Poradna
Člověk se má pořád co učit
Rozjel jsem testovacího wizze, zatím to jde, jen jsem zvědavý jak se odezva projeví u soubojí s elitkama na infernu
Jo, a co monster power? Povolen?
A ještě k tomu elective... je to teda tak, že se musí zachovat poměr skillů ze skupiny (od každé jeden), ale můžou se přehazovat mezi tlačítky? Když např. nechci na pravém tlačítku myši secondary, ale archery skill, mohl bych je prohodit?
Rozjel jsem testovacího wizze, zatím to jde, jen jsem zvědavý jak se odezva projeví u soubojí s elitkama na infernu
Jo, a co monster power? Povolen?
A ještě k tomu elective... je to teda tak, že se musí zachovat poměr skillů ze skupiny (od každé jeden), ale můžou se přehazovat mezi tlačítky? Když např. nechci na pravém tlačítku myši secondary, ale archery skill, mohl bych je prohodit?
Re: Pojeďme D3 po kolejích D2!
diky uz som si stiahol nastavenia... ale ked zapnem filter tak mi to trha... vam to ide pekne???DrSma píše:Relic: Pokud je to zrnité, možná sis nastavil shrpness (ostrost). Někdo to preferuje, mě se to nelíbí. Jinak efektů na výběr je cca6 (za mě nejlepší normal, nebo nightmare), pak si vygeneruješ soubory, co šupneš do adresáře D3. Čti popisky a dáš to, omlouvám se, ale mám teť pěknou honičku s reagováním na diskusi,..
Relic: To jde nějak vypínat? Já vygenerovaný soubory přhrál přs původní a jede to samo. A hladce, bez problémů,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Mám dotaz ohledně coop. Jak to tom bude? Bude možno v rámci našeho "módu" hrát v partě, nebo úplně zakázáno?
Edit: A ještě bych dal dodatek k ničení gearu při smrti, že pokud hráč nejede dvě zbraně, tak by měla platit vyjímka na zbraně. Přecejen pokud si rozmlátíte zbraň tak jste pěkně v pr...
Edit: A ještě bych dal dodatek k ničení gearu při smrti, že pokud hráč nejede dvě zbraně, tak by měla platit vyjímka na zbraně. Přecejen pokud si rozmlátíte zbraň tak jste pěkně v pr...
ZOMB: Protože preferuju opravdovou přehlednost pravidel, jsem 100% pro vyplej elective. Že budou skilly na tlačítku kde jsou si zvyknem za chvíli. Bral bych to jako vlastnost hry. pokud povolímě přehazovat tlačítka, musí bejt zaplej elective. Což povede opět ke zmatkům co a jak. Jde o to, že vyplej electice elegantně a dokonale zabezpečuje fungování našeho skilltree a nás pak zajímá pouze systém zleva doprava a žádný složitosti,..
Jinak MP pochopitelně podle chuti ..
Jinak MP pochopitelně podle chuti ..
Plavec: Tak to si budeme muset rozlousknout. Už na začátku jsem varoval, že nejsem coop hráč takže:
Pokud máš s coopem zkušenosti, zamysli se, zda je možné coop hrát podle našich pravidel a ničemu coop neodporuje (zejména asi předávání věcí a tak,..já právě nevím). Pokud je to OK, v každým případě jsem pro to, ať si coop hraje každej podle chuti,..
Pokud máš s coopem zkušenosti, zamysli se, zda je možné coop hrát podle našich pravidel a ničemu coop neodporuje (zejména asi předávání věcí a tak,..já právě nevím). Pokud je to OK, v každým případě jsem pro to, ať si coop hraje každej podle chuti,..
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@plavec asi budem muset mít zálohu v truhle a snažit se neripovat já to pojedu jak HC
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Kdo je pro uchránit ničení zbraní za RIP? (návrh Plavce)
Já jsem proti. Důvod: Budou možná mnohem cennější předměty, který bude třeba obětovt, než je zbraň. Jestli ti jde o to, že truhlu jsi měl plnou diamantů a pěstma nikoho neumlátíš, koupíš u obchodníka (to je zatím v rozpuru s prvonávrhem) zbraň, co má, asi i snížíš MP a půjdeš si z nich vymlátit lepší. (to hodně hraje i do karet našim volnejm pasivkám, že si budeš moct malinko pomoct i s nima)
Takže výsledek za mě: asi bychom měli povolit obchodníky. je bohužel společnej pro všechny postavy, a craft taky, ale asi v tom nevidím až takovej problém.
1. do LvL 60 je to regulováno postupem ve hře
2. obchodník má vždycky jen trapný párátka, což se nám hodí,..
edit: jak říká dawemorraless, druhá varianta je mít v botě záložní bouchačku
Já jsem proti. Důvod: Budou možná mnohem cennější předměty, který bude třeba obětovt, než je zbraň. Jestli ti jde o to, že truhlu jsi měl plnou diamantů a pěstma nikoho neumlátíš, koupíš u obchodníka (to je zatím v rozpuru s prvonávrhem) zbraň, co má, asi i snížíš MP a půjdeš si z nich vymlátit lepší. (to hodně hraje i do karet našim volnejm pasivkám, že si budeš moct malinko pomoct i s nima)
Takže výsledek za mě: asi bychom měli povolit obchodníky. je bohužel společnej pro všechny postavy, a craft taky, ale asi v tom nevidím až takovej problém.
Ne, nejsem moc coop hráč. Taky preferuju hraní osamotě. Alespoň vím že RIPy jsou moje chyby.
Takže, vzhledem k tomu, že coop plánován není, zůstanu v EU ovšem na HARDCORE.
