Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Kloubouk dolů, zasáhlo tě někdy Hose? Docela bych chtěl vidět jak rychle těch 900 HP zmízí:D Podle obrázků vidím 50% CB(pokud jsou to Goblintoe a pokud mám dobrou paměť). Jaký jsi měl luk(tipuju Skystrike) a IAS? Rukavice podle obrázku tipuju Magnus' Skin.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
Když mě Red Light jen líznul, tak to bylo jak na kolotočích, to jo Asi 3x jsem měl být tuhej. Páč když jsem chtěl zdrhat, tak tam byla samá Bone Prison, takže se mi často stalo, že jsem klikl na ni a RLH mě vopíkal jak kabanos. To pak rejuvy lítaly. Jinak co se týče equipu:
Helma: Duskdeep
Zbraň: Skystrike
Brnění: Rattlecage
Rukavice: +3 to Pasive and Magical Skills, +20% IAS
Opasek: Hwanin's Blessing
Boty: Goblin Toe
Prsten (1): +114 AR, 3% LS
Prsten (2): +24 AR, +2 Dex a Str, +34 Mana
Amulet: +6 Life, Light resist 11%, Fire Resist +30%, Damage reduced by 2
Bágl: Hlavně charmy na life a fire resist
Helma: Duskdeep
Zbraň: Skystrike
Brnění: Rattlecage
Rukavice: +3 to Pasive and Magical Skills, +20% IAS
Opasek: Hwanin's Blessing
Boty: Goblin Toe
Prsten (1): +114 AR, 3% LS
Prsten (2): +24 AR, +2 Dex a Str, +34 Mana
Amulet: +6 Life, Light resist 11%, Fire Resist +30%, Damage reduced by 2
Bágl: Hlavně charmy na life a fire resist
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Velká poklona. Guided arrow a 100% šance na hit rulez
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Asman, raisen, Fraxinus: Děkuju. Opravdu zaslouženej.
DeathHero: Jsem rád, že vůbec nějakej je a že jsem to přežil Navíc já hlavně pasl po +% exp, takže 9% je spokojenost.
Edit: Asi otázka na Fraxe...proč vlastně Diablo totálně ignoroval Valkyrii? Vím, že už o tom někde byla řeč, ale ač jsem psal do "Hledej" co mě napadlo, tak mi nebylo schopný nic najít. Chtělo by o tom zvěčnit nějakej článek nebo něco, kde by bylo uvedeno za jakých podmínek co a jak.
DeathHero: Jsem rád, že vůbec nějakej je a že jsem to přežil Navíc já hlavně pasl po +% exp, takže 9% je spokojenost.
Edit: Asi otázka na Fraxe...proč vlastně Diablo totálně ignoroval Valkyrii? Vím, že už o tom někde byla řeč, ale ač jsem psal do "Hledej" co mě napadlo, tak mi nebylo schopný nic najít. Chtělo by o tom zvěčnit nějakej článek nebo něco, kde by bylo uvedeno za jakých podmínek co a jak.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Takhle by se chovat správně vůbec neměl. Když se tohle stane, tak je tam nějaká zrada, nebo spíš bug, který se aktivuje za nějakých zvláštních unikátních okolností (podobně je na tom třeba merc, kterého všichni totálně ignorují a jdou jen po tobě). Příčina nebyla, a asi nikdy nebude odhalena.
...Ancients, go, go go!
Mně se zase dnes stalo, že merc byl nakažen poisonem, resp. byl jen zelený a neubíralo mu to životy, a nezmizelo mu to ani po návštěvách u Malah. Asi dodržoval zelený čtvrtek
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
raisen: ty žiješ?
...Ancients, go, go go!
Nevim, jestli uber je neco jineho nez normaslni bossaci, ale prijde mi, ze vseobecne se zameruji na toho, kdo jim da prvni hit, po tom jdou az do roztrhani tela
Zdravím
Zkoušel jste někdo u sorceress kombinaci FO + Thunderstorm?
Říkal jsem si, že by mohlo být zajímavé a efektivní... ale uvidím
Zkoušel jste někdo u sorceress kombinaci FO + Thunderstorm?
Říkal jsem si, že by mohlo být zajímavé a efektivní... ale uvidím
FO+Thunder Storm jsem jednou zkoušel na realmu...pokud pojedeš výbavou na cold dmg tak se hraje prakticky stejně jako normální FO sorcka, ten thunder storm pocitíš jen minimálně...
zábavnější je jet jako main skill thunder storm (výbavu na light dmg) a FO jet jako podpůrnou sílu...je to pomalejší ale občas funny...já ji jel myslím 20 thunder+20 light mastery, 20 telekinesi, 1+ES, 20b FO a 1b cold mastery...zbytek na skilly jako port, warmth a jinak sem zbytek ládoval do ES...vita 100base a zbytek energie...
podle toho jak dobrou bys měl light výbavu tak je s ní celkem sranda..jen portíš okolo monster a čekáš až je thunder sundá...slabší jdou i na ohe hit dost často. Lower res hůlka na switchi je nutnost...FO jsem používal spíš jen na mražení a na light imune...
