravil(a) DrSma dne 31.03.2013, 21:26 hod., celkem upraveno 1 x.
Vzhledem k úbytku sil a mozkové kapacity dnes končím. Ale budu tu nakukovat i tak. Jdu Vám zkontrolovat pokroky ...
Dobrovolně se hlásím, vypadá to jako zajimave oziveni hry
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Jo čím víc tím líp.Doufám že náš počet ještě poroste.
Poslano z Galaxy xCover
Poslano z Galaxy xCover
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
ngshkflck: Vítej, hero! Čest a věčná sláva i tvojí oběti!
Ať ti dá TYRAEL sílu nesejít z cesty pravidel! Prostor pro článek v BH-Postavy je tvůj. Good luck!
PS: Oživení to určitě JE! Už jen proto, že začínáme opět od DPS neskutečných 11.0! (a monstři padaj!! ). Taky zažijem po roce znova příběh D3. (já například po roce viděl i videa!! ). A u nás, a to je OPRAVDU NEUVĚŘITELNÉ, sem tam kupujem itemy i od obchodníků!...kdo tohle má?! Když jsem farmil se svým barbem 200k DPS, bylo to zapnout, honit se po dvou farmách, aby mě nekleplo a pořád dokola. Do nedávna mě ani nenapadlo jít od nuly, proč taky, když jsem měl všechny chary na LvL 60+,...? Konečně jsme získali důvod chodit Normal!!! To nemá dnes už asi nikdo. A navíc, jsem barbarista a TEĎ mám dokonce důvod mít barba Hota, barba Renda.... a třeba i další,..a je tu 10 lidí, kteří to tak asi mají stejně! Důvod, jet třiktá, pětkrát, desetkrát dkola, žádná blbá farma pořád dokola!..pokaždé s cílem postavit novýho barba, jako kdysi v D1,2!!! Uuuuuu! Tam jsem měl sekerníka, mečíře, halapartníka, prostě všechny,...HOŠI, PARÁDNĚ SE TO POVEDLO!...
JEŠTĚ MĚ ČEKÁ ZÍTRA ALESPOŇ V ZÁKLADU ROZJET SÍŇ SLÁVY A UŽ SE TĚŠÍM, AŽ SE KE VŠEM PŘIDÁM!!
EDIT: už musíte snad i slyšet, jak mi chrastěj sekery v šuplíku!..
Ať ti dá TYRAEL sílu nesejít z cesty pravidel! Prostor pro článek v BH-Postavy je tvůj. Good luck!
PS: Oživení to určitě JE! Už jen proto, že začínáme opět od DPS neskutečných 11.0! (a monstři padaj!! ). Taky zažijem po roce znova příběh D3. (já například po roce viděl i videa!! ). A u nás, a to je OPRAVDU NEUVĚŘITELNÉ, sem tam kupujem itemy i od obchodníků!...kdo tohle má?! Když jsem farmil se svým barbem 200k DPS, bylo to zapnout, honit se po dvou farmách, aby mě nekleplo a pořád dokola. Do nedávna mě ani nenapadlo jít od nuly, proč taky, když jsem měl všechny chary na LvL 60+,...? Konečně jsme získali důvod chodit Normal!!! To nemá dnes už asi nikdo. A navíc, jsem barbarista a TEĎ mám dokonce důvod mít barba Hota, barba Renda.... a třeba i další,..a je tu 10 lidí, kteří to tak asi mají stejně! Důvod, jet třiktá, pětkrát, desetkrát dkola, žádná blbá farma pořád dokola!..pokaždé s cílem postavit novýho barba, jako kdysi v D1,2!!! Uuuuuu! Tam jsem měl sekerníka, mečíře, halapartníka, prostě všechny,...HOŠI, PARÁDNĚ SE TO POVEDLO!...
JEŠTĚ MĚ ČEKÁ ZÍTRA ALESPOŇ V ZÁKLADU ROZJET SÍŇ SLÁVY A UŽ SE TĚŠÍM, AŽ SE KE VŠEM PŘIDÁM!!
EDIT: už musíte snad i slyšet, jak mi chrastěj sekery v šuplíku!..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 31.03.2013, 21:09 hod., celkem upraveno 2 x.
Jo na síň slávy se už těším.Jsem zvědavej co tam vymyslíš
Joko: To já jsem zvědavej taky ...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
ngshkflck..vítej a good luck
LVL 99 galerie