Problém se zasekáváním jsem vyřešil (3 runy s DH bez seku) takže už se nebojím ripů kvůli zasekávání. Můj nejvyšší level na HC byl 13, takže zas tak velkou výhodu mít nebudu. Takže jdu rozjet WD. Jinak, se všemi pravidly souhlasím.
Takže, vzhledem k tomu, že coop plánován není, zůstanu v EU ovšem na HARDCORE.
Problém se zasekáváním jsem vyřešil (3 runy s DH bez seku) takže už se nebojím ripů kvůli zasekávání. Můj nejvyšší level na HC byl 13, takže zas tak velkou výhodu mít nebudu. Takže jdu rozjet WD. Jinak, se všemi pravidly souhlasím.
DrSma píše:Kdo je pro uchránit ničení zbraní za RIP? (návrh Plavce)
Povolit obchodníky? Proč ne? Stejně začínáme nové účty, takže nijak ovlivněni nebudou. Stejně jako craft.
Plavec: Počkej, neblbni, nejdřív dohoda, potom hra. Pokud se dohodne US server, musí být naše figury tam. Není to tak, že coop plánovanej není. Jen nám někdo musí potvrdit, kdo má s tím zkušenost, že to lze na coop použít. Jestli není problém, tak COOP ANO.
Chvíli ještě vydrž, to se brzo dořeší,..
Chvíli ještě vydrž, to se brzo dořeší,..
Ok, tak potom jdu testovat WD. :-D
Jestli opravdu chcete jet US i EU servr, musí se to vyjasnit a upavit pravidla. Je to komplikace pravidel, ale úplně proti nejsem. Nechci zasahovat do toho, že někomu US jde blbě a odradí ho to,..
Na druhou stranu povolením obchodníků a craftů se definice zjednoduší. Ale varurju všechny! slabé povahy, toto bude na 1 000% nutkat, i třeba jen na krátko, přehazovat věci mezi figurama (hlavně TOP předmět ve standard hře!).
A to sem OPRAVDU NEPATŘÍ,...takže bacha na to, co chcete odhlasovat,..
Na druhou stranu povolením obchodníků a craftů se definice zjednoduší. Ale varurju všechny! slabé povahy, toto bude na 1 000% nutkat, i třeba jen na krátko, přehazovat věci mezi figurama (hlavně TOP předmět ve standard hře!).
A to sem OPRAVDU NEPATŘÍ,...takže bacha na to, co chcete odhlasovat,..
- dawemorraless
- Na-Krul
ona navíc výhoda že když budem hodně umírat je že můžem umřít tím že nebudem moct dál se pohnout satisfakce pro HC a doufám že do tohoto bodu se nedostanu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
@drsma pokud někdo nemá rozjetý HC na EU a chce tam nevidím v tom problém
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Plavec: OK, klidně zatím testujte, ale moc se nezamilujte, až budou pravidla hotová (doufám, že už zítra, mě za ty dva dny snad už upadnou záda a voči), tak potom se zavelí STRT, založíme NOVÉ figury dle pravidel a jde se na to!..
dawemorraless: ANO rozumím. Pokud rozjedeš na EU naši figuru poprvé v HC, bude začínat opět od nuly ve všem, je to tak?
Plavče! To jsi měl na mysli i ty?
To by samozřejmě bylo v pořádku. Jen by se to muselo zakotvit jako legální. Kdo je pro? povolit obchodníky a umožnit hrát HC na EU, pokud už není rozjeté
Já ano, v tomhle nevidím problém.
Edit: Tady asi bude panovat shoda. Na tom asi není co řešit, jdu to dát do pravidel a kdyby to někomu vadilo, ať se ozve.
To by samozřejmě bylo v pořádku. Jen by se to muselo zakotvit jako legální. Kdo je pro? povolit obchodníky a umožnit hrát HC na EU, pokud už není rozjeté
Edit: Tady asi bude panovat shoda. Na tom asi není co řešit, jdu to dát do pravidel a kdyby to někomu vadilo, ať se ozve.
Naposledy upravil(a) DrSma dne 30.03.2013, 17:28 hod., celkem upraveno 2 x.
- dawemorraless
- Na-Krul
já sem pro
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ano tak jsem to myslel. U mě by to sice nebylo úplně od začátku. Jednou jsem zkoušel HC a kvůli lagu, jsem RIPnul už na lvl 10:lol: , takže myslím že to je jako bych začínal od začátku. :-DDrSma píše:dawemorraless: ANO rozumím. Pokud rozjedeš na EU naši figuru poprvé v HC, bude začínat opět od nuly ve všem, je to tak?
To by samozřejmě bylo v pořádku. Jen by se to muselo zakotvit jako legální. Kdo je pro?
Tohle je můj plánovaný build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... beg!acYZZb
Opravdu by mi pomohlo, kdybych mohl některá tlačítka přehodit... jsem zvyklý používat pravé tlačítko na nějaký aktivní skill, ne takový pasivní... to je jako kdybys dal na pravé tlačítko za barbara War Cry... taky by to štvalo...
Když se takto přehodí tlačítka, jde zase electiv emod vypnout...
V D2 jsi mohl taky různě přehazovat skilly na tlačítka... proč by to nešlo tady?
Opravdu by mi pomohlo, kdybych mohl některá tlačítka přehodit... jsem zvyklý používat pravé tlačítko na nějaký aktivní skill, ne takový pasivní... to je jako kdybys dal na pravé tlačítko za barbara War Cry... taky by to štvalo...
Když se takto přehodí tlačítka, jde zase electiv emod vypnout...
V D2 jsi mohl taky různě přehazovat skilly na tlačítka... proč by to nešlo tady?