zábavnější je jet jako main skill thunder storm (výbavu na light dmg) a FO jet jako podpůrnou sílu...je to pomalejší ale občas funny...já ji jel myslím 20 thunder+20 light mastery, 20 telekinesi, 1+ES, 20b FO a 1b cold mastery...zbytek na skilly jako port, warmth a jinak sem zbytek ládoval do ES...vita 100base a zbytek energie...
podle toho jak dobrou bys měl light výbavu tak je s ní celkem sranda..jen portíš okolo monster a čekáš až je thunder sundá...slabší jdou i na ohe hit dost často. Lower res hůlka na switchi je nutnost...FO jsem používal spíš jen na mražení a na light imune...
Zajímavé, že mě v diablu pořád dokáže něco překvapit...
Myslel sem si, že mapa v 5. lvlu forgotten tower (u Countess) je statická (neměnná). Pravděpodobně sem jenom měl do dneška štěstí na tu stejnou mapu.
Dneska mi na NM s HC windem padla mapa, která byla trochu jiná. Byla prakticky stejná, jen byla orientovaná na jinou stranu (countess nebyla od vchodu jakoby na severovýchod, ale severozápad) a taky sem koukal, že vchod není klasicky jakoby zády k countess a cesta do "hlavního sálu" není dvěma bočními cestami, ale vchod byl v samostatné místonosti na levé zdi.
Asi sem fakt měl štěstí pokaždé na stejnou mapu, ale opravdu za několik let hraní mi tahle verze pátého lvlu padla poprvé.
Dyštak screen, kdo nepochopil, o čem píšu...
http://img69.imageshack.us/img69/3194/s ... 002nfc.jpg
Myslel sem si, že mapa v 5. lvlu forgotten tower (u Countess) je statická (neměnná). Pravděpodobně sem jenom měl do dneška štěstí na tu stejnou mapu.
Dneska mi na NM s HC windem padla mapa, která byla trochu jiná. Byla prakticky stejná, jen byla orientovaná na jinou stranu (countess nebyla od vchodu jakoby na severovýchod, ale severozápad) a taky sem koukal, že vchod není klasicky jakoby zády k countess a cesta do "hlavního sálu" není dvěma bočními cestami, ale vchod byl v samostatné místonosti na levé zdi.
Asi sem fakt měl štěstí pokaždé na stejnou mapu, ale opravdu za několik let hraní mi tahle verze pátého lvlu padla poprvé.
Dyštak screen, kdo nepochopil, o čem píšu...
http://img69.imageshack.us/img69/3194/s ... 002nfc.jpg
"Do what you fear and the death of fear is certain."
LOL
Já měl vždycky jenom tuhle:
http://img231.imageshack.us/img231/503/lemdrop.jpg
(pučil sem si po chvilce hledání na googlu, tenhle není můj)
Já měl vždycky jenom tuhle:
http://img231.imageshack.us/img231/503/lemdrop.jpg
(pučil sem si po chvilce hledání na googlu, tenhle není můj)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
tak tahle mapa je pro mě úplně nová, i když je to možná i tím, že D2 sem nikdy moc nehrál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Divný...když bych měl zhodnotit těch několik stovek...možná i tisíců nájezdů, tak to mám tak pade na pade.
Tak to sem měl dodnes prostě jenom neskutečnou haluz... Opravdu mi to padlo dneska poprvé a to sem dohrál (spíš na SC) desítky postav a s každou sem měl třikrát tenhle quest hotovej. A to nemluvím o tom, že sem s MF sorckou na hell tuhle lokaci opakovaně otvíral, když sem hledal nejrychlejší cestu na countess runy.
Nejvíc mě na tom vytáčí, že takováhle haluz se mi stane, i když je šance mizivá. Ale aby padla nějaká solidní runa Ohm + , to ne
Nejvíc mě na tom vytáčí, že takováhle haluz se mi stane, i když je šance mizivá. Ale aby padla nějaká solidní runa Ohm + , to ne
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Spíš jsi to podle mě nikdy neřešil, až teď sis toho všiml. Je statisticky vyloučené, aby se ti nikdy ze dvou možností nevygenerovala ta druhá. Nicméně, pokud hraješ furt jen verzi 1.10 nebo jaká to byla, tak tam by to možná mohlo hrát nějakou roli.
...Ancients, go, go go!
No... já vím, že dvacetkrát za sebou mi prostě na minci nepadne jenom orel. Ale určitě sem si jistej, že mi padla poprvé ta mapa. Paměť zase tak dobrou nemám, abych věděl určitě, že mi nepadla před 5. lety, ale rozhodně mi nepadla za poslední dva roky. To sem si uplně jistej a za tu dobu sem dostal alespoň třikrát přes countess asi 10 charů. To vím jistě.
BTW : Už asi rok hraju 1.13
BTW : Už asi rok hraju 1.13